Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ. (επεξεργασμένο)
6 λεπτά πριν, jgeorgiou είπε

οπότε παιδιά βασίζεστε στον λόγο του ADTAKHS και του youtuber που δεν βλέπω στο video να δείχνει την συχνότητα

επίσης δεν μας λέει πόσο κάνουν οι μνήμες που έβαλε και δεν μας λέει γιατί έβαλε τόσο ακριβη αερόψυκτρα αφού πάιζει στα φεφαθλτσ

H ψύκτρα που έβαλε μάλλον είναι για τον 8100 ...

Δεν υποστηρίζει σύμφωνα με την εταιρία τον 2400g (AM4) ...

Ακομα δηλαδή χειρότερα για τον 8100 που και με  γομαρόψυκτρα έπαιζε και σε μητρική των 200€ και με 3200 ραμ .... και ντροπαρε με 100% cpu usage.

Κάτι άλλο ?

Στιγμιότυπο από 2018-06-25 19-25-59.png

Επεξ/σία από adtakhs
  • Απαντ. 14,5k
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσ. (επεξεργασμένο)

μαλλον στον Ι3 η ψύκτρα που δεν την χρειάζεται γιατί έχει χαμηλό TDP

μάλλον στα defaults τα ρολογια του 2400G

μάλλον φθηνές οι μνήμες και όχι των 400ευρώ

ότι έχει πράγματι πάνω τον 2400G φαίνεται πουθενά ή διαβάζουμε την λεζάντα , μας επιβεβαιώνει ο ADTAKHS και δέσαμε τον γαιδαρο μας? 

Επεξ/σία από jgeorgiou
Δημοσ.
23 λεπτά πριν, ilos είπε

Και τα 2 cpu είναι ανεπαρκή για bf1 multiplayer. Ο μεν 2500k έχει καλύτερα average άλλα όταν σκάει δράση τα drops είναι epic, ο δε 8350 δε τραβάει γενικά αλλά δεν έχει τόσο χοντρά drops. Για καρτούλες της σειράς μπορεί να είναι και καλύτερη περίπτωση ο 8350 imo.

O 8350, μια χαρά τραβάει, και όχι μόνο σε καρτούλες της σειράς.

Το BF1 έγινε προβληματικό για τον FX τους τελευταίους μήνες, μετά από Patch...όπως έγινε προβληματικό και για οτιδήποτε 4πύρηνο (επικά ξεφτιλίκια...να διαμαρτύρεται κόσμος και να κράζει με i5 προηγούμενων δύο γενιών).

Δεν γίνεται πριν τα Χριστούγεννα να έχει CPU usage <70% (και πολύ λέω), και πλέον να έχει καρφωμένο 99%, με διαφορές από Low σε Ultra ούτε 10fps με μια Vega...ενώ έχει λιγότερα fps γενικά από μια 290, κι όλα αυτά σε 1440.

Σε άλλα νέα, βλέπω πλήρη άρνηση πραγματικότητας (videos), όταν αυτά δεν βολεύουν το αφήγημα.

• Like 1
Δημοσ. (επεξεργασμένο)

ΠΕΤΡΟ , βάζουμε ένα στοιχημα?

εγώ θα βάλω τον εξοπλισμό (ιδιο όπως τον λέει)

αν δεν πιάσει τα fps που λέει στα defaults , εσύ θα τον πληρώσεις

παμε?

ΥΓ

Το λέω γιατί τέτοιο video myass φτιάχνω και εγώ να βάλω ότι συχνότητα γουστάρω και στην λεζάντα να λέω όσοι είστε πιστοι χριστιανοί πιστέψτε αυτά που λέω και μην ρωτάτε.

Επεξ/σία από jgeorgiou
Δημοσ.
1 λεπτό πριν, Πέτρος είπε

O 8350, μια χαρά τραβάει, και όχι μόνο σε καρτούλες της σειράς.

Το BF1 έγινε προβληματικό για τον FX τους τελευταίους μήνες, μετά από Patch...όπως έγινε προβληματικό και για οτιδήποτε 4πύρηνο (επικά ξεφτιλίκια...να διαμαρτύρεται κόσμος και να κράζει με i5 προηγούμενων δύο γενιών).

Δεν γίνεται πριν τα Χριστούγεννα να έχει CPU usage <70% (και πολύ λέω), και πλέον να έχει καρφωμένο 99%, με διαφορές από Low σε Ultra ούτε 10fps με μια Vega...ενώ έχει λιγότερα fps γενικά από μια 290, κι όλα αυτά σε 1440.

Σε άλλα νέα, βλέπω πλήρη άρνηση πραγματικότητας (videos), όταν αυτά δεν βολεύουν το αφήγημα.

Εγώ θεωρώ καρτούλες τις σειράς και τις 1060/580 🤩 Mέχρι εκεί καλά είναι αυτά τα cpu.

Δημοσ.
2 hours ago, pirmen56 said:

Άθλιο frame rate από τον συγκεκριμένο τουλάχιστον 1500X στη Siwa και για very high settings που είναι αρκετά πιο ελαφριά για τη cpu. H Alexandria καμία σχέση σε απαιτήσεις.

Σχετικά με 2500Κ και 8350(και παρεμφερή) η κατάσταση ξεκαθαρίστηκε από το hw unboxed. Είχαν κάνει και κάποια Live δοκιμή στο BF1(multi) και ο 2500Κ ήταν μακράν πιο smooth με περισσότερα καρέ παρά το 100% usage.

Hide contents

Για δοκιμασε και AC origins να μας πεις ποιος παει καλυτερα :P 

Οσο για τα αθλια αποτελεσματα, μεγαλε, εσυ ποσα βγαζεις με την 1060? Το βλεπεις οτι ειναι εντελως GPU bound ΣΕ ολο το run ετσι? Ασχετος δεν εισαι, απλα εθελοτυφλεις για να κραξεις. Οποτε εγω θα συμφωνησω, αθλια τα αποτελεσματα, της 1060 ομως και οχι του 1500x. 

Btw, αν θυμασαι τοτε που καναμε το run με τον 1600 μου, τωρα καταλαβα γιατι ημουν 4 fps πισω. Η εκδοση του παιχνδιου εφταιγε. Δυστηχως πλεον δεν εχω τον 1600 να δοκιμασω, αλλα κανοντας update σε 1.21 ειμαι +10fps στον 8700k στο σημειο στην εισοδο της πολης.

Δημοσ.
1 λεπτό πριν, ilos είπε

Εγώ θεωρώ καρτούλες τις σειράς και τις 1060/580 🤩 Mέχρι εκεί καλά είναι αυτά τα cpu.

Γενικά δεν έχεις άδικο, πίσω κρατάει μεγαλύτερες κάρτες, αλλά ανάλογα το σενάριο το πόσο και το γιατί.

• Like 1
Δημοσ.
37 minutes ago, jgeorgiou said:

στον RYZEN τι μητρική , τι μνήμη και τι ψύκτρα έχει στο τεστ για πιάσει σε ταχύτητα έναν κλειδωμένο στα 2/3 της τιμής?

Χειροτερη μητρικη  (b350 vs z370) και τις ιδιες μνημες. Και δεν τον πιανει, τον περναει. Μη λεμε οτι θελουμε ετσι? 

Την ιδια ψυκτρα εχει και στους 2 και ειναι και οι 2 stock ;) 

Παντως μαρεσει που εκδηλωνεσαι. Χρησιμοποιεις το "κλειδωμενος" σαν προτερημα υπερ της Intel ξερω γω...ημαρτον τι αλλο θα διαβασω

Δημοσ. (επεξεργασμένο)
1 λεπτό πριν, strawman είπε

Χειροτερη μητρικη  (b350 vs z370) και τις ιδιες μνημες. Και δεν τον πιανει, τον περναει. Μη λεμε οτι θελουμε ετσι? 

Την ιδια ψυκτρα εχει και στους 2 και ειναι και οι 2 stock ;) 

Παντως μαρεσει που εκδηλωνεσαι. Χρησιμοποιεις το "κλειδωμενος" σαν προτερημα υπερ της Intel ξερω γω...ημαρτον τι αλλο θα διαβασω

Στον 2400γ πρέπει να έχει την μαμά.

Η ψύκτρα που έχει δεν υποστηρίζει ΑΜ4 όπως λέει η ΖΑΛΜΑΝ.

Το βίντεο είναι κατατοπιστικό για το τι upgrade μπορεί μελλοντικά να υποστηρίξει με εξωτερική κάρτα ο 2400Γ.

Μπορείς να πάρεις δηλαδή τον 2400Γ για την ενσωματωμένη του και μελλοντικά να βάλεις επάνω μεγάλη κάρτα.

Επεξ/σία από adtakhs
Δημοσ. (επεξεργασμένο)

STRAW

ξαναμελέτησε την απόδοση στο witcher και πες μου αν βάζεις στοίχημα ότι δεν τα πιάνει αυτά τα fps ο 2400G στα defaults?

όποιος χάσει το στοίχημα πληρώνει το σύστημα και το παίρνει ο άλλος

Επεξ/σία από jgeorgiou
Δημοσ. (επεξεργασμένο)
25 minutes ago, jgeorgiou said:

οπότε παιδιά βασίζεστε στον λόγο του ADTAKHS και του youtuber αφού δεν φαινεται στο video να δείχνει την συχνότητα

επίσης δεν μας λέει πόσο κάνουν οι μνήμες που έβαλε και δεν μας λέει γιατί έβαλε τόσο ακριβη αερόψυκτρα αφού πάιζει στα defaults

Οποιος δεν πιάσει λοιπόν τις επιδόσεις αυτές , μπορεί να το κάνει ο ADTAKHS που μοιάζει πολύ σίγουρος.

Αμα ηθελε να σου "κρυψει" κατι παντως δεν θα σου ανεφερε καθολου την αεροψυκτρα. Αλλα ειπαμε, εσυ εισαι γατος και τον επιασες 😛 

Mαρεσει παντως που σας φαινεται και περιεργο. Ρε 4/8 εναντι 4/4 ειναι, τι περιμενατε να δειτε, τον 8100 μπροστα? Τα μαθηματικα να βαλεις κατω αυτο δεν γινεται.

Αλλα οχι, καλυτερα να εμπιστευτουμε τον jgeorgiou χωρις καν video απο yotuuber γιατι ετσι.

4 minutes ago, jgeorgiou said:

STRAW

ξαναμελέτησε την απόδοση στο witcher και πες μου αν βάζεις στοίχημα ότι δεν τα πιάνει αυτά τα fps ο 2400G στα defaults?

όποιος χάσει το στοίχημα πληρώνει το σύστημα και το παίρνει ο άλλος

Εχω 8700k, τι να τον κανω τον 8100 ρε αδερφε? Παμε αλλο στοιχημα 😛 

PS1. Και γω παραξενευτηκα αλλα...τα εχει ολα low, σε ολα τα games, γιαυτο βγαζει τοσα. Αλλιως προφανως σε κανενα game δεν βγαζει οσα γραφει, στο AC origins θα επρεπε να ειναι -50. Βεβαια το περιεργο ειναι οτι κολλησες στον 2400G, δηλαδη ο 8100 τοσα βγαζει? Σε high / ultra? Θες να το παμε το στοιχημα? :P 

Επεξ/σία από strawman
Δημοσ. (επεξεργασμένο)

To witcher 3 θέλει threaaaaaaaaads. Παθών με τον 2500k και μαθών. Είτε 720p είτε 1080p στο novigrad γινόταν κηδεία.

Btw τώρα αυτά τα ξυπνητζίδικα για την ψήκτρα στον 8100 τα πιστεύετε? Κλειδωμένος στα 3.6 με 65 watt tdp κατ'ευφημισμό έχει ffs. Και αράπης με βεντάλια αρκεί.🤩

Από την άλλη όποιος έχει καεί στο παρελθόν (8700 και stock ψήκτρα), φυσάει και το γιαούρτι (thermal throttling).😍

Επεξ/σία από ilos
Δημοσ. (επεξεργασμένο)

΄Οσο για το αν ο 2400G μπορεί με την ενσωματωμένη να συγκριθεί σε GAMING με PENTIUM και GT 1030  υπάρχει αυτό .

Σαν CPU προφανώς δεν συγκρίνονται καν , σαν gaming μιλάμε.

Αναφορά σε κείμενο

amd Ryzen 5 2400G

MSI B350 Pro Mobo

2*4GB DDR4 RAM @2666MHz

intel Pentium G4560

Gigabyte GA-H110M-S2 Mobo

8GB DDR4 RAM @2133MHz

2TB HDD

Gigabyte GT 1030 2GB (GeForce Graphic driver 388.71)

Επεξ/σία από adtakhs
Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Αδέρφια ξυπνήσατε ρε... Έχω το βίντεο που μιλάτε τόσες ώρες τώρα, από προχθές Σάββατο που φωνάζω να το δείτε...ο άλλος μην περιμένετε να δεχτεί ότι 2400g είναι ταχύτερος από 8100 για κανένα λόγο ρε... Για κανένα όμως!!!! Του χαλάει την ζαχαρένια!!! Μια παλιό 1060 δεν έχει κανείς εδώ κοντά στην Θράκη να την βάλουμε στον 1600 να κλείσουμε πυρήνες από το ryzen master να τον πάμε και στα 3,6 να ανεβάσω βίντεο από παιχνίδια...

Επεξ/σία από dimoskoutr
  • Like 2
Δημοσ.
1 λεπτό πριν, dimoskoutr είπε

Αδέρφια ξυπνήσατε ρε... Έχω το βίντεο που μιλάτε τόσες ώρες τώρα, από προχθές Σάββατο που φωνάζω να το δείτε...ο άλλος μην περιμένετε να δεχτεί ότι 2400g είναι ταχύτερος από 8100 για κανένα λόγο ρε... Για κανένα όμως!!!! Του χαλάει την ζαχαρένια!!!

Μπα στρουμφοχαβαλέ κάνουμε μέχρι να τελειώσουν οι αγώνες και να πάμε πάλι κουβά.🤩

• Like 1
Επισκέπτης
Αυτό το θέμα είναι πλέον κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.
  • Δημιουργία νέου...