cpc464 Δημοσ. 8 Μαΐου 2018 Share Δημοσ. 8 Μαΐου 2018 24 λεπτά πριν, akoinonitos είπε Οτι ισχυει για την ch7 ισχυει και για την x470pro ,δλδ με first gen ryzen δουλευεουν μια χαρα στα 3200 τις Hynix δοκιμασμενα ,στην x470 taichi στο qlv για τους first gen ryzen εχει επισεις hynix τσιπακια 3200 cl16 οποτε θεωρω οτι και εκει το προβλημα ηταν η μητρικη. Αυτό είδα και εγώ, κουμπώνοντας αρχικά τον 1700 στην ch7,την είδε 3200 κανονικά την μνήμη και απροβλημάτιστα, αν και μου βγάζει ενα code 24 στην μητρική αντι για ΑΟ πέρασε memtest κανονικα, στην msi gaming plus χ370 δέν πήγαινε πάνω απο 3066 με τίποτα. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
music_lover Δημοσ. 9 Μαΐου 2018 Share Δημοσ. 9 Μαΐου 2018 (επεξεργασμένο) 1 ώρα πριν, ASDIC είπε τι καρτα γραφικων εχεις ? την 1070 ? και τι χρηση εχεις τον υπολογιστη σου ? Μόνο gaming, ναι την 1070 και μια οθόνη 1440p/60 Απλά ο 2700x μοιάζει πιο future proof, κατά τα αλλα στο gaming λίγο διαφέρει. Επεξ/σία 9 Μαΐου 2018 από music_lover 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
~Palpatin~ Δημοσ. 9 Μαΐου 2018 Share Δημοσ. 9 Μαΐου 2018 1 ώρα πριν, cpc464 είπε Αυτό είδα και εγώ, κουμπώνοντας αρχικά τον 1700 στην ch7,την είδε 3200 κανονικά την μνήμη και απροβλημάτιστα, αν και μου βγάζει ενα code 24 στην μητρική αντι για ΑΟ πέρασε memtest κανονικα, στην msi gaming plus χ370 δέν πήγαινε πάνω απο 3066 με τίποτα. Όταν γράφαμε ότι MSI και AMD είναι ο συνδυασμός που σκοτώνει μας έλεγαν γραφικούς και προκατελειμενους!!! Για τα vrm που διάβασα, όλες οι μητρικές έχουν ξεχωριστά vrm για τις μνήμες. Άσχετο αλλά μιας και δεν έχω δεί τίποτα για τις νέες μητρικές, συνεχίζουν να παίζουν με 2,3,4 φάσεις και doublers; 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
cpc464 Δημοσ. 9 Μαΐου 2018 Share Δημοσ. 9 Μαΐου 2018 2 λεπτά πριν, ~Palpatin~ είπε Όταν γράφαμε ότι MSI και AMD είναι ο συνδυασμός που σκοτώνει μας έλεγαν γραφικούς και προκατελειμενους!!! Για τα vrm που διάβασα, όλες οι μητρικές έχουν ξεχωριστά vrm για τις μνήμες. Άσχετο αλλά μιας και δεν έχω δεί τίποτα για τις νέες μητρικές, συνεχίζουν να παίζουν με 2,3,4 φάσεις και doublers; Msi προσωπικά έχω αγοράσει 3 φορές, μία πριν πολλά χρονια για έναν d630, μία απο ανάγκη σε x-58 γιατι απλά δέν εβρισκα άλλη, και τελευταία με τον 1700 γιατί πάλι απλά δέν είχαν κάτι ετοιμοπαράδοτο και καιγόμουν,τώρα για άλλες μάρκες δέν ξέρω αλλα για το overkill που ακούει στο όνομα asus ch7 έχει video ο buildzoid Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
duffyduck Δημοσ. 9 Μαΐου 2018 Share Δημοσ. 9 Μαΐου 2018 (επεξεργασμένο) please delete Επεξ/σία 9 Μαΐου 2018 από duffyduck Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
The__Blade Δημοσ. 9 Μαΐου 2018 Share Δημοσ. 9 Μαΐου 2018 (επεξεργασμένο) 9 ώρες πριν, ~Palpatin~ είπε Όταν γράφαμε ότι MSI και AMD είναι ο συνδυασμός που σκοτώνει μας έλεγαν γραφικούς και προκατελειμενους!!! Για τα vrm που διάβασα, όλες οι μητρικές έχουν ξεχωριστά vrm για τις μνήμες. Άσχετο αλλά μιας και δεν έχω δεί τίποτα για τις νέες μητρικές, συνεχίζουν να παίζουν με 2,3,4 φάσεις και doublers; Και εγώ προκατειλημένο θα σε έλεγα. Αλλά με την Mortar b350 πρώτα "έχασα" ένα στικάκι RAM και τώρα έχασα και τη Μητρική Τι να πω περιμένω b350 TUF απο asus και θα δώσω εντυπώσεις. Επεξ/σία 9 Μαΐου 2018 από The__Blade 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
james rod Δημοσ. 9 Μαΐου 2018 Share Δημοσ. 9 Μαΐου 2018 δηλαδη αγοραζεται πανακριβες μνημες και δεν παιζουν στις συχνοτητες που λενε? καλη φαση...! Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
cpc464 Δημοσ. 9 Μαΐου 2018 Share Δημοσ. 9 Μαΐου 2018 1 ώρα πριν, james rod είπε δηλαδη αγοραζεται πανακριβες μνημες και δεν παιζουν στις συχνοτητες που λενε? καλη φαση...! Γιαυτό μνήμες και μητρική πάνε πακέτο και γιαυτό κοιτάς το qlv του κατασκευαστή πρίν τις πάρεις. 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
~Palpatin~ Δημοσ. 9 Μαΐου 2018 Share Δημοσ. 9 Μαΐου 2018 8 ώρες πριν, james rod είπε δηλαδη αγοραζεται πανακριβες μνημες και δεν παιζουν στις συχνοτητες που λενε? καλη φαση...! Άσχετος; Καλή φάση!!! 2 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
james rod Δημοσ. 9 Μαΐου 2018 Share Δημοσ. 9 Μαΐου 2018 7 ώρες πριν, cpc464 είπε Γιαυτό μνήμες και μητρική πάνε πακέτο και γιαυτό κοιτάς το qlv του κατασκευαστή πρίν τις πάρεις. καλα, γι' αυτην την λιστα μνημων μιλαμε παντα. πληρωνεις 3600 για να δεις 3400 τελικα. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
akoinonitos Δημοσ. 9 Μαΐου 2018 Share Δημοσ. 9 Μαΐου 2018 17 ώρες πριν, ~Palpatin~ είπε Άσχετο αλλά μιας και δεν έχω δεί τίποτα για τις νέες μητρικές, συνεχίζουν να παίζουν με 2,3,4 φάσεις και doublers; Ναι οπως και στις πρωτες. 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
music_lover Δημοσ. 9 Μαΐου 2018 Share Δημοσ. 9 Μαΐου 2018 Οι Asus πάντως, στις x470 prime και f-gaming μητρικές τους, σύμφωνα με το qvl που υπάρχει στο site, τρέχουν την gskill 3200cl16 (hynix) και gskill 3200cl14 (samsung) στη ονομαστική τους συχνότητα δλδ στα 3200mhz. Το ερώτημα είναι, με δεδομένο οτι οι ανωτέρω μνήμες έχουν μια διαφορά τιμής άνω των 50 ευρώ, πόσο επανω σε απόδοση είναι ενας ryzen 2700x ή 2600x με τις cl14 απο οτι με τις cl16 ώστε να αξίζει η αγορά τους? Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
~Palpatin~ Δημοσ. 9 Μαΐου 2018 Share Δημοσ. 9 Μαΐου 2018 2 ώρες πριν, james rod είπε καλα, γι' αυτην την λιστα μνημων μιλαμε παντα. πληρωνεις 3600 για να δεις 3400 τελικα. Εάν πιστεύεις ότι το qvl λέει ότι θέλει ναι ισχύει αυτό, έλα όμως που δεν είναι έτσι γλυκό μου στρουμφάκι Και αν θέλεις να πάμε στον αντίποδα έχω τουλάχιστον 2-3 παραδείγματα σε Z97 X79 και Χ99 που δεν μπορούν να παίξουν σωστά μνήμες στην ονομαστική τους συχνότητα. Guess what, δεν ήταν στο qvl!!! Να αρχίσω να λέω μάπα τα Intel; Άι σοβαρευτείτε τα τρολ λέω εγώ.... 2 ώρες πριν, akoinonitos είπε Ναι οπως και στις πρωτες. Αυτό μόνο ως σαμποτάζ μπορώ να το δω. Ακόμη και η am3/3+ πλατφόρμα τα ίδια θέματα είχε και οι ίδιες εταιρείες έδιναν διπλάσια vrm σε πλατφόρμα που ουσιαστικά δεν χρειάζονται όπως έλεγαν και διατυμπανίζουν ακόμη και σήμερα αρκετοί. Μόνο σε εμένα φαίνεται περίεργο; 1 ώρα πριν, music_lover είπε Οι Asus πάντως, στις x470 prime και f-gaming μητρικές τους, σύμφωνα με το qvl που υπάρχει στο site, τρέχουν την gskill 3200cl16 (hynix) και gskill 3200cl14 (samsung) στη ονομαστική τους συχνότητα δλδ στα 3200mhz. Το ερώτημα είναι, με δεδομένο οτι οι ανωτέρω μνήμες έχουν μια διαφορά τιμής άνω των 50 ευρώ, πόσο επανω σε απόδοση είναι ενας ryzen 2700x ή 2600x με τις cl14 απο οτι με τις cl16 ώστε να αξίζει η αγορά τους? Αν πας για τις Samsung σε δεν πας μόνο για τα 3200, επίσης μετράει και η μάρκα, εμφάνιση και προσωπική προτίμηση του καθενός. Δεν είναι τόσο απλά τα πράγματα 2 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
music_lover Δημοσ. 9 Μαΐου 2018 Share Δημοσ. 9 Μαΐου 2018 8 λεπτά πριν, ~Palpatin~ είπε Εάν πιστεύεις ότι το qvl λέει ότι θέλει ναι ισχύει αυτό, έλα όμως που δεν είναι έτσι γλυκό μου στρουμφάκι Και αν θέλεις να πάμε στον αντίποδα έχω τουλάχιστον 2-3 παραδείγματα σε Z97 X79 και Χ99 που δεν μπορούν να παίξουν σωστά μνήμες στην ονομαστική τους συχνότητα. Guess what, δεν ήταν στο qvl!!! Να αρχίσω να λέω μάπα τα Intel; Άι σοβαρευτείτε τα τρολ λέω εγώ.... Αυτό μόνο ως σαμποτάζ μπορώ να το δω. Ακόμη και η am3/3+ πλατφόρμα τα ίδια θέματα είχε και οι ίδιες εταιρείες έδιναν διπλάσια vrm σε πλατφόρμα που ουσιαστικά δεν χρειάζονται όπως έλεγαν και διατυμπανίζουν ακόμη και σήμερα αρκετοί. Μόνο σε εμένα φαίνεται περίεργο; Αν πας για τις Samsung σε δεν πας μόνο για τα 3200, επίσης μετράει και η μάρκα, εμφάνιση και προσωπική προτίμηση του καθενός. Δεν είναι τόσο απλά τα πράγματα Προτίμηση είναι κάτι σε rgb δλδ οι trident z rgb. Εννοείς ότι με samsung θα παίζουν σε παραπάνω hrz? Δεν θα έλεγα οτι με απασχολεί αυτό. Βασικά με ενδιαφέρει αν στα 3200mhz με cl14 και cl16 θα έχουν διαφορά στην απόδοση. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
~Palpatin~ Δημοσ. 9 Μαΐου 2018 Share Δημοσ. 9 Μαΐου 2018 (επεξεργασμένο) 9 λεπτά πριν, music_lover είπε Προτίμηση είναι κάτι σε rgb δλδ οι trident z rgb. Εννοείς ότι με samsung θα παίζουν σε παραπάνω hrz? Δεν θα έλεγα οτι με απασχολεί αυτό. Βασικά με ενδιαφέρει αν στα 3200mhz με cl14 και cl16 θα έχουν διαφορά στην απόδοση. Αυτός που θα πάει σε cl14 θα πάει σε αυτές και σε Intel Οκ; Σε κάλυψα; Προσωπικά πάντα αγόραζα καλές μνήμες επίσης μια απλή βόλτα από τις αγγελίες ή να δεις το συστήματα κάνουν εδώ μέσα θα καταλάβεις ότι ένα πολύ μεγάλο ποσοστό αγοράζει πανάκριβες μνήμες ακόμη και σε Intel που δεν έχει καμία σημασία αν θα είναι c14 ή 16. Οπότε δεν μπορώ πραγματικά να καταλάβω τι ακριβώς ρωτάς; Τέλος μιας και ίσως δεν καταλαβαίνεις αν για εσένα ή Χ επίδοση με επιπλέον Χ χρήματα είναι overkill για κάποιον άλλον δεν είναι γιατί ψάχνει και το τελευταίο FPS στο bench. Τώρα αν ψάχνεις για το vfm μάλλον κάπου το έχεις χάσει ή θα πρέπει να πας σε άλλο θέμα που αγοράζουν τα κλειδωμένα με Z μητρικές και 32 vrm πάνω Έγινα κατανοητός ή να το ζωγραφίσω; Εμφάνιση δεν είναι μόνο το RGB εκτός εάν έχω μείνει τόσο πίσω.... Επεξ/σία 9 Μαΐου 2018 από ~Palpatin~ Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Προτεινόμενες αναρτήσεις