glazos Δημοσ. 16 Μαρτίου 2017 Share Δημοσ. 16 Μαρτίου 2017 2666 max και με προβλήματα γιατί έχουν κακό IMC Glazos εάν θέλεις πάντως στα κάνω ανταλλαγή με Χ99 ή αν παίζεις παιχνίδια και θέλεις FPS ο ασπροδοντης έχει ένα 7700 διαμάντι. Είπα διαμάντι και τι θυμήθηκα... Τα τέστ εκείνα που παρουσιάζουν τα 5GHz στον 7700 έως κάτι το απόλυτα φυσιολογικό και εύκολο, να μην αναφερθώ σε μνήμες έτσι; Νομίζω ότι ο 7700 είναι ποιό vfm... 8 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Whitefanged Δημοσ. 16 Μαρτίου 2017 Share Δημοσ. 16 Μαρτίου 2017 Τα τέστ εκείνα που παρουσιάζουν τα 5GHz στον 7700 έως κάτι το απόλυτα φυσιολογικό και εύκολο, να μην αναφερθώ σε μνήμες έτσι; Γ@μώ τους πουλημένους ψεύτες, που με ύφος εθνοσωτήρα και φόντο το παστέλ παρθενοπεριοδί pc τους, ΔΕΝ βρήκαν την segmented vram της 970 , ΔΕΝ έχουν δει ποτέ framedrops (mp) σε i5, μας ανεβάζουν μετρήσεις με μνήμες στα 3600+ αλλά δεν γράφουν ότι ο imc θέλει κοντά 1.4βόλτ κι όποιος αντέξει ή φταίει η m/b που δίνει πολύ voltage (το χει γράψει ο σάλιας για msi z170 mobo) και κανένας Π@ΥΣΤΗΣ δεν ρημαδογράφει, ότι όσοι κύριοι θέτε γαμάω ψηλά τις μνήμες στον 7700Κ μπορείτε να φορτίζετε τον Imc στην ίδια μπρίζα με την αντλία οξυγόνου του παππού (άρα marketing τρικ) αφού τα ΄πα για τον imc, πάμε στο core, 7700Κ στα 5,0 μπορούν όλοι να διαπιστώσουν πόσο εύκολο είναι, στα 25 δείγματα (4.8, 4.9, 5.0, 5.1, 5.2, 5.3) όλοι παίζουν delid ή bare die ή customloop στην ξεφτίλα, http://www.overclock.net/t/1621347/kaby-lake-overclocking-guide-with-statistics 12 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Millennium Δημοσ. 16 Μαρτίου 2017 Share Δημοσ. 16 Μαρτίου 2017 AMD Announces Ryzen 5 Lineup: Hex-Core from $219, Available April 11th 2 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Federacion Δημοσ. 16 Μαρτίου 2017 Share Δημοσ. 16 Μαρτίου 2017 Χλμ τελικά είναι λιγάκι ακριβότεροι.. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
mcrae13 Δημοσ. 16 Μαρτίου 2017 Share Δημοσ. 16 Μαρτίου 2017 Γ@μώ τους πουλημένους ψεύτες, που με ύφος εθνοσωτήρα και φόντο το παστέλ παρθενοπεριοδί pc τους, ΔΕΝ βρήκαν την segmented vram της 970 , ΔΕΝ έχουν δει ποτέ framedrops (mp) σε i5, μας ανεβάζουν μετρήσεις με μνήμες στα 3600+ αλλά δεν γράφουν ότι ο imc θέλει κοντά 1.4βόλτ κι όποιος αντέξει ή φταίει η m/b που δίνει πολύ voltage (το χει γράψει ο σάλιας για msi z170 mobo) και κανένας Π@ΥΣΤΗΣ δεν ρημαδογράφει, ότι όσοι κύριοι θέτε γαμάω ψηλά τις μνήμες στον 7700Κ μπορείτε να φορτίζετε τον Imc στην ίδια μπρίζα με την αντλία οξυγόνου του παππού (άρα marketing τρικ) αφού τα ΄πα για τον imc, πάμε στο core, 7700Κ στα 5,0 μπορούν όλοι να διαπιστώσουν πόσο εύκολο είναι, στα 25 δείγματα (4.8, 4.9, 5.0, 5.1, 5.2, 5.3) όλοι παίζουν delid ή bare die ή customloop στην ξεφτίλα, http://www.overclock.net/t/1621347/kaby-lake-overclocking-guide-with-statistics Έλα μωρέ,σιγά τώρα...ψιλά γράμματα... 2 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Millennium Δημοσ. 16 Μαρτίου 2017 Share Δημοσ. 16 Μαρτίου 2017 https://www.youtube.com/watch?v=yWdhLXl5a5s 3 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
strawman Δημοσ. 16 Μαρτίου 2017 Share Δημοσ. 16 Μαρτίου 2017 Καλησπερα σε ολους, αν και δεν ειμαι γνωστης βοηθηστε με σας παρακαλω να κατανοησω κατι. Αν ο 1800χ που χρονιζει μαξ στα 4,1 δεν τα πολυπαει καλα στα παιχνιδια σε σχεση με εναν πχ 7700 τοτε πως ειναι δυνατον ο 1500 που θα χρονιζει στα 3,7 να ειναι καλυτερος η θα "χτυπησει" τον αντοιστιχο της intel; Υπαρχει κατι που μου διαφευγει; Oι R5 προφανως και δεν θα ειναι καλυτεροι απο τους R7 στα games. Πολυ πιθανον ομως να ειναι ακριβως στο ιδιο performance, μιας και πολλα games δεν χρησιμοποιουν τα extra cores. Ομως, θα ειναι στη μιση τιμη. Δηλαδη θα εχεις 4c / 8t στη τιμη ~i5 με gaming επιδοσεις ~R7 (εξαρταται απτα ρολογια αυτο). 2 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Psaris Δημοσ. 16 Μαρτίου 2017 Share Δημοσ. 16 Μαρτίου 2017 Μα νόμιζα ότι δεν πάει και φτάνει μέχρι τα 2666. Έτσι λένε οι πορδιούερς στο youtube. εμενα με μια απλή Β350 πήγε μια χαρα 3000.... 3 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Federacion Δημοσ. 16 Μαρτίου 2017 Share Δημοσ. 16 Μαρτίου 2017 Oι R5 προφανως και δεν θα ειναι καλυτεροι απο τους R7 στα games. Πολυ πιθανον ομως να ειναι ακριβως στο ιδιο performance, μιας και πολλα games δεν χρησιμοποιουν τα extra cores. Ομως, θα ειναι στη μιση τιμη. Δηλαδη θα εχεις 4c / 8t στη τιμη ~i5 με gaming επιδοσεις ~R7 (εξαρταται απτα ρολογια αυτο). Αν αυτό ισχύει και ο φθηνότερος βγαίνει 140 ευρώ όταν ο φθηνότερος i5 4460 έχει 180 τότε δεν συζητάμε καν για το ποιος είναι ο vfm στην πλέον μαζική κατηγορία. Επίσης νεότερος και προφανώς future proof. Αν βγουν έτσι τα νούμερα είναι σούπερ η κατάσταση! Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
bilythekid Δημοσ. 16 Μαρτίου 2017 Share Δημοσ. 16 Μαρτίου 2017 https://www.youtube.com/watch?v=yWdhLXl5a5s Τον συγκρίνει με τον 7600k? 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Aten-Ra Δημοσ. 16 Μαρτίου 2017 Share Δημοσ. 16 Μαρτίου 2017 Τον συγκρίνει με τον 7600k? Ναι 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Federacion Δημοσ. 16 Μαρτίου 2017 Share Δημοσ. 16 Μαρτίου 2017 Τον συγκρίνει με τον 7600k? Ω ναι!!!! Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
james rod Δημοσ. 16 Μαρτίου 2017 Share Δημοσ. 16 Μαρτίου 2017 Εγω παντως πουλησα τον πιστο μου i5 που δεν με απογοητευσε ποτε η αληθεια ειναι για τις ταπεινες μου αναγκες,εδωσα και την Strix gtx 970 και ξεκινησα τις οικονομιες,θα παω all AMD (Ryzen και RX570) μετα απο 6 χρονια. Κανενα παραπονο απο τα intel συστηματακια μου ολα αυτα τα χρονια,αλλα τωρα ηλθε η ωρα να επιβραβευσω σαν καταναλωτης με συνειδηση,που προσπαθω να ειμαι,την καινοτομο AMD,γιατι απλα το αξιζει και για τον ανταγωνισμο. και εγω προς αυτη την κατευθυνση ειμαι, επιβραβευση στην καινοτομια. r5 6/12 ειναι ο στοχος. τωρα αν φτασαμε στο σημειο να θελουμε 2nvm για δουλεια σε φωτογραφους...., ας παμε να πεταξουμε κανενα χαρταετο καλυτερα. η amd ειναι μια πλατφορμα που καλυπτει τα παντα, οι μεγαλοι(r7) κυριως το production αλλα και τα games ανετα και οι μικροτεροι τα υπολοιπα. αυτοι που θελουν 40+ lanes θα πανε σε χεον/naples, λογο και quick path interconect. η πλατφορμα x99 αφορα το 1 αντε 2% παγκοσμιως και αυτο απο μονο του δειχνει την αποτυχια της. AMD Announces Ryzen 5 Lineup: Hex-Core from $219, Available April 11th 16mb για τον 6core και δυο εκδοσεις για τον 4/8, οπως συζητουσαμε με εναν φιλο πιο πισω(zelemoth). αυτο γιατι καποιοι σαν τον φαπεισον εχουν μπερδεψει την cache με το μιλνερ και νομιζουν οτι την κοβουν με μαχαιρι. πιασε 8 γραμ κας... 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
piranhagr Δημοσ. 16 Μαρτίου 2017 Share Δημοσ. 16 Μαρτίου 2017 Τον συγκρίνει με τον 7600k? Έλα τρελανέ μας !!!! νομίζω οτι η απορία 1700 vs 1600X γινεται ποιο εύκολη η επιλογή βάζοντας οτι θελω και καρτα γραφικών !!! Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
tmjuju Δημοσ. 16 Μαρτίου 2017 Share Δημοσ. 16 Μαρτίου 2017 Το ερώτημα παραμένει παρ'ολα αυτά,και είναι και λίγο ρητορικό. και είναι μια απάντηση γενικότερη, αφού η Ιντελ με τους 4πυρηνους mainstream είναι καλύτερη στα παιχνίδια, και αφού ένας φωτογράφος π.χ θα στήσει πιο ολοκληρωμένο κ future proof workstation με έναν 6850k για την δουλειά του,σε socket 3ετιας,χωρίς να περιμένει patches bioses κλπ γιατί κάποιος σήμερα να προτείνει ryzen ? για να τρέχει το cinebench ? Επίσης που είναι όλοι αυτοί "οι μηχανικοί υπολογιστών" που όταν τα γράφαμε αυτά με σχεδιαγράμματα και σεντόνια έλεγαν και ήξεραν και προσπαθούσαν να μας εξηγήσουν ότι εμείς οι υπόλοιποι λέγαμε μπούρδες ? και μάλιστα έφτασαν σε σημείο να γράφουν ότι το Z270 δεν μπορεί να υποστηρίξει ούτε έναν nVme ? όταν μάλιστα είναι το μόνο chipset που υποστηρίζει ακόμα και Raid nVme. Αυτή λοιπόν είναι η απάντηση σε όσους αμφισβητούν με κάθε τρόπο τον αντίλογο,αν δεν υπήρχε στο νήμα η όλη αλήθεια όχι άπλα δεν θα γίνονταν γνωστή,αλλά θα υπήρχε και θα μου επιτρέψετε τον όρο "αισχρή παραπληροφόρηση".. Από εκεί και πέρα γι'αυτο πρέπει να γράφονται όλα και προς πάσα κατεύθυνση ώστε ο ενδιαφερόμενος Gamer η Επαγγελματίας να μπορεί μόνος του να αποφασίσει τι χρειάζεται πραγματικά αλλά να ξέρει και τι πληρώνει σε κάθε περίπτωση. και το ξαναγράφω με παράγραφο για να το εμπεδώσουν και κάποιοι που δυσκολεύονται ,καλή χρυσή και πρέπουσα η κίνηση Ryzen ,αποτελεί και θα αποτελέσει μια επιλογή έστω για κάποιους,θα λειτουργήσει ο ανταγωνισμός κλπ.. αλλά μέχρι "τα τέρατα" που διαβάσαμε όλες αυτές τις μέρες έχει τεράστια απόσταση,και πέρα από αυτό αποτελεί και μια δικαίωση σε εμάς που τα γράφαμε και δεχτήκαμε προσωπικές επιθέσεις για να σταματήσουμε να τα γράφουμε και να τα επισημαίνουμε. Φυσικά και έχουν γραφτεί διάφορες καφρίλες – βλέπω έχεις κολλήσει με κάποιον, μπορείς να αναφέρεσαι σε αυτόν προσωπικά και σε ένα ποστ χωρίς να μας παίρνει όλους η μπάλα. Και γενικά κάνε ένα wall of fame of posts, θα πάρεις και Likes. Αλλά ας μην επαναλαμβάνουμε κάθε μεμονωμένη καφρίλα συνεχώς – σε εάν θέμα όπου συμμετέχουν εκατοντάδες άτομα. Περεταίρω, πολλές φορές αναφέρεσαι σε 2x nvme Pcie v3 x4. Ας πως δυο λογάκια για αυτό. Καταρχάς είναι corner case που ενδιαφέρει ελάχιστους. Δεν συζητάμε καν για το 1% δεν ξέρω καν αν συζητάμε για 0.1% Οι περισσότεροι άλλωστε θα αγοράσουν τον πιο φθηνό nvme. Δεν έχει νόημα αν θες την άποψη μου να βάλεις δύο φθηνούς – βάζεις ένα ακριβό και καλό. Μόνο νόημα έχει να βάλεις δύο κορυφαίους. Συζητάμε για πάρα πολλά λεφτά μόνο και μόνο για αυτά τα δύο nvme, που το κόστος της πλατφόρμας είναι μικρό μπροστά τους. Δε ξέρω έχεις έστω εσύ δύο κορυφαίους nvme @ raid0? Έχει κάνας άλλος εδώ ? Όπως και να έχει ως επαγγελματίας που είσαι και εσύ, θα πρέπει να βλέπεις κάθε πλατφόρμα , και να σκέπτεσαι πως μπορείς να τη χρησιμοποιήσεις. Λ.χ. εάν ήθελες σήμερα μόνο processing power, λ.χ. μόνο rendering. Η απόδοση προς κόστος είναι εκπληκτική με τους ryzen. Επαγγελματίας εντωμεταξύ δεν σημαίνει απαραίτητα να έχεις μόνο *ένα* κάλο workstation. Λ.χ. σε αρκετά γραφεία θα βρεις render farms, και offloading servers. Άλλοι μπορεί απλά να κάνουν compile ένα τεράστιο project … έστω ένα πυρήνα Linux. Άλλος μπορεί να χρειάζεται να τρέχει μπόλικα VMs και να έχει πυρήνες. Δες λοιπών πως μπορείς να χρησιμοποιήσεις αυτή τη νέα πλατφόρμα , σε λεφτά που πριν δεν μπορούσες να κάνεις το αντίστοιχο. Υπάρχει πολύς κόσμος πεινασμένος για processing power, και πολλοί επαγγελματίες με δίψα για πυρήνες. Και παρεμπιπτόντως moviemaker μιας και είσαι στο κουρμπέτι. Νομίζω μερίσεις σε adobe premier θα είδες, κυκλοφορούν. Δες και κάτι λίγα που κυκλοφορούν και σε sony vegas. Καταλαβαίνεις ότι τα παραπάνω προγράμματα αφορούν πολύ κόσμο. Πριν να φτάσεις να πληρώνεις για nvme, οι αποδώσεις που μπορείς να πάρεις είναι καταπληκτικές για την τιμή των ryzen. 3 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Προτεινόμενες αναρτήσεις