narta Δημοσ. 22 Ιουνίου 2018 Share Δημοσ. 22 Ιουνίου 2018 28 λεπτά πριν, pirmen56 είπε Έτσι, ενώ δεν υπήρχε πραγματική ανάγκη, η ίντελ θα αναγκαστεί να βγάλει σε λίγο native 8 core και θα λήξει οριστικά το θέμα με τα γιατροσόφια του infinity fabric. Πραγματικη αναγκη υπηρχε και λεγεται sales. Σε κανενα χρονο να εισαι εδω να τα λεμε Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
adtakhs Δημοσ. 22 Ιουνίου 2018 Share Δημοσ. 22 Ιουνίου 2018 43 λεπτά πριν, strawman είπε Οπως εγραψα, δεν εχει και ιδιαιτερη σημασια. Το point του ειναι οτι ολοι τους βαζουν αγγελια και μαλιστα δεν φευγουν, και αρα εχει αδικο, μιας και φευγουν με τα κουταλια. Περισσοτερα Ryzen φευγουν παρολο που ειναι λιγοτερα σε αγγελιες απο οτι high end intel. Ποιοι ειναι ο ενας ενας? Μονο εγω πηγα. Οπως αντιστοιχα θα πηγαινα και αν ειχα παρει τον ανταγωνιστη του επεξεργαστη που πηρα, σωστα? Η μηπως θα με καλυπτε ο 7600k με την 1080ti αλλα δεν με καλυπτε ο 1600? Οποτε πως ακριβως ειναι αυτο επιχειρημα? Και τωρα θελω να παω σε 2700x αλλα βαριεμαι να ξαναλλαζω mobo. Εχω λεφτα, με τρωνε οι τσεπες μου και ειμαι ανυπαντρος, οποτε που ακριβως θες να καταληξεις με αυτο σου το επιχειρημα? Οσο για τα benchmark, διπλα διπλα τα τρεχαμε με τον spartan στην εξωπραγματικη και gpu bottlenecked αναλυση των 360p!! Οποτε, σοβαρα, ΤΙ ΛΕΣ? Ποια youtube και ποια gpu bottlenecked benchmarks? PS1. Παντως μην αγχεσαι pirmen, εγω ειμαι εδω για σενα. Τωρα θα παρω 4266 μνημες στον Ιντελα μου μπας και καταφερω και περασω τον spartan με τον ποταπο και πενιχρο 2700x στο AC origins, να χεις και εσυ να χαιρεσαι ρε αδερφε Οχι τιποτα, αλλα μας εχει παει φαλαγγι. Ας ριξουμε την ευθυνη στο gpu bottleneck που κανει η 1080ti στα 360p λοιπον μεχρι να παρω μνημες, μετα μπορουμε να βγουμε απτα καβουκια μας να συνεχισουμε να κραζουμε την AMD που στα games σερνεται Kαι μιας και ειπωθηκε κατι για spikes προηγουμενως, μπεεε Εμφάνιση κρυμμένου περιεχομένου [/spoiler] 2700x μια ευθεια γραμμη στο bench του ACO, πανω κατω πανω κατω ο 8700k.. Πω πω, είδα το βίντεο .... Θέλετε αναβάθμιση παιδιά ... Δεν πάνε τα συστήματα βήμα ... 😋 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
jgeorgiou Δημοσ. 22 Ιουνίου 2018 Share Δημοσ. 22 Ιουνίου 2018 το περίεργο στο video είναι ότι ενώ ο 8700Κ ανεβαίνει 1Ghz πάνω από τον 2700Χ , είναι υποχρονισμένος!! και σε μικρότερη συχνότητα από τον 2700Χ μου θυμίζει το ανέκδοτο με την πορσε και το παπάκι που το παπάκι προσπέρασε και ποιο κάτω το κοπάναγε ο οδηγός γιατί δεν έμπαινε η 2α. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Aten-Ra Δημοσ. 22 Ιουνίου 2018 Share Δημοσ. 22 Ιουνίου 2018 8 λεπτά πριν, jgeorgiou είπε το περίεργο στο video είναι ότι ενώ ο 8700Κ ανεβαίνει 1Ghz πάνω από τον 2700Χ , είναι υποχρονισμένος!! και σε μικρότερη συχνότητα από τον 2700Χ μου θυμίζει το ανέκδοτο με την πορσε και το παπάκι που το παπάκι προσπέρασε και ποιο κάτω το κοπάναγε ο οδηγός γιατί δεν έμπαινε η 2α. Αυτό λέγετε Default Clocks (all core turbo 4,3GHz για τον 8700Κ) Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
strawman Δημοσ. 22 Ιουνίου 2018 Share Δημοσ. 22 Ιουνίου 2018 14 minutes ago, jgeorgiou said: το περίεργο στο video είναι ότι ενώ ο 8700Κ ανεβαίνει 1Ghz πάνω από τον 2700Χ , είναι υποχρονισμένος!! και σε μικρότερη συχνότητα από τον 2700Χ μου θυμίζει το ανέκδοτο με την πορσε και το παπάκι που το παπάκι προσπέρασε και ποιο κάτω το κοπάναγε ο οδηγός γιατί δεν έμπαινε η 2α. Δεν ειναι υποχρονισμενος, stock ειναι. Δες τα κλοκια που ανεβοκατεβαινουν. Στα 4.4 ειναι, που την ειδες την μικροτερη συχνοτητα? LOL!! Οτι κερδιζει ο ενας απτην συχνοτητα κερδιζει ο αλλος απο τις μνημες, η μια και η αλλη ειναι. Οπως εχουμε δειξει και εδω με τιγκα τερματισμενα μηχανηματα οι διαφορες ειναι margin of error φαση σε 360p αναλυση. Συνεχιστε εσεις τωρα.. Just now, Aten-Ra said: Αυτό λέγετε Default Clocks (all core turbo 4,3GHz για τον 8700Κ) Οχι ρε, υποχρονισμενος ειναι, και μαλιστα κατω απο τον 2700x! Αφου το λεει ο οπαδος, ετσι θα ειναι. Μη του το χαλας τωρα. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
pirmen56 Δημοσ. 22 Ιουνίου 2018 Share Δημοσ. 22 Ιουνίου 2018 1 ώρα πριν, Spartan117 είπε Καλά όλα αυτά, αίτηση για CEO στην μπλε έκανες ή ακόμα? Δεν έχει νόημα. Θα μου φάει τη θέση σίγουρα κάποιο από τα στελέχη της AMD. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
strawman Δημοσ. 22 Ιουνίου 2018 Share Δημοσ. 22 Ιουνίου 2018 9 minutes ago, pirmen56 said: Δεν έχει νόημα. Θα μου φάει τη θέση σίγουρα κάποιο από τα στελέχη της AMD. Το στελεχος της AMD μολις προτεινε σε καποιον που ηταν μεταξυ 8700k και 2700x να παει σε 8700k. Ετσι, επειδη ειμαι "δηθεν" αντικειμενικος οπως ειπες πριν...και επειδη σιγουρα δεν θα το πιστευεις, να σου στειλω και τα pm αμα θες... Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
pirmen56 Δημοσ. 22 Ιουνίου 2018 Share Δημοσ. 22 Ιουνίου 2018 31 λεπτά πριν, jgeorgiou είπε το περίεργο στο video είναι ότι ενώ ο 8700Κ ανεβαίνει 1Ghz πάνω από τον 2700Χ , είναι υποχρονισμένος!! και σε μικρότερη συχνότητα από τον 2700Χ μου θυμίζει το ανέκδοτο με την πορσε και το παπάκι που το παπάκι προσπέρασε και ποιο κάτω το κοπάναγε ο οδηγός γιατί δεν έμπαινε η 2α. Testing games. Ανώνυμος youtuber χωρίς κανένα system proof και δημοσίευση επιδόσεων που πολλές φορές προβληματίζουν(παλιότερα στο Fallout 4, νομίζω GTAV και αλλού.). Είναι από αυτούς που δεν αξίζει να ληφθούν υπόψη ό,τι και να δείχνουν, όποιον και αν ευνοούν. Δεν αναφέρθηκα τυχαία προηγουμένως σε αμφιβόλου ποιότητας δοκιμές που έχουν κατακλύσει το youtube. Για όποιον ξέρει ο 8700K είναι μονόδρομος πάνω από τα 300€. ~30% πάνω από 7700Κ τερματισμένο και 2700Χ σε ό,τι υπάρχει σήμερα, όταν μπορεί να φανεί η διαφορά. Δεν θα 'πρεπε να χάνει πωλήσεις απέναντι σε τίποτα για casual χρήστες. Και όντως η πρώτη τριάδα είναι κατειλημμένη(8700Κ, 8400, 8600K) και απορώ γιατί η ίντελ "καίει" τόσο γρήγορα το χαρτί των 8 cores. Όχι ότι μας χαλάει. https://www.amazon.com/Best-Sellers-Electronics-Computer-CPU-Processors/zgbs/electronics/229189 4 λεπτά πριν, strawman είπε Το στελεχος της AMD μολις προτεινε σε καποιον που ηταν μεταξυ 8700k και 2700x να παει σε 8700k. Ετσι, επειδη ειμαι "δηθεν" αντικειμενικος οπως ειπες πριν...και επειδη σιγουρα δεν θα το πιστευεις, να σου στειλω και τα pm αμα θες... Εννοώ πραγματικά στελέχη που εγκαταλείπουν. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
jmirko15 Δημοσ. 22 Ιουνίου 2018 Share Δημοσ. 22 Ιουνίου 2018 Έχει καταντήσει αηδία αυτό το πράγμα. Έλεος πια. 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
strawman Δημοσ. 22 Ιουνίου 2018 Share Δημοσ. 22 Ιουνίου 2018 1 minute ago, pirmen56 said: Testing games. Ανώνυμος youtuber χωρίς κανένα system proof και δημοσίευση επιδόσεων που πολλές φορές προβληματίζουν(παλιότερα στο Fallout 4, νομίζω GTAV και αλλού.). Είναι από αυτούς που δεν αξίζει να ληφθούν υπόψη ό,τι και να δείχνουν, όποιον και αν ευνοούν. Δεν αναφέρθηκα τυχαία προηγουμένως σε αμφιβόλου ποιότητας δοκιμές που έχουν κατακλύσει το youtube. Για όποιον ξέρει ο 8700K είναι μονόδρομος πάνω από τα 300€. ~30% πάνω από 7700Κ τερματισμένο και 2700Χ σε ό,τι υπάρχει σήμερα, όταν μπορεί να φανεί η διαφορά. Δεν θα 'πρεπε να χάνει πωλήσεις απέναντι σε τίποτα για casual χρήστες. Και όντως η πρώτη τριάδα είναι κατειλημμένη(8700Κ, 8400, 8600K) και απορώ γιατί η ίντελ "καίει" τόσο γρήγορα το χαρτί των 8 cores. Όχι ότι μας χαλάει. https://www.amazon.com/Best-Sellers-Electronics-Computer-CPU-Processors/zgbs/electronics/229189 Εννοώ πραγματικά στελέχη που εγκαταλείπουν. Ρε φιλε, τα test στο youtube δεν σου κανουν, δεκτον. Τα test που τρεξαμε εδω στο forum σε 360p αναλυση γιατι δεν σου κανουν ουτε αυτα? Τι ηταν, gpu bound? Το γεγονος οτι αγνοεις επιδεικτικα οτι σου χαλαει την σουπα μου δειχνει τι ρολο βαρας εδω μεσα. Πες μου λοιπον ,τι φταει και δεν ειμαι 30% πανω απο τον spartan στο AC origins με το CPU στα 5 ghz? Στο fc5? 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
jgeorgiou Δημοσ. 22 Ιουνίου 2018 Share Δημοσ. 22 Ιουνίου 2018 Δηλαδή και ο I7 8700K και ο 2700Χ είναι στο τεστ με default clocks και με την ίδια ψύκτρα? Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
dem Δημοσ. 22 Ιουνίου 2018 Share Δημοσ. 22 Ιουνίου 2018 δεν υπάρχει +30% δεστε και αυτό το Link http://oc.jagatreview.com/2018/05/overclocking-review-ryzen-7-2700x-vs-core-i7-8700k-vs-ryzen-7-1800x/10/ έχει ενδιαφέρον . 3400cl16 tight , 1080p με 1080ti και RX480 οι διαφορές ακόμα και σε 1080p είναι ελάχιστες Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
strawman Δημοσ. 22 Ιουνίου 2018 Share Δημοσ. 22 Ιουνίου 2018 1 minute ago, jgeorgiou said: Δηλαδή και ο I7 8700K και ο 2700Χ είναι στο τεστ με default clocks και με την ίδια ψύκτρα? To ερωτημα ειναι γιατι κατευθειαν καταφευγεις σε ψευτικες ειδησεις που αμαυρωνουν την AMD χωρις να γνωριζεις τα γεγονοτα? Πες μου, που ακριβως τον ειδες τον 8700k να ειναι undeclocked, και μαλιστα κατω απο την συχνοτητα των AMD? ΠΟΥΘΕΝΑ, απλα το πες μπας και σου δωσει αυξηση η Intel. Εχει καταντησει αηδια πλεον, τυπακια σαν εσενα (και τον pirmen / technov) που απλα κανουν παραπληροφορηση μονομπαντη σε ολα τα θεματα υπερ της Intel. Ξεκολλατε επιτελους. 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
jgeorgiou Δημοσ. 22 Ιουνίου 2018 Share Δημοσ. 22 Ιουνίου 2018 (επεξεργασμένο) το λέω επειδή σε όσες μητρικές έχω δοκιμάσει τον Ι7 8700Κ ποτέ δεν μου έχει πέσει τοσο χαμηλά η συχνότητα του (default settings). Ουτε στην 60ευρώ αερόψυκτρα που έχω τώρα ούτε στην παλιότερη των 30ευρώ έπεφτε τόσο χαμηλά. τώρα όσον αφορά τους χαρακτηρισμούς από κάποιον που άλλα λέει και άλλα αγοράζει είναι αστείοι και επιστρέφονται. ΥΓ Στην αρχή του video είδα να έχει χαμηλότερη ταχύτητα ο Ι7 8700Κ από τον 2700Χ , δεν ξέρω πως το κατάφερε αλλά είμαι σίγουρος ότι το προσπάθησε πολύ για να το κάνει. Από εμένα αξίζει συγχαρητήρια γιατί πέτυχε κάτι πραγματικά πολύ δύσκολο! Επεξ/σία 22 Ιουνίου 2018 από jgeorgiou Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
dem Δημοσ. 22 Ιουνίου 2018 Share Δημοσ. 22 Ιουνίου 2018 μπορεί να έχει MCE off Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Προτεινόμενες αναρτήσεις