fopation Δημοσ. 15 Μαρτίου 2017 Share Δημοσ. 15 Μαρτίου 2017 Τώρα θα μπούμε στην συζήτηση, και θα λέμε αντί να αγοράσεις ένα 7600k τετραπύρηνο, αγόρασε ένα εξαπύρηνο 1600, θα έχει χαμηλότερη απόδοση, αλλά θα έχεις 2 έχτρα πυρήνες, σε περίπτωση που σε καλέσει κάποιος στο skype να μην λαγγάρεις. Μα τον αγόρασα τον 1600, με κάλεσε ο μηνάς στο skype, λάγγαρα και μου έπεσε το χελμετ . Δεν έκανες o/c τη cpu, δεν έκανες όλα όσα σου είπε amd για να μην παρκάρει τους πυρήνες το εχθρικό λογισμικό, δεν έδωσες άλλα 100 + $ να πάρεις 2 x 8 ραμ στα 3600. Σε όποια κατηγορία και να πάμε, θα έχουμε τα ίδια, και πάει περίπατο η κατανάλωση, συν το κόστος των ραμ, συν την κάρτα γραφικών για να κάνουμε έστω ποστ. Άρα όσα γλυτώσουμε απο την αγορά της cpu θα τα πληρώσουμε, σε ραμ και κατανάλωση, και θα έχουμε και λιγότερη επεξεργαστική ισχύ από τον ανταγωνιστή. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
pirmen56 Δημοσ. 15 Μαρτίου 2017 Share Δημοσ. 15 Μαρτίου 2017 Αν ο 1800χ που χρονιζει μαξ στα 4,1 δεν τα πολυπαει καλα στα παιχνιδια σε σχεση με εναν πχ 7700 τοτε πως ειναι δυνατον ο 1500 που θα χρονιζει στα 3,7 να ειναι καλυτερος η θα "χτυπησει" τον αντοιστιχο της intel; Σωστή σκέψη. Επίσης, άλλο 8 φυσικά cores και άλλο 6 ή 4 που θα βγουν σε λίγο. Δεν θα τον χτυπήσουν(τον 7700), γι'αυτό και θα'ναι φθηνότερα. Τα games είναι πιο φιλικά απέναντι στην ίντελ προς το παρόν. Bλέπεις όμως και εξαιρέσεις σαν το BF1. Δύσκολο να γίνεις μάντης, γι'αυτό προς το παρόν πας σε ίντελ για σιγουριά. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
wakabanka Δημοσ. 15 Μαρτίου 2017 Share Δημοσ. 15 Μαρτίου 2017 Αν και ακόμη τίποτα δεν έχει επιβεβαιωθεί δε θα έπρεπε να κλοκάρουν παραπάνω οι r5 από τους 8πύρηνους; 2 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
fopation Δημοσ. 15 Μαρτίου 2017 Share Δημοσ. 15 Μαρτίου 2017 Αν τους κλοκάρουν παραπάνω, θα έχουν μεγαλύτερες θερμοκρασίες, κατανάλωση, και δεν θα υπάρχει περιθώριο για o/c από τον αγοραστή. Του χρόνου θα σου πουλήσουν το ίδιο cpu με μεγαλύτερες συχνότητες, χωρίς καμία σημαντική αλλαγή. Άρα δεν τους συμφέρει Καλές πωλήσεις θα έχει ο φτηνός τετραπύρηνος, πχ ο 1400 στα 169 $ και τις καλύτερες πωλήσεις ο “1200” 4c χωρίς smt στα “120 $”. Αγοράζω φτηνά και προσπαθώ με o/c να πιάσω μια καλή απόδοση. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
pirmen56 Δημοσ. 15 Μαρτίου 2017 Share Δημοσ. 15 Μαρτίου 2017 Αν και ακόμη τίποτα δεν έχει επιβεβαιωθεί δε θα έπρεπε να κλοκάρουν παραπάνω οι r5 από τους 8πύρηνους; Αν είναι κατώτερης διαλογής κομμάτια, όχι. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
fallen4ngel Δημοσ. 15 Μαρτίου 2017 Share Δημοσ. 15 Μαρτίου 2017 2 σελίδες διάβασα με διάλογο του παραλόγου. Τώρα που μπήκαν και τα Apple στην κουβέντα κλάψτε το νήμα... Ο ένας θέλει 4-5 pcie gen 3 ο άλλος θέλει να κάνει raid τους m2 και πάει λέγοντας... Το πρόβλημα σας που είναι; Δεν υπάρχουν και τα θέλετε από την AMD; Ημαρτον τι διαβάζω εδώ μέσα!!! Η AMD η ίδια βάζει την πλατφόρμα της ανάμεσα σε 1151-2011v3 και προσπάθησε να δώσει το καλύτερο ανάμεσα στις δύο κρατώντας το κόστος χαμηλό με μία πλατφόρμα ΓΙΑ ΟΛΟΥΣ ΜΕ ΔΙΑΡΚΕΙΑ. Εάν θέλω να βρω κουσουρια δηλαδή το Z270 είναι σκουπίδι σύμφωνα με τα λεγόμενα μερικών εδώ μέσα, σωστά; 15 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
benign Δημοσ. 15 Μαρτίου 2017 Share Δημοσ. 15 Μαρτίου 2017 Εγω παντως πουλησα τον πιστο μου i5 που δεν με απογοητευσε ποτε η αληθεια ειναι για τις ταπεινες μου αναγκες,εδωσα και την Strix gtx 970 και ξεκινησα τις οικονομιες,θα παω all AMD (Ryzen και RX570) μετα απο 6 χρονια. Κανενα παραπονο απο τα intel συστηματακια μου ολα αυτα τα χρονια,αλλα τωρα ηλθε η ωρα να επιβραβευσω σαν καταναλωτης με συνειδηση,που προσπαθω να ειμαι,την καινοτομο AMD,γιατι απλα το αξιζει και για τον ανταγωνισμο. 25 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Madlef86 Δημοσ. 15 Μαρτίου 2017 Share Δημοσ. 15 Μαρτίου 2017 Κι εγώ φιλε μου benign το ίδιο με εσενα.. Υ.γ. Την nVidia πάντως δεν την αλλάζω.. 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
fallen4ngel Δημοσ. 15 Μαρτίου 2017 Share Δημοσ. 15 Μαρτίου 2017 Εγω παντως πουλησα τον πιστο μου i5 που δεν με απογοητευσε ποτε η αληθεια ειναι για τις ταπεινες μου αναγκες,εδωσα και την Strix gtx 970 και ξεκινησα τις οικονομιες,θα παω all AMD (Ryzen και RX570) μετα απο 6 χρονια. Κανενα παραπονο απο τα intel συστηματακια μου ολα αυτα τα χρονια,αλλα τωρα ηλθε η ωρα να επιβραβευσω σαν καταναλωτης με συνειδηση,που προσπαθω να ειμαι,την καινοτομο AMD,γιατι απλα το αξιζει και για τον ανταγωνισμο. Εσύ καλά τα λες, αλλά σύμφωνα με αυτά που διαβάζω είχες μουσιακο υπολογιστή. Ούτε 2-3 m2 δεν είχες ούτε μισή ντουζίνα pci-e... Προφανώς το είχες για πασιέντζα με τα μέτρα μερικών!! Ορίστε ένα μηχάνημα καθημερινής χρήσης σύμφωνα με τον ταινιοφτιαχτη AMD Naples: 32-Cores / 64-Threads, 8 Memory Channels, And 128 PCIe Lanes Per Chip In addition to 32-processor cores, Naples is packing massive amounts of I/O connectivity. The processors will feature eight-channel DDR4 memory controllers (with up to 16 DIMMs attached per CPU), with support for up to 4TB of memory, and 128 lanes of on-die PCI Express connectivity Βέβαια και εκεί κάτι θα βρωμάει αλλά λέμε τώρα.... Μάλλον θα τον πειράξει που είναι ακριβό (άσχετα που μέχρι τώρα λέει ο επαγγελματίας κτλπ κτλπ)!!!! 10 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
benign Δημοσ. 15 Μαρτίου 2017 Share Δημοσ. 15 Μαρτίου 2017 Εσύ καλά τα λες, αλλά σύμφωνα με αυτά που διαβάζω είχες μουσιακο υπολογιστή. Ούτε 2-3 m2 δεν είχες ούτε μισή ντουζίνα pci-e... Προφανώς το είχες για πασιέντζα με τα μέτρα μερικών!! Ορίστε ένα μηχάνημα καθημερινής χρήσης σύμφωνα με τον ταινιοφτιαχτη AMD Naples: 32-Cores / 64-Threads, 8 Memory Channels, And 128 PCIe Lanes Per Chip In addition to 32-processor cores, Naples is packing massive amounts of I/O connectivity. The processors will feature eight-channel DDR4 memory controllers (with up to 16 DIMMs attached per CPU), with support for up to 4TB of memory, and 128 lanes of on-die PCI Express connectivity Βέβαια και εκεί κάτι θα βρωμάει αλλά λέμε τώρα.... Μάλλον θα τον πειράξει που είναι ακριβό (άσχετα που μέχρι τώρα λέει ο επαγγελματίας κτλπ κτλπ)!!!! Παντως ο Movie ειναι καλο παιδι και εφτιαχνε(για αυτους που τους αρεσει η Apple και το Hackintosh)πολυ καλα μηχανηματα και με πολυ γουστο.Τωρα την συγκεκριμενη συζητηση που κανετε,δεν την παρακολουθω γιατι δεν με αφορα με βαση αυτα που ασχολουμαι εγω.Απο κατι που πηρε το ματι μου παντως αυτα που τον ενδιαφερουν πρεπει να αναφερονται σε καταναλωτες κατω του 1% αν και δεν ασχολουμαι με αυτον τον χωρο. 4 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
The__Blade Δημοσ. 15 Μαρτίου 2017 Share Δημοσ. 15 Μαρτίου 2017 Συγνώμη ρε παιδιά δεν υπάρχει ένας mod να μαζέψει τα troll? Έλεος έχουν καταστρέψει το thread 2-3 poster. 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Millennium Δημοσ. 15 Μαρτίου 2017 Share Δημοσ. 15 Μαρτίου 2017 Εσύ καλά τα λες, αλλά σύμφωνα με αυτά που διαβάζω είχες μουσιακο υπολογιστή. Ούτε 2-3 m2 δεν είχες ούτε μισή ντουζίνα pci-e... Πως αντεξε τοσο καιρο... 5 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
The__Blade Δημοσ. 15 Μαρτίου 2017 Share Δημοσ. 15 Μαρτίου 2017 Καλησπερα σε ολους, αν και δεν ειμαι γνωστης βοηθηστε με σας παρακαλω να κατανοησω κατι. Αν ο 1800χ που χρονιζει μαξ στα 4,1 δεν τα πολυπαει καλα στα παιχνιδια σε σχεση με εναν πχ 7700 τοτε πως ειναι δυνατον ο 1500 που θα χρονιζει στα 3,7 να ειναι καλυτερος η θα "χτυπησει" τον αντοιστιχο της intel; Υπαρχει κατι που μου διαφευγει; Ποιος το είπε ότι δεν τα πάει καλα; Computerbase.de 6 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
fallen4ngel Δημοσ. 15 Μαρτίου 2017 Share Δημοσ. 15 Μαρτίου 2017 Παντως ο Movie ειναι καλο παιδι και εφτιαχνε(για αυτους που τους αρεσει η Apple και το Hackintosh)πολυ καλα μηχανηματα και με πολυ γουστο.Τωρα την συγκεκριμενη συζητηση που κανετε,δεν την παρακολουθω γιατι δεν με αφορα με βαση αυτα που ασχολουμαι εγω.Απο κατι που πηρε το ματι μου παντως αυτα που τον ενδιαφερουν πρεπει να αναφερονται σε καταναλωτες κατω του 1% αν και δεν ασχολουμαι με αυτον τον χωρο. Μα ποτέ δεν είπα το αντίθετο και εγώ. Άλλωστε είπα αυτό που θέλει υπάρχει εδώ και καιρό, κοστίζει βέβαια τα διπλά λεφτά άλλα υπάρχει! Ίσως να παρεξηγησε και να έχει την αίσθηση ότι του έβαλε κάποιος το μαχαίρι στο λαιμό να πάρει AMD ή ακόμη και να προτείνει σε κάποιον, πράγμα το οποίο δεν έγινε από κανέναν εδώ μέσα. Το αντίθετο μάλλον γίνεται. Το νήμα δεν είναι vs είναι για πληροφορίες της πλατφόρμας, πάρε παράδειγμα τα νήματα nvidia και AMD GPU πόσο καθαρά μένουν και το vs κόβεται αμέσως. Ευτυχώς δεν έχουμε όλοι Lada ο καθένας έχει επιλογή και θα κάνει την αγορά σύμφωνα με τις ανάγκες και την τσέπη του. Συγνώμη ρε παιδιά δεν υπάρχει ένας mod να μαζέψει τα troll? Έλεος έχουν καταστρέψει το thread 2-3 poster. Κάνε μία μαγκιά σε παρακαλώ πολύ και βάζε spoilers, επίσης να ανακυκλώνονται τα ίδια γραφήματα 6-7 φορές (και λίγες λέω) δεν νομίζω να βοηθήσει κάπου. 4 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Whitefanged Δημοσ. 15 Μαρτίου 2017 Share Δημοσ. 15 Μαρτίου 2017 Ποιος το είπε ότι δεν τα πάει καλα; Computerbase.de bf1.PNG f1 1080p.PNG shadow w 1080.PNG witcher 3 1080.PNG αν μου επιτρέπεις και με ειλικρινά καλή διάθεση. Ο πρώτος που θα απαντήσει στο post σου, ότι ο 7700Κ είναι vfm, θα χει δίκιο κιόλας. Ας μην τροφοδοτούμε άλλο αυτή την άσκοπη σύγκριση. Κανένα ΨΩΡΟΔΙΑΓΡΑΜΜΑ δεν αποτυπώνει πόσο (θα) σπέρνει ο 8πύρηνος με (ω θεοί επιτέλους) σοβαρό stp. 7 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Προτεινόμενες αναρτήσεις