akoinonitos Δημοσ. 4 Μαΐου 2018 Share Δημοσ. 4 Μαΐου 2018 6 λεπτά πριν, IoaZ είπε http://www.overclock.net/forum/10-amd-cpus/1628751-official-amd-ryzen-ddr4-24-7-memory-stability-thread.html Για 12 thread και 16 G ram βάλε τα ίδια που έβαλα στην photo 400% είναι καλά αλλά 1000% είναι καλύτερα Στο pc τα έχω 1,15volt και 1.45volt Υπάρχουν και ορισμένοι που βάζουν 1.9volt για 3600 cl11 ....... 1.9v ? αυτοι ειναι καφροι , 1.44v για 3600cl14 νομιζω ειναι αρκετα. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
STORM1978 Δημοσ. 5 Μαΐου 2018 Share Δημοσ. 5 Μαΐου 2018 19 ώρες πριν, BabisTs είπε Δεν πιστεύω να μιλάς για μένα bro......μητρικάρα απλά η taichi από μένα...... Εσένα σε κλείδωσα από πέρυσι bro Για τον Dinoel λέω 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
james rod Δημοσ. 5 Μαΐου 2018 Share Δημοσ. 5 Μαΐου 2018 Στις 3/5/2018 στις 8:51 ΜΜ, EddieObscurant είπε Δεν ξέρω αν έχουν μπει σε προηγουμενες σελίδες. Τελικα η amd εχει ένα z490 chipset (να δούμε τι θα προσφέρει) , το b450 θα αργήσει ακόμα, και ο οκταπύρηνος της ιντελ πάρει για τέλη Νοέμβρη link Spoiler AMD is indeed is planning Z490 platform, to be released in June say Computex time; the new chipset will add an extra 4 PCIe Gen 3.0 lanes for usage of another full speed M2 slot. εξτρα γραμμες pci-e απ' οτι λεει το γκουρου. http://www.guru3d.com/news-story/extensive-distributor-leak-reveals-amd-and-intel-roadmaps-amd-z490-and-intel-z3908-core-cfl.html 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
narta Δημοσ. 5 Μαΐου 2018 Share Δημοσ. 5 Μαΐου 2018 Ουσιαστικά δίνει entry level HEDT lanes στο mainstream. Nice. 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
godslayerxp Δημοσ. 5 Μαΐου 2018 Share Δημοσ. 5 Μαΐου 2018 και γιατί όχι X490 αλλά Z490.. γιατί μας τα ανακατεύουν; 2 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
EddieObscurant Δημοσ. 5 Μαΐου 2018 Share Δημοσ. 5 Μαΐου 2018 22 ώρες πριν, Psycho_Warhead είπε Cadence and Micron test Prototype 7nm DDR5 DRAM at 4400 MT/s Zen με DDR5 θα 'ναι killer συνδυασμός.. Oι zen 2 (3x00) και zen 2+ (4x00) θα ναι με ddr4. Aπο το 2021 και zen 3 (5x00) οι ddr5 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
narta Δημοσ. 5 Μαΐου 2018 Share Δημοσ. 5 Μαΐου 2018 1 ώρα πριν, godslayerxp είπε και γιατί όχι X490 αλλά Z490.. γιατί μας τα ανακατεύουν; Για τον ιδιο λογο που η Intel θα παρουσιασει Χ399 ενω ηδη το εχει η AMD. Για σπασιμο. Επιπλεον Z490>Z470 αρα θα βρεθουν μερικοι να πουνε μεγαλυτερο = καλυτερο Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
cpc464 Δημοσ. 6 Μαΐου 2018 Share Δημοσ. 6 Μαΐου 2018 Λέτε να δούμε στην computex 10πύρηνο 2800Χ?, βέβαια και οι νέοι threadripper θα είναι τέρατα αν κρίνω απο τον 2700x,σήμερα θα έπαιζα και με τα setting των μνημών στο δικό μου αλλά μου την έσπασε η microsoft, είδε την αλλαγή μητρικής-cpu και μου έβγαλε άκυρο το κλείδι των windows, έπρεπε να μπώ πάλι windows live να ανανεώσω το license και να ξανακάνω local το account μου, εκνευρίστηκα τόσο που μετά δέν είχα διαθεση για τίποτα . Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
SPANK Δημοσ. 6 Μαΐου 2018 Share Δημοσ. 6 Μαΐου 2018 Αν και ήμουν έτοιμος να παω σε 2700x και x470 με τις καινούργιες εξελίξεις θα περιμένω να δω τι ουσιαστικό θα προσφέρει το καινούργιο chipset τον ιούνιο. Μακάρι να δούμε τον 2800x στην computex αν και μου φαίνεται λίγο δύσκολο , εκτός και η amd θέλει να κάνει την έκπληξη στην intel. Αν γίνει αυτό βεβαια θεωρώ πως πρίν το τέλος του ετους ισως και άμεσα η intel θα παρουσιάσει τον 8 core. 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
james rod Δημοσ. 6 Μαΐου 2018 Share Δημοσ. 6 Μαΐου 2018 5 ώρες πριν, cpc464 είπε Λέτε να δούμε στην computex 10πύρηνο 2800Χ?, βέβαια και οι νέοι threadripper θα είναι τέρατα αν κρίνω απο τον 2700x,σήμερα θα έπαιζα και με τα setting των μνημών στο δικό μου αλλά μου την έσπασε η microsoft, είδε την αλλαγή μητρικής-cpu και μου έβγαλε άκυρο το κλείδι των windows, έπρεπε να μπώ πάλι windows live να ανανεώσω το license και να ξανακάνω local το account μου, εκνευρίστηκα τόσο που μετά δέν είχα διαθεση για τίποτα . εφοσον παρουσιαζουν tr 8/12/16, λιγο δυσκολο να ερθει στην κατω κατηγορια 10cores. πιστευω θα ηταν αστοχη κινηση. η ιντελ εχει διαφορετικη αρχιτεκτονικη στην ανωτερη πλατφορμα και ως ενα σημειο δικαιολογειται να εχει 6/8core και στις δυο πλατφορμες. αν κι αυτη μαλλον στην επομενη της γενια θα καταργησει τους 6πυρηνους στην hedt. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
narta Δημοσ. 6 Μαΐου 2018 Share Δημοσ. 6 Μαΐου 2018 Zen+ δεν θα δουμε 10πυρηνο. Ισως στο Zen2 των 7nm που λογικα θα ειναι ccx απο Starship των EPYC (εκει εχει ανακοινωθει ηδη 4ccx=48 cores). Επισης λογικα θα καταργηθει ο TR 2900x 8core, που δεν εχει λογο υπαρξης αν παραλληλα με τους 29xx κυκλοφορουν και οι 19xx. Τα σημαντικα ερχονται του χρονου. Zen+ στα 7nm με 12πυρηνους στην mainstream και 24πυρηνους στην HEDT με αυξημενα ρολογια. Αν η Intel δεν ξεκουνισει να βγαλει σοβαρα τσιπακια στα 10nm θα αρχισει να εχει θεμα τοσο στο mainstream οσο και στην HEDT. Στους server εχει ηδη θεμα το οποιο θα φανει καθαρα σε 2-3 χρονια που θα ολοκληρωθει ο κυκλος αναβαθμισης των data centers 3 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Spartan117 Δημοσ. 6 Μαΐου 2018 Share Δημοσ. 6 Μαΐου 2018 Άλλο ένα review με τα timings του The Stilt. 9 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
strawman Δημοσ. 6 Μαΐου 2018 Share Δημοσ. 6 Μαΐου 2018 Μαρεσει παντως που βαζει τους Intel στα 5.2 Γουσταρω hwunboxed αλλα παντα βλεπω οτι κανει κατι τετοια μαλαματιες.... Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
narta Δημοσ. 6 Μαΐου 2018 Share Δημοσ. 6 Μαΐου 2018 12 λεπτά πριν, strawman είπε Μαρεσει παντως που βαζει τους Intel στα 5.2 Με στοκ ψυκτρα υποθετω ε; Απειροελαχιστες διαφορες για τοσο σκαλισμα εκτος αν βγαζεις μεροκαματο οπως ο κυριος Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Spartan117 Δημοσ. 6 Μαΐου 2018 Share Δημοσ. 6 Μαΐου 2018 4 λεπτά πριν, narta είπε Με στοκ ψυκτρα υποθετω ε; Απειροελαχιστες διαφορες για τοσο σκαλισμα εκτος αν βγαζεις μεροκαματο οπως ο κυριος Σιγά το σκάλισμα που έκανε, έβαλε ένα preset και πάτησε enter 2 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Προτεινόμενες αναρτήσεις