Προς το περιεχόμενο

AMD Επεξεργαστές & AM4 socket

kostas_anes

Προτεινόμενες αναρτήσεις

• Απαντ. 14,5k
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Κάποιος με Gigabyte, βρήκε τρόπο να απενεργοποιήσει στο BIOS την θύρα LAN/Ethernet; Μόνο δείχνει πληροφορίες πατεντών της Realtek.
Προσπαθώ να κλείσω ότι μπορώ, μήπως και αρχίσει να bootάρει ταχύτερα επειδή περιμένω πολλή ώρα στην οθόνη του BIOS.

Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

3 hours ago, sarpan said:

Παιδια καλημερα. Πριν λιγο επεσε παραγγελια για 2700x και Taichi Ultimate. Εχουμε καποια προταση για μνημες?

Μήπως να κοίταγες στην ιστοσελίδα της για QVL;;; Εμείς τι να σου πούμε που είναι σχεδόν "νεογέννητη";

3 ώρες πριν, sarpan είπε

Παιδια καλημερα. Πριν λιγο επεσε παραγγελια για 2700x και Taichi Ultimate. Εχουμε καποια προταση για μνημες?

Εδω εισαι. https://www.skroutz.gr/s/9347633/G-Skill-TridentZ-16GB-DDR4-3600MHz-F4-3600C15D-16GTZ.html

• Like 2

1 ώρα πριν, SeXBOX είπε

Μήπως να κοίταγες στην ιστοσελίδα της για QVL;;; Εμείς τι να σου πούμε που είναι σχεδόν "νεογέννητη";

Το εγραψα περισσοτερο επειδη στηνω πρωτη φορα με ryzen αν πρεπει να κοιταμε ΜΟΝΟ το qlv, το οποιο ίσως πολλές φορές να μην είναι ενημερωμενο πλήρως. Διότι 3200 να εχει μονο 3 ADATA μου κανει εντυπωση. Anyway εχω ανοιξει και αντιστοιχο θεμα, αλλα οπως και να χει ευχαριστω για την απαντηση :)

Προσφατα ετοιμασα και γω το δικο μου με asus x470 rog gaming  Ryzen 2600x και τις gskill που εβαλε ο φιλος πιο πανω αλλα τις rgb https://www.skroutz.gr/s/10978386/G-Skill-TridentZ-RGB-16GB-DDR4-3600MHz-F4-3600C16D-16GTZR.html
Eνω δεν τις εγγραφε στο QVL τις τρεχει απροβληματιστα!!

6 λεπτά πριν, stavroulis1985 είπε

Προσφατα ετοιμασα και γω το δικο μου με asus x470 rog gaming  Ryzen 2600x και τις gskill που εβαλε ο φιλος πιο πανω αλλα τις rgb https://www.skroutz.gr/s/10978386/G-Skill-TridentZ-RGB-16GB-DDR4-3600MHz-F4-3600C16D-16GTZR.html

Στα πόσα τις τρέχει?

1 λεπτό πριν, music_lover είπε

Στα πόσα τις τρέχει?

Φιλε δεν εχω δοκιμασει καποιο overcloack απο το bios σε CPU ακομα γιατι δεν ξερω τι να κανω με τα Volt..

To εχω στο auto ολα εκτος απο τα MHZ της RAM που τα πηγα μεχρι 3466 και δουλευε

απλα το χαμηλωσα στα 3200 γιατι δεν γνωριζω αν πρεπει να δωσω και εκει Volt παραπανω

22 minutes ago, sarpan said:

Το εγραψα περισσοτερο επειδη στηνω πρωτη φορα με ryzen αν πρεπει να κοιταμε ΜΟΝΟ το qlv, το οποιο ίσως πολλές φορές να μην είναι ενημερωμενο πλήρως. Διότι 3200 να εχει μονο 3 ADATA μου κανει εντυπωση. Anyway εχω ανοιξει και αντιστοιχο θεμα, αλλα οπως και να χει ευχαριστω για την απαντηση :)

Δεν το είπα με κακό σκοπό, απλά δεν γνωρίζουμε και πάρα πολύ την μητρική για το τι είναι ικανή ακόμα. Συνήθως ναι τα QVL είναι τα ζώα μου αργά, εμένα από την ASUS μου λέγανε ότι οι μνήμες μου είναι ασύμβατες και "πετάνε"... τι να πεις; Αν δεν ξέρουν ούτε αυτοί.... Το μόνο που μπορώ να σε παροτρύνω να κάνεις είναι να Googlάρεις ποιοι έχουν ίδια μητρική και τι μνήμες να δεις εμπειρίες.

1 λεπτό πριν, stavroulis1985 είπε

Φιλε δεν εχω δοκιμασει καποιο overcloack απο το bios σε CPU ακομα γιατι δεν ξερω τι να κανω με τα Volt..

To εχω στο auto ολα εκτος απο τα MHZ της RAM που τα πηγα μεχρι 3466 και δουλευε

απλα το χαμηλωσα στα 3200 γιατι δεν γνωριζω αν πρεπει να δωσω και εκει Volt παραπανω

Έχει παιδιά εδωμέσα που μπορούν να σου τις κάνουν να πετάνε :P

• Like 1

1 λεπτό πριν, music_lover είπε

Έχει παιδιά εδωμέσα που μπορούν να σου τις κάνουν να πετάνε :P

Το ξερω γιαυτο δεν ανυσηχω...θα το πουσαρο το μηχανημα σιγουρα καποια στιγμη..
Το λογισμικο ειναι σε Μ2 δισκο και πραγματικα bootarei το pc σε 10 sec ..εχω παθει πλακα πραγματικα!!!
Κατι που παρατηρησα ειναι οτι το ρολοι του cpu παει 4,2 και μονο του απλα κατεβαινει σε idle στα 2200.
Βαθμους εχω απο 35 - 60 σε full load με μια φτηνη υδροψηξη..

• Like 1

1 ώρα πριν, stavroulis1985 είπε

3600cl16 είναι οι συγκεκριμένες 3600cl15 του φίλου πιο πάνω 

10 ώρες πριν, sarpan είπε

Υπάρχει διαθεσιμότητα της Ultimate στην Ελλαδα; Απο που την τσιμπησες;

Επισκέπτης
Αυτό το θέμα είναι πλέον κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.
  • Δημιουργία νέου...