akoinonitos Δημοσ. 12 Μαΐου 2018 Share Δημοσ. 12 Μαΐου 2018 3 λεπτά πριν, Kris_Lyn είπε Όχι, είναι κανονικά στη θέση του το cpu fan. Έχω την εντύπωση ότι το hwinfo δείχνει λάθος μέτρηση. Για την ακρίβεια, δείχνει ανάποδα το Chassis και το CPU για κάποιον λόγο. Παντως 39 βαθμοι σε idle ειναι τσιμπιμενοι, οταν ξεκουμπωσες το cooler και το ξαναεβαλες εβαλες καινουρια TIM η την αφησες ετσι ? Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Kris_Lyn Δημοσ. 12 Μαΐου 2018 Share Δημοσ. 12 Μαΐου 2018 2 λεπτά πριν, akoinonitos είπε Παντως 39 βαθμοι σε idle ειναι τσιμπιμενοι, οταν ξεκουμπωσες το cooler και το ξαναεβαλες εβαλες καινουρια TIM η την αφησες ετσι ? Ναι, άλλαξα πάστα 2 φορές για να βεβαιωθώ ότι έγινε σωστά. Η ψύκτρα πατάει κανονικά και οι στροφές φαίνονται οκ. Άλλωστε αν είχε θέμα η τοποθέτηση, δεν θα ήταν υπερβολικά ψηλά και τα max temps; Επίσης, το 39 που φαίνεται ως minimum στα screenshots δεν είναι σταθερό, παίζει γύρω στα 49-55 μονίμως, χωρίς να κάνω τίποτα απολύτως. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
SeXBOX Δημοσ. 12 Μαΐου 2018 Share Δημοσ. 12 Μαΐου 2018 Thumbs down για συνδυασμό Crosshair VII Hero + AMD Stock Cooler. Μόλις έβγαλα δεύτερο επεξεργαστή με στραβωμένα pins σε αριθμό τα οποία δεν φτιάχνονται παρά μόνο φεύγουν στην προσπάθεια. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Επισκέπτης Δημοσ. 12 Μαΐου 2018 Share Δημοσ. 12 Μαΐου 2018 1 λεπτό πριν, SeXBOX είπε Thumbs down για συνδυασμό Crosshair VII Hero + AMD Stock Cooler. Μόλις έβγαλα δεύτερο επεξεργαστή με στραβωμένα pins σε αριθμό τα οποία δεν φτιάχνονται παρά μόνο φεύγουν στην προσπάθεια. όχι ρε φίλε.. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
akoinonitos Δημοσ. 12 Μαΐου 2018 Share Δημοσ. 12 Μαΐου 2018 3 λεπτά πριν, SeXBOX είπε Thumbs down για συνδυασμό Crosshair VII Hero + AMD Stock Cooler. Μόλις έβγαλα δεύτερο επεξεργαστή με στραβωμένα pins σε αριθμό τα οποία δεν φτιάχνονται παρά μόνο φεύγουν στην προσπάθεια. Ρε συ πως το καταφερνεις τρεις φορες τον εχω βγάλει τον επεξεργατση απο την ch7 15 λεπτά πριν, Kris_Lyn είπε Ναι, άλλαξα πάστα 2 φορές για να βεβαιωθώ ότι έγινε σωστά. Η ψύκτρα πατάει κανονικά και οι στροφές φαίνονται οκ. Άλλωστε αν είχε θέμα η τοποθέτηση, δεν θα ήταν υπερβολικά ψηλά και τα max temps; Επίσης, το 39 που φαίνεται ως minimum στα screenshots δεν είναι σταθερό, παίζει γύρω στα 49-55 μονίμως, χωρίς να κάνω τίποτα απολύτως. στοκ task manager εχεις κοιταξει μηπως τρεχει τπτ υπουλο? Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Kris_Lyn Δημοσ. 12 Μαΐου 2018 Share Δημοσ. 12 Μαΐου 2018 Ναι, όλα φυσιολογικά κι εκεί. Στο 1-2-3% είναι ο CPU. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
akoinonitos Δημοσ. 12 Μαΐου 2018 Share Δημοσ. 12 Μαΐου 2018 Μόλις τώρα, Kris_Lyn είπε Ναι, όλα φυσιολογικά κι εκεί. Στο 1-2-3% είναι ο CPU. Μαλιστα ,κατσε μπας και το διαβασει κανενα παιδι με 2700x και στοκ cooler και σου πει . Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
SeXBOX Δημοσ. 12 Μαΐου 2018 Share Δημοσ. 12 Μαΐου 2018 3 minutes ago, radiohead said: όχι ρε φίλε.. Δευτέρα έφυγε για το κατάστημα που την πήρα. 1 minute ago, akoinonitos said: Ρε συ πως το καταφερνεις τρεις φορες τον εχω βγάλει τον επεξεργατση απο την ch7 Με stock cooler; Δεν ξερω τι συμπέρασμα να βγάλω πραγματικά... στην CH6 εγώ βάλει/βγάλει 3-4... όλα μια χαρά αλλά με ΑΙΟ στην CH7 με stock και τις 2 στράβωσαν αν φταίει η ψήκτρα τότε μονόδρομος Grizzly σε Liquid αντί πάστας, αν είναι η μητρική και το διαπιστώσουν και οι ίδιοι θα ζητήσω άλλη μάρκα αν την βγάλουν ελαττωματική μόνο και μόνο για ψυχολογικούς πλέον καθαρά λόγους. Ούτως ή άλλος το 2700x τώρα δεν τον βγάζω από την CH6 γιατί της CH7 το bios μπροστά στην 6 είναι για κλάματα φοβερά απίστευτη έλλειψη επιλογών για πειραματισμούς.... Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
blackm76 Δημοσ. 12 Μαΐου 2018 Share Δημοσ. 12 Μαΐου 2018 3 ώρες πριν, akoinonitos είπε Kαλυτερα διαβασε κανενα review την taichi ειδικα δεν την εχει κανενας οποτε λιγο δυσκολο να παρεις εμπεριστατωμενη αποψη, το δευτερο καπακι δεν χρειαζεται εκει παιρνει μια χαρα αερα ο nvme ,επανω που υπαρχουν υψηλες θερμοκρασιες εχει την ψυκτρα. Όσον αφορά την aorus gaming 7 wifi ; Την έχει κανένας; ποια η άποψη σας; 3 ώρες πριν, radiohead είπε 300 ευρώ με το σκεπτικό του hdmi; Συγκεντρώσου 3 ώρες πριν, akoinonitos είπε Πες του τα Ναι εντάξει παιδιά σε αυτό έχετε δίκιο. Δεν είχα σκοπό να την χρησιμοποιήσω απλά αφού έχει και αυτή την δυνατότητα παραπάνω λέω γιατί όχι. Ένα ακόμα συν είναι η αquantia. Αν και δεν ξέρω αν χρησιμευει σε καθημερινή χρήση. Μήπως είναι για ειδικούς σκοπούς; πάντως υπόσχετε μεγάλες ταχύτητες. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Επισκέπτης Δημοσ. 12 Μαΐου 2018 Share Δημοσ. 12 Μαΐου 2018 18 λεπτά πριν, blackm76 είπε Όσον αφορά την aorus gaming 7 wifi ; Την έχει κανένας; ποια η άποψη σας; Ναι εντάξει παιδιά σε αυτό έχετε δίκιο. Δεν είχα σκοπό να την χρησιμοποιήσω απλά αφού έχει και αυτή την δυνατότητα παραπάνω λέω γιατί όχι. Ένα ακόμα συν είναι η αquantia. Αν και δεν ξέρω αν χρησιμευει σε καθημερινή χρήση. Μήπως είναι για ειδικούς σκοπούς; πάντως υπόσχετε μεγάλες ταχύτητες. Αυτή δε σου κάνει; https://www.skroutz.gr/s/14682943/Asus-Rog-Strix-X470-F-Gaming.html Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
blackm76 Δημοσ. 12 Μαΐου 2018 Share Δημοσ. 12 Μαΐου 2018 20 λεπτά πριν, radiohead είπε Αυτή δε σου κάνει; https://www.skroutz.gr/s/14682943/Asus-Rog-Strix-X470-F-Gaming.html Λοιπόν την είχα δει και αυτή και την ultra gaming που είναι ακόμα ποιο φτηνή. Αλλά μου έδωσες πάσα φίλε μου να ρωτήσω κάτι ακόμα που θέλω. Οι ποιο ακριβές μητρικές έχουν κουμπιά power, reset, clear cmos, bios flashback και άλλα. Οι υπόλοιπες σαν αυτή που έδειξες φίλε μου και σαν αυτή που είπα δεν έχουν. Αυτές οι λειτουργίες των κουμπιών γίνονται με άλλο τρόπο; από το bios παράδειγμα; η μόνο με τα κουμπιά; και χρειάζονται υποχρεωτικά; Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
leros2004 Δημοσ. 12 Μαΐου 2018 Share Δημοσ. 12 Μαΐου 2018 4 ώρες πριν, blackm76 είπε Παιδιά ήρθε η ώρα της κρίσης. Θα πάρω επιτέλους την μητρική. Είχα ξαναγράψει και παλιότερα αλλά είπα να περιμένουμε την x470. Λοιπόν είμαι μεταξύ 2 μητρικών. 1)taichi ultimate 2) aorus gaming 7 wifi Προσωπικά θέλω να πάρω την taichi Γιάτι έχει και hdmi οποτε μπορείς να χρησιμοποιείσεις και τα γραφικά των apu της AMD. Όμως όπως βλέπετε στις φωτογραφίες αυτό που λείπει είναι ένα καπάκι στο δεύτερο slot της m2. Αυτό είναι στην ουσία ψήκτρα για να μην ανεβάζει θερμοκρασία ο m2 ssd έτσι δεν είναι; κάνω λάθος; Υπάρχει aftermarket; δηλαδή και που δεν έχει να πάρω ένα extra εγώ για να είναι κομπλέ η μητρική. Τώρα η aorus αν ειναι καλύτερη παρακαλώ να μου πείτε. Ευχαριστώ προκαταβολικά. Ποια apu ποια γραφικά? Θα πάρεις 300€ μητρική για να βάλεις ryzen 2200-2400 ? Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
IoaZ Δημοσ. 12 Μαΐου 2018 Share Δημοσ. 12 Μαΐου 2018 15 λεπτά πριν, blackm76 είπε Λοιπόν την είχα δει και αυτή και την ultra gaming που είναι ακόμα ποιο φτηνή. Αλλά μου έδωσες πάσα φίλε μου να ρωτήσω κάτι ακόμα που θέλω. Οι ποιο ακριβές μητρικές έχουν κουμπιά power, reset, clear cmos, bios flashback και άλλα. Οι υπόλοιπες σαν αυτή που έδειξες φίλε μου και σαν αυτή που είπα δεν έχουν. Αυτές οι λειτουργίες των κουμπιών γίνονται με άλλο τρόπο; από το bios παράδειγμα; η μόνο με τα κουμπιά; και χρειάζονται υποχρεωτικά; Ποιον επεξεργαστή θα βάλεις ? Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
akoinonitos Δημοσ. 12 Μαΐου 2018 Share Δημοσ. 12 Μαΐου 2018 2 ώρες πριν, blackm76 είπε Όσον αφορά την aorus gaming 7 wifi ; Την έχει κανένας; ποια η άποψη σας; Καποιο παιδι πρεπει να την εχει αλλα δεν θυμαμαι ποιος Αν ψαξεις προς τα πισω στις σελιδες θα τον βρεις. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
blackm76 Δημοσ. 12 Μαΐου 2018 Share Δημοσ. 12 Μαΐου 2018 1 ώρα πριν, leros2004 είπε Ποια apu ποια γραφικά? Θα πάρεις 300€ μητρική για να βάλεις ryzen 2200-2400 ? 1 ώρα πριν, IoaZ είπε Ποιον επεξεργαστή θα βάλεις ? Παιδιά η 2700x η 1700x θα βάλω. Ανάλογα τα λεφτά, θα τον αγοράσω μετά την μητρική. Για apu το σκέφτηκα με την προοπτική μετά από χρόνια αν χαλάσει ο επεξεργαστής μου που δεν το θέλω, και χρειάστει να αλλαχθεί και δεν έχω λεφτά να μπορώ να πάρω κάτι ποιο οικονομικο. Σκέφτηκα μέχρι και τη χειρότερη έκδοχη... Χαχαχα Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Προτεινόμενες αναρτήσεις