Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

• Απαντ. 14,5k
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσ.
11 λεπτά πριν, Psycho_Warhead είπε

Σημασία έχει ότι οι επόμενες θα έχουν Ryzen επάνω, άρα θα δούμε επιτέλους σοβαρή αξιοποίηση στους 6/8-core CPUs μόλις βγουν.

Sony is working with AMD's Ryzen CPU tech - and PS5 is the most likely target

Αν π.χ το ps5 έρθει με ryzen 1700 στα 3ghz από τα 16thread τα 4 θα είναι για το λειτουργικό άρα θα έχουμε 12 threads για τα games τότε θα μιλάμε για τεράστια διαφορά σε επεξεργαστική ισχύ από τους σάπιους jaguar η διαφορά τους μπορεί να είναι και 10x !!

• Like 1
Δημοσ.

Δεν υπάρχει περίπτωση να μην φοράει Zen 2(7nn) το PS5. Τώρα συχνότητα δεν ξέρω τι θα παίζει, όχι τρελά πράγματα φαντάζομαι για να έχει χαμηλή κατανάλωση. Αλλά τα 3Ghz με έναν 8-core/16-threads νομίζω είναι στανταράκι για τις επόμενες.

• Like 2
Δημοσ.
12 ώρες πριν, adtakhs είπε

Υπάρχει περίπτωση να δούμε στους Zen 2 AVX -512 υποστήριξη ? 

Ξέρει κανείς?

Έχει δικαίωμα η amd να το χρησιμοποιήσει; Αν ναι πρέπει να αποφασίσει τι θα κάνει με τον extra χώρο που θα έχει στο ίδιο die size, δεν είναι άσχημη ιδέα το avx 512, μπορεί ομως να θέλει να εντυπωσιασει με περισσότερους πυρήνες η να ενσωματώσει και γραφικά σε όλη την σειρά, νομίζω και οι δύο αυτές επιλογές είναι μεγαλύτερο selling point από το avx512.

Δημοσ.

Κάποια από τις υπάρχουσες κονσόλες δεν είναι που "φοράει" όπως αποκαλούσαν τον CPU AMD Jaguar; Ή τα μπερδεύω;

Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Επιτέλους παιδιά κατάφερα και Παρήγγειλα την x470 taichi ultimate. Σε 10 μέρες λέει θα είναι στα χέρια μου. Αντέ να δούμε τι θα δούμε. 

Στις φωτογραφίες πάντως φαίνεται στολίδι. 

Επεξ/σία από blackm76
  • Like 2
Δημοσ.
Στις 7/6/2018 στις 7:08 ΠΜ, adtakhs είπε

Ξέρει κανείς?

Δεν έχω ιδέα, αλλά προσωπικά δεν με ενδιαφέρει το AVX καθόλου.

Δημοσ.
Στις 7/6/2018 στις 7:08 ΠΜ, adtakhs είπε

Ξέρει κανείς?

Η amd κατα την κυκλοφορια των 1ης γενιας ryzen πριν 1,5χρονο ειχε αφήσει να εννοηθεί ότι το είχαν στα υποψην τους για το μέλλον. Ωστοσο και η amd και αναλυτες/σχολιαστές κλπ, ανέφεραν οτι το avx-512 πιανει παρα πολύ χωρο για αυτά που προσφέρει που θα ήταν καλύτερα να αξιοποιηθεί αλλιώς ωστε να κερδίζουν και οι εφαρμογες που δεν χρησιμοποιούν avx-512

Δημοσ.

Η AMD έχει πολλές φορές αναφέρει πως θεωρεί ότι workloads που απαιτούν παραπάνω από AVX 128 είναι προτιμότερο να γίνονται στη GPU. Και θεωρώ πως έχει δίκιο πάνω σε αυτό. Πιο πιθανό βλέπω να δούμε Zen 2 με αρκετά cores μαζί με VEGA (ή κάτι καλύτερο) παρά AVX 512 υλοποίηση από την AMD.

Δημοσ.

Πρώτο δείγμα για το B450 chipset από την MSI.

https://www.pcper.com/news/Motherboards/Computex-2018-MSI-Launches-B450-Tomahawk-Motherboard

Επειδή σκέφτομαι να αναβαθμιστώ σε X470, η επιλογή Performance BIAS που υπάρχει στην X370 Prime Pro αλλά και σε άλλες ASUS AM4 μητρικές, υπάρχει σε μητρικές από άλλες εταιρείες;

Δημοσ.

Έχει κάνει η AMD κανένα press release , που να σχολιάζει την κατάσταση με το optimization των προγραμμάτων πάνω στους επεξεργαστές της? 

Δημοσ.
6 ώρες πριν, malakudi είπε

Πρώτο δείγμα για το B450 chipset από την MSI.

https://www.pcper.com/news/Motherboards/Computex-2018-MSI-Launches-B450-Tomahawk-Motherboard

Επειδή σκέφτομαι να αναβαθμιστώ σε X470, η επιλογή Performance BIAS που υπάρχει στην X370 Prime Pro αλλά και σε άλλες ASUS AM4 μητρικές, υπάρχει σε μητρικές από άλλες εταιρείες;

Η X370 Fatal1ty Gaming X εχει determinism slider που ειναι πανω κατω το ιδιο

Δημοσ.

Και η Taichi έχει κάτι παρόμοιο π.χ. σε εμένα που έχω και Sapphire κάρτα κάνει αυτόματα +300mhz all core turbo και μπορείς και να το πειράξεις κιόλας.

Δημοσ. (επεξεργασμένο)
Στις 10/6/2018 στις 8:22 ΜΜ, kostas_anes είπε

Η X370 Fatal1ty Gaming X εχει determinism slider που ειναι πανω κατω το ιδιο

Δεν εχει καμια σχεση με το performance bias  ,και στις Asus υπαρχει το determination slider.

Επεξ/σία από akoinonitos
  • Like 1
  • Thanks 1
Επισκέπτης
Αυτό το θέμα είναι πλέον κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.
  • Δημιουργία νέου...