dimoskoutr Δημοσ. 24 Ιουνίου 2018 Δημοσ. 24 Ιουνίου 2018 3 λεπτά πριν, radiohead είπε Πολύ το κουράσατε με τους apu ρε μάγκες. Σε κάθε σελίδα τα ίδια σε κάθε θέμα τα ίδια. Ο κάθε επεξεργαστής είναι για τη δουλίτσα του. Ο 2400g εφόσον μπεί έξτρα γραφικών ΔΕΝ ΥΠΑΡΧΕΙ. Υπάρχει αυτός για τους fan της αναβάθμισιμότητας https://www.skroutz.gr/s/11139197/AMD-Ryzen-5-1600-Box.html Άσε την ίντελ. Είχε εξαπύρηνο ryzen ή coffeelake και δεν το ξέραμε; Απο τη στιγμή που είναι στα ίδια χρήματα σημερα στην αγορά μ@λ&$% είσαι άν τον πάρεις για games με έξτρα gpu. Μην χαλιέσαι βρε, έχει πλάκα σήμερα το νήμα, περνάει η ώρα... Πάρε ποπ κορν και βολεψου...
TechnoV Δημοσ. 24 Ιουνίου 2018 Δημοσ. 24 Ιουνίου 2018 2 λεπτά πριν, kostas_anes είπε Γιατι εγω τι ειπα Σε αυτο στηριζεται και η αντιφαση του Techno. Οτι οταν μεχρι περυσι ο 7700k ηταν θεος και γαμουσε λες και δεν υπηρχε αυριο, σημερα ενας 4/8 εστω και αν δεν εχει ιδια κλοκια και επιδοσεις αλλα δεν ειναι πολυ πισω, ειναι "μη επαρκης" για οτιδηποτε περαν βασικης χρησης. Εμενα παντως ο 1400 μια χαρα τα βγαζει περα σε gaming και σε photo editing/video rendering που κανω. Αν και αν δεν τον ειχα πετυχει στο 90αρι κανα 3μηνο πριν μαλλον σε 1600 θα πηγαινα και εγω κυριως για το editing/rendering. Ο Techno αυτό που θέλει να πει είναι ότι τσάμπα το πανηγύρι. Σε ότι υποτιθέμενη φτηνή λύση έχει η AMD, εκεί κοντά έχει και η μπλε. Οπότε ίσως η επαναστασις να απέτυχε.
dimoskoutr Δημοσ. 24 Ιουνίου 2018 Δημοσ. 24 Ιουνίου 2018 (επεξεργασμένο) Παρακαλούνται οι μη έχοντες τουλάχιστον 6/6 cpu να αποχωρήσουν από το νήμα καθότι οτιδήποτε λιγότερο δεν επαρκεί για οποιαδήποτε χρήση εκτός του office... Βλαχάρες!!!! ο dimoskoutr θέλει να πει TechnoV κόψε τα ληγμένα θα σε πειράξουν... Έτσι για να το ευθυμήσουμε λίγο... Επεξ/σία 24 Ιουνίου 2018 από dimoskoutr
TechnoV Δημοσ. 24 Ιουνίου 2018 Δημοσ. 24 Ιουνίου 2018 Μόλις τώρα, dimoskoutr είπε Παρακαλούνται οι μη έχοντες τουλάχιστον 6/6 cpu να αποχωρήσουν από το νήμα καθότι οτιδήποτε λιγότερο δεν επαρκεί για οποιαδήποτε χρήση εκτός του office... Βλαχάρες!!!! Σας θελουμε, μη μας φεύγετε.
dimoskoutr Δημοσ. 24 Ιουνίου 2018 Δημοσ. 24 Ιουνίου 2018 (επεξεργασμένο) 4 λεπτά πριν, TechnoV είπε Σας θελουμε, μη μας φεύγετε. Εγώ r5 1600 φιλτατε οπότε μένω... Τρέχω και office άνετα... Νομίζω κιόλας... Λες να τον αλλάξω με έναν 4560 να είμαι σίγουρος;;; Επεξ/σία 24 Ιουνίου 2018 από dimoskoutr
TechnoV Δημοσ. 24 Ιουνίου 2018 Δημοσ. 24 Ιουνίου 2018 1 λεπτό πριν, dimoskoutr είπε Εγώ r5 1600 φιλτατε... Τρέχω και office άνετα... Νομίζω κιόλας... Μνήμες έχεις καλες;
dimoskoutr Δημοσ. 24 Ιουνίου 2018 Δημοσ. 24 Ιουνίου 2018 (επεξεργασμένο) 5 λεπτά πριν, TechnoV είπε Μνήμες έχεις καλες; Από μνήμη ναι μια χαρά θυμάμαι τι έφαγα χτες, πόσο ήρθε σήμερα το Γερμανία Σουηδία... Αν εννοείς από τις άλλες samsung b-die gskill tridentz16gb 3200 145 ευρώ από amazon Γαλλίας πέρυσι τέτοια εποχή... Ρε τελικά όντως έχω καλή μνήμη θυμάμαι και πόσο και από πού και πότε τις πήρα!!! Επεξ/σία 24 Ιουνίου 2018 από dimoskoutr
TechnoV Δημοσ. 24 Ιουνίου 2018 Δημοσ. 24 Ιουνίου 2018 4 λεπτά πριν, dimoskoutr είπε Από μνήμη ναι μια χαρά θυμάμαι τι έφαγα χτες, πόσο ήρθε σήμερα το Γερμανία Σουηδία... Αν εννοείς από τις άλλες samsung b-die gskill tridentz16gb 3200 145 ευρώ από amazon Γαλλίας πέρυσι τέτοια εποχή... Ρε τελικά όντως έχω καλή μνήμη θυμάμαι και πόσο και από πού και πότε τις πήρα!!! Ε άμα έχεις μνήμες βολεύτηκες.
dimoskoutr Δημοσ. 24 Ιουνίου 2018 Δημοσ. 24 Ιουνίου 2018 (επεξεργασμένο) 2 λεπτά πριν, TechnoV είπε Ε άμα έχεις μνήμες βολεύτηκες. Έχω μνήμες και από την μικρασιατική καταστροφή, από τον πρώτο παγκόσμιο και από το Βιετνάμ, μετράνε και αυτές; Επεξ/σία 24 Ιουνίου 2018 από dimoskoutr
ilos Δημοσ. 24 Ιουνίου 2018 Δημοσ. 24 Ιουνίου 2018 (επεξεργασμένο) 11 ώρες πριν, Psycho_Warhead είπε Για να μην υπάρχει θέμα με τις μνήμες φαντάζομαι θα πρέπει να 'ναι X370/470, σωστά ; Για να μην έχεις θέμα με τις μνήμες σε gaming pc πρέπει να πάρεις bdies τέλος. Αν πας σε hynix, εκτός από το λιγότερο STP και overclockability θα πρέπει και να κοιτάξεις τα QVL της κάθε μητρικής, και στην περίπτωση των b350/x370 να έχεις bios μεταγενέστερο από agesa 1.0.0.6 (που θα έχεις αλλιώς δε 8α βλέπει τον 2600x). Αυτά για όσους κυνηγάνε τα πολλά fps πάντα. Αν έχεις 60ri/75ρι monitor μπορείς να πάρεις και αυτές που λέει ο λόγος: https://www.skroutz.gr/s/7730092/G-Skill-RipjawsV-16GB-DDR4-3200MHz-F4-3200C16D-16GVKB.html και να γλιτώσεις ένα 60ρι από τα καρτέλ. 10 ώρες πριν, TechnoV είπε Ο 2400g είναι επιπέδου g4560, απλά έχει καλύτερη gpu. Αυτό. ROFL 9 ώρες πριν, BlueBlood7 είπε Το περίεργο είναι ότι ενώ κάνει μπαμ ότι τρολιάζει γιατί κάποιοι ασχολούνται μαζί του. Το επίσης περίεργο είναι ότι ξανά χώθηκε στο φόρουμ έτσι ξαφνικά. Δεν ξέρω. Τα είχε παίξει όλα στην Αργεντινή? Η αλλαγή του ονόματος των Σκοπίων? Ο κουβάς έδωσε κλόκια και cores στον g4560.🤩 Επεξ/σία 24 Ιουνίου 2018 από ilos 1
TechnoV Δημοσ. 24 Ιουνίου 2018 Δημοσ. 24 Ιουνίου 2018 καλημέρες στα παιδιά!!!! τώρα πρόσεξα πόσο παίζει ο 2400g. Πολλά ρε.
ilos Δημοσ. 24 Ιουνίου 2018 Δημοσ. 24 Ιουνίου 2018 4 λεπτά πριν, TechnoV είπε καλημέρες στα παιδιά!!!! τώρα πρόσεξα πόσο παίζει ο 2400g. Πολλά ρε. Δε ξενύχτησα χτες, να απολαύσω το κρεσέντο σου.😀 Το έχεις καταλάβει ότι από υπερβολικός, έχεις γίνει προ πολλού γραφικός πλέον. Εκτός αν όντως τρολάρεις οπότε μαγκιά σου τσίμπησαν όλοι σχεδόν.
TechnoV Δημοσ. 24 Ιουνίου 2018 Δημοσ. 24 Ιουνίου 2018 1 λεπτό πριν, ilos είπε Δε ξενύχτησα χτες, να απολαύσω το κρεσέντο σου.😀 Το έχεις καταλάβει ότι από υπερβολικός, έχεις γίνει προ πολλού γραφικός πλέον. Εκτός αν όντως τρολάρεις οπότε μαγκιά σου τσίμπησαν όλοι σχεδόν. όχι ρε συ. Να αφυπνήσω συνειδήσεις προσπαθώ. Όταν βλέπω ότι ο 2400g παίζει στα 160 ευρά να μη μιλήσω; να πω πάρτε ρε σεις, κρίμα η AMD, είναι καλή εταιρία. Συζητάμε για value, επεξεργαστική δύναμη. Η γνώμη μου είναι να μην εκθειάζουμε apus μόνο κ μόνο επειδή ψιλοπαίζουν games. Αργά ή γρήγορα κανείς δεν γλυτώνει την discrete gpu. Ανέτρεξε στο forum πόσοι προτείναν κάτι Α4,Α6 σαπάκια.
ilos Δημοσ. 24 Ιουνίου 2018 Δημοσ. 24 Ιουνίου 2018 1 λεπτό πριν, TechnoV είπε όχι ρε συ. Να αφυπνήσω συνειδήσεις προσπαθώ. Όταν βλέπω ότι ο 2400g παίζει στα 160 ευρά να μη μιλήσω; να πω πάρτε ρε σεις, κρίμα η AMD, είναι καλή εταιρία. Συζητάμε για value, επεξεργαστική δύναμη. Η γνώμη μου είναι να μην εκθειάζουμε apus μόνο κ μόνο επειδή ψιλοπαίζουν games. Αργά ή γρήγορα κανείς δεν γλυτώνει την discrete gpu. Ανέτρεξε στο forum πόσοι προτείναν κάτι Α4,Α6 σαπάκια. Από περιέργεια πόσα λεφτά θα έδινες για έναν 4770 non k και μια 1030 μεταχειρισμένα? 1
Προτεινόμενες αναρτήσεις