akoinonitos Δημοσ. 21 Μαΐου 2018 Share Δημοσ. 21 Μαΐου 2018 (επεξεργασμένο) 8 λεπτά πριν, Qless είπε Δεκάρα δεν δίνω για το όποια τεμπέλα μπορεί να πορσδώσει ο οποιοσδήποτε σε αυτά που γράφω, ΟΜΩΣ σε αντίθεση με πόλλους ΟΤΙ έχω γράψει και γράφω το συνοδεύω από επιχειρήματα, τό οτι έχω ΤΩΡΑ intel nvidia, δεν με χρίζει οπαδό της, αυτή την δεδομένη χρονική στιγμή είναι ο πιο γρήγορος συνδυασμός που μπορούσα να αποκτήσώ, όταν και αν η amd βγάλει κάτι υπέρτερο με χαρά μου επίσης, επίσης όπως έχω γράψει άλλο vfm και άλλο επιδόσεις και αν δεν αρέσουν αυτά που γράφω οκ, αλλά αν θες να κράξεις όσους είναι πίσω από ταμπελάκια "intel, amd, fanboy" καν το επίσης και για πολλούς οπαδούς που γράφουν εδώ και κάνουν το άσπρο μαυρο είτε για επεξεργαστές είτε για καρτες γραφικών, μη μπουμε στην διαδικασία τι τέρατα έχουν γραφτεί κατα καιρούς και από ποιούς ελπίζω να καταλαβαινόμαστε...και εκεί ποσταρίσματα μου δεν θα δείς όσο φαν μπου και να νομίζεις προφανώς οτι είμαι Ναι εχεις δικιο ο 7800x ειναι η καλυτερη επιλογη που θα μπορουσες να κανεις ειδικα για τα λεφτα τhς πλατφορμας σαν συνολο, πλακα με κανεις ρε συ θυμαμαι και τι εγραφες πριν πας για μπανιο ,τεσπα δεν εσε κρινω για την επιλογη σου αλλα για το τι εγραφες για να την υποστηριξεις πιο παλια ,και με τα τοτε γραφομενα μονο fanboy θα μπορουσα να σε χαρακτηρισω.. Αλλα απο την αλλη οτι γουσταρεις κανεις και δεν δινεις και λογαριασμο βεβαια. Κουβεντα να γινεται. Και κατι τελευταια ,δεν ειστε fanboys καποιοι αλλα τα αρνητικα και της intel και της amd εδω τα γραφετε δεν πατε να τα γραψετε σε κανα νημα της intel ,περιεργο πραγμα.... Επεξ/σία 21 Μαΐου 2018 από akoinonitos 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
SeXBOX Δημοσ. 21 Μαΐου 2018 Share Δημοσ. 21 Μαΐου 2018 1 minute ago, akoinonitos said: Hide contents Kαπου διαβασα οτι ειχες καποια σχεση με oktabit ,εμπαινες και στο forum της oktabit το μακαριτικο ? Nope, δουλειά ήταν για όσο διαρκούσε η έκθεση, θέλανε τότε skilled άτομα για επίδειξη και απλά έπεσε αίτηση, τίποτα παραπάνω, εκείνη την εποχή εγώ ήμουν με celeron. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
dimoskoutr Δημοσ. 21 Μαΐου 2018 Share Δημοσ. 21 Μαΐου 2018 (επεξεργασμένο) 1 ώρα πριν, Qless είπε Δεκάρα δεν δίνω για το όποια τεμπέλα μπορεί να προσδώσει ο οποιοσδήποτε σε αυτά που γράφω, ΟΜΩΣ σε αντίθεση με πόλλους ΟΤΙ έχω γράψει και γράφω το συνοδεύω από επιχειρήματα, τό οτι έχω ΤΩΡΑ intel nvidia, δεν με χρίζει οπαδό της, αυτή την δεδομένη χρονική στιγμή είναι ο πιο γρήγορος συνδυασμός που μπορούσα να αποκτήσώ, όταν και αν η amd βγάλει κάτι υπέρτερο με χαρά μου επίσης, επίσης όπως έχω γράψει άλλο vfm και άλλο επιδόσεις και αν δεν αρέσουν αυτά που γράφω οκ, αλλά αν θες να κράξεις όσους είναι πίσω από ταμπελάκια "intel, amd, fanboy" καν το επίσης και για πολλούς οπαδούς που γράφουν εδώ και κάνουν το άσπρο μαυρο είτε για επεξεργαστές είτε για καρτες γραφικών, μη μπουμε στην διαδικασία τι τέρατα έχουν γραφτεί κατα καιρούς και από ποιούς ελπίζω να καταλαβαινόμαστε...και εκεί ποσταρίσματα μου δεν θα δείς όσο φαν μπου και να νομίζεις προφανώς οτι είμαι Αλλοι προσπαθούν με το στανιο να εξισώσουν τις επιδόσεις ryzen+ με skylake-x, coffe lake, ενώ γνωρίζουν οτι στο τέλος της μερας με 1ghz παραπάνω στα ρολόγια η intel έχει το performance crown, τι με νοιαζει τι βγάζουν οι επεξεργαστές στην ΙΔΙΑ συχνότητα, σε πραγματικές συνθήκες θα φτάσει ο ryzen τα ρολόγια του ιντελ ΟΧΙ θα έχει τις ανάλογες επιδόσεις ΟΧΙ είναι γρηγορότερος ΟΧΙ είναι VFM? NAI mexri εκεί Μην μιλήσω για τα τέρατα του vega 64 που δεν ντέπονται και που τα γράφουν, και ανέβασαν και τις επιδόσεις του στο 15% πίσω από το gp 102..... Μπλα μπλα μπλα... Μπλα μπλα μπλα.... Το ξέρεις ότι στην mainstream πλατφόρμα η intel τον πίνει σε όλα εκτός από gaming ε; Μην λέμε ότι μας κατέβει!!!... Ορατότης μηδέν... Και μην μου πεις για 8700k σε νερό γιατί με νερό και τον 2700x αν βάλεις ο 8700 δεν τον πιάνει ούτε με λάσο σε οτιδήποτε πλην gaming. Επεξ/σία 21 Μαΐου 2018 από dimoskoutr 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Zaknafein Δημοσ. 21 Μαΐου 2018 Share Δημοσ. 21 Μαΐου 2018 18 λεπτά πριν, dimoskoutr είπε Μπλα μπλα μπλα... Μπλα μπλα μπλα.... Το ξέρεις ότι στην mainstream πλατφόρμα η intel τον πίνει σε όλα εκτός από gaming ε; Μην λέμε ότι μας κατέβει!!!... Ορατότης μηδέν... Και μην μου πεις για 8700k σε νερό γιατί με νερό και τον 2700x αν βάλεις ο 8700 δεν τον πιάνει ούτε με λάσο σε οτιδήποτε πλην gaming. Εχμ δεν είναι ακριβώς έτσι τα πράγματα. Για να δανειστώ το λεξιλόγιο σου, η intel "τον πίνει" μόνο στις βαριές πολυνηματικές εφαρμογές, ανάμεσα σε αυτές και στο gaming υπάρχει ένα ολόκληρο φάσμα, όπου αλλού οι διαφορές είναι μηδαμινές, αλλού ευνοούνται οι μεν ή οι δε, οπότε δεν υπάρχει "νικητής", ούτε είναι απαραίτητο να υπάρχει, η αγορά και έχει χώρο και λειτουργεί καλύτερα όταν υπάρχουν πολλές επιλογές και δη ανταγωνιστικές. Και στο θέμα των chipset αυτό που κάνουν και οι 2 είναι παιδαριώδες, για να μην πω τίποτα χειρότερο. 7 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
dimoskoutr Δημοσ. 21 Μαΐου 2018 Share Δημοσ. 21 Μαΐου 2018 (επεξεργασμένο) Άντε ας γίνω πιο μαλακός... Τον πίνει σε overall επεξεργαστική δύναμη... Γιατί και σε εφαρμογές που δεν εκμεταλλεύονται όλους τους πυρήνες εγώ με 8/16 μπορώ να τρέξω πολύ περισσότερα πράγματα σε 2 οθόνες που έχω ας πούμε από κάποιον με 4/8 ή 6/12...ή να τα τρέξω πιο γρήγορα γιατί έχω περισσότερους πυρήνες ελεύθερους διαθέσιμους... Άρα είναι ακόμη πιο μεγάλη η γκάμα πραγμάτων που κάνουν πιο αποδοτικά οι amd... Και πάντως σε καμία περίπτωση οι intel δεν είναι οι ταχύτεροι ισοπεδωτικά όπως το ακούμε από μερικούς εδώ μέσα. Για τα chipset παιδάκια είμαστε εμείς που τρέφουμε αυτή την κατάσταση... Καλά μας κάνουν και μας αρμέγουν αφού μπορούν! Επεξ/σία 21 Μαΐου 2018 από dimoskoutr Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Zaknafein Δημοσ. 21 Μαΐου 2018 Share Δημοσ. 21 Μαΐου 2018 Δεν με ενδιαφέρει να αναλύσω το vs, αλλά θα επιμείνω στο θέμα της ονοματοδοσίας των chipset, είναι εντελώς εφηβικό το σκηνικό και είναι εύκολο να γίνει μπέρδεμα. Σκέψου ότι υπάρχουν μητρικές με μόνο 1 αριθμό διαφορά πχ ASUS B360 Strix F-Gaming / ASUS B350 Strix F-Gaming. Μέχρι και η Google μπερδεύεται στις αναζητήσεις (παίζει και να είναι μέρος του "πλάνου"), αυτό δεν κάνει εμάς παιδάκια, δείχνει πόσο σοβαρά μας παίρνουν οι μαρκετινίστες (AKA καθόλου) Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
strawman Δημοσ. 21 Μαΐου 2018 Share Δημοσ. 21 Μαΐου 2018 8 hours ago, Qless said: Απο την άλλη το HEDT κρατάει σταθερά ενα κύκλο 2-3 ετών και στα μτχ πιάνεις κάποιο σεβατό ποσό (προφανώς όχι από κλαψιάρηδες πιτσιρικάδες που έχουν χιλιάδες πόσταρισματα κράζοντας οτιδήποτε επειδή δεν έχουν μία) αλλά από σοβαρούς ανθρώπους μια χαρά βρίσκεις και συννενοήσαι Για πες, ποσα θα πιασει στα μεταχειρισμενα ενας 5930k / 6850k που κοστιζε 600αρα? Ποιο ειναι αυτο το σεβαστο ποσο? Περιμενω νουμερα να γελασουν και οι παντοφλες μου. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
dimoskoutr Δημοσ. 21 Μαΐου 2018 Share Δημοσ. 21 Μαΐου 2018 1 ώρα πριν, Zaknafein είπε Δεν με ενδιαφέρει να αναλύσω το vs, αλλά θα επιμείνω στο θέμα της ονοματοδοσίας των chipset, είναι εντελώς εφηβικό το σκηνικό και είναι εύκολο να γίνει μπέρδεμα. Σκέψου ότι υπάρχουν μητρικές με μόνο 1 αριθμό διαφορά πχ ASUS B360 Strix F-Gaming / ASUS B350 Strix F-Gaming. Μέχρι και η Google μπερδεύεται στις αναζητήσεις (παίζει και να είναι μέρος του "πλάνου"), αυτό δεν κάνει εμάς παιδάκια, δείχνει πόσο σοβαρά μας παίρνουν οι μαρκετινίστες (AKA καθόλου) Μας κάνει παιδάκια το γεγονός ότι αλλάζουμε cpu και μητρική κάθε 2 χρόνια... Και δεν το λέω για Ελλάδα που δεν έχουμε να φάμε οι περισσότεροι αλλά γενικά. Ε αφού τα δίνουμε για χαζές αλλαγές γιατί να μην μας τα πάρουν; Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
cpc464 Δημοσ. 21 Μαΐου 2018 Share Δημοσ. 21 Μαΐου 2018 Κοίταζα αυτό το video με έναν καμμένο που έχει βάλει στόχο να βγάλει πάνω απο 2000 στο cinebench, τελικά το κατάφερε σκάζοντας 300$ για μνήμες. Δέν ξέρω γιατί αλλα μου θυμίζει το ανέκδοτο με τον τύπο που είχε σκοπό να πίασει την καμηλοπάρδαλη να τήν π@#$#@%. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Razor333 Δημοσ. 21 Μαΐου 2018 Share Δημοσ. 21 Μαΐου 2018 2 ώρες πριν, cpc464 είπε Κοίταζα αυτό το video με έναν καμμένο που έχει βάλει στόχο να βγάλει πάνω απο 2000 στο cinebench, τελικά το κατάφερε σκάζοντας 300$ για μνήμες. Δέν ξέρω γιατί αλλα μου θυμίζει το ανέκδοτο με τον τύπο που είχε σκοπό να πίασει την καμηλοπάρδαλη να τήν π@#$#@%. Αυτος το παιχνιδι του παιζει, λιγα παραπανω views, καμια χορηγια, τα ζωακια που θα φανε τον παπα και θα σκασουν για τοσο ακριβες μνημες για να πιασουν 2000+ στο cinebench, την στιγμη που μαλλον δεν θα κανουν ποτε rendering στο pc τους, ειναι αυτοι που θα πιασουν την καμηλοπαρδαλη... Δεν παιζει ανθρωπος που οντως κανει σοβαρο rendering που θα το πληρωθει, να παιζει με O/C οριακα συστηματα και τις μνημες τερμα και οτι γινει. Θα παιξει οπου ειναι rock stable, αν οχι απλα stock. Δεν θα κατσει καποιος να χανει ωρες δουλειας για να κερδισει μερικα λεπτα. Μιλαμε απλα για χομπι και κυνηγι score. 2 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
IoaZ Δημοσ. 22 Μαΐου 2018 Share Δημοσ. 22 Μαΐου 2018 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
amveria Δημοσ. 22 Μαΐου 2018 Share Δημοσ. 22 Μαΐου 2018 2 ώρες πριν, Razor333 είπε Αυτος το παιχνιδι του παιζει, λιγα παραπανω views, καμια χορηγια, τα ζωακια που θα φανε τον παπα και θα σκασουν για τοσο ακριβες μνημες για να πιασουν 2000+ στο cinebench, την στιγμη που μαλλον δεν θα κανουν ποτε rendering στο pc τους, ειναι αυτοι που θα πιασουν την καμηλοπαρδαλη... Δεν παιζει ανθρωπος που οντως κανει σοβαρο rendering που θα το πληρωθει, να παιζει με O/C οριακα συστηματα και τις μνημες τερμα και οτι γινει. Θα παιξει οπου ειναι rock stable, αν οχι απλα stock. Δεν θα κατσει καποιος να χανει ωρες δουλειας για να κερδισει μερικα λεπτα. Μιλαμε απλα για χομπι και κυνηγι score. Καλημέρα, μεταξύ σοβαρού και αστείου, αν κάποιος πάρει μνήμες τέτοιου επιπέδου θα έχει προοπτική να του κρατήσουν μια πενταετία και σε τι timings; Ευχαριστώ. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
SeXBOX Δημοσ. 22 Μαΐου 2018 Share Δημοσ. 22 Μαΐου 2018 13 hours ago, Razor333 said: Αυτος το παιχνιδι του παιζει, λιγα παραπανω views, καμια χορηγια, τα ζωακια που θα φανε τον παπα και θα σκασουν για τοσο ακριβες μνημες για να πιασουν 2000+ στο cinebench, την στιγμη που μαλλον δεν θα κανουν ποτε rendering στο pc τους, ειναι αυτοι που θα πιασουν την καμηλοπαρδαλη... Δεν παιζει ανθρωπος που οντως κανει σοβαρο rendering που θα το πληρωθει, να παιζει με O/C οριακα συστηματα και τις μνημες τερμα και οτι γινει. Θα παιξει οπου ειναι rock stable, αν οχι απλα stock. Δεν θα κατσει καποιος να χανει ωρες δουλειας για να κερδισει μερικα λεπτα. Μιλαμε απλα για χομπι και κυνηγι score. Sorry αλλά ο τύπος το δραματοποίησε πολύ, εγώ δεν ίδρωσα κιόλας... On 5/15/2018 at 01:45, SeXBOX said: Νομίζω για απόψε αρκετά ξεπέρασα τα όρια του... μη μας αφήσει κιόλας Δεν το συνιστώ καθόλου για ολοήμερη χρήση. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
akoinonitos Δημοσ. 22 Μαΐου 2018 Share Δημοσ. 22 Μαΐου 2018 14 ώρες πριν, Razor333 είπε Αυτος το παιχνιδι του παιζει, λιγα παραπανω views, καμια χορηγια, τα ζωακια που θα φανε τον παπα και θα σκασουν για τοσο ακριβες μνημες για να πιασουν 2000+ στο cinebench, την στιγμη που μαλλον δεν θα κανουν ποτε rendering στο pc τους, ειναι αυτοι που θα πιασουν την καμηλοπαρδαλη... Δεν παιζει ανθρωπος που οντως κανει σοβαρο rendering που θα το πληρωθει, να παιζει με O/C οριακα συστηματα και τις μνημες τερμα και οτι γινει. Θα παιξει οπου ειναι rock stable, αν οχι απλα stock. Δεν θα κατσει καποιος να χανει ωρες δουλειας για να κερδισει μερικα λεπτα. Μιλαμε απλα για χομπι και κυνηγι score. Tωρα εσεις καθεστε και ασχολειστε με ενα τυπο που ανεβασε ενα βιντεο που τρεχει ενα συστημα με το ψυγειο μεσα σε κουβα με παγο και το σχολιαζεται και σοβαρα Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Razor333 Δημοσ. 22 Μαΐου 2018 Share Δημοσ. 22 Μαΐου 2018 Ειπαμε ο τυπος την δουλεια του κανει, πουλαει ψυγεια και μνημες σε νουμπαδες, ενω εχει πεσει πιθανοτατα σε κακο cpu. 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Προτεινόμενες αναρτήσεις