Προς το περιεχόμενο

AMD Επεξεργαστές & AM4 socket

kostas_anes

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Καλορίζικα :)

για μνήμες δεν μου είπατε και ανησυχώ :)

Όντως ίσως κάνω υπομονή για να βγει στην αγορά και η x470 Taichi. Ξέρουμε πότε περίπου?

Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

4 λεπτά πριν, Dinoel είπε

Καλορίζικα :)

για μνήμες δεν μου είπατε και ανησυχώ :)

Όντως ίσως κάνω υπομονή για να βγει στην αγορά και η x470 Taichi. Ξέρουμε πότε περίπου?

Κοίτα φέρανε την Gaming K4 στα 190 στο skroutz οπότε περίμενε λίγο ακόμη και η απλή Taichi λογικά θα έρθει εκεί γύρω στα 230-240 ευρώ λογικά μέσα στον μήνα?

45 λεπτά πριν, STORM1978 είπε

Κοίτα φέρανε την Gaming K4 στα 190 στο skroutz οπότε περίμενε λίγο ακόμη και η απλή Taichi λογικά θα έρθει εκεί γύρω στα 230-240 ευρώ λογικά μέσα στον μήνα?

βλέπω εντομεταξύ την απλή x470 και την ultimate, δεν βλέπω κανένα σοβαρό λόγο να πάει κάποιος στην Ultimate.

Διαφορά βλέπω στο Lan που έχει 10Gb.. και μερικά άλλα μικροπράγματα

1 ώρα πριν, Dinoel είπε

βλέπω εντομεταξύ την απλή x470 και την ultimate, δεν βλέπω κανένα σοβαρό λόγο να πάει κάποιος στην Ultimate.

Διαφορά βλέπω στο Lan που έχει 10Gb.. και μερικά άλλα μικροπράγματα

Για οποιονδήποτε θέλει να σετάρει απλά το μηχάνημα του και τέλος ναι δεν έχει νόημα η Ultimate. Για κάποιους άλλους που θέλουν να ξεζουμίσουν το μηχάνημα τους όμως θα πάνε σε αυτή ή την VII.

Δημοσ. (επεξεργασμένο)
4 ώρες πριν, STORM1978 είπε

Θα τον πάρω και αυτόν προς την Taichi... :lol:

Δεν πιστεύω να μιλάς για μένα bro:ph34r:......μητρικάρα απλά η taichi από μένα......B)

19 ώρες πριν, akoinonitos είπε

Τελικα οι ryzen 1xxx δεν ειχαν κακο imc ,μαλλον οι μητρικες δεν τραβαγαν... (1.44v dram , 1.1v soc)

Πολύ δυνατό score B).....τα 1.44v dram για daily είναι ok bro?

Επεξ/σία από BabisTs
  • Like 2

Δημοσ. (επεξεργασμένο)
41 λεπτά πριν, music_lover είπε

Γιατί να δώσεις τόσα πολλά χρήματα για x470 μητρική δλδ 200+ευρω?

Μια των 150-200 ευρώ δεν κανει την δουλειά?

κοίταξε  είναι όπως το βλέπει ο καθένας.

Εγώ γενικά δεν αλλάζω υπολογιστή κάθε 2-3 χρόνια.

Αυτήν την στιγμή είμαι από Ιανουάριο του 10 με τον i7 920. Οπότε θέλω να πάρω κάτι καλό να μου πάει όσο το δυνατόν περισσότερο.

Φυσικά είναι προσωπική άποψη αυτό που λέω.

40 λεπτά πριν, nikos545 είπε

@Dinoel,  εαν ειναι να παρεις την X470 Taichi, κοιτα την memory QVL, για συμβατες μνημες. Αυτο να κανεις για οποιαδηποτε μητρικη.  

Ναι  κάτι τέτοιο θα γίνει. Θα το συζητήσουμε φυσικά και όταν βγει στην αγορά η μητρική.

Επεξ/σία από Dinoel

55 λεπτά πριν, BabisTs είπε

Δεν πιστεύω να μιλάς για μένα bro:ph34r:......μητρικάρα απλά η taichi από μένα......B)

Πολύ δυνατό score B).....τα 1.44v dram για daily είναι ok bro?

Για bdies υποτιθεται πως ναι

• Like 2

Δημοσ. (επεξεργασμένο)
6 λεπτά πριν, akoinonitos είπε

Για bdies υποτιθεται πως ναι

Για τον memory controller έλεγα.....τα bdies γενικά ξέρω οτί αντέχουν και πάνω από 1,4+ v .

Επεξ/σία από BabisTs
  • Like 1

15 λεπτά πριν, BabisTs είπε

Για τον memory controller έλεγα.....τα bdies γενικά ξέρω οτί αντέχουν και πάνω από 1,4+ v .

δεν ξερω να σου απαντησω με σιγουρια ,αλλα δεν μπορω να καταλαβω πως επιρεαζεται ο Imc απο τα volts των ram ,ο imc εχει δικη του ταση vsoc, ειναι ενα ζητημα που το ειχα σαν απορια

1 λεπτό πριν, akoinonitos είπε

δεν ξερω να σου απαντησω με σιγουρια ,αλλα δεν μπορω να καταλαβω πως επιρεαζεται ο Imc απο τα volts των ram ,ο imc εχει δικη του ταση vsoc, ειναι ενα ζητημα που το ειχα σαν απορια

Δεν γνωρίζω και εγώ σίγουρα bro......απλά το ανάφερα διότι το 1.44 για daily ίσως είναι οριακό........anyway απλά τρομερό score......

• Like 1

2 λεπτά πριν, BabisTs είπε

Δεν γνωρίζω και εγώ σίγουρα bro......απλά το ανάφερα διότι το 1.44 για daily ίσως είναι οριακό........anyway απλά τρομερό score......

απο οσο εχω δει σε ryzen δεν εχει δημιουργηθει κανενα θεμα σε οσους επαιζαν στα 3466 με 1.45v ,τωρα θα δειξει το πολυ πολυ να παω σε 2700x αν παθει τπτ :D

Επισκέπτης
Αυτό το θέμα είναι πλέον κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...