Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.
25 λεπτά πριν, akoinonitos είπε

Mε την vii ειχες νεα απο το καταστημα τελικα ?

Του είπαν οτι έβαζε ανάποδα την CPU και οτι είναι δικό του λάθος ..... γελάνε και τα τσιμέντα 

• Απαντ. 14,5k
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσ.
1 λεπτό πριν, Fp84 είπε

Του είπαν οτι έβαζε ανάποδα την CPU και οτι είναι δικό του λάθος ..... γελάνε και τα τσιμέντα 

Α καλα... Εγω θα εστελνα και ενα Mail στην asus για κραξιμο

Δημοσ.
Μόλις τώρα, akoinonitos είπε

Α καλα... Εγω θα εστελνα και ενα Mail στην asus για κραξιμο

Στην θέση του συμφουρομητη μας θα πήγαινα στο μαγαζί να μου δείξουν με δικιά τους CPU πως να την βάζω στο mobo ... ....

• Like 1
Δημοσ.
7 ώρες πριν, akoinonitos είπε

Γτ δεν επαιρνες εναν 1200 τοτε :lol:

Δεν θα είχε γούστο έτσι :)
Πήρα τον εξαπύρηνο επειδή κρατάω τον υπολογιστή μου για πολλά χρόνια. Στον Athlon II X3, ο τρίτος πυρήνας έκανε σπουδαία διαφορά τα τελευταία χρόνια, κυρίως από τον Δεκέμβριο όταν ο Firefox ξεκίνησε να τον αξιοποιεί πολύ καλά. Θα τον είχα ακόμη, εκτιμώ για άλλα 2-3 χρόνια, αλλά μου έδιναν καλά χρήματα για να το πάρουν.

Και με «έτρωγε» επί έναν χρόνο που σας διάβαζα εδώ για το πόσο καλοί είναι οι Ryzen και πόσο τον απολαμβάνουν όσοι πήραν. Πόσο να άντεχα πια; :rolleyes:

• Like 5
Δημοσ.

Επιτέλους μετά από ένα χρόνο αρχίζουν και οι "mainstream" reviewers να δοκιμάζουν τα timings του The Stilt. Ο Steve από GN αδικαιολόγητος που είχε τους 2xxx ένα μηνα πριν το embargo και δεν έτρεξε ούτε ένα bench με το preset στην C7Η.

• Like 4
Δημοσ.
42 λεπτά πριν, Spartan117 είπε

Επιτέλους μετά από ένα χρόνο αρχίζουν και οι "mainstream" reviewers να δοκιμάζουν τα timings του The Stilt. Ο Steve από GN αδικαιολόγητος που είχε τους 2xxx ένα μηνα πριν το embargo και δεν έτρεξε ούτε ένα bench με το preset στην C7Η.

Ο Στιβ λιγο "στρουμφιζει" .......... λιγο ομως.

• Like 1
Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Συγνώμη για την άκυρη ερώτηση ρε παιδιά αλλά τα timings του stilt που στο καλό τα βρίσκετε; Είναι για συγκεκριμένους επεξεργαστές σε συνδιασμό με συγκεκριμένες μητρικές; Είναι για συγκεκριμένες μνήμες; Έχω tridentz 3200 cl14. B-die είναι σίγουρα αλλά τις έχω αφήσει στο xmp profile τους γιατί δεν έχω ιδέα για αυτά τα timings του stilt... Ένα άτιμο link μπορεί κάποιος να βάλει να τις βρω και εγώ ο νουμπας να τις περάσω να δοκιμάσω games με τον 1600 μου; Έτσι για το γ@μώτο δηλαδή... :-)

Επεξ/σία από dimoskoutr
  • Like 1
Δημοσ. (επεξεργασμένο)
1 ώρα πριν, ASDIC είπε

Ο Στιβ λιγο "στρουμφιζει" .......... λιγο ομως.

Γιατί; Αφού το λέει κιόλας ότι ο 2600Χ είναι το καλύτερο τσιπ ("better all-rounder" επί λέξει), τι πρέπει να πει δλδ για να μην είναι κρυφό-στρουμφ;

Ο άνθρωπος εν τω μεταξύ το έχει τερματίσει, σχεδόν 1000 runs ήταν σύνολο, συν τις ώρες για τα γραφήματα, το video κτλ.

Edit: Εκτός αν εννοείς τον άλλο Στιβ (του GN), που δεν ξέρω κατά πόσο στρουμφίζει (δεν τον παρακολουθώ όσο το HWUnboxed), αλλά σίγουρα έχει καβαλήσει λίγο το καλάμι τελευταία :P

Επεξ/σία από Zaknafein
  • Like 1
Δημοσ.
11 λεπτά πριν, Zaknafein είπε

Γιατί; Αφού το λέει κιόλας ότι ο 2600Χ είναι το καλύτερο τσιπ ("better all-rounder" επί λέξει), τι πρέπει να πει δλδ για να μην είναι κρυφό-στρουμφ;

Ο άνθρωπος εν τω μεταξύ το έχει τερματίσει, σχεδόν 1000 runs ήταν σύνολο, συν τις ώρες για τα γραφήματα, το video κτλ.

Edit: Εκτός αν εννοείς τον άλλο Στιβ (του GN), που δεν ξέρω κατά πόσο στρουμφίζει (δεν τον παρακολουθώ όσο το HWUnboxed), αλλά σίγουρα έχει καβαλήσει λίγο το καλάμι τελευταία :P

Μιλαω για Steve apo Gamersnexus.

• Like 1
Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Οι συγκεκριμένες ram είναι πάντως άφαντες παντού, μόνο στο site της gskill τις βλέπεις :P

Μιλάω για τις F4-3400C16D-16GSXW που έχουν όλοι οι reviewers

https://www.gskill.com/en/product/f4-3400c16d-16gsxw

Επεξ/σία από music_lover
Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Επανέρχομαι με το θέμα που είχα στις θερμοκρασίες στον 2700X με τη στοκ ψύκτρα, σε περίπτωση που έχει κάποιος το ίδιο πρόβλημα.

Εντέλει βρήκα άκρη. Ανακάλυψα ένα μικρό διακοπτάκι στο κάτω μέρος της wraith με την ένδειξη L/H. Αναφέρεται στις μέγιστες στροφές που μπορεί να πιάσει η ψύκτρα. Γυρίζοντάς το στο H, οι θερμοκρασίες κατέβηκαν στα 35 min σε idle με 72 max κατά το rendering. Στο L ξεκινούσαν από 45 και έφταναν 83, οπότε η διαφορά είναι τεράστια. Αυτά παθαίνει κανείς για να μη διαβάζει τα manual. xD

Επεξ/σία από Kris_Lyn
  • Like 3
  • Thanks 1
Δημοσ.
1 ώρα πριν, Psycho_Warhead είπε

Πήγε αδιάβαστος ο 8400 από τον 2600 με καλές RAM..Αν και το σωστό θα ήταν να είχε και ο 8400 3400άρες RAM..

ναι, χρονισμενος στα 4.2 ο 2600,  κατα τ' αλλα πηγε αδιαβαστος. :P

Επισκέπτης
Αυτό το θέμα είναι πλέον κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.
  • Δημιουργία νέου...