Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ. (επεξεργασμένο)
10 λεπτά πριν, DiaperCh@nger είπε

Ποιος 2400g ρε παιδιά, θέτε να με τρελάνετε.

Διαμάντια και βασιλιάδες και κουραφέξαλα.

g4560 + 1030 + 2x4gb τις φτηνότερες ram > 2400g + 2933 2x4gb και με λιγότερα λεφτά.

Πονάνε οι apu από τις εξωφρενικές στις ram. Αν είχαμε τις ίδιες apu με τιμές ram πριν 2 χρόνια κάτι γινότανε.

Ναι υπάρχει. g4560 + 1030 φτηνότερο και με φτηνότερες μνήμες.

Ο G4560 δεν έχει σαν CPU καμιά επαφή με τον 2400G .

Είναι σαν να συγκίνεις πατίνι με μπολντόζα....

Και για να σου δείξω πως τα βλέπεις μονόπλευρα, όταν τα παλαιά APU είχαν και καλύτερη τιμή και καλύτερα γραφικά από τα INTEL, ήθελες να πάρεις intel για την επεξεργαστική ισχύ.

Τώρα γιατί τα αλλάζεις ?

Επεξ/σία από adtakhs
  • Απαντ. 14,5k
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Ναι αλλά το πατίνι είναι intel ρε, μόνο intel ρε λέμε... Εγώ ακόμη περιμένω από κάποιον που κοροϊδεύει τον 2400g να μου δώσει σύστημα όπως το ζήτησα για το htpc 4k που ψαχνομαι να κάνω στο κουτί που έχω antec isk 110 για το σαλόνι... Άντε παλικάρια... Χάλια οι amd apus ε; Χαχα

Επεξ/σία από dimoskoutr
Δημοσ.
Μόλις τώρα, adtakhs είπε

Ο G4560 δεν έχει σαν CPU καμιά επαφή με τον 2400G .

Είναι σαν να συγκίνεις πατίνι με μπολντόζα....

Ναι γιατί με τον έναν ή με τον άλλον θα κάνεις χωματουργικές εργασίες.

Και οι δύο κατηγορία φτερού είναι. Ναι είναι δυνατότερο φτερό ο 2400g. και?

Θα κάνει render το βίντεο σε 2 μέρες ενώ ο g4560 θέλει μια βδομάδα.

Δεν πειράζει, ο σπεσιαλίστας ρεντερίστας δεν θα πάρει ούτε τον έναν ούτε τον άλλον.

Για ελαφρύ gaming το combo g4560 + 1030 είναι φτηνότερο 20 ευρώ έναντι του 2400g

θέλει φτηνότερες μνήμες και δεν προϋποθέτει και oc. Με τον 2400g πρέπει να σπρώξεις και λίγο τα κλόκια

για να είσαι 10% πίσω από g4560 + 1030 στοκ.

Και πιο πολλά λεφτά και χαμηλότερες επιδόσεις στα ελαφριά games.

Δεν έχω τίποτα από τα δύο, έτσι διαβάζω στο gamers nexus.

Το δελτίο τύπου της amd βέβαια μπορεί να τα λέει αλλιώς.

2 λεπτά πριν, dimoskoutr είπε

Ναι αλλά το πατίνι είναι intel ρε, μόνο intel ρε λέμε... Εγώ ακόμη περιμένω από κάποιον που κοροϊδεύει τον 2400g να μου δώσει σύστημα όπως το ζήτησα για το htpc που ψαχνομαι να κάνω στο κουτί που έχω antec isk 110... Άντε παλικάρια... Χάλια οι amd apus ε; Χαχα

Κανένας δεν κοροϊδεύει τίποτα. Μόνο κάτι κομπλεξικό ολυμπιακοπαναθηναϊκοί, άμα έχεις 2400g και με καλέσεις σπίτι για διπλό

δεν θα μου κακοπέσει, κερνάω και μπύρες.

• Like 1
Δημοσ. (επεξεργασμένο)
5 λεπτά πριν, DiaperCh@nger είπε

Ναι γιατί με τον έναν ή με τον άλλον θα κάνεις χωματουργικές εργασίες.

Και οι δύο κατηγορία φτερού είναι. Ναι είναι δυνατότερο φτερό ο 2400g. και?

Θα κάνει render το βίντεο σε 2 μέρες ενώ ο g4560 θέλει μια βδομάδα.

Δεν πειράζει, ο σπεσιαλίστας ρεντερίστας δεν θα πάρει ούτε τον έναν ούτε τον άλλον.

Για ελαφρύ gaming το combo g4560 + 1030 είναι φτηνότερο 20 ευρώ έναντι του 2400g

θέλει φτηνότερες μνήμες και δεν προϋποθέτει και oc. Με τον 2400g πρέπει να σπρώξεις και λίγο τα κλόκια

για να είσαι 10% πίσω από g4560 + 1030 στοκ.

Και πιο πολλά λεφτά και χαμηλότερες επιδόσεις στα ελαφριά games.

Δεν έχω τίποτα από τα δύο, έτσι διαβάζω στο gamers nexus.

Το δελτίο τύπου της amd βέβαια μπορεί να τα λέει αλλιώς.

Είπα .

Αναφορά σε κείμενο

Και για να σου δείξω πως τα βλέπεις μονόπλευρα. Όταν τα παλαιά APU είχαν και καλύτερη τιμή και καλύτερα γραφικά από τα INTEL, ήθελες να πάρεις intel για την επεξεργαστική ισχύ.

Τώρα γιατί τα αλλάζεις ?

Στα μεταχειρισμένα θα βρεις και Q6600 και PHENOM 9550 να φτιάξεις σύστημα , γιατί να πάρεις pentium ? Λες και θα κάνεις rendering όλη την ημέρα ?

Μια από τα ίδια θα είσαι και με 15€ κόστος στο CPU ....

Μην ξεχάσω πως υπάρχουν και κάτι E6600 και κάτι ATHLONS 6000+ με 5€ .... Εκεί και αν είναι ευκαιρία.

Τέτοιου είδους και ποιότητας είναι η απάντηση που μου έδωσες. Στην έκανα μεταγλώττιση για να καταλάβεις πόσο λάθος είσαι ....

Επεξ/σία από adtakhs
Δημοσ. (επεξεργασμένο)

DiaperCh@nger δεν έχω 2400g φιλτατε και ψάχνω λύση και αν μου κάνεις σύνθεση για το σαλόνι στο antec isk 110 που έχω καινούργιο καλύτερη από τον 2400g όντως έλα πάνω στον βορρά να παίζουμε fifa και nba 2k στην kdl55w805c μου όλη μέρα τώρα το καλοκαίρι... Οι μπύρες δικές μου. 350 ευρώ χωρίς δίσκο budget.

Επεξ/σία από dimoskoutr
Δημοσ. (επεξεργασμένο)

ο 2400G "πιέζεται" απο φθηνότερα chips me 1030

επίσης πιέζεται και από τον I5 8400 με την ενσωματωμένη.

Στα games που παίζει ο 2400G παίζει και ο Ι5 8400-μαμισια ψυκτρα + Ζ370 + 16GB 3000/16 με σημερινό κόστος 405ευρώ

και ο Ι5 8400 είναι και πολύ γρηγορότερος , μέρα με νύχτα διαφορά όταν συνδιαζεται με Ζ370 και παίζει FIFA/NBA2K και ας βγάζει λιγότερα fps

Επεξ/σία από jgeorgiou
  • Confused 1
Δημοσ.
Μόλις τώρα, adtakhs είπε

Είπα .

Στα μεταχειρισμένα θα βρεις και Q6600 και PHENOM 9550 να φτιάξεις σύστημα , γιατί να πάρεις pentium ? Λες και θα κάνεις rendering όλη την ημέρα ?

Μια από τα ίδια θα είσαι και με 15€ κόστος στο CPU ....

Τέτοιου είδους και ποιότητας είναι η απάντηση που μου έδωσες. Στην έκανα μετάφραση για να καταλάβεις πόσο λάθος είσαι ....

Με το συμπάθειο αλλά κουραφέξαλα. 

Άσε τις αλληγορίες για τον Χριστούλη.

Αποτυχγάνεις στις αλληγορίες αποτυγχάνεις και στα επιχειρήματα.

• Like 1
Δημοσ. (επεξεργασμένο)
3 λεπτά πριν, jgeorgiou είπε

Στα games που παίζει ο 2400G παίζει και ο Ι5 8400-μαμισια ψυκτρα + Ζ370 + 16GB 3000@16 με σημερινό κόστος 405ευρώ

και ο Ι5 8400 είναι και πολύ γρηγορότερος , μέρα με νύχτα διαφορά όταν συνδιαζεται με Ζ370

Ναι αν ο 8400 παίξει με Ζ370 προστίθενται CUs στην Intel σαβουροκάρτα και γίνεται 1080ΤΙ ...

Τι άλλο θα ακούσουμε ....

Ο 2400G πιέζεται ΜΟΝΟ από τον 2200G που με κόστος 85€ δίνει και 4CORES και UNLOCKED και VEGA και 4K@60 ....  Από κανέναν άλλο ...

Ο 2200G επίσης είναι το CPU που καθαρίζει όλα τα μικρότερα .... Δεν υπάρχει πλέον συμφέρουσα αγορά για τα pentium  κ.λ.π.

Επεξ/σία από adtakhs
Δημοσ. (επεξεργασμένο)
4 λεπτά πριν, jgeorgiou είπε

Στα games που παίζει ο 2400G παίζει και ο Ι5 8400-μαμισια ψυκτρα + Ζ370 + 16GB 3000/16 με σημερινό κόστος 405ευρώ

και ο Ι5 8400 είναι και πολύ γρηγορότερος , μέρα με νύχτα διαφορά όταν συνδιαζεται με Ζ370 και παίζει FIFA/NBA2K

Δεν το έχεις με τίποτα αν λες ότι στα games που παίζει ο ένας παίζει και ο άλλος με τις ενσωματωμένες... Με τίποτα όμως δεν το έχεις φιλτατε... Κρίμα που λέγονται τέτοια εδώ μέσα...

Επεξ/σία από dimoskoutr
Δημοσ. (επεξεργασμένο)
3 λεπτά πριν, adtakhs είπε

Ο 2400G πιέζεται ΜΟΝΟ από τον 2200G και από κανέναν άλλο ...

δηλαδή ο Ι5 8400 δεν παίζει FIFA/NBA που βρήκατε 2 παιχνίδια στο 1εκ και μας τα κάνατε τσουρεκια?

Επεξ/σία από jgeorgiou
Δημοσ.
Μόλις τώρα, jgeorgiou είπε

δηλαδή ο Ι5 8400 δεν παίζει FIFA/NBA που μας τα κάνατε τσουρεκια?

Ναι παίζει και PAC-MAN ... άρα το ίδιο είναι ....

Δημοσ.
6 ώρες πριν, Psycho_Warhead είπε

Τα frametimes της Vega 56 είναι καλύτερα από της 1080Ti..Ο 1800X πάνω από τον 7700K ; Είναι AMD optimized ο τίτλος που ξαναλέω κανείς δεν λέει ότι είναι κακό αυτό, αλλά γραφόμενα τύπου ''Όπου υπάρχουν physics ο 8700Κ τον πίνει από τον 2700X'' κλπ είναι το λιγότερο αστεία από ένα τίτλο που δεν τον ξέρει ούτε η μάνα του.

Steam -> Popular New Releases -> Wreckfest...ναι εχεις δικιο δεν το ξερει ουτε ο Gaben.

Δημοσ.
2 λεπτά πριν, dimoskoutr είπε

DiaperCh@nger δεν έχω 2400g φιλτατε και ψάχνω λύση και αν μου κάνεις σύνθεση για το σαλόνι στο antec isk 110 που έχω καινούργιο καλύτερη από τον 2400g όντως έλα πάνω στον βορρά να παίζουμε fifa και nba 2k στην kdl55w805c μου όλη μέρα τώρα το καλοκαίρι... Οι μπύρες δικές μου. 350 ευρώ χωρίς δίσκο budget.

Αδερφέ, δεν είμαι πεπειραμένος στις συνθέσεις, με 50 + 80 για g4560 + 1030 έναντι 150 για 2400g

κι όλα τα άλλα ίδια έχεις και φτηνότερο και ταχύτερο υπολογιστή για ελαφρύ gaming.

Για μικρά κουτιά δεν έχω την παραμικρή εμπειρία. Μπορεί για κάτι τέτοιο να είναι μονόδρομος.

Ελπίζω να καταλαβαίνεις ότι έκανα ένα γενικό σχόλιο.

Δημοσ. (επεξεργασμένο)
3 λεπτά πριν, DiaperCh@nger είπε

Αδερφέ, δεν είμαι πεπειραμένος στις συνθέσεις, με 50 + 80 για g4560 + 1030 έναντι 150 για 2400g

κι όλα τα άλλα ίδια έχεις και φτηνότερο και ταχύτερο υπολογιστή για ελαφρύ gaming.

Για μικρά κουτιά δεν έχω την παραμικρή εμπειρία. Μπορεί για κάτι τέτοιο να είναι μονόδρομος.

Ελπίζω να καταλαβαίνεις ότι έκανα ένα γενικό σχόλιο.

Ναι θα πάει ο άλλος να πάρει pentium και δεν θα πάρει 2200G με 80€ γιατί του λείπει το 20€....

Θα πάει δηλαδή να σκάσει 400€ σε μηχάνημα αλλά θα τσιγκουνευτεί τα 20€ για έναν 4 CORE  επεξεργαστή.

Αναφορά σε κείμενο

Ο 2400G πιέζεται ΜΟΝΟ από τον 2200G που με κόστος 85€ δίνει και 4CORES και UNLOCKED και VEGA και 4K@60 ....  Από κανέναν άλλο ...

Ο 2200G επίσης είναι το CPU που καθαρίζει όλα τα μικρότερα .... Δεν υπάρχει πλέον συμφέρουσα αγορά για τα pentium  κ.λ.π.

Είναι μόνο για τον κάλαθο των αχρήστων.

Επεξ/σία από adtakhs
Επισκέπτης
Αυτό το θέμα είναι πλέον κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.
  • Δημιουργία νέου...