Προς το περιεχόμενο

AMD Επεξεργαστές & AM4 socket

kostas_anes

Προτεινόμενες αναρτήσεις

• Απαντ. 14,5k
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

7 λεπτά πριν, akoinonitos είπε

Καποιο παιδι πρεπει να την εχει αλλα δεν θυμαμαι ποιος  Αν ψαξεις προς τα πισω στις σελιδες θα τον βρεις.

798 σελίδες είναι... Θα προσπαθώ να πάω πίσω να την βρω μέχρι να βαρεθώ.εκτος αν εμφανιστεί μόνος του ο άνθρωπος. 

Μόλις τώρα, IoaZ είπε

2700x , 1700x, κτλ δεν έχουν GPU . 

Το ξέρω παιδιά 

Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

Επισκέπτης
1 ώρα πριν, blackm76 είπε

Λοιπόν την είχα δει και αυτή και την ultra gaming που είναι ακόμα ποιο φτηνή. 

Αλλά μου έδωσες πάσα φίλε μου να ρωτήσω κάτι ακόμα που θέλω. 

Οι ποιο ακριβές μητρικές έχουν κουμπιά power, reset, clear cmos, bios flashback και άλλα. 

Οι υπόλοιπες σαν αυτή που έδειξες φίλε μου και σαν αυτή που είπα δεν έχουν. Αυτές οι λειτουργίες των κουμπιών γίνονται με άλλο τρόπο; από το bios παράδειγμα; η μόνο με τα κουμπιά; και χρειάζονται υποχρεωτικά; 

Τα κουμπιά που λές είναι αχρείαστα και ναί έχουν όλες jumper για clear cmos. Μέσα απο bios κάνεις update ακόμα και μέσα απο τα win Τα υπολοιπα στο κουτι.

Παρε μητρικη που θα αξιοποιησεις. Καταλαβαινω οτι και αυτη που σου εβαλα παραειναι.

4 ώρες πριν, SeXBOX είπε

Thumbs down για συνδυασμό Crosshair VII Hero + AMD Stock Cooler. Μόλις έβγαλα δεύτερο επεξεργαστή με στραβωμένα pins σε αριθμό τα οποία δεν φτιάχνονται παρά μόνο φεύγουν στην προσπάθεια.

Όταν έβγαλες το cooler ήταν πάνω κολλημένη η cpu και βγήκαν μαζί ή η cpu έμεινε στο motherboard? 

4 λεπτά πριν, radiohead είπε

Τα κουμπιά που λές είναι αχρείαστα και ναί έχουν όλες jumper για clear cmos. Μέσα απο bios κάνεις update ακόμα και μέσα απο τα win Τα υπολοιπα στο κουτι.

Παρε μητρικη που θα αξιοποιησεις. Καταλαβαινω οτι και αυτη που σου εβαλα παραειναι.

Δεν έχουν όλα τα κουμπιά είναι η αλήθεια. Αλλά αυτά που λες φίλε μου στις φωτογραφίες δε φαίνονται σε όλες για αυτό το σχολίασα.

Πάντως κάτι ξέχασα να ρωτήσω.. 

Είπατε ότι ψυκτρα για την θύρα m2 χρειάζεται μόνο για την επάνω να το πω απλά.

Γιάτι η πάνω ζεσταινετε περισσότερο από την κάτω; 

5 λεπτά πριν, radiohead είπε

Τα κουμπιά power και reset δεν είναι καθόλου αχρείαστα. 

Δημοσ. (επεξεργασμένο)
3 ώρες πριν, blackm76 είπε

Όσον αφορά την aorus gaming 7 wifi ;

Την έχει κανένας; ποια η άποψη σας; 

εγω την εχω. Τι θελεις να μαθεις ?

Οσον αφορα τον φιλο με με τον 2700Χ και το στοκ κουλερ. τσοες ειναι οι θερμοκρασιες. Εγω με τον 2600Χ και την wraith επιανα 75+. Δυστυχως απο οτι φαινεται ουτε η πρισμ  τα καταφερνει καλα οταν χτυπαει το boost στα 1,45 βολτ.

Επεξ/σία από ASDIC
  • Thanks 1

59 λεπτά πριν, ASDIC είπε

Οσον αφορα τον φιλο με με τον 2700Χ και το στοκ κουλερ. τσοες ειναι οι θερμοκρασιες. Εγω με τον 2600Χ και την wraith επιανα 75+. Δυστυχως απο οτι φαινεται ουτε η πρισμ  τα καταφερνει καλα οταν χτυπαει το boost στα 1,45 βολτ.

Σε idle εχεις και εσυ 40αρι ?

1 ώρα πριν, ASDIC είπε

1)Φίλε μου ήθελα να ρωτήσω. Το ποιο βασικό. Αξίζει τα λεφτά της; 

2)σου έχει βγάλει κανένα πρόβλημα οπουδήποτε; 

3)αυτό το ρώτησα και νωρίτερα απλά επειδή δεν απαντήθηκε το ξαναρωτάω. Είπατε ότι ψυκτρα για την θύρα m2 χρειάζεται μόνο για την επάνω να το πω απλά.

Δημοσ. (επεξεργασμένο)
45 λεπτά πριν, akoinonitos είπε

Σε idle εχεις και εσυ 40αρι ?

με την wraith ναι τοσο ειχα 39-43. Με την U14S 8 βαθμους πιο κατω.

18 λεπτά πριν, blackm76 είπε

1)Φίλε μου ήθελα να ρωτήσω. Το ποιο βασικό. Αξίζει τα λεφτά της; 

2)σου έχει βγάλει κανένα πρόβλημα οπουδήποτε; 

3)αυτό το ρώτησα και νωρίτερα απλά επειδή δεν απαντήθηκε το ξαναρωτάω. Είπατε ότι ψυκτρα για την θύρα m2 χρειάζεται μόνο για την επάνω να το πω απλά.

Εννοειτε οτι αξιζει. Τα VRM της ειναι καλα, το ΒΙΟΣ δεν ειναι και τοσο ασχημο, αλλα μην περιμενεις σας της ASUS. Αγορασα μνhμες απο την λιστα συμβατοτητας της μητρικης που ειναι υπερπληρες και εαν και κιτ στα 3600 CL17 μου τις τρεχει στα 3466 CL15. Μεχρι και σενσορα θερμοκρασιας στις μνημες εχει, καθως και 2 εξωτερικους σενσορες να τους βαλεις εσυ οπου θελεις να διαβαζουν θερμοκρασιες.

2 εβδομαδες τωρα κανενα θεμα. Ειναι 250 ευρω μητρικη δεν εχει παιδικες αρρωστιες σαν κατι απο προηγουμενες σειρες ( γκουχ γκουχ FX ).

Δεν εχω Μ2 οποτε δεν μπορω να σου απαντησω.

Επεξ/σία από ASDIC

6 λεπτά πριν, ASDIC είπε

με την wraith ναι τοσο ειχα 39-43. Με την U14S 8 βαθμους πιο κατω.

Εννοειτε οτι αξιζει. Τα VRM της ειναι καλα, το ΒΙΟΣ δεν ειναι και τοσο ασχημο, αλλα μην περιμενεις σας της ASUS. Αγορασα μνhμες απο την λιστα συμβατοτητας της μητρικης που ειναι υπερπληρες και εαν και κιτ στα 3600 CL17 μου τις τρεχει στα 3466 CL15. Μεχρι και σενσορα θερμοκρασιας στις μνημες εχει, καθως και 2 εξωτερικους σενσορες να τους βαλεις εσυ οπου θελεις να διαβαζουν θερμοκρασιες.

2 εβδομαδες τωρα κανενα θεμα. Ειναι 250 ευρω μητρικη δεν εχει παιδικες αρρωστιες σαν κατι απο προηγουμενες σειρες ( γκουχ γκουχ FX ).

Δεν εχω Μ2 οποτε δεν μπορω να σου απαντησω.

Toν σενσορα τον εχουν οι μνημες βρε συ οχι η μητρικη.

Επισκέπτης
Αυτό το θέμα είναι πλέον κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.
  • Δημιουργία νέου...