blackm76 Δημοσ. 18 Ιουνίου 2018 Share Δημοσ. 18 Ιουνίου 2018 10 ώρες πριν, blackm76 είπε Μόλις παρέλαβα την taichi ultimate. Αλλά η δοκιμή θα γίνει σε λίγο καιρό μόλις πάρω τα υπόλοιπα κομμάτια. Εκτός αν υπάρχει τρόπος να την δοκιμάσω χωρίς να την κουμπώσω στο κουτί. Σκέφτηκα να βάλω το τροφοδοτικό και να πατήσω το start από την μητρική να δω αν πάρει ρεύμα αλλά δεν ξέρω αν είναι ορθό. Πάντως η μητρική είναι στολίδι. Παιδιά τελικά υπάρχει τρόπος να την δοκιμάσω αν δουλεύει μόνο με το τροφοδοτικό; σκέφτηκα σωστά; Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
narta Δημοσ. 18 Ιουνίου 2018 Share Δημοσ. 18 Ιουνίου 2018 (επεξεργασμένο) 44 λεπτά πριν, renaxan είπε και https://www.amd.com/en/campaigns/threadripper-exchange Δυστυχώς μόνο για Αμερική. Super Troll by AMD! 😂🤣 Ops ήταν και αυτό στο Twitter, (ha ha): Αναφορά σε κείμενο We appreciate the advancements they’ve helped drive with the x86 architecture over the last four decades. But, we’re ready to take it from here. Επεξ/σία 18 Ιουνίου 2018 από narta Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
ilos Δημοσ. 19 Ιουνίου 2018 Share Δημοσ. 19 Ιουνίου 2018 (επεξεργασμένο) 14 ώρες πριν, narta είπε https://www.tomshardware.com/news/intel-amd-sweepstakes-8086k-threadripper-1950x,37320.html Αν ήμουν η intel θα τους άλλαζα με τη σειρά μου τον 1950x με industrial chillers. Guarantee 5 GHz hoipe.😁 Επεξ/σία 19 Ιουνίου 2018 από ilos Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
blackm76 Δημοσ. 19 Ιουνίου 2018 Share Δημοσ. 19 Ιουνίου 2018 3 ώρες πριν, ilos είπε Αν ήμουν η intel θα τους άλλαζα με τη σειρά μου τον 1950x με industrial chillers. Guarantee 5 GHz hoipe.😁 Εγώ θα πω την άποψή μου. Φυσικά μπορεί να είναι και λάθος. Και μπορεί να μην είναι και αποδεκτή από όλους. Αλλά Πολυ απλά Η Intel έχει χάσει το παιχνίδι εδώ και πάρα πολύ καιρό. Όσα benchmark με fps και να δείξουν. Μόνο που οι ryzen είναι soldered και όσα χρόνια και αν περάσουν σε χάνουν σε απόδοση αυτό φτάνει. Κάπου διάβασα ότι η AMD με τους ryzen πήρε βραβείο τεχνολογίας. Ισχύει παιδιά; Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
adtakhs Δημοσ. 19 Ιουνίου 2018 Share Δημοσ. 19 Ιουνίου 2018 (επεξεργασμένο) 16 λεπτά πριν, blackm76 είπε Εγώ θα πω την άποψή μου. Φυσικά μπορεί να είναι και λάθος. Και μπορεί να μην είναι και αποδεκτή από όλους. Αλλά Πολυ απλά Η Intel έχει χάσει το παιχνίδι εδώ και πάρα πολύ καιρό. Όσα benchmark με fps και να δείξουν. Μόνο που οι ryzen είναι soldered και όσα χρόνια και αν περάσουν σε χάνουν σε απόδοση αυτό φτάνει. Κάπου διάβασα ότι η AMD με τους ryzen πήρε βραβείο τεχνολογίας. Ισχύει παιδιά; https://thetechdudz.com/amd-ryzen-wins-best-cpu-best-technology-best-product-of-the-year-2017/ Επεξ/σία 19 Ιουνίου 2018 από adtakhs 3 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
noFEARgr Δημοσ. 19 Ιουνίου 2018 Share Δημοσ. 19 Ιουνίου 2018 32-core, 64-thread 4GHz Boost AMD Ryzen Threadripper 2990X Spec Exposure 3.4 all core boost , 4 single core , 4.2 με XFR overclocked στα 4.12 ,1.38 volt με Corsair hydro 150i pro βγάζει 6400 cinebench. Για σύγκριση ο 28 core της intel με custom loop με 480αρη radiator και όχι με air condition βγάζει 6100κατι . 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Psycho_Warhead Δημοσ. 19 Ιουνίου 2018 Share Δημοσ. 19 Ιουνίου 2018 Χάνεις το μέτρημα απ' τα κουτάκια, λολ.. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Spartan117 Δημοσ. 19 Ιουνίου 2018 Share Δημοσ. 19 Ιουνίου 2018 Χαρά σε αυτούς που μπορούν να αξιοποιήσουν τέτοια τέρατα. 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
narta Δημοσ. 19 Ιουνίου 2018 Share Δημοσ. 19 Ιουνίου 2018 33 λεπτά πριν, Spartan117 είπε Χαρά σε αυτούς που μπορούν να αξιοποιήσουν τέτοια τέρατα. Video editing με παράλληλο render server σε ενα μηχανημα χωρις να κανει κιχ. Αν ισχυει το 4.2 XFR και το 2019-2020 παρουμε 32core στα 7nm με κανενα XFR στα 5.0GHz για πολλους του συναφιου εσβησε η Intela. Το θεμα ειναι να ξεκουνησει η #$%$@%^ η adobe και να συγχρονιστει με τα δεδομενα του σημερα. Αλλιως εχει αλλου πορτοκαλιες που κανουν πορτοκάλια και μαλιστα στο ver. 15 ειναι σαγκουινι με μανταρινι μαζι (call me DaVinci Resolve) 2 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
greg4 Δημοσ. 19 Ιουνίου 2018 Share Δημοσ. 19 Ιουνίου 2018 Αυτό το πράγμα κάθε 5-10 post να επιθυμείτε να σβήσει η intela με ξεπερνά. Λες και αν τα ποσοστά γυρίσουν ανάποδα και η AMD έχει 80% cpu share επειδή είναι καλοί άνθρωποι εκεί θα συνεχίσουν να πουλάνε φτηνά...! Και όχι ότι ειναι μια πολυεθνική με μετόχους που θέλουν χρήματα το οποίο θα έχει ως συνέπεια εκτός ότι θα σταματήσει να αναβαθμίσει με καλούς ρυθμούς μέχρι να ξεζουμίσει την υπάρχων τεχνολογία ενώ παράλληλα οι τιμές θα αρχίσουν να ανεβαίνουν... Ανταγωνισμό θέλουμε, όχι μονοπώλιο 3 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
kostas_anes Δημοσ. 19 Ιουνίου 2018 Μέλος Share Δημοσ. 19 Ιουνίου 2018 Η αληθεια ειναι πως πλεον το εχουμε χεσει λιγο με τους πυρηνες Φτασαμε στο σημειο που δεν αφορα καν τον μεσο χρηστη αυτο το πραγμα. 16, παει στο καλο θα εβρισκα χρηση για αυτους εστω και δυσκολα. Με τους 32 πραγματικα δεν ξερω τι θα μπορουσα να κανω για να τους αξιοποιησω. Νομιζω οτι θα βαρεσω οριο στο multitasking πρωτα εγω και μετα ο επεξεργαστης. 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
dimoskoutr Δημοσ. 19 Ιουνίου 2018 Share Δημοσ. 19 Ιουνίου 2018 Εσύ είσαι superman σε σχέση με μένα. Νιώθω ότι με τους 6c/12t εγώ είμαι το όριο του multitasking όχι η cpu. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
narta Δημοσ. 20 Ιουνίου 2018 Share Δημοσ. 20 Ιουνίου 2018 15 λεπτά πριν, greg4 είπε Ανταγωνισμό θέλουμε, όχι μονοπώλιο Ακόμα και τώρα μονοπώλιο έχουμε. Αλλά όταν 10 χρόνια παίρνεις εξέλιξη με το σταγονόμετρο, ε να μην βγει λίγο το άχτι; Ειδικά αν σε περνάνε για ηλιθιο με οδοντόπαστες και βελτιώσεις του 5% αλλά να τα σκας κάθε 2 χρόνια για καινούριο Mobo επειδή έτσι. 1161##415@* ξύλο και καράτε για την ώρα. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
narta Δημοσ. 20 Ιουνίου 2018 Share Δημοσ. 20 Ιουνίου 2018 Leak in a leak CL 8core μαλλον με καλο σκορ Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
TechnoV Δημοσ. 22 Ιουνίου 2018 Share Δημοσ. 22 Ιουνίου 2018 Στις 19/6/2018 στις 11:44 ΜΜ, narta είπε Video editing με παράλληλο render server σε ενα μηχανημα χωρις να κανει κιχ. Αν ισχυει το 4.2 XFR και το 2019-2020 παρουμε 32core στα 7nm με κανενα XFR στα 5.0GHz για πολλους του συναφιου εσβησε η Intela. Το θεμα ειναι να ξεκουνησει η #$%$@%^ η adobe και να συγχρονιστει με τα δεδομενα του σημερα. Αλλιως εχει αλλου πορτοκαλιες που κανουν πορτοκάλια και μαλιστα στο ver. 15 ειναι σαγκουινι με μανταρινι μαζι (call me DaVinci Resolve) Ποιος να σβήσει ρε μήτρο που πουλάνε τα ryzen το ένα πίσω από το άλλο στις αγγελίες; Κ δε φεύγουν κ όλας. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Προτεινόμενες αναρτήσεις