Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.
16 λεπτά πριν, Psycho_Warhead είπε

Ποιο μέλλον μας δείχνει το Wreckfest ; Του 2020-21 με τις νέες κονσόλες που θα φοράνε Ryzen ; Μπορεί, το άμεσο μέλλον σίγουρα όχι. Στην HEDT όντως δεν βλέπω κάτι από Intel για τον TR 32-core, εδώ η απάντηση για τον 2700Χ θα έρθει τέλος της χρονιάς(8-core CFL).

Μπορεί το wreckfest να είναι υπερβολή αλλά σύγκρινε παιχνίδια του 14-15 με τα σημερινά . Οι διάφορες μεταξύ 2700x και 8700κ είναι σίγουρα μειωμένες ειδικά με bdie ram και σε καμία περίπτωση 30% που αναφέρθηκε παραπάνω. Στην τελική προσωπικά θεωρώ σημαντικότερο το frametime να είναι ομαλό χωρίς μεγάλες διακυμάνσεις μεταξύ average και minimum κάτι που το καταφέρνει ο 2700x . Δεν νομίζω να υπάρχει νορμαλ άτομο που να πει ότι δεν ευχαριστιέται το gaming με τον 2700x άσχετος με το μέγιστο FPS  που θα δει στην οθόνη του 

Δημοσ.

Γιατί τα frametimes του 8700Κ τι έχουν ; Η διαφορά με b-die RAM Είναι στο 10-15% στο μέσο όρο μεταξύ των δύο. Το θέμα είναι ότι αυτό που είδες στο Wreckfest είναι εξαίρεση που δεν πρόκειται να δεις στην πλειοψηφία των παιχνιδιών μέχρι να βγουν οι επόμενες κονσόλες. Ας δούμε σοβαρή αξιοποίηση των 12 threads που έχουν οι 8700Κ και 2600 και βλέπουμε για τα 16 threads του 2700Χ ή του 8-core CFL όταν βγει..

Δημοσ.
56 λεπτά πριν, pirmen56 είπε

Ξέχνα τις τιμές για λίγο.

Οχι ρε φιλε, να μην ξεχασει τις τιμες. Γιατι να τις ξεχάσει; Αμα το δικο σου το πατινι κανει 1000 ευρω και εχει καλυτερη κυληση* κατα 2% σε σχεση με το δικο μου που κανει 650 ευρω, ποιον πιασαν κοτσο; Εμενα που παω 2% χειροτερα ή εσενα που το χερι τρυπησε την τσεπη και εφτασε (_ο_) ;

Αλλα ετσι ειναι, αφου συνηθησες το χερι να φτανει εκει, και εχει φτασει πολλες φορες, το υποστηριζεις μεχρι τελευταιας ρινιδας.

* Η κυληση μετριεται σε βιομηχανικο δάπεδο με κλιση 3%, αερα 1km/s και θερμοκρασια 27 βαθους κελσιου ΜΟΝΟ.

• Like 2
Δημοσ.
1 ώρα πριν, ilos είπε

Υπάρχει λύση. Να μην χρησιμοποιείς το AI Suite και λοιπές αηδίες και να κάνεις το oc σου στο bios όπως όλοι.😍

Ναι το θέμα είναι ότι δεν έχει να κάνει μόνο με το oc (που και εγώ απο bios κλοκαρω)  . Αλλά ας πούμε βγάζω το aisuite , αν έχω το icue της corsair ώστε να ελέγχω την aio μου και ας πούμε ένα hwinfo κολλάει πάλι το σύμπαν . Με οποιαδήποτε προγράμματα που μετράνε voltage και θερμοκρασία το παθαίνει αν είναι πάνω από 1 ανοιχτά ... 

Με αρκετή έρευνα βλέπω είναι θέμα της asus με κάποιο sensor της . 

Δημοσ. (επεξεργασμένο)
2 ώρες πριν, pirmen56 είπε

Μου δείχνεις μια σταθερή για τα τελευταία τρία χρόνια αρχιτεκτονική(i5 8400) στα 3,8 Ghz με ram στα 2666 να χάνει μέχρι 15% περίπου στη χειρότερη ή και να βγάζει περίπου το ίδιο ή και να κερδίζει λίγες φορές, μια μεταγενέστερη ryzen αρχιτεκτονική με 3400Mhz ram, διπλάσια θρεντς και 10% μεγαλύτερη συχνότητα. Μόνο από ram της προκοπής για τον 8400 κοντά στα 3200 έχεις άλλο ένα 5% στο νερό.

Σκέψου λίγο τι σημαίνει αυτό σε όρους τεχνολογίας-αρχιτεκτονικής. Ξέχνα τις τιμές για λίγο.

Αφού τελειώσεις την πρώτη σκέψη κάνε και μια δεύτερη. Γιατί να μην συντρίβει ο 8700K τον 2700X ακόμα και clock for clock όταν δεν υπάρχουν games με αξιόλογο scaling πάνω από 6/12threads; Γιατί με άλλα λόγια το τεχνολογικό χάσμα που επιτρέπει στον αριθμητικά υποδεέστερο και handicapped 8400 να  πλησιάζει ή και να ξεπερνά τον τέρμα  oced 2600 να μην μεταφέρεται και ανάμεσα σε 8700K-2700X; Με μαγικό τρόπο αλλάζει το arch του 8700Κ και του 2700Χ;

Τίποτα το περίεργο δεν συμβαίνει. Συμβαίνει απλά το γεγονός ότι μείναμε με τις ίδιες κάρτες για πάνω από δύο χρόνια και κρύφτηκε η ξεφτίλα.

υ.γ.: Σχετικά με τον 8400 υπάρχουν και άλλες δοκιμές με ταχύτερες ραμ για όλα τα συστήματα. Όπου φαίνεται καλύτερα το "χάος"(κυρίως τεχνολογικό) με την πρώτη γενιά ryzen. Διαφορές που δεν κλείνουν έτσι απλά με oc.

https://www.pcgamer.com/intel-i5-8400-review-the-best-new-gaming-cpu-in-years/

Το ότι έχει κάτσει στα αυγά της η intel και έκανε 5% ipc/max clock itterations 6 χρόνια τώρα χωρίς να βγάλει καινούρια αρχιτεκτονική, δεν είναι μόνο υπαιτιότητα της AMD λόγω ανυπαρξίας. Και στο κάτω κάτω της γραφής ας ήταν υπεύθυνη για τον εαυτό της και την μετεξέλιξή της και να μην κοίταζε μόνο την πρόσκαιρη κονόμα. Να έβγαζε νέα multicore friendly oriented αρχιτεκτονική που τόσα χρόνια περιθώριο είχε, αντί να τρέχει και να μη φτάνει προσλαμβάνοντας τον Keller λίγο πριν σκάσουν μύτη οι zen2 και γίνει ρόμπα ξανα. Kαι όσο και αν το αρνηθείς οι kaby γίνανε ρόμπα από τους zen, period. Θέλω να πιστεύω ότι όλοι συνηγορούμε ότι δε θα βλέπαμε καφέδες τόσο σύντομα αν δεν υπήρχαν έστω αυτά τα κακά σαπάκια zen 1. Αυτή η τακτική της ιντέλας ήταν και συνδυασμός άλλων παραγόντων όμως, όπως είναι η γενικότερη φιλοσοφία του λογισμικού. Όταν μόλις τα τελευταία 2-3 χρόνια βλέπουμε για παράδειγμα παιχνίδια να χρησιμοποιούν κατά κόρον πάνω από 4 threads (πλην των multiplayer τίτλων) τα σχόλια περιττεύουν. Όταν το premiere μου πλασάρετε κάργα multithreaded και έχει αρνητικό scaling από 14-16 cores και πάνω τι να πούμε. Και στο κάτω κάτω της γραφής η intel βρίσκει και τα κάνει. Αν είμαστε όλοι ευχαριστημένοι κάθε 2 χρόνια πχ να τα σκάμε για νέο mobo/cpu/μνήμες για 10-20 φουπουες παραπάνω, γιατί να μας χαλάσει την μαγιά?

Ωραία ας μιλήσουμε για αρχιτεκτονική και πόσο ανώτερη είναι η intel πάλι. Το γνωρίζουμε ότι σε stock καταστάσεις o 8400 πχ είναι γρηγορότερος από τον 1600 στο gaming. Ορίστε το ξαναείπα, δεν έπαθα τίποτα😁. Το γνωρίζουμε ότι οι CL έχουν 10-20% καλύτερο Ipc από τους zen/zen+. Το γνωρίζουμε ότι οι ξεκλείδωτοι πάνε 5 GHz, αν και με λίγο ζόρι στα temps χωρίς delid ή industrial chillers.😁 Το γνωρίζουμε ότι έχουν πολύ χαμηλό latency και είναι ταμάμ για επεξεργασία audio κλπ λόγω ring bus. Ωραία όλα αυτά. Μετά τα 8 cores τι μέλι γενέσθαι με την ring bus αρχιτεκτονική? Αλλά ξέχασα μόνο gaming μας αφορά, για τα υπόλοιπα άσε τον Keller να βγάλει το φίδι από την τρύπα. Αν τα yields φτάσουν στα τάρταρα στο HDT το πολύ πολύ να διώξουμε τον επόμενο "gay" CEO πάλι.🤩

Γιατί να μην λαμβάνουμε υπόψην τις τιμές? Δηλαδή να σκάσει κάποιος 200 ευρώ κοντά για τον 7350k προερχόμενος από τον 2500k (ίδια τιμή είχε κιόλας) μετά από 5 χρόνια και να πει και ευχαριστώ για το downgrade? Να σου πω την αλήθεια δε πολύ χρειαζόμουν pc εκείνη την περίοδο, αλλά αγόρασα πιο πολύ από αντίδραση τον 1600 στον 7350k.😍 Αλλά ξέχασα ο 7350κ πάει στα 5 GHz και πατάει κάτω τον 2500k στο sc2....  Ο 1600 λοιπόν έχει παρόμοια τιμή όπως και ο 2600 τώρα με τον 8400. Ε με αυτούς θα τον συγκρίνω. Επίσης να σου υπενθυμίσω για τον 8400 συνεχίζεις να μιλάς μόνο για gaming και αυτό στα bench 1080p 1080ti σενάρια. Όλα τα υπόλοιπα πράγματα που ο 1600 είναι αισθητά πιο γρήγορος και όχι 10 και 15%, φαίνεται δε μας αφορούν.

Ποια ξεφτίλα κρύφτηκε ρε συ? O strawman (8700k 5Ghz) και ο spartan με τον 2700x στα 360p με 1080ti κάναν μετρήσεις. Μας τρολάρεις τώρα? Αλλά ακόμα και αυτοί να σε κοροϊδεύουν έχω και εγώ δικές μου μετρήσεις. 1600 3.8GHz με hynix της κακιάς ώρας και 8600k στα 4.7.  Από τα 20-30 games  που δοκίμασα 3 είχαν ορατή διαφορά στα 1440p με την 1080. Το pubg (επειδή το παίζεις στα low αναγκαστικά) είχε -10 min στον 1600, το tomb raider αν και κάπως αλλοπρόσαλλα results και το gta5. Όλα τα άλλα ήταν μια από τα ίδια ή αστείες διαφορές του τύπου 2-3 fps και λογικό αφού σε αυτήν την ανάλυση τεντώνει η 1080. Με λίγα λόγια θέλω να σου αποδείξω οτί οι zen δεν είναι FX. Είναι πιο αργοί από ξεκλείδωτους CL, αλλά είναι υπεραρκετοί αν δεν έχεις high refresh monitor και δε θες να σκαλίσεις bdies στους zen/zen+.

Επεξ/σία από ilos
  • Like 2
Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Ρε σεις μας τα κανατε τουμπανο με τα φπς σας... Ποσο θα το τραβηξετε ακομα? Αφηστε τον pirmen και τον καθε pirmen να γραφει οτι θελει και μην του απαντατε. Εχουν κανει δυο τρια παιδια ερωτησεις σχετικες με το θεμα και δεν προκειτε κανενας να τις δει μεσα σε ολο αυτο το μπαχαλο. 

ΤΕΛΟΣΣΣ ΛΕΜΜΕΕΕ ,πειτε ενα ΜΠΕΕΕΕ στα inteloπαιδια και αντε γεια!!!

Επεξ/σία από akoinonitos
  • Like 6
Δημοσ.
1 ώρα πριν, ChrisAttart είπε

Ναι το θέμα είναι ότι δεν έχει να κάνει μόνο με το oc (που και εγώ απο bios κλοκαρω)  . Αλλά ας πούμε βγάζω το aisuite , αν έχω το icue της corsair ώστε να ελέγχω την aio μου και ας πούμε ένα hwinfo κολλάει πάλι το σύμπαν . Με οποιαδήποτε προγράμματα που μετράνε voltage και θερμοκρασία το παθαίνει αν είναι πάνω από 1 ανοιχτά ...  

Με αρκετή έρευνα βλέπω είναι θέμα της asus με κάποιο sensor της .  

Δεν είναι απαραίτητα "προνόμιο" της ASUS αυτό, μπορεί να συμβεί και σε άλλες περιπτώσεις, άσχετες με την μητρική, πχ Afterburner + GPUz, Afterburner + 3dmark (γιατί τρέχει το δικό του SysInfo από πίσω). Καλό είναι να ρυθμίσεις πχ την ΑΙΟ άπαξ και να μην τα έχεις συνέχεια ανοιχτά, ειδικά όλα μαζί.

Δημοσ. (επεξεργασμένο)
6 hours ago, pirmen56 said:

Παραδέχεσαι ότι ένας σύγχρονης αρχιτεκτονικής 4/8 intel είναι συντριπτικά ανώτερος από έναν 4/8 amd, ακόμα και στα ίδια ρολόγια. 20 καρέ+ διαφορά. Που σημαίνει 30%+ επιδόσεις. Άσχετα με την τιμή. Το αναγνωρίζεις γιατί στο δείχνω μέσω ACO.

Ούτε το FOV ούτε τίποτα δεν γλιτώνει τον 4/8 2400G από τα frame drops στα 45 και κάτω καρέ. Με τα ίδια ακριβώς settings(115 FOV και ultra 1080p) πλην aa(που αφορά 100% την gpu) δεν χάνεις σχεδόν με τίποτα τα 60 καρέ με το πρώτο cpu και την ταπεινή 1060 oced. Κάποιες λίγες φορές που έχανα τα 60 καρέ ήταν από την gpu και από τους σκληρούς(stripped volume) που δουλεύαν συνέχεια.

Γιατί λοιπόν σου είναι δύσκολο να καταλάβεις ότι αυτό το χάσμα μεταφέρεται και ανάμεσα σε 8100 έναντι 2400G. Ίδιο arch είναι όλα τα intel. Ό,τι χάνει σε θρεντς ο 8100 τα κερδίζει εν πολλοίς από το καλύτερο για games intel arch. Το ίδιο και ανάμεσα σε 8700K και 2700X δεδομένου ότι απέχουμε πολύ από games ικανά να γεμίσουν πάνω από 12 threads.

υ.γ.: Σχετικά με τον 8400. Τι είπα βρε φίλε; Είπα ότι είναι ένα cpu με 15% καλύτερες επιδόσεις του 1600, όπως αυτές μετρήθηκαν από το computerbase και λίγο μεγαλύτερο κόστος πλατφόρμας. Δηλαδή έχει σωστή τιμολόγηση και δεν είναι χειρότερο vfm οπως το παρουσίαζαν οι amdάκηδες. Βέβαια κάποιοι reviewers έβγαλαν τη διαφορά μεγαλύτερη, αλλά ας το προσπεράσουμε.

Προφανως και το παραδεχομαι, και δεν περιμενα το video το δικο σου για να μαθω οτι ο 7700k ειναι ανωτερος του 2400G. Ημαρτον δηλαδη. Περα ομως απο το "30%" υπαρχει και ενα 300% στην τιμη, μιας και εγω την ΤΙΜΗ σχολιασα. Παμε ενα repeat λοιπον γιατι συνεχιζεις να μην μου απαντας, με βαση το οτι ο 2400G ερχεται με GPU των ~70-90€ και οτι ειναι CPU ισαξιο πανω κατω με εναν 4770-4790, το θεωρεις φυκια για μεταξωτες κορδελες το οτι πωλειται στα 150€? Γιατι αυτη ηταν η διαφωνια μου με τον technov.

Το FOV προφανως θα αυξησει τα FPS. Προφανως θα συνεχισει να μην φτανει τον 7700k. Προφανως αποδιδει οσο ενας 4770-4790 οπως εχω επαναλαβει 19 φορες περιπου. Το χασμα μεταξυ 8100 και 2400g  υφισταται για 15 διαφορετικους λογους. Πρωτον γιατι ο 8100 ειναι χρονισμενος χαμηλοτερα απο οσο ειχες εσυ τον 7700k, δηλαδη στα 4ghz. Δευτερον γιατι δεν θα εχει 3200 μνημες που ειχες εσυ (εκτος αν παρεις z370 ;) ).  Τριτον, τα -4 threads, τα οποια ιδιως στο AC origins κανουν χαοτικη διαφορα. 

ΥΓ. Το θεμα δεν ειναι τι ειπες, αλλα τι ΔΕΝ ειπες, και αυτο ειναι που με κανει να μη μπορω να σε παρω στα σοβαρα γιατι εισαι τελειως biased. Δεν ειπες λοιπον ποτε οτι "το-15% ειναι σιγα τα λαχανα και δεν προκειται ποτε να το διαπιστωσεις στο gaming και δεν υπαρχει παιχνιδι που ο 8400 να τρεχει και να μην τρεχει ο 1600". Μολις ομως ηρθαν τουμπα τα πραματα και το +10-15% το εχει η AMD, ξαφνικα τα θυμηθηκες ολα αυτα. Ειναι ετσι η δεν ειναι? Για σενα το ποση βαρητυτα εχει το 10 και το 15% εξαρταται απο οτι αν ειναι η Intel ή η AMD μπροστα. 

5 hours ago, ilos said:

Γιατί όταν όμως συγκρίνουμε τον 8600k/8700k με άλλα cpu πολλές φορές (όχι όλοι οι reviewers) έχουν μόνο νούμερα στα ~5Ghz. Αυτή η απορία δε θα μου λυθεί ποτέ.

Εισαι αδικος. Δεν εχουν μονο στα ~5ghz. Εχω δει review (νμζω του hwunboxed) με τον 8700k στα 5.2ghz. Ενα τυπικο καθημερινο χαλαρο OC. Το πιασε και με την stock ψυκτρα του μαλιστα, ηταν τυχερος σαν τον odysseus, το αλλο intel fantroll που κλοκαρε τον 4790k με την stock ψυκτρα και αυτος...

Επεξ/σία από strawman
  • Like 3
Δημοσ.

Χαρά στο κουραγιο σας ρε παιδια.. Πραγματικά ζηλεύω και την υπομονή σας και το κουραγιο σας να επιχειρηματολογείτε ουσιαστικά απέναντι σε έναν στείρο μηδενισμό...

Δημοσ. (επεξεργασμένο)
4 hours ago, Psycho_Warhead said:

Γιατί τα frametimes του 8700Κ τι έχουν ;

Ειναι τραγικα σε σχεση με 2700x. Στο ac origins σε 360p btw ο 2700x του spartan εσπαγε πλακα στον δικο μου στα 5ghz. Αλλα ειπαμε, φταινε οι καρτες γραφικων, μπουκωνουν σε 360p και εχουμε GPU bottleneck, σωστα @pirmen56 ? 

Δηλαδη νταξει, μαζι σου, στο canned δεν βγαζεις συμπερασμα οπως λες, τα frametimes ομως γιατι ηταν πολυ καλυτερα στον Ryzen? |

Kαι για να τελειωνουμε λιγο..

Ειναι καλυτερα στο gaming η Intel core for core? Σιγουρα. Αλλα η ιδια η Intel φροντισε αυτο το προβαδισμα που εχει να μην εχει καμια σημασια και κανενα πρακτικο αντικρισμα, μιας και ΔΕΝ μου πουλαει τα core στην ιδια τιμη. Οποτε τι μας μενει? Το price for price. Και σε price for price δεν ειναι καλυτερη η Intel δυστηχως. Πανω κατω στα ιδια παιζουν, ειδικα στην μεσαια κατηγορια (8400 / 2600). Ο ενας χανει σε stock, ο αλλος περναει μπροστα κλοκαρισμενος, με το κρυφο ατου βεβαια οτι ταυτοχρονα ειναι και πολυ μα πολυ καλυτερο CPU περαν του gaming. Οποτε επι του πρακτεου, προσωπικα δεν θα αγοραζα ποτε 8400 οταν υπαρχει ενας 2600 εκει εξω. 

Επεξ/σία από strawman
Δημοσ.

Καλά χέστηκε η φοράδα στ' αλώνι τώρα για τα frametimes και γενικότερα για το 360P..Στις κανονικές αναλύσεις είδα λίγο καλύτερα frametimes υπέρ του 8700Κ. Όπως και να έχει ο 8700Κ παραμένει ο βασιλιάς του gaming, απλά η AMD πλησίασε πολύ με τους νέους, εφόσον βάλεις b-dies και tweak-άρεις τα timings. Στους Zen 2 ίσως βγει και μπροστά ενώ θα δούμε και πως θα τα πάει ο 8-core CFL τέλος του έτους. Ωστόσο, όπως έχω ξαναπεί, CPUs με υπεραρκετή ισχύ έχουμε πλέον σε πολύ λογικές τιμές, αυτό που θέλουμε είναι νέες GPUs.

• Like 4
Δημοσ.

και μολις έχουμε νεες gpu με υπεραρκετή δύναμη (ιδανικό σενάριο) θα γκρινιάζουμε πάλι για cpu... Φαύλος κύκλος είναι πάντα 

• Like 2
Δημοσ.
1 ώρα πριν, strawman είπε

Προφανως και το παραδεχομαι, και δεν περιμενα το video το δικο σου για να μαθω οτι ο 7700k ειναι ανωτερος του 2400G. Ημαρτον δηλαδη. Περα ομως απο το "30%" υπαρχει και ενα 300% στην τιμη, μιας και εγω την ΤΙΜΗ σχολιασα. Παμε ενα repeat λοιπον γιατι συνεχιζεις να μην μου απαντας, με βαση το οτι ο 2400G ερχεται με GPU των ~70-90€ και οτι ειναι CPU ισαξιο πανω κατω με εναν 4770-4790, το θεωρεις φυκια για μεταξωτες κορδελες το οτι πωλειται στα 150€? Γιατι αυτη ηταν η διαφωνια μου με τον technov.

Το FOV προφανως θα αυξησει τα FPS. Προφανως θα συνεχισει να μην φτανει τον 7700k. Προφανως αποδιδει οσο ενας 4770-4790 οπως εχω επαναλαβει 19 φορες περιπου. Το χασμα μεταξυ 8100 και 2400g  υφισταται για 15 διαφορετικους λογους. Πρωτον γιατι ο 8100 ειναι χρονισμενος χαμηλοτερα απο οσο ειχες εσυ τον 7700k, δηλαδη στα 4ghz. Δευτερον γιατι δεν θα εχει 3200 μνημες που ειχες εσυ (εκτος αν παρεις z370 ;) ).  Τριτον, τα -4 threads, τα οποια ιδιως στο AC origins κανουν χαοτικη διαφορα. 

ΥΓ. Το θεμα δεν ειναι τι ειπες, αλλα τι ΔΕΝ ειπες, και αυτο ειναι που με κανει να μη μπορω να σε παρω στα σοβαρα γιατι εισαι τελειως biased. Δεν ειπες λοιπον ποτε οτι "το-15% ειναι σιγα τα λαχανα και δεν προκειται ποτε να το διαπιστωσεις στο gaming και δεν υπαρχει παιχνιδι που ο 8400 να τρεχει και να μην τρεχει ο 1600". Μολις ομως ηρθαν τουμπα τα πραματα και το +10-15% το εχει η AMD, ξαφνικα τα θυμηθηκες ολα αυτα. Ειναι ετσι η δεν ειναι? Για σενα το ποση βαρητυτα εχει το 10 και το 15% εξαρταται απο οτι αν ειναι η Intel ή η AMD μπροστα. 

Εισαι αδικος. Δεν εχουν μονο στα ~5ghz. Εχω δει review (νμζω του hwunboxed) με τον 8700k στα 5.2ghz. Ενα τυπικο καθημερινο χαλαρο OC. Το πιασε και με την stock ψυκτρα του μαλιστα, ηταν τυχερος σαν τον odysseus, το αλλο intel fantroll που κλοκαρε τον 4790k με την stock ψυκτρα και αυτος...

Κ εδώ που φτάσαμε άντε να δούμε τι θα στήσουμε πάλι. Έχει γίνει το κεφάλι πουρες εδώ μεσα. Βάζω για πούλημα ότι 1155 και 1150 σοκετ έχω και βουρ για coffee lake. Τα βάζω από δω για Zen, τα βάζω από κει, ρε δε μου βγαίνει με τίποτα. 

Άσχετο. Να μου το θυμάστε. Ο 8400 θα μείνει σαν ιστορικό τσιπ, όπως ο 2500κ ένα πραμα.

Επισκέπτης
Αυτό το θέμα είναι πλέον κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.
  • Δημιουργία νέου...