ASDIC Δημοσ. 30 Απριλίου 2018 Share Δημοσ. 30 Απριλίου 2018 Αγγλια δεν καταλαβαινουν απο τετοια πραγματα..... Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
music_lover Δημοσ. 30 Απριλίου 2018 Share Δημοσ. 30 Απριλίου 2018 (επεξεργασμένο) 4 λεπτά πριν, ASDIC είπε Αγγλια δεν καταλαβαινουν απο τετοια πραγματα..... Ουπς..τώρα το είδα,,σορυυυ Μεγεία το νέο σύστημα! Επεξ/σία 30 Απριλίου 2018 από music_lover 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Zaknafein Δημοσ. 1 Μαΐου 2018 Share Δημοσ. 1 Μαΐου 2018 11 ώρες πριν, ASDIC είπε την εκανα την αμαρτια και εγω. 2600Χ, Aorus Gaming 7 + Ripjaws 3600 CL17 ερχονται αυριο. Αν το προηγούμενο ήταν Tiger, αυτό που σου έρχεται είναι Leopard 2A6HELL (της κολάσεως, όχι Hellenic ). Μεγειές! 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
ASDIC Δημοσ. 1 Μαΐου 2018 Share Δημοσ. 1 Μαΐου 2018 Εστειλα και το εμαιλ στην Νoctua να μου στειλουν το ΑΜ4 bracket, οποτε θα τεσταρω με στοκ ψυκτρα τις πρωτες μερες. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
_Theo_ Δημοσ. 1 Μαΐου 2018 Share Δημοσ. 1 Μαΐου 2018 5 ώρες πριν, ASDIC είπε Εστειλα και το εμαιλ στην Νoctua να μου στειλουν το ΑΜ4 bracket, οποτε θα τεσταρω με στοκ ψυκτρα τις πρωτες μερες. Καλοδούλευτο το νέο σύστημα. Έκανες εξαιρετική επιλογή. Καιρός ήταν να φύγεις απο την σαπίλα των FX και εσύ. Στις 29/4/2018 στις 8:24 ΜΜ, jimakos234 είπε Ετοιμος, απλα τα windows θελουν και κατι χιλιαδες Update, οποτε να τρεξω κατι σημερα δεν το βλεπω... Aν και παρατηρησα μπoυσταρει μεχρι 4,1 ο 2700, αλλα ειδα και ρευμα 1,407 Καλοδούλευτο το "τέρας"!! 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Acmilangr2 Δημοσ. 1 Μαΐου 2018 Share Δημοσ. 1 Μαΐου 2018 (επεξεργασμένο) @Spartan Μπορείς να ανεβάσεις benchmark assasin's creed origings ultra high 1080p; Επεξ/σία 1 Μαΐου 2018 από Acmilangr2 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
akoinonitos Δημοσ. 1 Μαΐου 2018 Share Δημοσ. 1 Μαΐου 2018 1 ώρα πριν, Acmilangr2 είπε @Spartan Μπορείς να ανεβάσεις benchmark assasin's creed origings ultra high 1080p; Ρε το εχετε καψει Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Acmilangr2 Δημοσ. 1 Μαΐου 2018 Share Δημοσ. 1 Μαΐου 2018 13 λεπτά πριν, akoinonitos είπε Ρε το εχετε καψει Δεν κατάλαβα. Που είναι το κακό; Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
akoinonitos Δημοσ. 1 Μαΐου 2018 Share Δημοσ. 1 Μαΐου 2018 1 λεπτό πριν, Acmilangr2 είπε Δεν κατάλαβα. Που είναι το κακό; πουθενα αλλα ρε φιλε στειλτου ενα προσωπικο μηνυμα ,μην τα γραφεται οπου να'ναι Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Acmilangr2 Δημοσ. 1 Μαΐου 2018 Share Δημοσ. 1 Μαΐου 2018 Μόλις τώρα, akoinonitos είπε πουθενα αλλα ρε φιλε στειλτου ενα προσωπικο μηνυμα ,μην τα γραφεται οπου να'ναι Δεν ειναι όπου ναναι. Έχει τον ryzen 2700x και με βέλτιστο tweek στις μνήμες του. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Ntinaras Δημοσ. 1 Μαΐου 2018 Share Δημοσ. 1 Μαΐου 2018 Fatal1ty X370 Gaming X Ryzen 5 1600 G.Skill RipjawsV 16GB DDR4-3200MHz Και εχω το εξης προβλημα με το bios 4.50, δουλευουν ολα μια χαρα. 3.7Ghz ελαφρυ Oc με στοκ ψυκτρα και ταση, και οι μνημες με το xmp στα 3200 αν βαλω πιο καινουριο bios γαμιεται ο διας. Υποπτευομαι οτι φταιει αυτο PinnaclePI-AM4_1.0.0.1a Αν και ο επεξεργαστης και οι μνημες δεν ειναι 3.2 Ghz και 2133Mhz τρωω αμετρητες bsod Μεσα στα παιχνιδια. Ακομα και στο youtube κρασαρει. τισκατα? Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
akoinonitos Δημοσ. 1 Μαΐου 2018 Share Δημοσ. 1 Μαΐου 2018 (επεξεργασμένο) 5 λεπτά πριν, Acmilangr2 είπε Δεν ειναι όπου ναναι. Έχει τον ryzen 2700x και με βέλτιστο tweek στις μνήμες του. , κανε οτι σε φωτισει ο θεος... 5 λεπτά πριν, Ntinaras είπε Fatal1ty X370 Gaming X Ryzen 5 1600 G.Skill RipjawsV 16GB DDR4-3200MHz Και εχω το εξης προβλημα με το bios 4.50, δουλευουν ολα μια χαρα. 3.7Ghz ελαφρυ Oc με στοκ ψυκτρα και ταση, και οι μνημες με το xmp στα 3200 αν βαλω πιο καινουριο bios γαμιεται ο διας. Υποπτευομαι οτι φταιει αυτο PinnaclePI-AM4_1.0.0.1a Αν και ο επεξεργαστης και οι μνημες δεν ειναι 3.2 Ghz και 2133Mhz τρωω αμετρητες bsod Μεσα στα παιχνιδια. Ακομα και στο youtube κρασαρει. τισκατα? Τι το ηθελες το PinnaclePI ,γυρνα στον παλιο agesa ,χωρις πλακα 1.0.0.6 και αγιος ο θεος για τους πρωτους ryzen δεν υπαρχει λογος να πατε σε νεο agesa Επεξ/σία 1 Μαΐου 2018 από akoinonitos Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
_Theo_ Δημοσ. 1 Μαΐου 2018 Share Δημοσ. 1 Μαΐου 2018 (επεξεργασμένο) 4 λεπτά πριν, Ntinaras είπε Fatal1ty X370 Gaming X Ryzen 5 1600 G.Skill RipjawsV 16GB DDR4-3200MHz Και εχω το εξης προβλημα με το bios 4.50, δουλευουν ολα μια χαρα. 3.7Ghz ελαφρυ Oc με στοκ ψυκτρα και ταση, και οι μνημες με το xmp στα 3200 αν βαλω πιο καινουριο bios γαμιεται ο διας. Υποπτευομαι οτι φταιει αυτο PinnaclePI-AM4_1.0.0.1a Αν και ο επεξεργαστης και οι μνημες δεν ειναι 3.2 Ghz και 2133Mhz τρωω αμετρητες bsod Μεσα στα παιχνιδια. Ακομα και στο youtube κρασαρει. τισκατα? Μην βάλεις πιο καινούργιο BIOS. Πέρα από την πλάκα, σίγουρα φταίει το BIOS. Στείλε κάνα mail στην εταιρεία μπας σου απαντήσει και βρείς τη λύση. Ειδάλλως περίμενε να βγεί ακόμα πιο καινούργιο. Επεξ/σία 1 Μαΐου 2018 από _Theo_ Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Spartan117 Δημοσ. 1 Μαΐου 2018 Share Δημοσ. 1 Μαΐου 2018 1 ώρα πριν, Acmilangr2 είπε @Spartan Μπορείς να ανεβάσεις benchmark assasin's creed origings ultra high 1080p; Γύρισα Ελλάδα και μέχρι την άλλη εβδομάδα δεν έχω πρόσβαση στο PC, όταν γυρίσω θα τρέξω μερικά bench. Θέλω να δω άμα μπορώ να έχω 3533 CL14 stable γιατί πριν φύγω σχεδόν το κατάφερα αλλα μου πέταξε ένα error στα 30 λεπτά GSAT, ίσως χρειαστεί να χαλαρώσω μερικά timings. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Ntinaras Δημοσ. 1 Μαΐου 2018 Share Δημοσ. 1 Μαΐου 2018 1 λεπτό πριν, _Theo_ είπε Μην βάλεις πιο καινούργιο BIOS. Πέρα από την πλάκα, σίγουρα φταίει το BIOS. Στείλε κάνα mail στην εταιρεία μπας σου απαντήσει και βρείς τη λύση. Ειδάλλως περίμενε να βγεί ακόμα πιο καινούργιο. εχουνε βγει αλλα 2 beta απο τοτε και 2 κανονικα εκνευριζομαι :/ Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Προτεινόμενες αναρτήσεις