Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ. (επεξεργασμένο)
18 λεπτά πριν, TechnoV είπε

Εδώ μιλάτε για 2400g, βάζετε i3 8100, i5 8400, σε λίγο θα πιάσετε και i7 να συγκρινετε, αφού έχει καλύτερη GPU.

Ο 2400g είναι επιπέδου g4560, απλά έχει καλύτερη gpu. Αυτό. 

Εγώ έγραψα ότι ο 8400 είναι άλλη κατηγορία. Μην τα βεβηλωνετε όλα επειδή δώσατε ένα 100αρικο για CPU.

Σορρυ μαγκες, το site τα επαιξε και δεν επιανε το υποβολη απαντησης και το ποσταρε 2-3 φορες 😕

Να πιασω τον 2400 = g4560 εδω λοιπον. Αν νομιζεις οτι υπαρχει περιπτωση 2/4 επεξεργαστης να ειναι το ιδιο δυνατος με 4/8, ενω εχει και χαμηλα κλοκια, τοτε πηγαινε πεστο στα κεντρικα εκει, να γελανε και οι συναδελφοι σου...

Επεξ/σία από kostas_anes
  • Απαντ. 14,5k
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσ.
10 λεπτά πριν, Aten-Ra είπε

Μήπως καλύτερα να αρχίσεις να γράφεις για ποδόσφαιρο και να αφήσεις το άθλημα με τους επεξεργαστές γιατί δεν το κατέχεις ??  

Ωραία η μπάλα. Ανωτερη από το LoL που παίζει ο 2400g.

Δημοσ.
Μόλις τώρα, dimoskoutr είπε

Τι πίνεις και δεν μας δίνεις ήθελα να ήξερα TechnoV...

Μην του δίνεις σημασία καρατρολ είναι.

Δημοσ. (επεξεργασμένο)
3 λεπτά πριν, dimoskoutr είπε

Τι πίνεις και δεν μας δίνεις ήθελα να ήξερα...

Ρε dimo τωρα, ελα που κανεις και τον ανηξερο... 

Αφου το ειπα και πανω. Το παιδι απλως γλυφει τον νεο CEO μπας και παρει καμια αυξηση.

@TechnoV Εχεις φτασει στο σημειο που ακομα και ο Pirmen θα γελαγε μαζι σου να ξερες ;) 
Και ελεγα οτι πιο περα απο τον Pirmen δεν πηγαινε.

Τελικα οι πληρωμενοι εξελισσονται. Και επειδη δεν μπορω δυστυχως να τον κικαρω απο το thread (εστω και αν εγω το εφτιαξα...) προτεινω να του κανουμε ενα ομαδικο μπλοκ αφου δεν προσφερει και τιποτα και αφηστε τον μετα να γραφει και να απανταει μονος του. 

Επεξ/σία από kostas_anes
Δημοσ.
Μόλις τώρα, noFEARgr είπε

Προσπάθησε να παίξεις μόνο με 8400 να δούμε ποσό ωραία θα το παίζει .

Μα δεν υπάρχει άνθρωπος στον πλανήτη να πάρει 8400 χωρίς κάρτα, όσο φτωχομπινες κ αν είναι. 

Αν είναι δυνατόν.

Θα πάρει 2400g για να παίξει με 30fps ακατεβατα όλα σε ένα νοικοκυρεμενα.

Δημοσ.
Μόλις τώρα, DiaperCh@nger είπε

Δηλώνω απλήρωτος fanboys και χωρίς ένσημα.

Την εφορία δε την κοροϊδεύεις. Μην λες ψέματα.

Δημοσ.
3 λεπτά πριν, kostas_anes είπε

Ρε dimo τωρα, ελα που κανεις και τον ανηξερο... 

Αφου το ειπα και πανω. Το παιδι απλως γλυφει τον νεο CEO μπας και παρει καμια αυξηση.

@TechnoV Εχεις φτασει στο σημειο που ακομα και ο Pirmen θα γελαγε μαζι σου να ξερες ;) 
Και ελεγα οτι πιο περα απο τον Pirmen δεν πηγαινε.

Τελικα οι πληρωμενοι εξελισσονται. Και επειδη δεν μπορω δυστυχως να τον κικαρω απο το thread (εστω και αν εγω το εφτιαξα...) προτεινω να του κανουμε ενα ομαδικο μπλοκ αφου δεν προσφερει και τιποτα και αφηστε τον μετα να γραφει και να απανταει μονος του. 

Έχεις θεμα φίλε.

Επειδή έγραψα ότι ο 2400g είναι ένα δύο επίπεδα κάτω θολωσες κ συ κ άλλοι. Μάλλον δεν είμαι εγώ το fanboy.

Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Όχι δεν είπες αυτό Techno V... Είπες ότι ο 2400g είναι στο επίπεδο του 4560 απλά με καλύτερη gpu... Καμιά σχέση...θολωμενο μυαλό ποιος έχει παίζεται...

Επεξ/σία από dimoskoutr
Δημοσ. (επεξεργασμένο)
9 λεπτά πριν, DiaperCh@nger είπε

Δηλώνω απλήρωτος fanboys και χωρίς ένσημα.

Εσυ μια χαρα απληρωτος εισαι, διοτι δεν τα λες μασημενα οταν τα βρισκεις σκουρα οπως μερικοι, ουτε αρχιζεις την παπαρολογια. Και για να απαντησω στο εξτρα 30 ευρω που πληρωνεις, τι πληρωνεις ακριβως.

Τα εξτρα 30 ευρω λοιπον πληρωνεις 
Α) Την αναβαθμισιμοτητα που εχεις για τα επομενα 2 χρονια τουλαχιστον (γιατι και το 2021 δεν θα μου κακοφαινονταν να βγαλουν AM4 compatible CPU)
Β) Την δυνατοτητα OC. 
Γ) Το 150% CPU power, διοτι μην ξεχναμε οτι το SMT scaleαρει σχεδον 2 φορες καλυτερα απο το HT και οι 2 παραπανω φυσικοι πυρηνες + cache που εχει ο 2400G ειναι καλυτεροι απο 2 HyperThreaded threads  (Eυγενικη χωρηγια του @dimoskoutr)

Επεξ/σία από kostas_anes
  • Like 2
Επισκέπτης
Αυτό το θέμα είναι πλέον κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...