sarpan Δημοσ. 15 Μαΐου 2018 Share Δημοσ. 15 Μαΐου 2018 12 ώρες πριν, pabou13 είπε Υπάρχει διαθεσιμότητα της Ultimate στην Ελλαδα; Απο που την τσιμπησες; Απο το caseking τα πηρα και λογικα μεχρι παρασκευη θα εχουν ερθει 2 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Psycho_Warhead Δημοσ. 15 Μαΐου 2018 Share Δημοσ. 15 Μαΐου 2018 AMD Reconfirms 7nm ZEN2 and VEGA and NAVI Designs 3 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Heybro Δημοσ. 15 Μαΐου 2018 Share Δημοσ. 15 Μαΐου 2018 Δώστε Navi στα 7nm με freesync στα 600 700 με επιδόσεις 1080ti και πουλάω την 1070ti αύριο. Στους επεξεργαστές μια χαρά ανταγωνισμός υπάρχει στις gpu ακόμα η ngreedia παίζει μπάλα μόνη της. 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
BabisTs Δημοσ. 15 Μαΐου 2018 Share Δημοσ. 15 Μαΐου 2018 38 λεπτά πριν, Heybro είπε Δώστε Navi στα 7nm με freesync στα 600 700 με επιδόσεις 1080ti και πουλάω την 1070ti αύριο. Στους επεξεργαστές μια χαρά ανταγωνισμός υπάρχει στις gpu ακόμα η ngreedia παίζει μπάλα μόνη της. Μάλλον στο 500ρικο πρέπει να δώσουν οι κόκκινοι τις επιδόσεις της 1080ti ....διότι τις επιδόσεις της 1080ti που θα της έχει η gtx 1170, εκεί γύρω θα κυμανθεί σε τιμή μιας και η Χ70 σειράς gpu πάντα των πράσινων σε αυτήν το range παίζουν.... 2 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
blackm76 Δημοσ. 15 Μαΐου 2018 Share Δημοσ. 15 Μαΐου 2018 4 ώρες πριν, sarpan είπε Απο το caseking τα πηρα και λογικα μεχρι παρασκευη θα εχουν ερθει Φίλε μου θέλω αν μπορείς τις απόψεις σου, τις εντυπώσεις και πρακτικά αν είναι καλή. Γιατί σκέφτομαι και εγώ να τσίμπησω την taichi. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
sarpan Δημοσ. 15 Μαΐου 2018 Share Δημοσ. 15 Μαΐου 2018 Μολις παραλαβω και στησω θα πω εντυπωσεις. Αυτο που θα με καθυστερησει σιγουρα ειναι οτι περιμενω να βγει το Coolermaster H500M, το οποιο δυστυχως παει για τελος Μαιου, εκτος και αν βρω αλλο κουτι... Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
SeXBOX Δημοσ. 15 Μαΐου 2018 Share Δημοσ. 15 Μαΐου 2018 Λοιπόν για όλους τους στραβωμένους επεξεργαστές, για την μητρική που έσβηνε από μόνη της κλπ κλπ σύμφωνα με το κατάστημα ήταν από αιτία δικιά μου και δεν καλύπτουν τίποτα + ότι εγώ έβαλα ανάποδα επεξεργαστή αλλά παρ' όλα αυτά εγώ έκανα δουλειά με αυτόν κανονικά ενώ ήταν ανάποδα....! ! ! ! ! ? και τα στέλνουν πίσω με έξοδα δικά μου. Κατάστημα που εχω χαλάσει σε βάθος 4ετιας 12.000€+. Λοιπόν... επειδή τώρα ακόμα το αίμα βράζει δεν θα το αναφέρω κρατιέμαι και τους την χαρίζω. Μη πετάξετε ονόματα, ότι και να πείτε θα το διαψεύσω... μόνο και μόνο γιατί τους δίνω άλλη μια ευκαιρία... αν την σπαταλήσουν και αυτή θα γίνουμε από 2 χωριά χωριάτες και θα "συχνάζω" Amazon. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Heybro Δημοσ. 15 Μαΐου 2018 Share Δημοσ. 15 Μαΐου 2018 1 ώρα πριν, BabisTs είπε Μάλλον στο 500ρικο πρέπει να δώσουν οι κόκκινοι τις επιδόσεις της 1080ti ....διότι τις επιδόσεις της 1080ti που θα της έχει η gtx 1170, εκεί γύρω θα κυμανθεί σε τιμή μιας και η Χ70 σειράς gpu πάντα των πράσινων σε αυτήν το range παίζουν.... Μακάρι και να μη καίει πάνω από 200watt. Freesync επιδόσεις 1080ti στα 7nm στα 500 μακάρι. Λίγο ανταγωνισμός ρε γαμωτο. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
talos_2002 Δημοσ. 15 Μαΐου 2018 Share Δημοσ. 15 Μαΐου 2018 Στις 11/5/2018 στις 11:34 ΜΜ, talos_2002 είπε Στο pc μου πρόσεξα ότι με κλειστό SMT ή απενεργοποιώντας πυρήνες, τα Win10 δεν δίνουν πια επιλογή Sleep, μόνο Hybernate, Shut down και Restart. Το έχετε και άλλοι αυτό; Λύθηκε με το νεότερο BIOS. Τον έκανα διπύρηνο! Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
akoinonitos Δημοσ. 15 Μαΐου 2018 Share Δημοσ. 15 Μαΐου 2018 Γτ δεν επαιρνες εναν 1200 τοτε Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
music_lover Δημοσ. 15 Μαΐου 2018 Share Δημοσ. 15 Μαΐου 2018 (επεξεργασμένο) Για όσους αναρωτιούνται πως τα πάνε οι stock coolers της amd υπάρχει εδώ ένα test: https://www.computerbase.de/2018-04/amd-ryzen-2000-test/6/#diagramm-luefterumdrehungen-mit-boxed-kuehler-prime-95-4-threads 3000 στροφές ο cooler του 2700x και 2000 στροφές ο cooler του 2600x Θερμοκρασίες μέχρι 84c ο 2700x και μέχρι 91c ο 2600x Ωραία η Prism αλλά μάλλον δεν επαρκεί..όπως και η Spire Μην πούμε και για το πόσο θόρυβο θα παράγουν σε αυτές τις στροφές.. Το καλό είναι πως παρότι με τις stok ψύκτρες ζεστένονται, η απόδοση τους δεν μειώνεται, οι διαφορές είναι στο 1% Επεξ/σία 15 Μαΐου 2018 από music_lover 2 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
BlueBlood7 Δημοσ. 15 Μαΐου 2018 Share Δημοσ. 15 Μαΐου 2018 Stock ψύκτρες είναι. Όχι για oc και κόλπα. 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
SeXBOX Δημοσ. 15 Μαΐου 2018 Share Δημοσ. 15 Μαΐου 2018 3 hours ago, music_lover said: Για όσους αναρωτιούνται πως τα πάνε οι stock coolers της amd υπάρχει εδώ ένα test: https://www.computerbase.de/2018-04/amd-ryzen-2000-test/6/#diagramm-luefterumdrehungen-mit-boxed-kuehler-prime-95-4-threads 3000 στροφές ο cooler του 2700x και 2000 στροφές ο cooler του 2600x Θερμοκρασίες μέχρι 84c ο 2700x και μέχρι 91c ο 2600x Ωραία η Prism αλλά μάλλον δεν επαρκεί..όπως και η Spire Μην πούμε και για το πόσο θόρυβο θα παράγουν σε αυτές τις στροφές.. Το καλό είναι πως παρότι με τις stok ψύκτρες ζεστένονται, η απόδοση τους δεν μειώνεται, οι διαφορές είναι στο 1% Έχω καθαρά για effect αλλά και cooling 2 ψήκτρες από 2700x καθαρά για badass looking... δεν φαντάζεσαι πόσο θόρυβο κανουν αν τις βγάλω από την τροφοδοσία υπάρχει ηρεμία, αλλά εχω ψυχολογικό... όταν έχει ηρεμία το PC αισθάνομαι ότι δε δουλεύει, κάτι δεν πάει καλά... Υ.Γ. Μπορεί να μην δίνετε δεκάρα για το Υ.Γ. μου αλλά σε μια εβδομάδα έβγαλα επί 2 τα όσα χάλασα σε μητρική και επεξεργαστές και AIO. Αλλά όσο και αν έψαξα αντίστοιχη της VII ΔΕΝ βρήκα αν κάποιος έχει κάποια στο μυαλό του ας την ρίξει στο τραπέζι... πάντως οι τιμές τις ASUS εκτοξεύθηκαν. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
akoinonitos Δημοσ. 15 Μαΐου 2018 Share Δημοσ. 15 Μαΐου 2018 26 λεπτά πριν, SeXBOX είπε Έχω καθαρά για effect αλλά και cooling 2 ψήκτρες από 2700x καθαρά για badass looking... δεν φαντάζεσαι πόσο θόρυβο κανουν αν τις βγάλω από την τροφοδοσία υπάρχει ηρεμία, αλλά εχω ψυχολογικό... όταν έχει ηρεμία το PC αισθάνομαι ότι δε δουλεύει, κάτι δεν πάει καλά... Υ.Γ. Μπορεί να μην δίνετε δεκάρα για το Υ.Γ. μου αλλά σε μια εβδομάδα έβγαλα επί 2 τα όσα χάλασα σε μητρική και επεξεργαστές και AIO. Αλλά όσο και αν έψαξα αντίστοιχη της VII ΔΕΝ βρήκα αν κάποιος έχει κάποια στο μυαλό του ας την ρίξει στο τραπέζι... πάντως οι τιμές τις ASUS εκτοξεύθηκαν. Mε την vii ειχες νεα απο το καταστημα τελικα ? Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
IoaZ Δημοσ. 15 Μαΐου 2018 Share Δημοσ. 15 Μαΐου 2018 47 λεπτά πριν, SeXBOX είπε Έχω καθαρά για effect αλλά και cooling 2 ψήκτρες από 2700x καθαρά για badass looking... δεν φαντάζεσαι πόσο θόρυβο κανουν αν τις βγάλω από την τροφοδοσία υπάρχει ηρεμία, αλλά εχω ψυχολογικό... όταν έχει ηρεμία το PC αισθάνομαι ότι δε δουλεύει, κάτι δεν πάει καλά... Υ.Γ. Μπορεί να μην δίνετε δεκάρα για το Υ.Γ. μου αλλά σε μια εβδομάδα έβγαλα επί 2 τα όσα χάλασα σε μητρική και επεξεργαστές και AIO. Αλλά όσο και αν έψαξα αντίστοιχη της VII ΔΕΝ βρήκα αν κάποιος έχει κάποια στο μυαλό του ας την ρίξει στο τραπέζι... πάντως οι τιμές τις ASUS εκτοξεύθηκαν. https://www.mindfactory.de/product_info.php/Asus-ROG-Crosshair-VI-Hero-AMD-X370-So-AM4-Dual-Channel-DDR4-ATX-Retail_1144069.html Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Προτεινόμενες αναρτήσεις