strawman Δημοσ. 22 Ιουνίου 2018 Share Δημοσ. 22 Ιουνίου 2018 (επεξεργασμένο) 7 minutes ago, TechnoV said: Ποιος να σβήσει ρε μήτρο που πουλάνε τα ryzen το ένα πίσω από το άλλο στις αγγελίες; Κ δε φεύγουν κ όλας. Περισσοτεροι i7 πωλουνται στις αγγελιες απο οτι Ryzen. Που να βαλω και i5 / i3 μεσα. Οποτε whats your point? Αλλα εστω και δικιο να εχεις και πουλανε μονο Ryzen πλεον, so what? Τους πουλανε για να αναβαθμισουν σε 2nd gen ryzen. Που να βλεπες πριν 6 μηνες που βγηκε ο 6core cfl τι γινοταν στις αγγελιες με 6700k και 7700k, ειχε γεμισει ο τοπος. 220€ φτασανε να τους πουλανε PS1. Στην 1η σελιδα στις αγγελιες πωλουνται 2 CPU Ryzen ενω απο Intel μερια πωλουνται 7700 / 8600 / 8700k και 4790. Στη 2η σελιδα πωλουνται 3 Ryzen και απο Intel μερια εχουμε εναν 4790, εναν 6600k και εναν 6700k.... Οποτε μπραβο, μεσα επεσες. Επεξ/σία 22 Ιουνίου 2018 από strawman 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
TechnoV Δημοσ. 22 Ιουνίου 2018 Share Δημοσ. 22 Ιουνίου 2018 2 λεπτά πριν, strawman είπε Περισσοτεροι i7 πωλουνται στις αγγελιες απο οτι Ryzen. Που να βαλω και i5 / i3 μεσα. Οποτε whats your point? Αλλα εστω και δικιο να εχεις και πουλανε μονο Ryzen πλεον, so what? Τους πουλανε για να αναβαθμισουν σε 2nd gen ryzen. Που να βλεπες πριν 6 μηνες που βγηκε ο 6core cfl τι γινοταν στις αγγελιες με 6700k και 7700k, ειχε γεμισει ο τοπος. 220€ φτασανε να τους πουλανε Όχι φίλος διαφωνώ. Δεν υπάρχει σύγκριση. i7,i5 υπάρχουν σε όλα τα σπίτια. Ryzen υπάρχουν σε ψαγμενους κ επειδή ψαχτηκαν πολύ είπαν να τα σουτάρουν. End of story. Κύκλος ήταν κ πέρασε. Πήγαν να μας το περάσουν για επανάσταση, φλομωσαμε στα spikes κ πουλήσαμε. 2 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
strawman Δημοσ. 22 Ιουνίου 2018 Share Δημοσ. 22 Ιουνίου 2018 (επεξεργασμένο) 10 minutes ago, TechnoV said: Όχι φίλος διαφωνώ. Δεν υπάρχει σύγκριση. i7,i5 υπάρχουν σε όλα τα σπίτια. Ryzen υπάρχουν σε ψαγμενους κ επειδή ψαχτηκαν πολύ είπαν να τα σουτάρουν. End of story. Κύκλος ήταν κ πέρασε. Πήγαν να μας το περάσουν για επανάσταση, φλομωσαμε στα spikes κ πουλήσαμε. Με τι διαφωνεις, με την πραγματικοτητα? Ελευθερος εισαι να διαφωνησεις, απλα εισαι λαθος. i7 6700 / 7700 υπαρχουν σε περισσοτερα σπιτια απο οτι ολοι οι Ryzen μαζι? Αμφιβαλω. Και εν πασει περιπτωση, δεν εχει και σημασια. Το point σου ειναι οτι πουλανε τους Ryzen στα μεταχειρισμενα και αυτο σημαινει οτι δεν ειναι καλοι. Ε μαντεψε λοιπον, πουλανε ακομα περισσοτερους high end intel στα μεταχειρισμενα. Το να πουλανε επειδη βγηκαν οι 2nd gen Ryzen για να αναβαθμισουν, οπως αντιστοιχα εγινε οταν βγηκαν οι coffeelake σου περασε απο το μυαλο? Η μονα ζυγα δικα μας ? PS1. Και επειδη εχω ορεξη και το ψαξα λιγο, να δεις ποσο χοντρες αρλουμπες λες, εγραψες πριν οτι δεν φευγουν κιολας στα μεταχειρισμενα. Σε πληροφορω λοιπον οτι στις πρωτες 10 σελιδες εχουν πουληθει 10 Ryzen και μολις 3 Intel. Σε ολα ρε μαγκα μεσα επεσες να πουμε. Χειροτερος και απο τον pirmen εισαι, ο βασιλιας της παραπληροφορησης. Επεξ/σία 22 Ιουνίου 2018 από strawman 5 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
TechnoV Δημοσ. 22 Ιουνίου 2018 Share Δημοσ. 22 Ιουνίου 2018 5 λεπτά πριν, strawman είπε Με τι διαφωνεις, με την πραγματικοτητα? Ελευθερος εισαι να διαφωνησεις, απλα εισαι λαθος. i7 6700 / 7700 υπαρχουν σε περισσοτερα σπιτια απο οτι ολοι οι Ryzen μαζι? Αμφιβαλω. Και εν πασει περιπτωση, δεν εχει και σημασια. Το point σου ειναι οτι πουλανε τους Ryzen στα μεταχειρισμενα και αυτο σημαινει οτι δεν ειναι καλοι. Ε μαντεψε λοιπον, πουλανε ακομα περισσοτερους high end intel στα μεταχειρισμενα. Το να πουλανε επειδη βγηκαν οι 2nd gen Ryzen για να αναβαθμισουν, οπως αντιστοιχα εγινε οταν βγηκαν οι coffeelake σου περασε απο το μυαλο? Η μονα ζυγα δικα μας ? PS1. Και επειδη εχω ορεξη και το ψαξα λιγο, να δεις ποσο χοντρες αρλουμπες λες, εγραψες πριν οτι δεν φευγουν κιολας στα μεταχειρισμενα. Σε πληροφορω λοιπον οτι στις πρωτες 10 σελιδες εχουν πουληθει 10 Ryzen και μολις 3 Intel. Σε ολα ρε μαγκα μεσα επεσες να πουμε. Χειροτερος και απο τον pirmen εισαι, ο βασιλιας της παραπληροφορησης. Βαρέθηκα να βλέπω να ζητάνε τραμπα ryzen με intelα. Τέλος πάντων τα ίδια γραφατε κ με τους FX κ η κατάληξη ήταν ίδια. Τα παμε κ πριν. Πήραμε 1500x κ φλομωσαμε στο spike. Τι άλλο να κάνουμε; Δοκιμάσαμε. Μήπως δεν διάλεξα καλές μνήμες; Βιάστηκε η AMD φίλε, έβαλε ψηλά τον πήχη κ έβγαλε μισές δουλειές. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
kostas_anes Δημοσ. 22 Ιουνίου 2018 Μέλος Share Δημοσ. 22 Ιουνίου 2018 1 ώρα πριν, TechnoV είπε Βαρέθηκα να βλέπω να ζητάνε τραμπα ryzen με intelα. Τέλος πάντων τα ίδια γραφατε κ με τους FX κ η κατάληξη ήταν ίδια. Τα παμε κ πριν. Πήραμε 1500x κ φλομωσαμε στο spike. Τι άλλο να κάνουμε; Δοκιμάσαμε. Μήπως δεν διάλεξα καλές μνήμες; Βιάστηκε η AMD φίλε, έβαλε ψηλά τον πήχη κ έβγαλε μισές δουλειές. Eγω παντως με τον 1400 ουτε spike εχω ουτε τιποτα... οποτε τι λες δεν ξερω. Και παιζω οτι θες, απο RTS που τον γονατιζουν μεχρι και Indie που ειναι στο 5% usage. Kαι οπως και να το κανεις 1η γενια εχει ιδιο ΙPC με haswell. Τωρα αν μου λες οτι οι Haswel δεν παιζανε καλα, η δεν παιζουν τωρα τι να σου πω. Μολις εβγαλες σκαρτους ολους τους AMD και τους Intel μαζι. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
strawman Δημοσ. 22 Ιουνίου 2018 Share Δημοσ. 22 Ιουνίου 2018 7 hours ago, TechnoV said: Βαρέθηκα να βλέπω να ζητάνε τραμπα ryzen με intelα. Τέλος πάντων τα ίδια γραφατε κ με τους FX κ η κατάληξη ήταν ίδια. Τα παμε κ πριν. Πήραμε 1500x κ φλομωσαμε στο spike. Τι άλλο να κάνουμε; Δοκιμάσαμε. Μήπως δεν διάλεξα καλές μνήμες; Βιάστηκε η AMD φίλε, έβαλε ψηλά τον πήχη κ έβγαλε μισές δουλειές. Οσα εγραψες μεχρι στιγμης παντως ηταν ολα ψεμματα. Οτι βαζουν περισσοτερες αγγελιες, το απεδειξα λαθος. Οτι δεν φευγουν απο τις αγγελιες, το απεδειξα λαθος. Ποιοι γραφαμε τα ιδια με τους FX και ποια ειναι τα ιδια? Εγω εδω γραφω οτι απλα λες ψεμματα για τις αγγελιες, τα ιδια εγραφα και με τους FX? Και με τους FX δηλαδη ελεγες ψεμματα για τις αγγελιες? Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
dimoskoutr Δημοσ. 22 Ιουνίου 2018 Share Δημοσ. 22 Ιουνίου 2018 Έλα ρε σεις που δίνετε και σημασία, έχει τόσο δίκιο όπως και το ότι ο 8100 είναι καλύτερος και πιο γρήγορος επεξεργαστής σε games από τον 2400g που έλεγε ο άλλος... Ορατότης μηδέν λέμε... Τι το συζητάτε; 2 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
ilos Δημοσ. 22 Ιουνίου 2018 Share Δημοσ. 22 Ιουνίου 2018 8 ώρες πριν, kostas_anes είπε Kαι οπως και να το κανεις 1η γενια εχει ιδιο ΙPC με haswell. Στο cinebench με broadwell έχει το ίδιο ipc 😁 Επίσης scalάρουν καλύτερα με μνήμες από όλους τους intel και έχουν αντίστοιχο αν όχι καλύτερο MTP/watt από τους CL Εγώ πάντως θα τον έπαιρνα τον 1600 ακόμα και sandy/ivy bridge επιπέδου ipc να είχε όπως είχαν βγει στη φόρα τα πρώτα leaks. Έχω περάσει και από τα 3 στρατόπεδα (και Cyrix 😍) και τέτοια κοροϊδία και τεχνολογική καθίζηση που ζήσαμε από τους sandy μέχρι και τους kaby lake δεν έχει επαναληφθεί ιστορικά. Και για να μη ρίχνω το φταίξιμο μόνο στην intel, υπήρχαν και άλλοι παράγοντες όπως η ανυπαρξία της AMD και η μαύρη τρύπα από τα 28 nm και κάτω. Techno αυτά περί παραπλάνησης, false revolution της AMD τα πιστεύεις πραγματικά? Που ακριβώς εξαπατήθηκες? Στο ότι δε τραβάν ρολόγια τα ρύζια πάνω από 4.1-4.2? Στο μόνο που έχεις δίκιο είναι η κατάσταση με τις μνήμες στα day 1 bios. Πλέον ακόμα και μνήμες του κιλού σαν τις δικές μου παίζουν 3066 + stilt timings. Στο κάτω κάτω της γραφής αν σε απασχολούσαν τόσο πολύ τα games κακώς πήρες τον 1500x και ας έδινες κυριολεκτικά τα τριπλά λεφτά για 7700k/z270/ΑΙΟ delid κλπ. 3 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
akoinonitos Δημοσ. 22 Ιουνίου 2018 Share Δημοσ. 22 Ιουνίου 2018 (επεξεργασμένο) 11 ώρες πριν, TechnoV είπε Βαρέθηκα να βλέπω να ζητάνε τραμπα ryzen με intelα. Τέλος πάντων τα ίδια γραφατε κ με τους FX κ η κατάληξη ήταν ίδια. Τα παμε κ πριν. Πήραμε 1500x κ φλομωσαμε στο spike. Τι άλλο να κάνουμε; Δοκιμάσαμε. Μήπως δεν διάλεξα καλές μνήμες; Βιάστηκε η AMD φίλε, έβαλε ψηλά τον πήχη κ έβγαλε μισές δουλειές. καλως ορισες κυριε οτινανε ,να κερασουμε μια σουμαδα? εχουμε και κεφτεδακια τα ψησαμε με coffelake... Επεξ/σία 22 Ιουνίου 2018 από akoinonitos Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
50EuroUser Δημοσ. 22 Ιουνίου 2018 Share Δημοσ. 22 Ιουνίου 2018 Αυτός ξενέρωσε επειδή 130€ CPU ήρθε soldered είχε παραγγείλει ΑΙΟ και Delid Tool έμαθε οτι το ΑΜ4 θα πάρει και άλλα 2-3 updates και έπαθε κλονισμό, δεν άντεξε. Τόσα χρόνια 1% IPC/φάπα/άρμεγμα/1156/1155/1151/1150 και 4C/8T απο το 2007 θέλουν ειδική αγωγή για να ξεπεραστούν χωρίς παρενέργειες. 8 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
nikos5800 Δημοσ. 22 Ιουνίου 2018 Share Δημοσ. 22 Ιουνίου 2018 αναρωτιεμαι καλοκαιριατικα απο που ξεφυτρωσε ο Technov😁 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
kostas_anes Δημοσ. 22 Ιουνίου 2018 Μέλος Share Δημοσ. 22 Ιουνίου 2018 4 ώρες πριν, ilos είπε Στο cinebench με broadwell έχει το ίδιο ipc 😁 Nαι, για καποιον λογο στο μυαλο μου Broadwell ηρθαν πριν τους Has..... νταξει 3 το βραδυ ηταν. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
pirmen56 Δημοσ. 22 Ιουνίου 2018 Share Δημοσ. 22 Ιουνίου 2018 19 ώρες πριν, strawman είπε Με τι διαφωνεις, με την πραγματικοτητα? Ελευθερος εισαι να διαφωνησεις, απλα εισαι λαθος. i7 6700 / 7700 υπαρχουν σε περισσοτερα σπιτια απο οτι ολοι οι Ryzen μαζι? Αμφιβαλω. Και εν πασει περιπτωση, δεν εχει και σημασια. Το point σου ειναι οτι πουλανε τους Ryzen στα μεταχειρισμενα και αυτο σημαινει οτι δεν ειναι καλοι. Ε μαντεψε λοιπον, πουλανε ακομα περισσοτερους high end intel στα μεταχειρισμενα. Το να πουλανε επειδη βγηκαν οι 2nd gen Ryzen για να αναβαθμισουν, οπως αντιστοιχα εγινε οταν βγηκαν οι coffeelake σου περασε απο το μυαλο? Η μονα ζυγα δικα μας ? PS1. Και επειδη εχω ορεξη και το ψαξα λιγο, να δεις ποσο χοντρες αρλουμπες λες, εγραψες πριν οτι δεν φευγουν κιολας στα μεταχειρισμενα. Σε πληροφορω λοιπον οτι στις πρωτες 10 σελιδες εχουν πουληθει 10 Ryzen και μολις 3 Intel. Σε ολα ρε μαγκα μεσα επεσες να πουμε. Χειροτερος και απο τον pirmen εισαι, ο βασιλιας της παραπληροφορησης. Μην αμφιβάλεις καθόλου. Έτσι είναι: https://wccftech.com/amd-ryzen-5-1600-top-selling-amd-cpu-intel-dominates-sales-chart/ Πάντως, εσείς οι βασιλιάδες της αντικειμενικότητας πήγατε ένας ένας σε coffee lake με δύο cores λιγότερα. Εσείς ξέρετε το γιατί. Ο razor333 είχε κάποιες αμφιβολίες για το κατά πόσο μπορεί να τρέξει ένας 4c/8t 7700Κ/6700Κ θεόβαρα games, χωρίς το πλεονέκτημα των υψηλών ρολογιών, και του έδειξα την πραγματική κατάσταση. Ο κόσμος που δεν ξέρει και κρίνει από τα κακοσχεδιασμένα ή και gpu bottlenecked* benches των διαφόρων youtubers, έφαγε τη φόλα και πίστεψε ότι AMD~=intel στο gaming, με τους AMD μπροστά σε όλα τ'άλλα. Έτσι, ενώ δεν υπήρχε πραγματική ανάγκη, η ίντελ θα αναγκαστεί να βγάλει σε λίγο native 8 core και θα λήξει οριστικά το θέμα με τα γιατροσόφια του infinity fabric. Τότε να δω ποιός θα μείνει με ryzen και πόσο θα πουλιέται ο 2700X. Καλό βέβαια για όσους θα παίρνουν σε λίγο καιρό όσα intel cores τους είναι πραγματικά χρήσιμα και σε καλή τιμή. Υπό αυτήν την έννοια είμαι και 'γω AMDάκιας. *Eλέω πρωτοφανούς καθυστέρησης κυκλοφορίας νέων gpu. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Spartan117 Δημοσ. 22 Ιουνίου 2018 Share Δημοσ. 22 Ιουνίου 2018 2 λεπτά πριν, pirmen56 είπε ... Καλά όλα αυτά, αίτηση για CEO στην μπλε έκανες ή ακόμα? Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
strawman Δημοσ. 22 Ιουνίου 2018 Share Δημοσ. 22 Ιουνίου 2018 (επεξεργασμένο) 18 minutes ago, pirmen56 said: Μην αμφιβάλεις καθόλου. Έτσι είναι: https://wccftech.com/amd-ryzen-5-1600-top-selling-amd-cpu-intel-dominates-sales-chart/ Οπως εγραψα, δεν εχει και ιδιαιτερη σημασια. Το point του ειναι οτι ολοι τους βαζουν αγγελια και μαλιστα δεν φευγουν, και αρα εχει αδικο, μιας και φευγουν με τα κουταλια. Περισσοτερα Ryzen φευγουν παρολο που ειναι λιγοτερα σε αγγελιες απο οτι high end intel. Ποιοι ειναι ο ενας ενας? Μονο εγω πηγα. Οπως αντιστοιχα θα πηγαινα και αν ειχα παρει τον ανταγωνιστη του επεξεργαστη που πηρα, σωστα? Η μηπως θα με καλυπτε ο 7600k με την 1080ti αλλα δεν με καλυπτε ο 1600? Οποτε πως ακριβως ειναι αυτο επιχειρημα? Quote Πάντως, εσείς οι βασιλιάδες της αντικειμενικότητας πήγατε ένας ένας σε coffee lake με δύο cores λιγότερα. Εσείς ξέρετε το γιατί. Και τωρα θελω να παω σε 2700x αλλα βαριεμαι να ξαναλλαζω mobo. Εχω λεφτα, με τρωνε οι τσεπες μου και ειμαι ανυπαντρος, οποτε που ακριβως θες να καταληξεις με αυτο σου το επιχειρημα? Οσο για τα benchmark, διπλα διπλα τα τρεχαμε με τον spartan στην εξωπραγματικη και gpu bottlenecked αναλυση των 360p!! Οποτε, σοβαρα, ΤΙ ΛΕΣ? Ποια youtube και ποια gpu bottlenecked benchmarks? PS1. Παντως μην αγχεσαι pirmen, εγω ειμαι εδω για σενα. Τωρα θα παρω 4266 μνημες στον Ιντελα μου μπας και καταφερω και περασω τον spartan με τον ποταπο και πενιχρο 2700x στο AC origins, να χεις και εσυ να χαιρεσαι ρε αδερφε Οχι τιποτα, αλλα μας εχει παει φαλαγγι. Ας ριξουμε την ευθυνη στο gpu bottleneck που κανει η 1080ti στα 360p λοιπον μεχρι να παρω μνημες, μετα μπορουμε να βγουμε απτα καβουκια μας να συνεχισουμε να κραζουμε την AMD που στα games σερνεται Kαι μιας και ειπωθηκε κατι για spikes προηγουμενως, μπεεε [/spoiler] 2700x μια ευθεια γραμμη στο bench του ACO, πανω κατω πανω κατω ο 8700k.. Επεξ/σία 22 Ιουνίου 2018 από strawman Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Προτεινόμενες αναρτήσεις