Psycho_Warhead Δημοσ. 6 Μαΐου 2018 Share Δημοσ. 6 Μαΐου 2018 29 minutes ago, Spartan117 said: Άλλο ένα review με τα timings του The Stilt. Πολύ καλά τα πάει σε σχέση με τους Intel που παίζουν στα 5.2Ghz, ό,τι και να κάνεις με τις RAM όμως το 1Ghz διαφορά στη συχνότητα είναι σημαντικό. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
adtakhs Δημοσ. 6 Μαΐου 2018 Share Δημοσ. 6 Μαΐου 2018 Λέτε να κάνουν κανένα respin μέχρι το καλοκαίρι ώστε να δούμε κανένα 4.5ghz ή κανέναν 2800Χ ? Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
noFEARgr Δημοσ. 6 Μαΐου 2018 Share Δημοσ. 6 Μαΐου 2018 4.5 θα πανε οι TR σε single core . για παραπανω περιμενουμε τα 7nm που αν βγουν πριν απο τα 10nm της Intel για πρωτη φορα μετα απο πολλααα χρονια η Intel θα χανει σε καθε κατηγορια . Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Psycho_Warhead Δημοσ. 6 Μαΐου 2018 Share Δημοσ. 6 Μαΐου 2018 Αν παίζουν σε συχνότητες 5Ghz+ χαλαρά θα χάσει παντού η Intel. 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
adtakhs Δημοσ. 6 Μαΐου 2018 Share Δημοσ. 6 Μαΐου 2018 1 λεπτό πριν, Psycho_Warhead είπε Αν παίζουν σε συχνότητες 5Ghz+ χαλαρά θα χάσει παντού η Intel. Νομίζω πως μεγαλύτερη σημασία για τυχουσα επιτυχία θα έχει η συνάρτηση του performance/watt. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
music_lover Δημοσ. 6 Μαΐου 2018 Share Δημοσ. 6 Μαΐου 2018 2 ώρες πριν, Spartan117 είπε Άλλο ένα review με τα timings του The Stilt. Αυτά τα timings του The Stilt που τα βρίσκουμε? 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
adtakhs Δημοσ. 6 Μαΐου 2018 Share Δημοσ. 6 Μαΐου 2018 3 ώρες πριν, narta είπε Zen+ δεν θα δουμε 10πυρηνο. Ισως στο Zen2 των 7nm που λογικα θα ειναι ccx απο Starship των EPYC (εκει εχει ανακοινωθει ηδη 4ccx=48 cores). Επισης λογικα θα καταργηθει ο TR 2900x 8core, που δεν εχει λογο υπαρξης αν παραλληλα με τους 29xx κυκλοφορουν και οι 19xx. Τα σημαντικα ερχονται του χρονου. Zen+ στα 7nm με 12πυρηνους στην mainstream και 24πυρηνους στην HEDT με αυξημενα ρολογια. Αν η Intel δεν ξεκουνισει να βγαλει σοβαρα τσιπακια στα 10nm θα αρχισει να εχει θεμα τοσο στο mainstream οσο και στην HEDT. Στους server εχει ηδη θεμα το οποιο θα φανει καθαρα σε 2-3 χρονια που θα ολοκληρωθει ο κυκλος αναβαθμισης των data centers Δεν θα καταργηθεί ο 8core στην TR4. Τον χρειάζονται για να δίνουν φτηνό CPU με 64 lanes. Από εκεί και πέρα είσαι σίγουρος πως θα είναι 4core CCX? Γιατί νομίζω πως θα είναι 6core CXX στα 7nm όπου και θα ανεβάσει τα cores της AM4 σε 12cores/24threads και στα Epyc σε 48/96 threeads με 4 chip. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
nikos545 Δημοσ. 6 Μαΐου 2018 Share Δημοσ. 6 Μαΐου 2018 2 ώρες πριν, strawman είπε Μαρεσει παντως που βαζει τους Intel στα 5.2 Γουσταρω hwunboxed αλλα παντα βλεπω οτι κανει κατι τετοια μαλαματιες.... +1GHz, διαφορα, συν τ οτι εχει διαφορετικη αρχιτεκτονικη, συν οτι τα περισσοτερα παιχνιδια ειναι και θα ναι Intel optimized. Ας τους κλοκαρει και τους cofeelake, στα 4.2GHz, να δουμε ποσα fps διαφορα θα χουν. Κι εμενα μ αρεσει αυτο το καναλι, αλλα στο συγκεκριμενο βιντεο, θα διαφωνησω με τον Steve. Μιλαει για το κοστος ενος build με τον 8400. Και καλα εξοικονομεις λεφτα με μια B360 των 80$ και 160$ και τον 8400 στα 180$. Και καλα το Ryzen build ειναι κατα 60$ ακριβοτερο(Ryzen 2600--> 200$, Ram-->200$, B350-->80$). 8400, θα βαλουν αυτοι που χουν περιορισμενο μπατζετ. Οποιοι εχουν μπατζετ απο 1000$ κι ανω, θα πανε στον 8600k ή στον 8700k. Ειπε ομως οτι ο 2600 προσφερει περισσοτερα σε χαμηλη τιμη. Συν τ οτι ειναι ξεκλειδωτος κι εχει μια πολυ καλη στοκ ψυκτρα σε σχεση με τις αθλιες στοκ ψυκτρες της Intel. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
cpc464 Δημοσ. 6 Μαΐου 2018 Share Δημοσ. 6 Μαΐου 2018 37 λεπτά πριν, nikos545 είπε σε σχεση με τις αθλιες στοκ ψυκτρες της Intel. Σε παρακαλώ, η ιντελ βγαζει και αυτό.. 1 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
_Theo_ Δημοσ. 6 Μαΐου 2018 Share Δημοσ. 6 Μαΐου 2018 1 ώρα πριν, cpc464 είπε Σε παρακαλώ, η ιντελ βγαζει και αυτό.. Σε πληροφορώ έχω την stock ψύκτρα και δεν έχω θέμα από θερμοκρασίες. Τώρα κατά τον Ιούλιο, Αύγουστο δεν ξέρω τι θα γίνει... 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
narta Δημοσ. 6 Μαΐου 2018 Share Δημοσ. 6 Μαΐου 2018 (επεξεργασμένο) 2 ώρες πριν, adtakhs είπε Δεν θα καταργηθεί ο 8core στην TR4. Τον χρειάζονται για να δίνουν φτηνό CPU με 64 lanes. Από εκεί και πέρα είσαι σίγουρος πως θα είναι 4core CCX? Γιατί νομίζω πως θα είναι 6core CXX στα 7nm όπου και θα ανεβάσει τα cores της AM4 σε 12cores/24threads και στα Epyc σε 48/96 threeads με 4 chip. Εχεις δικιο ειναι 4dies=48 cores στον EPYC => 12cores/die => 6cores/ccx Τωρα για τον 8core TR διατηρω επιφυλαξεις αν θα υπαρχει στους Zen+ AN μεινει στην παραγωγη ο 1900x. Δεν ειναι χαζομαρα να δινεις cherry picked ccx σε low end ΤΡ4 απο την στιγμη που θα μπορεις να τα χρυσοπουλας στην ΑΜ4? Επεξ/σία 6 Μαΐου 2018 από narta Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
cpc464 Δημοσ. 6 Μαΐου 2018 Share Δημοσ. 6 Μαΐου 2018 12 λεπτά πριν, _Theo_ είπε Σε πληροφορώ έχω την stock ψύκτρα και δεν έχω θέμα από θερμοκρασίες. Τώρα κατά τον Ιούλιο, Αύγουστο δεν ξέρω τι θα γίνει... Εσύ φίλε μου δέν έχεις Κ άν θυμάμαι καλά, αυτό είναι το thermal solution που δίνει η ίντελ για k series(ξεχωριστά φυσικά, και στην τιμή μίας 212evo που είναι κλάσεις ανώτερη), έχει και ο linus σχετικό video Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
_Theo_ Δημοσ. 6 Μαΐου 2018 Share Δημοσ. 6 Μαΐου 2018 8 λεπτά πριν, cpc464 είπε Εσύ φίλε μου δέν έχεις Κ άν θυμάμαι καλά, αυτό είναι το thermal solution που δίνει η ίντελ για k series(ξεχωριστά φυσικά, και στην τιμή μίας 212evo που είναι κλάσεις ανώτερη), έχει και ο linus σχετικό video Σωστά θυμάσαι. Αλλά σαν έχω την εντύπωση ότι έχω την κουμούτσα cooler που έδειξες. Όπως και να έχει οι stock ψύκτρες είναι ακατάλληλες για OC, αυτό ίσχυε πάντα στους Intel CPU. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
cpc464 Δημοσ. 6 Μαΐου 2018 Share Δημοσ. 6 Μαΐου 2018 3 λεπτά πριν, _Theo_ είπε Σωστά θυμάσαι. Αλλά σαν έχω την εντύπωση ότι έχω την κουμούτσα cooler που έδειξες. Όπως και να έχει οι stock ψύκτρες είναι ακατάλληλες για OC, αυτό ίσχυε πάντα στους Intel CPU. Πρίν λίγο καιρό έστησα 8400 με b360 μητρική για φίλο, μάλιστα ο i3 530 που ξήλωσα είχε ακριβώς το ίδιο στόκ cooler με τον 8400. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
_Theo_ Δημοσ. 6 Μαΐου 2018 Share Δημοσ. 6 Μαΐου 2018 1 λεπτό πριν, cpc464 είπε Πρίν λίγο καιρό έστησα 8400 με b360 μητρική για φίλο, μάλιστα ο i3 530 που ξήλωσα είχε ακριβώς το ίδιο στόκ cooler με τον 8400. Οκ. Πάντως εγώ με θερμοκρασίες δεν έχω θέμα, το ανώτερο που έχω δεί είναι 78 C σε πλήρη φόρτο και από ότι διαβάζω είναι συνηθισμένη θερμοκρασία στους Intel. Ευτυχώς δεν ασχολούμαι με υπερχρονισμό, γιατί εκεί θα άλλαζαν τα πράγματα. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Προτεινόμενες αναρτήσεις