Προς το περιεχόμενο

AMD Επεξεργαστές & AM4 socket

kostas_anes

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δεν ξέρω αν έχουν μπει σε προηγουμενες σελίδες. Τελικα η amd εχει ένα z490 chipset (να δούμε τι θα προσφέρει) , το b450 θα αργήσει ακόμα,  και ο οκταπύρηνος της ιντελ πάρει για τέλη Νοέμβρη link

2.png

Q4.png

3.png

Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

Δημοσ. (επεξεργασμένο)
1 ώρα πριν, EddieObscurant είπε

Δεν ξέρω αν έχουν μπει σε προηγουμενες σελίδες. Τελικα η amd εχει ένα z490 chipset (να δούμε τι θα προσφέρει) , το b450 θα αργήσει ακόμα,  και ο οκταπύρηνος της ιντελ πάρει για τέλη Νοέμβρη link

2.png

Q4.png

3.png

Τι να τον κάνει τον 8-πύρηνο τον Νοέμβρη του 2018  η Ιντελ ? :huh:

Δεν θα πάει το 2019 στα 10nm ?

Εντύπωση μου κάνει.

Επεξ/σία από adtakhs

Τα τσιπακια στα χερια σας μου θυμιζουν τα μικρα κοτοπουλακια 3 ημερων που πουλανε το πασχα για τα πιτσιρικια...δεινοπαθουν τα ατυχα!!! :lol:

2 σελιδες διαβασα και σαλταρα. :D

Σας θαυμαζω πραγματικα... :)

• Like 2

3 ώρες πριν, SeXBOX είπε

και τέλος η λάθος επιλογή της AMD να μην βάζουν προστατευτικό πλαίσιο όπως οι Intel για να μην τον ξεριζώσεις βγάζοντας το Cooler

Εγω στρίβω ελαφρά το cooler για να σπασει ο δεσμός της πάστας μεταξύ του και του cpu και να βγεί μόνο του, το κανω απο την εποχη του athlon και πιάνει παντα.

1 ώρα πριν, adtakhs είπε

Εντύπωση μου κάνει.

θα τον βγάλει στα 14 προφανώς.

• Like 1

2 ώρες πριν, adtakhs είπε

Εντύπωση μου κάνει.

Πριν λίγες μέρες που ανακοινώσανε τα οικονομικά στοιχεία της η ιντελ, σε ερωτήσεις που της έγιναν για τα προβλήματα με τα 10nm , στις απαντήσεις τους αφήσαν να εννοηθεί οτι στην καλύτερη 10nm cpus o καταναλωτής θα δει στο 2ο μισο του 2019 ενω anandtech, tomshardware κλπ στις αναλυσεις τους δεν αποκλειουν να μπορει να αγορασει ο  καταναλωτης 10nm cpu ακόμα και στο τέλος του 2019.

Οπότε ο οκταπύρηνος στα 14nm θα χει σχεδον ένα χρονο ζωής μέχρι να τον αντικαταστήσουν τα 10nm cpus

• Like 1

Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Λίγα πράγματα από εμένα, χωρίς να εχω κάνει OC. Πιστεύω έχει περιθώρια για βελτίωση. Επίσης μιας και περάσαν και οι VI & VII από τα χέρια μου... προς θεού όσοι έχετε την VI μην πάτε σε VII είναι η μέρα με την νύχτα... ανώριμα bios που δεν λειτουργούν, οδηγοί ήχου που δεν λειτουργούν με το νέο update των windows... αναβάλετε την αγορά της τουλάχιστον μέχρι να ωριμάσει ή να βγει νέα Revision γιατί είναι για κλάματα, το μόνο ωραίο ήταν η εμφάνιση.

test1.PNG.26ba6b6109944d588069fb861144ce57.PNG

test2.PNG.ade7264dff043f8bad064ca81d5eae5f.PNG

test3.PNG.93718495c0ef025283888910183b7b62.PNG

test4.PNG.f50f142e3f5e0f4d7504a9dd1a82073a.PNG

Επεξ/σία από SeXBOX

Δημοσ. (επεξεργασμένο)

μια γνώμη θέλω και συμβουλή.

Πάω σε αγορά νέο Pc

2700x

Asus Rog Crosshair VII Hero(αν και με φοβίσατε λίγο για την VII τώρα). Αλλά δεν θέλω να πάω σε 370 αφού παίρνω κάτι καινούργιο. Να πάω σε κάτι άλλο?.

Το πρόβλημα μου είναι οι μνήμες και με τα μοντέλα που υπάρχουν.

16 gb budget έτσι όπως το βλέπω είναι για 300 ευρώ πάνω κάτω.

να πάω εδώ?

G.Skill TridentZ RGB 16GB DDR4-3200MHz (F4-3200C14D-16GTZRX)

ή σε κάτι άλλο? πχ σε 3600 GTZR ή GTZRW!?. αν ναι ποια?

Ξέρω ότι υπάρχει άλλη ενότητα για νέα Pc και αναβαθμίσεις απλώς πάτησα πάνω στο θέμα της μητρικής VI vs  VII.

Επεξ/σία από Dinoel

1 ώρα πριν, Dinoel είπε

Πάω σε αγορά νέο Pc

2700x

Asus Rog Crosshair VII Hero(αν και με φοβίσατε λίγο για την VII τώρα). Αλλά δεν θέλω να πάω σε 370 αφού παίρνω κάτι καινούργιο. Να πάω σε κάτι άλλο?.

να πάω εδώ?

Ξέρω ότι υπάρχει άλλη ενότητα για νέα Pc και αναβαθμίσεις απλώς πάτησα πάνω στο θέμα της μητρικής VI vs  VII.

Μπορείς να δεις και την Taichi.

1 ώρα πριν, Dinoel είπε

Πάω σε αγορά νέο Pc

2700x

να πάω εδώ?

Δεν κοιτάς προς TAICHI ?

• Like 1

Δημοσ. (επεξεργασμένο)

αχχαχαχα όντως το είδα που αναφέρατε πολλές φορές την Taichi και φαίνεται εμφανισιακά τουλάχιστον πολύ ωραία.

Δεν υπάρχει πουθενά αυτήν την στιγμή.... άνοιξε η γη και την κατάπιε.( για την x470 μιλάω)

---

Φαντάζομαι δεν έχει βγει ακόμα στην αγορά :)

Επεξ/σία από Dinoel

3 λεπτά πριν, Dinoel είπε

αχχαχαχα όντως το είδα που αναφέρατε πολλές φορές την Taichi και φαίνεται εμφανισιακά τουλάχιστον πολύ ωραία.

Δεν υπάρχει πουθενά αυτήν την στιγμή.... άνοιξε η γη και την κατάπιε.( για την x470 μιλάω)

---

Φαντάζομαι δεν έχει βγει ακόμα στην αγορά :)

Δεν είναι μονάχα εμφανισιακά αλλά και λειτουργικά πάρα πολύ καλή. Η Asrock άρχισε από το 2010 και μετά να βγάζει πολύ καλά έως και κορυφαία προϊόντα( εντάξει είχε και τις πατάτες τις, αλλά και ποιά εταιρεία δεν είχε, MSI και ολόκληρη η σειρά της για το ΑΜ3+ που πήγε άπατη). Πρώην κάτοχος της επικής 990FX Extreme 9 που της είχα πιει το αίμα ακόμη και σε LN2 καταστάσεις και ποτέ δεν έκανε το παραμικρό, είμαι τώρα στην X370 Taichi και guess what, η επόμενη θα είναι αυτή η μητρικάρα! 

X470%20Taichi%20Ultimate(L1).png

• Like 1

Ε,Ε,έφτασε :D, μόλις παρέλαβα, θα έστηνα αλλα η γυναίκα θέλει Σ/Κ εκτός Αθηνών,ο παλιός θα πάει στο mx 330 που έχω πίσω με το τελευταίο κίτ 8gb3200 που δέν πούλησα με μερικές μόντες.

5aec1c301cb0a_.jpg.2ccafed57df5fe01b9ea89ea554e915e.jpg

• Like 10

Καλορίζικα!

4 λεπτά πριν, cpc464 είπε

imageproxy.php?img=&key=2f3e8a0ffdb7258f

Ε,Ε,έφτασε :D, μόλις παρέλαβα, θα έστηνα αλλα η γυναίκα θέλει Σ/Κ εκτός Αθηνών,ο παλιός θα πάει στο mx 330 που έχω πίσω με το τελευταίο κίτ 8gb3200 που δέν πούλησα με μερικές μόντες.

5aec1c301cb0a_.jpg.2ccafed57df5fe01b9ea89ea554e915e.jpg

Καλορίζικα!

Επισκέπτης
Αυτό το θέμα είναι πλέον κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.
  • Δημιουργία νέου...