akoinonitos Δημοσ. 11 Μαΐου 2018 Share Δημοσ. 11 Μαΐου 2018 (επεξεργασμένο) 15 λεπτά πριν, Dinoel είπε αν είναι να παίξεις σε αυτά τα νούμερα δεν είναι το θέμα στα 40 ευρώ. Για εμένα το βλέπω ποιο πολύ για vii αν και την taichi(είτε την απλή είτε την ultimate) να σου πω την αλήθεια την ερωτεύτηκα εμφανισιακά, απλώς δεν με ενδιαφέρει να έχει wifi. Προτιμώ τις παραπάνω usb που έχει η vii. Άλλες διαφορές ακόμα δεν έχω δει να έχουν. Καλα ναι απλα μπορεις να τα δωσεις σε ενα καλυτερο κιτ ram για παραδειγμα, δεν ξερω και εγω τι διαφορες υπαρχουν αλλα ενα review απο το Kitguru που διαβασα για την taichi (οχι την ultimate) δεν τους εντυπωσιασε ,πιο πολυ του απογοητευσε με βαση την τιμη της. Επεξ/σία 11 Μαΐου 2018 από akoinonitos Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
talos_2002 Δημοσ. 11 Μαΐου 2018 Share Δημοσ. 11 Μαΐου 2018 Στο pc μου πρόσεξα ότι με κλειστό SMT ή απενεργοποιώντας πυρήνες, τα Win10 δεν δίνουν πια επιλογή Sleep, μόνο Hybernate, Shut down και Restart. Το έχετε και άλλοι αυτό; Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Kris_Lyn Δημοσ. 12 Μαΐου 2018 Share Δημοσ. 12 Μαΐου 2018 Καλησπέρα στην παρέα σας. Έχω από προχθές στην κατοχή μου τον 2700X μαζί με την Asus Prime x470 Pro και αυτές τις μνήμες: https://www.skroutz.gr/s/9641898/G-Skill-Trident-Z-16GB-DDR4-3200MHz-F4-3200C14D-16GTZKW.html Τρέχουν κανονικά στα 3200 με CL14 ενεργοποιώντας το αντίστοιχο προφίλ για το BIOS. Παρατηρώ όμως αυξημένες θερμοκρασίες στο CPU. Μέσα στο BIOS αναφέρει 50 βαθμούς (προφανώς σε idle). Έχω το stock cooler, το επανατοποθέτησα 2 φορές σε περίπτωση που κάτι είχε πάει στραβά με την πάστα, αλλά δεν βλέπω διαφορά. Με το Ryzen Master βλέπω min 42 βαθμούς σε idle, το οποίο δεν μένει σταθερό, ανεβοκατεβαίνει μεταξύ 42-52. Στις μέγιστες θερμοκρασίες δεν νομίζω ότι έχω θέμα, σε stress test φτάνει max 75-80, οπότε αναρωτιέμαι γιατί τόσο ψηλά οι ελάχιστες. Καμιά ιδέα; Σημειώνω ότι όλα είναι στο default στο BIOS, πέρα από τις μνήμες στις οποίες ενεργοποίησα το προφίλ. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
akoinonitos Δημοσ. 12 Μαΐου 2018 Share Δημοσ. 12 Μαΐου 2018 1 λεπτό πριν, Kris_Lyn είπε Καλησπέρα στην παρέα σας. Έχω από προχθές στην κατοχή μου τον 2700X μαζί με την Asus Prime x470 Pro και αυτές τις μνήμες: https://www.skroutz.gr/s/9641898/G-Skill-Trident-Z-16GB-DDR4-3200MHz-F4-3200C14D-16GTZKW.html Τρέχουν κανονικά στα 3200 με CL14 ενεργοποιώντας το αντίστοιχο προφίλ για το BIOS. Παρατηρώ όμως αυξημένες θερμοκρασίες στο CPU. Μέσα στο BIOS αναφέρει 50 βαθμούς (προφανώς σε idle). Έχω το stock cooler, το επανατοποθέτησα 2 φορές σε περίπτωση που κάτι είχε πάει στραβά με την πάστα, αλλά δεν βλέπω διαφορά. Με το Ryzen Master βλέπω min 42 βαθμούς σε idle, το οποίο δεν μένει σταθερό, ανεβοκατεβαίνει μεταξύ 42-52. Στις μέγιστες θερμοκρασίες δεν νομίζω ότι έχω θέμα, σε stress test φτάνει max 75-80, οπότε αναρωτιέμαι γιατί τόσο ψηλά οι ελάχιστες. Καμιά ιδέα; Σημειώνω ότι όλα είναι στο default στο BIOS, πέρα από τις μνήμες στις οποίες ενεργοποίησα το προφίλ. Στο bios παντα θα εχεις μεγαλυτερες θερμοκρασιες εφοσον δεν πεφτει η ταση και καποιο Load υπαρχει στον επεξεργαστη. Κατεβασε το hwinfo και ανεβασε ενα ss απο τις θερμοκρασιες σου να δουμε και σε τι στροφες δουλευει το κουλερ Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Kris_Lyn Δημοσ. 12 Μαΐου 2018 Share Δημοσ. 12 Μαΐου 2018 (επεξεργασμένο) Ορίστε και screenshots από Hwinfo. Δεν ξέρω, μου φαίνονται περίεργες τόσο ψηλές θερμοκρασίες, εκτός κι αν κάτι δεν δείχνει σωστά. Επεξ/σία 12 Μαΐου 2018 από Kris_Lyn Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
akoinonitos Δημοσ. 12 Μαΐου 2018 Share Δημοσ. 12 Μαΐου 2018 (επεξεργασμένο) 21 λεπτά πριν, Kris_Lyn είπε Ορίστε και screenshots από Hwinfo. Δεν ξέρω, μου φαίνονται περίεργες τόσο ψηλές θερμοκρασίες, εκτός κι αν κάτι δεν δείχνει σωστά. Απόκρυψη περιεχομένων Max στροφες 950 σα λιγες μμου φαινονται για στοκ κουλερ τσεκαρε λιγο απο το bios η απο το asus ai suit (αν το εχεις περασει) τις ρυθμισεις για το cpu fan ,παιζει να το εχεις βαλει σε λαθος θεση ,μηπως το εχεις κουμπωσει στο chassis και οχι στο cpu γτ αν κρινω απο τις στροφες που βλεπω στο hwinfo αυτο δειχνει. Επεξ/σία 12 Μαΐου 2018 από akoinonitos 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
blackm76 Δημοσ. 12 Μαΐου 2018 Share Δημοσ. 12 Μαΐου 2018 Παιδιά ήρθε η ώρα της κρίσης. Θα πάρω επιτέλους την μητρική. Είχα ξαναγράψει και παλιότερα αλλά είπα να περιμένουμε την x470. Λοιπόν είμαι μεταξύ 2 μητρικών. 1)taichi ultimate 2) aorus gaming 7 wifi Προσωπικά θέλω να πάρω την taichi Γιάτι έχει και hdmi οποτε μπορείς να χρησιμοποιείσεις και τα γραφικά των apu της AMD. Όμως όπως βλέπετε στις φωτογραφίες αυτό που λείπει είναι ένα καπάκι στο δεύτερο slot της m2. Αυτό είναι στην ουσία ψήκτρα για να μην ανεβάζει θερμοκρασία ο m2 ssd έτσι δεν είναι; κάνω λάθος; Υπάρχει aftermarket; δηλαδή και που δεν έχει να πάρω ένα extra εγώ για να είναι κομπλέ η μητρική. Τώρα η aorus αν ειναι καλύτερη παρακαλώ να μου πείτε. Ευχαριστώ προκαταβολικά. 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
akoinonitos Δημοσ. 12 Μαΐου 2018 Share Δημοσ. 12 Μαΐου 2018 12 λεπτά πριν, blackm76 είπε Παιδιά ήρθε η ώρα της κρίσης. Θα πάρω επιτέλους την μητρική. Είχα ξαναγράψει και παλιότερα αλλά είπα να περιμένουμε την x470. Λοιπόν είμαι μεταξύ 2 μητρικών. 1)taichi ultimate 2) aorus gaming 7 wifi Προσωπικά θέλω να πάρω την taichi Γιάτι έχει και hdmi οποτε μπορείς να χρησιμοποιείσεις και τα γραφικά των apu της AMD. Όμως όπως βλέπετε στις φωτογραφίες αυτό που λείπει είναι ένα καπάκι στο δεύτερο slot της m2. Αυτό είναι στην ουσία ψήκτρα για να μην ανεβάζει θερμοκρασία ο m2 ssd έτσι δεν είναι; κάνω λάθος; Υπάρχει aftermarket; δηλαδή και που δεν έχει να πάρω ένα extra εγώ για να είναι κομπλέ η μητρική. Τώρα η aorus αν ειναι καλύτερη παρακαλώ να μου πείτε. Ευχαριστώ προκαταβολικά. Kαλυτερα διαβασε κανενα review την taichi ειδικα δεν την εχει κανενας οποτε λιγο δυσκολο να παρεις εμπεριστατωμενη αποψη, το δευτερο καπακι δεν χρειαζεται εκει παιρνει μια χαρα αερα ο nvme ,επανω που υπαρχουν υψηλες θερμοκρασιες εχει την ψυκτρα. 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Επισκέπτης Δημοσ. 12 Μαΐου 2018 Share Δημοσ. 12 Μαΐου 2018 18 λεπτά πριν, blackm76 είπε Παιδιά ήρθε η ώρα της κρίσης. Θα πάρω επιτέλους την μητρική. Είχα ξαναγράψει και παλιότερα αλλά είπα να περιμένουμε την x470. Λοιπόν είμαι μεταξύ 2 μητρικών. 1)taichi ultimate 2) aorus gaming 7 wifi Προσωπικά θέλω να πάρω την taichi Γιάτι έχει και hdmi οποτε μπορείς να χρησιμοποιείσεις και τα γραφικά των apu της AMD. Όμως όπως βλέπετε στις φωτογραφίες αυτό που λείπει είναι ένα καπάκι στο δεύτερο slot της m2. Αυτό είναι στην ουσία ψήκτρα για να μην ανεβάζει θερμοκρασία ο m2 ssd έτσι δεν είναι; κάνω λάθος; Υπάρχει aftermarket; δηλαδή και που δεν έχει να πάρω ένα extra εγώ για να είναι κομπλέ η μητρική. Τώρα η aorus αν ειναι καλύτερη παρακαλώ να μου πείτε. Ευχαριστώ προκαταβολικά. 300 ευρώ με το σκεπτικό του hdmi; Συγκεντρώσου Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
akoinonitos Δημοσ. 12 Μαΐου 2018 Share Δημοσ. 12 Μαΐου 2018 1 λεπτό πριν, radiohead είπε 300 ευρώ με το σκεπτικό του hdmi; Συγκεντρώσου Πες του τα Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
music_lover Δημοσ. 12 Μαΐου 2018 Share Δημοσ. 12 Μαΐου 2018 Αυτά τα qvl των μητρικών πόσο αξιόπιστα είναι? Στις ASUS βρήκα μνήμες που δεν υπάρχουν πουθενά.. πχ F4-3200C16D-16GFXR ή F4-3200C16D-16GFX Που τις βρήκαν αυτές και δεν υπάρχουν ούτε στο site της gskill, ούτε amazon,ebay,newegg,idealo,skroutz? Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
james rod Δημοσ. 12 Μαΐου 2018 Share Δημοσ. 12 Μαΐου 2018 23 λεπτά πριν, music_lover είπε Αυτά τα qvl των μητρικών πόσο αξιόπιστα είναι? Στις ASUS βρήκα μνήμες που δεν υπάρχουν πουθενά.. πχ F4-3200C16D-16GFXR ή F4-3200C16D-16GFX Που τις βρήκαν αυτές και δεν υπάρχουν ούτε στο site της gskill, ούτε amazon,ebay,newegg,idealo,skroutz? κανονικα υπαρχουν. το R μαλλον πρεπει να παραπεμπτει στο χρωμα. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
music_lover Δημοσ. 12 Μαΐου 2018 Share Δημοσ. 12 Μαΐου 2018 (επεξεργασμένο) 18 λεπτά πριν, james rod είπε κανονικα υπαρχουν. το R μαλλον πρεπει να παραπεμπτει στο χρωμα. Υπάρχει η F4-3200C14D-16GFX αλλά όχι η F4-3200C16D-16GFX Είναι η Flare X και δεν βγαίνει σε CL16.. Επεξ/σία 12 Μαΐου 2018 από music_lover Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
akoinonitos Δημοσ. 12 Μαΐου 2018 Share Δημοσ. 12 Μαΐου 2018 Ρευματα απο ΑSUS 47 λεπτά πριν, music_lover είπε Αυτά τα qvl των μητρικών πόσο αξιόπιστα είναι? Στις ASUS βρήκα μνήμες που δεν υπάρχουν πουθενά.. πχ F4-3200C16D-16GFXR ή F4-3200C16D-16GFX Που τις βρήκαν αυτές και δεν υπάρχουν ούτε στο site της gskill, ούτε amazon,ebay,newegg,idealo,skroutz? Μαλλον θα εχουν κανει λαθος στο cl 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Kris_Lyn Δημοσ. 12 Μαΐου 2018 Share Δημοσ. 12 Μαΐου 2018 1 ώρα πριν, akoinonitos είπε Max στροφες 950 σα λιγες μμου φαινονται για στοκ κουλερ τσεκαρε λιγο απο το bios η απο το asus ai suit (αν το εχεις περασει) τις ρυθμισεις για το cpu fan ,παιζει να το εχεις βαλει σε λαθος θεση ,μηπως το εχεις κουμπωσει στο chassis και οχι στο cpu γτ αν κρινω απο τις στροφες που βλεπω στο hwinfo αυτο δειχνει. Όχι, είναι κανονικά στη θέση του το cpu fan. Έχω την εντύπωση ότι το hwinfo δείχνει λάθος μέτρηση. Για την ακρίβεια, δείχνει ανάποδα το Chassis και το CPU για κάποιον λόγο. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Προτεινόμενες αναρτήσεις