Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ. (επεξεργασμένο)
26 λεπτά πριν, TechnoV είπε

Κ εδώ που φτάσαμε άντε να δούμε τι θα στήσουμε πάλι. Έχει γίνει το κεφάλι πουρες εδώ μεσα. Βάζω για πούλημα ότι 1155 και 1150 σοκετ έχω και βουρ για coffee lake. Τα βάζω από δω για Zen, τα βάζω από κει, ρε δε μου βγαίνει με τίποτα. 

Άσχετο. Να μου το θυμάστε. Ο 8400 θα μείνει σαν ιστορικό τσιπ, όπως ο 2500κ ένα πραμα.

Τίμιο ναι και vfm για gaming. ιστορικό με τίποτα. Αν θες να βαπτίσεις κάτι ιστορικό και καλά είναι οι 1600/1700, που πρώτη φορά είδες τόσα πραγματικά cores και threads στο mainstream.

Επεξ/σία από ilos
  • Like 4
  • Thanks 1
Δημοσ.
37 minutes ago, TechnoV said:

Κ εδώ που φτάσαμε άντε να δούμε τι θα στήσουμε πάλι. Έχει γίνει το κεφάλι πουρες εδώ μεσα. Βάζω για πούλημα ότι 1155 και 1150 σοκετ έχω και βουρ για coffee lake. Τα βάζω από δω για Zen, τα βάζω από κει, ρε δε μου βγαίνει με τίποτα. 

Άσχετο. Να μου το θυμάστε. Ο 8400 θα μείνει σαν ιστορικό τσιπ, όπως ο 2500κ ένα πραμα.

Καμια επαφη ο 8400 με τον 2500k. O 2500k ειχε 10 προτερηματα τα οποια ο 8400 απλα δεν τα εχει

1) Χλιαρο ανταγωνισμο απο AMD

2)Βγηκε σε μια εποχη που τα περισσοτερα παιχνδια τρεχαν σε 1-2 πυρηνες, οποτε δεν ειχε disadvantage σε σχεση με την i7 σειρα.

3) Στα κατοπινα χρονια η Intel παγωσε στα 4/4 και 4/8, κρατωντας τον 2500k εν ζωη. Απτην αλλη ηδη εχουμε 8core Intel προ των πυλων. 

4) Μπορουσε να κλοκαρι 1.2+ghz πανω απο stock

Και ακομα και αν σε productivity εννιοτε ηταν πισω απο τους FX, τουλαχιστον στο gaming ηταν μπροστα. Ενω ο 8400 ακομα και στο gaming ειναι πισω απο 2600 (εστω και oced), και σε οτιδηποτε αλλο τρωει σκονη και καρπαζιες σαν CPU.  2 ειναι τα CPU για τα οποια αξιζει να αναψεις βεγγαλικα, ο 8600k λογω του οτι πρωτη φορα εχεις 6 αρκετα δυνατους πυρηνες σε αυτη την τιμη, και ο 1600 που την εποχη που βγηκε στην τιμη που βγηκε απλα εσβησε ολη την hedt σειρα της Intel των 600€.

• Like 3
Δημοσ.
1 ώρα πριν, strawman είπε

Καμια επαφη ο 8400 με τον 2500k. O 2500k ειχε 10 προτερηματα τα οποια ο 8400 απλα δεν τα εχει

1) Χλιαρο ανταγωνισμο απο AMD

2)Βγηκε σε μια εποχη που τα περισσοτερα παιχνδια τρεχαν σε 1-2 πυρηνες, οποτε δεν ειχε disadvantage σε σχεση με την i7 σειρα.

3) Στα κατοπινα χρονια η Intel παγωσε στα 4/4 και 4/8, κρατωντας τον 2500k εν ζωη. Απτην αλλη ηδη εχουμε 8core Intel προ των πυλων. 

4) Μπορουσε να κλοκαρι 1.2+ghz πανω απο stock

Και ακομα και αν σε productivity εννιοτε ηταν πισω απο τους FX, τουλαχιστον στο gaming ηταν μπροστα. Ενω ο 8400 ακομα και στο gaming ειναι πισω απο 2600 (εστω και oced), και σε οτιδηποτε αλλο τρωει σκονη και καρπαζιες σαν CPU.  2 ειναι τα CPU για τα οποια αξιζει να αναψεις βεγγαλικα, ο 8600k λογω του οτι πρωτη φορα εχεις 6 αρκετα δυνατους πυρηνες σε αυτη την τιμη, και ο 1600 που την εποχη που βγηκε στην τιμη που βγηκε απλα εσβησε ολη την hedt σειρα της Intel των 600€.

Υπερβολικός όπως πάντα. Τρώει σφαλιάρες ο 8400 κ τετοια... 

Δημοσ.
7 minutes ago, TechnoV said:

Υπερβολικός όπως πάντα. Τρώει σφαλιάρες ο 8400 κ τετοια... 

Ποση πρεπει να ειναι η διαφορα μεταξυ 2 επεξεργαστων για να πεις τρωει σφαλιαρες? Ας πουμε ο 8100 δεν τρωει σφαλιαρες απο τον 8400 (περαν του gaming, μιλαω για ολα τα υπολοιπα)? Ε χοντρικα τοσες ειναι και οι διαφορες μεταξυ 8400 και 2600. . Σε αλλες εφαρμογες λιγοτερο και σε αλλες περισσοτερο. 

Δημοσ. (επεξεργασμένο)
3 λεπτά πριν, strawman είπε

Ποση πρεπει να ειναι η διαφορα μεταξυ 2 επεξεργαστων για να πεις τρωει σφαλιαρες? Ας πουμε ο 8100 δεν τρωει σφαλιαρες απο τον 8400 (περαν του gaming, μιλαω για ολα τα υπολοιπα)? Ε χοντρικα τοσες ειναι και οι διαφορες μεταξυ 8400 και 2600. . Σε αλλες εφαρμογες λιγοτερο και σε αλλες περισσοτερο. 

Εγώ μιλάω πάντα για gaming κ εκεί ο 8400 μοιράζει πλακωνια. Όλα τα άλλα έπονται. 

Επεξ/σία από TechnoV
Δημοσ. (επεξεργασμένο)
2 minutes ago, TechnoV said:

Εγώ μιλάω πάντα για gaming. Όλα τα άλλα έπονται. 

Εγω ομως δεν εγραψα οτι τρωει καρπαζιες στο gaming, οποτε, που ακριβως υπερεβαλλα? Σε κατι που δεν ειπα? :P 

Σε καλοκουρδισμενο 2600 παντως δεν μοιραζει τιποτα. Καπου 10% πισω ειναι. Αλλα ειπαμε, το 10% δεν ειναι αξιο λογου, αφου η AMD ειναι απο πανω 😛 

Επεξ/σία από strawman
Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Τι δεν καταλαβαίνετε ρε σεις; Δεν υπάρχει intel που τρώει σφαλιάρες από αντίστοιχο amd για κανένα λόγο!!! Αφού χαλάει το παραμύθι αλλιώς...5 μέρες τώρα χαμπάρι δεν πήρατε;;; Μην τους χαλάτε την ζαχαρένια να τελειώνουμε γιατί υποτίθεται ότι μιλάμε για amd εδώ όχι για amd vs intel...

Επεξ/σία από dimoskoutr
Δημοσ.
1 λεπτό πριν, dimoskoutr είπε

Τι δεν καταλαβαίνετε ρε σεις; Δεν υπάρχει intel που τρώει σφαλιάρες από αντίστοιχο amd για κανένα λόγο!!! Αφού χαλάει το παραμύθι αλλιώς...5 μέρες τώρα χαμπάρι δεν πήρατε;;; Μην τους χαλάτε την ζαχαρένια να τελειώνουμε γιατί υποτίθεται ότι μιλάμε για amd εδώ όχι για amd vs intel...

Ε άντε, παινεψτε τα καμάρια σας μόνοι. Κοινώς, ζήστε το όνειρο κ ας είναι κ απατηλό... 

Καλό σας βράδυ!!

Δημοσ.

Στο Στρουμφοχωριό μόνο gaming υπάρχει. Γιατί άμα πας αλλού παίζει καρπαζια μέχρι την Σιβηρία και ακόμα παραπέρα.

Δημοσ.
Just now, narta said:

Στο Στρουμφοχωριό μόνο gaming υπάρχει. Γιατί άμα πας αλλού παίζει καρπαζια μέχρι την Σιβηρία και ακόμα παραπέρα.

Mα και στο gaming νεκταρινια τρωει απο τον 2600. 

Δημοσ.
Μόλις τώρα, strawman είπε

Mα και στο gaming νεκταρινια τρωει απο τον 2600. 

Ρε φίλε τώρα μην λες τέτοια θα φύγουν οι μπλε ψιττακοί και θα σταματήσει να μας πονάει το κεφάλι.... Oh wait....

Δημοσ.
8 ώρες πριν, narta είπε

* Η κυληση μετριεται σε βιομηχανικο δάπεδο με κλιση 3%, αερα 1km/s και θερμοκρασια 27 βαθους κελσιου ΜΟΝΟ.

#Offtopic αλλα λυπησου μας και εμας που τωρα τελειωσαμε πανελληνιες :)

Δημοσ. (επεξεργασμένο)
36 λεπτά πριν, TechnoV είπε

Ε άντε, παινεψτε τα καμάρια σας μόνοι. Κοινώς, ζήστε το όνειρο κ ας είναι κ απατηλό... 

Καλό σας βράδυ!!

Μικρέ στο έχω ξαναπεί όταν έρθεις σε ηλικία να ψηφίζεις ξαναμιλάμε... Μέχρι τότε Ορατότης και σοβαρότης μηδέν είσαι... Όνειρο, καμάρια και λοιπά παπατζιλίκια αλλού... Στο καλό μπας και μιλήσουμε για αυτό που λέει το topic! Άντε να ξεκολλάμε ρε σεις από τα vs και να μιλήσουμε για τους amd και για τα νέα τους!!!!

Επεξ/σία από dimoskoutr
Δημοσ.
Μόλις τώρα, dimoskoutr είπε

Μικρέ στο έχω ξαναπεί όταν έρθεις σε ηλικία να ψηφίζεις ξαναμιλάμε... Μέχρι τότε Ορατότης και σοβαρότης μηδέν είσαι... Όνειρο, καμάρια και λοιπά παπατζιλίκια αλλού... Στο καλό μπας και μιλήσουμε για αυτό που λέει το topic!

Έλα ρε, βρήκαμε μια πιο αστεία έκδοση του pirmen και θες να το διώξεις το παιδί...

• Like 2
Επισκέπτης
Αυτό το θέμα είναι πλέον κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...