cpc464 Δημοσ. 10 Μαΐου 2018 Share Δημοσ. 10 Μαΐου 2018 11 λεπτά πριν, Heybro είπε Και να πουμε οτι οι flare x βγηκαν αποκλειστικα για ryzen απο gskill ωστε να δουλευουν στα σωστα timings που πρεπει https://www.skroutz.gr/c/56/mnhmes-pc-ram.html?keyphrase=3200cl14&order_by=pricevat&order_dir=asc 219 με αμεση παραλαβη δεν ειναι ασχημη τιμη τετοια εποχη για τις καλυτερες μνημες που υπαρχουν. Flare x δέν παίρνεις πλέον με ryzen +, 3200 τρεχεις πλέον και με hynix,trident z 3600 όμως τις χτυπάς και με ίντελ και με AMD. 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Heybro Δημοσ. 10 Μαΐου 2018 Share Δημοσ. 10 Μαΐου 2018 Μόλις τώρα, cpc464 είπε Flare x δέν παίρνεις πλέον με ryzen +, 3200 τρεχεις πλέον και με hynix,trident z 3600 όμως τις χτυπάς και με ίντελ και με AMD. Απλα οι 3600 ειναι αρκετα πιο ακριβες. Οι flare x παντως θα παιξουν και 3600cl15 ανετα οποτε δεν χανεις κατι. Ειδικα στην τιμη που ειναι τωρα. Μετα παμε στα 3200cl16 στα 160 αλλα με μειωση επιδοσεων σε ryzen λογω υψηλων timinigs. Τις hynix που εχω τις πηγα με 1.37 3333cl16. Παραπανω δεν πανε ουτε με 1.45. Σε intel ειναι οκ αλλα σε ryzen η διαφορα ειναι μεγαλη. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
~Palpatin~ Δημοσ. 10 Μαΐου 2018 Share Δημοσ. 10 Μαΐου 2018 Έχει και άποψη για AMD που αν τον ρωτήσεις τι είναι το if θα ψάχνει στο γουγλη. ε ρε κάτι άτομα. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Psycho_Warhead Δημοσ. 10 Μαΐου 2018 Share Δημοσ. 10 Μαΐου 2018 8 hours ago, Bigi444444 said: Reveal hidden contents Bdie διαβάζω από 'δω, bdie διαβάζω από 'κει... Ε μου 'ρθε κι εμένα στο μυαλό το ντιμπι ντιμπι ντιμπι ντάι ντι μπινται ντι μπιντααααι Χαχαχα, είχα ένα φίλο που στο τραγούδι ''Voices'' των Disturbed λέει ''Let the living die'' και αυτός επειδή δεν ήξερε τα λόγια, έλεγε ντι μπι ντι μπι νται Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
akoinonitos Δημοσ. 10 Μαΐου 2018 Share Δημοσ. 10 Μαΐου 2018 8 ώρες πριν, cpc464 είπε Flare x δέν παίρνεις πλέον με ryzen +, 3200 τρεχεις πλέον και με hynix,trident z 3600 όμως τις χτυπάς και με ίντελ και με AMD. οι flare x ανεβαινουν για πλακα Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
adtakhs Δημοσ. 10 Μαΐου 2018 Share Δημοσ. 10 Μαΐου 2018 2 ώρες πριν, james rod είπε εσυ πρεπει να γραψεις βιβλιο, τι τζον λε καρε και μ.......ιες. ξεκινα την ερευνα. btw για το qlv, που προσωπικα το λαμβανω παντα υποψιν, φταιει η amd που βιαστηκε να βγαλει την πλατφορμα της χωρις ετοιμα bios κλπ. καταλαβες πρασινοφρουρε? το μονο σιγουρο ειναι οτι η amd παλιοτερα εδινε κατωτερα specs για την ποιοτητα των υλικων στις μητρικες της και γι' αυτο εσκαγαν οι μητρικες της. αυτο το εκανε για να βγαινει η πλατφορμα της σε λιγοτερο κοστος στον τελικο χρηστη. Απόκρυψη περιεχομένων Τα specs που έδινε η amd μια χαρά ήταν. Οι μητρικές που είχαν θέμα ήταν όσες είχαν NiKOS Moss. Και αυτό λόγω των nikos ... Δες MSI .... 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
james rod Δημοσ. 10 Μαΐου 2018 Share Δημοσ. 10 Μαΐου 2018 7 λεπτά πριν, adtakhs είπε Τα specs που έδινε η amd μια χαρά ήταν. Οι μητρικές που είχαν θέμα ήταν όσες είχαν NiKOS Moss. Και αυτό λόγω των nikos ... Δες MSI .... ειχαν τα περισσοτερα θεματα, οχι οτι απο αλλες εταιρειες ηταν οκ. αν πας ομως στην απεναντι πλευρα, γιατι δεν ειχαν προβληματα οι msi στις αντιστοιχες ιντελ? αυτο το πραγμα μπορει να το ελεγξει η καθε amd αν θελει. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
akoinonitos Δημοσ. 10 Μαΐου 2018 Share Δημοσ. 10 Μαΐου 2018 12 ώρες πριν, ASDIC είπε τι εννοεις ? υπαρχουν b-die και καλα b-die ? υπαρχουν και bdie downbin ποθυ εχουν ψηλοτερα latencies ειναι αυτες που βλεπεις με φθηνοτερες τιμες τυπου 3600 cl19. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
~Palpatin~ Δημοσ. 10 Μαΐου 2018 Share Δημοσ. 10 Μαΐου 2018 (επεξεργασμένο) 3 ώρες πριν, james rod είπε εσυ πρεπει να γραψεις βιβλιο, τι τζον λε καρε και μ.......ιες. ξεκινα την ερευνα. btw για το qlv, που προσωπικα το λαμβανω παντα υποψιν, φταιει η amd που βιαστηκε να βγαλει την πλατφορμα της χωρις ετοιμα bios κλπ. καταλαβες πρασινοφρουρε? το μονο σιγουρο ειναι οτι η amd παλιοτερα εδινε κατωτερα specs για την ποιοτητα των υλικων στις μητρικες της και γι' αυτο εσκαγαν οι μητρικες της. αυτο το εκανε για να βγαινει η πλατφορμα της σε λιγοτερο κοστος στον τελικο χρηστη. Εμφάνιση κρυμμένου περιεχομένου Μπορείς να μου βρεις τα specs της AMD σε παρακαλώ πολύ "ξεχωριστε" μου φίλε ή είναι ακόμη μια ονειροξη σου; Φτηνές μητρικές.... δεν θα το έλεγα πάντως ίδιες τιμές παίζουν/έπαιζαν πάντα πάνω κάτω. Γνωρίζεις ότι η Intel έχει ουκ ολίγες καταδικαστικές αποφάσεις για αθέμιτο ανταγωνισμό έτσι; Ένα απλό παράδειγμα στα φορητά που έδινε μέχρι και δωρεάν επεξεργαστές!!! Οπότε άσε τα περί κατασκοπείας και πιάσε διάβασε λίγο, μόνο χειροτεχνία δεν κάνει καλό!! Όντως η MSI δεν είχε θέμα μόνο 3 πήρα στο χέρι από Intel, οι δύο από αυτές X79 Επεξ/σία 10 Μαΐου 2018 από ~Palpatin~ Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Heybro Δημοσ. 10 Μαΐου 2018 Share Δημοσ. 10 Μαΐου 2018 57 λεπτά πριν, akoinonitos είπε οι flare x ανεβαινουν για πλακα Μα είναι και amd optimize και οι τιμές τους είναι πολύ καλύτερες ακόμα και από trident z με λίγο χειρότερα Timings. Μονόδρομος για οποιοδήποτε AMD σύστημα για κορυφαίες επιδόσεις με τα Timings του spartan stilt. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
SeXBOX Δημοσ. 10 Μαΐου 2018 Share Δημοσ. 10 Μαΐου 2018 Παίζοντας με 4 dimms. Έχω βρει το "Sweet Spot" για 3200 σταθερά αλλά είναι πιο αργές στο bench για κάποιο λόγο και γενικά στο μηχάνημα. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
~Palpatin~ Δημοσ. 10 Μαΐου 2018 Share Δημοσ. 10 Μαΐου 2018 7 λεπτά πριν, james rod είπε περιμεναμε εσενα να μας το πεις, ο φιλοσοφος της παπαρολογιας. η ιντελ ειχε καταδικαστικες αποφασεις για τους κατασκευαστες μητρικων και οτι καθυστερουσαν επιτηδες την παραγωγη των amd μητρικων, ετσι ωστε να προηγειται αυτη στις πωλησεις, οχι οτι ελεγε στις εταιρειες τι θα βαζουν στις μητρικες. περιμενε να κανω τηλεμεταφορα στον χρονο για να βρω τα specs του 2006-07 της amd. btw nikos βαζει ακομα η msi και μαλιστα σε x299. Πιάσε το διάβασμα σου λέω.... Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
akoinonitos Δημοσ. 10 Μαΐου 2018 Share Δημοσ. 10 Μαΐου 2018 4 λεπτά πριν, SeXBOX είπε Παίζοντας με 4 dimms. Έχω βρει το "Sweet Spot" για 3200 σταθερά αλλά είναι πιο αργές στο bench για κάποιο λόγο και γενικά στο μηχάνημα. 3066 λεει ρε συ Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
SeXBOX Δημοσ. 10 Μαΐου 2018 Share Δημοσ. 10 Μαΐου 2018 14 minutes ago, akoinonitos said: 3066 λεει ρε συ Ναι τόσο τις τρέχω τώρα, αλλά το "Sweet Spot" με κατάλληλα ρεύματα κλπ για 3200 το εχω βρει απλά δεν το εφαρμόζω γιατί πάει σέρνοντας... Κάτι άλλο, το Bios της Taichi είναι πολύ διαφορετικό από VI και VII; Γλυκοκοιτάζω προς εκείνη την μεριά γι' αυτό ρωτάω. Αλλά όχι μόλις βγει το "βαρύ πυροβολικό" day one... θα περιμένω παααρα πολύ. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
akoinonitos Δημοσ. 10 Μαΐου 2018 Share Δημοσ. 10 Μαΐου 2018 2 ώρες πριν, SeXBOX είπε Ναι τόσο τις τρέχω τώρα, αλλά το "Sweet Spot" με κατάλληλα ρεύματα κλπ για 3200 το εχω βρει απλά δεν το εφαρμόζω γιατί πάει σέρνοντας... Κάτι άλλο, το Bios της Taichi είναι πολύ διαφορετικό από VI και VII; Γλυκοκοιτάζω προς εκείνη την μεριά γι' αυτό ρωτάω. Αλλά όχι μόλις βγει το "βαρύ πυροβολικό" day one... θα περιμένω παααρα πολύ. Αρα αφου παει σερνοντας δεν το εχεις βρει Με την taichi δεν ξερω τι παιζει, δεν ξερω αν εχει αγοραστει απο καποιον εδω ,αλλα στο overclock.net δεν εχω δει καμια αναφορα. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Προτεινόμενες αναρτήσεις