Whitefanged Δημοσ. 16 Μαρτίου 2017 Share Δημοσ. 16 Μαρτίου 2017 εε άμα στο corvega δεν παίζει καλά ο ryzen είναι για τον μπούτσο. Στάνταρ πράματα. Παίδες όλοι i3 από αύριο. edit: Είπα να δώσω έμφαση αλά τραγουδιαρόπροεδρόπανελιστόηρακλόαντιΜπαογκΦραπεδιαρέος. 8 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Aten-Ra Δημοσ. 16 Μαρτίου 2017 Share Δημοσ. 16 Μαρτίου 2017 περιμένω ομως την επομενη φορα που θα γράψει κάποιος "καθηγητής" οτι το Z270 δεν μπορεί να υποστηρίξει ούτε έναν nVme να τον κραξετε εσείς και να τον αντιμετωπίζετε οπως πραγματικά αξιζει σε κάποιον που είναι εδώ για να παραπληροφορεί κ τίποτα άλλο. Το είπες και πριν αυτό, ποιος είπε ότι το Ζ270 δεν μπορεί να υποστηρίξει ούτε έναν NVMe ?? 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
pirmen56 Δημοσ. 16 Μαρτίου 2017 Share Δημοσ. 16 Μαρτίου 2017 Είναι στο χέρι του καθενός αν θέλει encoding στις 8 αντί για 4 ώρες όσο θα ροχαλίζει και να σώσει 100-150 με έναν i5 K. Ή αν θέλει ζαλάδες σε κάποιους τίτλους γιατί ο developer είναι κοπρόσκυλο ή πουλημένος, παράλληλα με καλό encoding. Το θέμα δεν θέλει άλλη κουβέντα. Τέλος από μένα. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
fallen4ngel Δημοσ. 16 Μαρτίου 2017 Share Δημοσ. 16 Μαρτίου 2017 Το είπες και πριν αυτό, ποιος είπε ότι το Ζ270 δεν μπορεί να υποστηρίξει ούτε έναν NVMe ?? Δημιουργία εντυπώσεων λέγεται Κανείς δεν το είπε. 2 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Millennium Δημοσ. 16 Μαρτίου 2017 Share Δημοσ. 16 Μαρτίου 2017 Θέλω να αλλάξω τον i5 7ετίας που χρησιμοποιώ για δουλειά (VMs, PS, PP, Coding) αλλά να μπορώ + 1440p gaming (75Hz+) και ίσως και 4k μελλοντικά. Εγω λεω να εχεις υποψιν σου τους 1700/Χ (ή τον 1600Χ αν τα οικονομικα σου δεν ειναι για τοσο ψηλα).Περιμενε καποιο καιρο να βγουν και αλλες μητρικες+να στρωσουν τα bios.Θα δουμε καλυτερη υποστηριξη και αποτελεσματα με τον καιρο. 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
fallen4ngel Δημοσ. 16 Μαρτίου 2017 Share Δημοσ. 16 Μαρτίου 2017 Είναι στο χέρι του καθενός αν θέλει encoding στις 8 αντί για 4 ώρες όσο θα ροχαλίζει και να σώσει 100-150 με έναν i5 K. Ή αν θέλει ζαλάδες σε κάποιους τίτλους γιατί ο developer είναι κοπρόσκυλο ή πουλημένος, παράλληλα με καλό encoding. Το θέμα δεν θέλει άλλη κουβέντα. Τέλος από μένα. Αυτό που περιγράφεις ούτε επαγγελματίες στην Ουγκάντα δεν το κάνουν αλλά αυτό είναι άλλη κουβέντα όντως!!! 6 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
glazos Δημοσ. 16 Μαρτίου 2017 Share Δημοσ. 16 Μαρτίου 2017 εε άμα στο corvega δεν παίζει καλά ο ryzen είναι για τον μπούτσο. Στάνταρ πράματα. Παίδες όλοι i3 από αύριο. edit: Είπα να δώσω έμφαση αλά τραγουδιαρόπροεδρόπανελιστόηρακλόαντιΜπαογκΦραπεδιαρέος. χαράς το κουράγιο σου που απαντάς ... εχω χάσει το ενδιαφέρον να απαντήσω εδώ και καιρό και άπλα διαβάζω ... 15 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
jmirko15 Δημοσ. 16 Μαρτίου 2017 Share Δημοσ. 16 Μαρτίου 2017 Εγω λεω να εχεις υποψιν σου τους 1700/Χ (ή τον 1600Χ αν τα οικονομικα σου δεν ειναι για τοσο ψηλα).Περιμενε καποιο καιρο να βγουν και αλλες μητρικες+να στρωσουν τα bios.Θα δουμε καλυτερη υποστηριξη και αποτελεσματα με τον καιρο. Ναι αυτό λέω εφόσον δεν το βιάζομαι τόσο πολύ (μπορώ να περιμένω μέχρι και Σεπτ. άμα χρειαστεί) είναι καλύτερα να wait και μετά βλέποντας και κάνοντας; Δεν ξέρω άμα βγαίνει τίποτα new μέχρι τότε βέβαια εκτός από μητρικές για Ryzen. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Whitefanged Δημοσ. 16 Μαρτίου 2017 Share Δημοσ. 16 Μαρτίου 2017 χαράς το κουράγιο σου που απαντάς ... εχω χάσει το ενδιαφέρον να απαντήσω εδώ και καιρό και άπλα διαβάζω ... Αλήθεια δεν μου τη δίνουν οι δηλωμένοι fanboyδες. Άλλωστε κι εγώ δηλωμένος nvidiaintelnoctuasamsungβλαμμένος είμαι. Μου τη δίνουν, οι και καλά αντικειμενικοί, που στάζουν εκνευριστική χολή, που και καλά πετύχαν ένα test, και όλως τυχαίως είναι κομμένο και ραμμένο στην κόμπλα τους. 8 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
fallen4ngel Δημοσ. 16 Μαρτίου 2017 Share Δημοσ. 16 Μαρτίου 2017 χαράς το κουράγιο σου που απαντάς ... εχω χάσει το ενδιαφέρον να απαντήσω εδώ και καιρό και άπλα διαβάζω ... Έλα πες την αλήθεια έχεις κάνει ένα μηχάνημα που δεν είναι καλό πουθενά και κάθεσαι όλη μέρα να βλέπεις την γάτα σου να κλαίει. Στο μεταξύ κάτι που ξέχασα. Για αυτούς που έχουν θέμα με λίγα lanes η αγαπημένη μας ngridia φρόντισε να μην έχουμε άγχος. https://youtu.be/TCCEBfoUUPU 7 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Whitefanged Δημοσ. 16 Μαρτίου 2017 Share Δημοσ. 16 Μαρτίου 2017 Εγώ νομίζω ότι ο glazos χρειάζεται αναβάθμιση. Πρέπει να πάρει έναν 6850Κ.. OH WAI... 5 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
glazos Δημοσ. 16 Μαρτίου 2017 Share Δημοσ. 16 Μαρτίου 2017 (επεξεργασμένο) Έλα πες την αλήθεια έχεις κάνει ένα μηχάνημα που δεν είναι καλό πουθενά και κάθεσαι όλη μέρα να βλέπεις την γάτα σου να κλαίει. Εγώ νομίζω ότι ο glazos χρειάζεται αναβάθμιση. Πρέπει να πάρει έναν 6850Κ.. OH WAI... Μου έχουν τελειώσει 2 εβδομαδιαιες αγγελίες και δεν μπορώ να σπρωξω τον ryzen κάνω υπομονή σε λέω... Επεξ/σία 16 Μαρτίου 2017 από glazos 10 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Whitefanged Δημοσ. 16 Μαρτίου 2017 Share Δημοσ. 16 Μαρτίου 2017 Βλέπω στην υπογραφή από validation 4.14ghz με 3200mhz μνήμες. Μα νόμιζα ότι δεν πάει και φτάνει μέχρι τα 2666. Έτσι λένε οι πορδιούερς στο youtube. ΔΕΝ ΠΙΣΤΕΥΩ ΝΑ ΜΕΙΩΝΟΝΤΑΙ ΤΑ PCI-E LANES ΕΞΑΙΤΙΑΣ ΤΗΣ ΣΥΧΝΟΤΗΤΑΣ, ΕΕΕ? 11 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
glazos Δημοσ. 16 Μαρτίου 2017 Share Δημοσ. 16 Μαρτίου 2017 Βλέπω στην υπογραφή από validation 4.14ghz με 3200mhz μνήμες. Μα νόμιζα ότι δεν πάει και φτάνει μέχρι τα 2666. Έτσι λένε οι πορδιούερς στο youtube. ειναι φοτοτσοπ ρε τα παιρνω από amd!! έμενα δεν με τρομάζουν τα mail από Intel !!! πέρα από την πλάκα με τα τελευταία bios εχει γίνει πιο δύσκολο το oc αλλά πιο safe οι reviewer που έκαναν τεστ με το παλιό bios μπορούσαν άνετα ακόμη και με το xmp-docp να ανεβάσουν 3200 4 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
fallen4ngel Δημοσ. 16 Μαρτίου 2017 Share Δημοσ. 16 Μαρτίου 2017 Βλέπω στην υπογραφή από validation 4.14ghz με 3200mhz μνήμες. Μα νόμιζα ότι δεν πάει και φτάνει μέχρι τα 2666. Έτσι λένε οι πορδιούερς στο youtube. ΔΕΝ ΠΙΣΤΕΥΩ ΝΑ ΜΕΙΩΝΟΝΤΑΙ ΤΑ PCI-E LANES ΕΞΑΙΤΙΑΣ ΤΗΣ ΣΥΧΝΟΤΗΤΑΣ, ΕΕΕ? 2666 max και με προβλήματα γιατί έχουν κακό IMC Glazos εάν θέλεις πάντως στα κάνω ανταλλαγή με Χ99 ή αν παίζεις παιχνίδια και θέλεις FPS ο ασπροδοντης έχει ένα 7700 διαμάντι. Είπα διαμάντι και τι θυμήθηκα... Τα τέστ εκείνα που παρουσιάζουν τα 5GHz στον 7700 έως κάτι το απόλυτα φυσιολογικό και εύκολο, να μην αναφερθώ σε μνήμες έτσι; 8 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Προτεινόμενες αναρτήσεις