TechnoV Δημοσ. 27 Ιουνίου 2018 Δημοσ. 27 Ιουνίου 2018 Μόλις τώρα, dimoskoutr είπε Μικρέ στο έχω ξαναπεί όταν έρθεις σε ηλικία να ψηφίζεις ξαναμιλάμε... Μέχρι τότε Ορατότης και σοβαρότης μηδέν είσαι... Όνειρο, καμάρια και λοιπά παπατζιλίκια αλλού... Στο καλό μπας και μιλήσουμε για αυτό που λέει το topic! Ευχαριστώ για τα κομπλιμέντα σου. 1.Δεν ψηφίζω από πεποίθηση 2. Να μου γράφεις ένα μύνημα τη μέρα να με ανεβαζεις. Ήδη νοιωθω 18 πάλι!!
dimoskoutr Δημοσ. 27 Ιουνίου 2018 Δημοσ. 27 Ιουνίου 2018 Μόλις τώρα, TechnoV είπε Ευχαριστώ για τα κομπλιμέντα σου. 1.Δεν ψηφίζω από πεποίθηση 2. Να μου γράφεις ένα μύνημα τη μέρα να με ανεβαζεις. Ήδη νοιωθω 18 πάλι!! Μπορείς να νιώθεις και να είσαι όσο θες το ποσό δείχνεις εδώ μέσα έχει σημασία... Σαν να μπαίνεις εφηβία... Τα σπυράκια μην τα ξύνεις να μην σου αφήσουν σημάδια... Ευτυχώς που δεν ψηφίζεις πάντως... Υπάρχει ελπίς...
TechnoV Δημοσ. 27 Ιουνίου 2018 Δημοσ. 27 Ιουνίου 2018 Μόλις τώρα, dimoskoutr είπε Μπορείς να νιώθεις και να είσαι όσο θες το ποσό δείχνεις εδώ μέσα έχει σημασία... Σαν να μπαίνεις εφηβία... Τα σπυράκια μην τα ξύνεις να μην σου αφήσουν σημάδια... Ευτυχώς που δεν ψηφίζεις πάντως... Υπάρχει ελπίς... Άφησα εσένα να ψηφίζεις κ την έσωσες τη χώρα. Άσε μας βραδυατικο ρε κομπλεξα.
dimoskoutr Δημοσ. 27 Ιουνίου 2018 Δημοσ. 27 Ιουνίου 2018 (επεξεργασμένο) 8 λεπτά πριν, TechnoV είπε Άφησα εσένα να ψηφίζεις κ την έσωσες τη χώρα. Άσε μας βραδυατικο ρε κομπλεξα. Αυτά εκεί που σου περνάνε μικρέ! Κλασικός έφηβος...Είχαμε έναν τενεκέ πρώτα, τώρα σαν να γεμίσαμε... Άντε ρε γυρίστε το στα νέα για τους ryzen θα μας το κλειδώσουν με τους αλεξιπτωτιστές που ήρθαν πάλι!!! Που είναι και ο άλλος με τα benches με τον 1400 και την 480 να έχουμε κουβέντα να κάνουμε για απόδοση περίπου 2400g.... Επεξ/σία 27 Ιουνίου 2018 από dimoskoutr
dimoskoutr Δημοσ. 27 Ιουνίου 2018 Δημοσ. 27 Ιουνίου 2018 14 λεπτά πριν, BabisTs είπε Δώσε λίγα και εδώ... Τι τζάμπα θα σας παίζω θέατρο;; 1
kostas_anes Δημοσ. 27 Ιουνίου 2018 Μέλος Δημοσ. 27 Ιουνίου 2018 (επεξεργασμένο) 30 λεπτά πριν, dimoskoutr είπε Αυτά εκεί που σου περνάνε μικρέ! Κλασικός έφηβος...Είχαμε έναν τενεκέ πρώτα, τώρα σαν να γεμίσαμε... Άντε ρε γυρίστε το στα νέα για τους ryzen θα μας το κλειδώσουν με τους αλεξιπτωτιστές που ήρθαν πάλι!!! Που είναι και ο άλλος με τα benches με τον 1400 και την 480 να έχουμε κουβέντα να κάνουμε για απόδοση περίπου 2400g.... Αυριο ερχεται το Witcher και δεν ειμαι 100% σιγουρος για το Origins, αν το προλαβω και αυτο το δινω. Το Fallout 4 κατεβαινει μεχρι στιγμης Kαι για να μην σας εχω στο περιμενε χωρις τιποτα, τι λετε για αυτο ? http://www.guru3d.com/news-story/amd-is-considering-chiplets-to-connect-future-cpus-and-gpus.html Εγω το ψηνω αγρια για APU Zen 3 σε ΑΜ(5?) 8core με Navi GPU με 6-8GB HBM. To Infinity ως interconnect εχει αποδειχθει σωτηριο. Μονο βελτιωση χρειαζεται πλεον και αυτο που λεει η AMD δεν ειναι αδυνατο. Αν οντως παρουν αυτην την τροπη τα πραγματα... την Intel την βλεπω λιγο να πιεζεται μιας και σε GPU δεν εχει προσφερει κατι (ακομα). Ισως να παιξει partnership Intel-Nvidia για να βγαλουν μαζι τσιπακια. Η ακομα και Intel/AMD, αν συμπεριλαβουμε τις προσφατες συνεργασιες. Επεξ/σία 27 Ιουνίου 2018 από kostas_anes 1
zyx1979 Δημοσ. 27 Ιουνίου 2018 Δημοσ. 27 Ιουνίου 2018 (επεξεργασμένο) 11 ώρες πριν, ChrisAttart είπε Παιδια εχει κανεις αλλος προβλημα με asus board και το Aisuite ? Οποτε εχω ανοιχτο το Aisuite με οποιοδηποτε αλλο πρόγραμμα που διαβαζει πορους μου πεταει μαυρη οθονη και κολλαει μεχρι να το κλεισω απο τροφοδοτικο . Περισσοτερες πληροφοριες στα παρακατω λινκ απο αλλους παθόντες https://www.reddit.com/r/Amd/comments/8g7ae0/psa_asus_crosshair_7_x470_random_shutdowns_paging/ https://rog.asus.com/forum/showthread.php?101619-Crosshair-VII-and-Ryzen-2700x-Random-shutdown-s-anyone-else Ξερουμε αν εχει βγει καποιο beta bios στην strix X370 που να λυνει το θεματακι ? Εγώ είχα θέματα με shut down με Corsair link HWiNFO Cpuz afterburner. Σε Crosshair x470 έβγαλα Corsair link έβαλα Corsair icue κράτησα μόνο το afterburner αλλά πάλι είχα shutdowns έβαλα το νέο bios (702) και δεν έχω φάει άλλο shutdown δεν έχω βάλει ακόμα HWiNFO k Cpuz αλλά με το 601 k 509 bios μέχρι τα 4γιγα 3466 μνήμες δεν έτρωγα shut down πλέον και πάνω από τα 4.2 prime που δοκίμασα shutdown δεν έφαγα. Ξέχασα να πω ότι είχα και έχω Asus aura όλα αυτά με τον 2700x Επεξ/σία 27 Ιουνίου 2018 από zyx1979 1
ChrisAttart Δημοσ. 27 Ιουνίου 2018 Δημοσ. 27 Ιουνίου 2018 9 ώρες πριν, Zaknafein είπε Δεν είναι απαραίτητα "προνόμιο" της ASUS αυτό, μπορεί να συμβεί και σε άλλες περιπτώσεις, άσχετες με την μητρική, πχ Afterburner + GPUz, Afterburner + 3dmark (γιατί τρέχει το δικό του SysInfo από πίσω). Καλό είναι να ρυθμίσεις πχ την ΑΙΟ άπαξ και να μην τα έχεις συνέχεια ανοιχτά, ειδικά όλα μαζί. 1 ώρα πριν, zyx1979 είπε Εγώ είχα θέματα με shut down με Corsair link HWiNFO Cpuz afterburner. Σε Crosshair x470 έβγαλα Corsair link έβαλα Corsair icue κράτησα μόνο το afterburner αλλά πάλι είχα shutdowns έβαλα το νέο bios (702) και δεν έχω φάει άλλο shutdown δεν έχω βάλει ακόμα HWiNFO k Cpuz αλλά με το 601 k 509 bios μέχρι τα 4γιγα 3466 μνήμες δεν έτρωγα shut down πλέον και πάνω από τα 4.2 prime που δοκίμασα shutdown δεν έφαγα. Ξέχασα να πω ότι είχα και έχω Asus aura όλα αυτά με τον 2700x Γενικά με βασανίζει πολύ αυτό το θέμα , ειδικά μετά την 1803 των windows έκανε freezes και crashes 4 φορές την ημέρα . Έκανα φορμάτ και ημουν στα πρόθυρα να αλλάξω psu μέχρι που είδα ότι δεν είμαι μόνος και βασανίζονται και άλλοι με παρόμοια θέματα .. ειδικά στην αρχή νόμιζα ότι είναι εντελώς random αλλά μετά διάβασα για το bug με τον sensor και μπορώ να το αναπαράγω , απλά αν ανοίξω cpuz και hwinfo μαζί στα επόμενα 30sec θα έχει κολλήσει ... Βγάλανε πρόσφατα bios update που τα διορθώνει στις crosshair αλλά σε εμένα την πλεμπα ακόμα τπτ Λέτε να βοηθήσει να περάσω κάνα modded bios από το overclock.net ? Ουτε το real temp ώστε να βάλω minitoring widget από το rainmeter δεν μπορώ να εγκαταστήσω ... Και το i cue αν δουλεψει με οποιοδήποτε άλλο monitoring software κρασαρει το σύμπαν καπάκια Μόνο το afterburner φαίνεται να δουλεύει με το corsair icue... Πάλι καλά ..
darks1de Δημοσ. 27 Ιουνίου 2018 Δημοσ. 27 Ιουνίου 2018 (επεξεργασμένο) 1 ώρα πριν, ChrisAttart είπε Γενικά με βασανίζει πολύ αυτό το θέμα , ειδικά μετά την 1803 των windows έκανε freezes και crashes 4 φορές την ημέρα . Έκανα φορμάτ και ημουν στα πρόθυρα να αλλάξω psu μέχρι που είδα ότι δεν είμαι μόνος και βασανίζονται και άλλοι με παρόμοια θέματα .. ειδικά στην αρχή νόμιζα ότι είναι εντελώς random αλλά μετά διάβασα για το bug με τον sensor και μπορώ να το αναπαράγω , απλά αν ανοίξω cpuz και hwinfo μαζί στα επόμενα 30sec θα έχει κολλήσει ... Βγάλανε πρόσφατα bios update που τα διορθώνει στις crosshair αλλά σε εμένα την πλεμπα ακόμα τπτ Λέτε να βοηθήσει να περάσω κάνα modded bios από το overclock.net ? Ουτε το real temp ώστε να βάλω minitoring widget από το rainmeter δεν μπορώ να εγκαταστήσω ... Και το i cue αν δουλεψει με οποιοδήποτε άλλο monitoring software κρασαρει το σύμπαν καπάκια Μόνο το afterburner φαίνεται να δουλεύει με το corsair icue... Πάλι καλά .. Ποια μητρική εχεις φίλε; εγώ με Asus Prime X470 Pro και 2600x δεν έχω κανενα πρόβλημα. edit. Επισης το σύστημα έχει μια GTX1060 6gb ROG Strix και 2x8 Predator 3000mhz. Αν καποιος ενδιαφερεται για benchmarks ask for it. Ας συνεισφέρω και εγώ Επεξ/σία 27 Ιουνίου 2018 από darks1de
leros2004 Δημοσ. 27 Ιουνίου 2018 Δημοσ. 27 Ιουνίου 2018 5 ώρες πριν, darks1de είπε Ποια μητρική εχεις φίλε; εγώ με Asus Prime X470 Pro και 2600x δεν έχω κανενα πρόβλημα. edit. Επισης το σύστημα έχει μια GTX1060 6gb ROG Strix και 2x8 Predator 3000mhz. Αν καποιος ενδιαφερεται για benchmarks ask for it. Ας συνεισφέρω και εγώ PUBG έχεις /παίζεις ? Θα με ενδιέφερε η απόδοση του 2600x, δυστυχώς είναι απο τα παιχνίδια που δεν συμπαθεί ιδιαίτερα τους amd...
Psycho_Warhead Δημοσ. 27 Ιουνίου 2018 Δημοσ. 27 Ιουνίου 2018 Οι Ryzen δεν έχουν θέμα, οι FX και πίσω σέρνονται.
kostas_anes Δημοσ. 27 Ιουνίου 2018 Μέλος Δημοσ. 27 Ιουνίου 2018 37 λεπτά πριν, leros2004 είπε PUBG έχεις /παίζεις ? Θα με ενδιέφερε η απόδοση του 2600x, δυστυχώς είναι απο τα παιχνίδια που δεν συμπαθεί ιδιαίτερα τους amd... Θα διαφωνισω καθετως εχοντας δοκιμασει να το τρεξω και σε FX αλλα και σε Ryzen. Ο 1400 μαξαρει κοντα στα 120 FPS με την 480 και ειναι στα 100-120, ο FX με μνημες στα 2133 (παιζει μεγαλο ρολο στο pubg) μαξαρε στα 110 και κυμαινονταν απο 90-110. 1
ilos Δημοσ. 27 Ιουνίου 2018 Δημοσ. 27 Ιουνίου 2018 Το θέμα στο pubg είναι τα mins. Average όταν τρέχεις μόνος στα λιβάδια καρφωτά 130-140 fps έχεις και με τους ryzen. Στα mins όμως είδα διαφορά από 75-80 στα 90+ με τον 8600k (άσε που έπεφτε και πιο σπάνια κάτω από τα 100).
Προτεινόμενες αναρτήσεις