mindtrapper Δημοσ. 28 Απριλίου 2018 Share Δημοσ. 28 Απριλίου 2018 Μήπως δεν έχει πατήσει καλά το cooler; Σε τι κουτί αυτά; Έχει βελτίωση αν βγάλεις το μπροστά και το πλαϊνό; Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
SeXBOX Δημοσ. 28 Απριλίου 2018 Share Δημοσ. 28 Απριλίου 2018 3 minutes ago, mindtrapper said: Μήπως δεν έχει πατήσει καλά το cooler; Σε τι κουτί αυτά; Έχει βελτίωση αν βγάλεις το μπροστά και το πλαϊνό; Την εβγαλα και την ξανά έβαλα 2-3 φορές αλλά τα ίδια, αφαίρεσα το 4πινο καλώδιο τροφοδοσίας της CPU αλλά ίδιες θερμοκρασίες, εχω το Corsair Graphite Series 780T Full Tower... από μπροστά μπάζει από πάνω, κάτω και πίσω βγάζει τον αέρα, εχω γεμίσει Fans εχω κάνει πολλούς συνδυασμούς. Τώρα που έβαλα το μεγάλο κλιματιστικό σε λειτουργία στους 25c έχει πέσει στους 58c. Είναι ο χώρος τέτοιος γιατί έχει μεγάλη μόνωση για να μην ξεφεύγει ο ήχος και ενοχλεί και με όλα τα μηχανήματα σε λειτουργία λαμπαδιάζει ο τόπος... χειμώνα δεν εχω θέμα, με τον 1800x άρχισα να εχω όταν ψιλό ζέσταινε ο καιρός και τον έφερα Ελλάδα μετά έβαλα τον 2700x με AIO αλλά κάηκε στη θύρα τροφοδοσίας της και έβγαλε καπνούς μαύρους γιατί το καλώδιο τροφοδοσίας τα κακάρωσε ξαφνικά και πήρε και την ψήκτρα μαζί. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
mindtrapper Δημοσ. 28 Απριλίου 2018 Share Δημοσ. 28 Απριλίου 2018 Απλά αν όντως έχει τόσο μεγάλη θερμοκρασία το δωμάτιο δεν θα σε βοηθήσει και τόσο το ΑΙΟ. Βάλε τα κάτω να βάζουν αέρα. Κοίτα να δεις πόσο undervolt σε παίρνει να κάνεις και να παραμείνεις stable. Αυτά μπορώ να σκεφτώ προς το παρόν, έπιασαν νωρίς οι ζεστές φέτος. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
george kesoglu Δημοσ. 28 Απριλίου 2018 Share Δημοσ. 28 Απριλίου 2018 καμια apu με επιδοσεις 1050ti θα βγαλει ??? εχει ακουστει κατι ??? Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
mindtrapper Δημοσ. 28 Απριλίου 2018 Share Δημοσ. 28 Απριλίου 2018 1 ώρα πριν, george kesoglu είπε καμια apu με επιδοσεις 1050ti θα βγαλει ??? εχει ακουστει κατι ??? Έχει βγάλει με την Intel το Hades Canyon, Intel CPU και Vega GPU. Δεν είναι APU, είναι ξεχωριστά αλλά στο ίδιο substrate. Η τιμή πονάει βέβαια. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Heatspreader Δημοσ. 29 Απριλίου 2018 Share Δημοσ. 29 Απριλίου 2018 13 ώρες πριν, SeXBOX είπε Την δευτέρα έρχεται η Corsair 150i PRO RGB. Καλορίζικη. Ρε γαμώτο όμως, προσωπικά εμφανισιακά μου φαίνεται η χειρότερη που έχει βγάλει. Πολύ πλαστικό παιχνίδι μου κάνει αυτό το γκρι όπως το βλέπω στις φωτογραφίες. Ελπίζω από κοντά να είναι διαφορετική. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
SeXBOX Δημοσ. 29 Απριλίου 2018 Share Δημοσ. 29 Απριλίου 2018 Οι λόγοι που επέλεξα αυτή είναι πολλοί. Είναι αθόρυβη, στα άλλα PCs που δεν έχουν πρόβλημα όλες είναι Corsair και εχω μόνο καλά λόγια να πω. Είναι μαγνητικά τα fans κάτι που τα κάνει να μην θέλουν υπερβολικές τάσεις για να spinnάρουν. Το μόνο πρόβλημα είναι ότι ή θα πρέπει να αφαιρέσω το DVD RW ή να το κατεβάσω ένα επίπεδο για να χωρέσει το radiator. Τώρα όσο αφορά τα RGB και τα effects δεν δίνω καμία σημασία, ίσως στο μέλλον να βάλω άλλα fans που θα είναι πιο dark να μην χτυπάνε πολύ στο μάτι. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
jimakos234 Δημοσ. 29 Απριλίου 2018 Share Δημοσ. 29 Απριλίου 2018 Αν δεν εχει leaks μεχρι τις 3, ξεκιναω και βαζω σκληρους + windows να δουμε που ειμαστε... 4 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
adtakhs Δημοσ. 29 Απριλίου 2018 Share Δημοσ. 29 Απριλίου 2018 21 λεπτά πριν, jimakos234 είπε Αν δεν εχει leaks μεχρι τις 3, ξεκιναω και βαζω σκληρους + windows να δουμε που ειμαστε... Σου προτείνω Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
cpc464 Δημοσ. 29 Απριλίου 2018 Share Δημοσ. 29 Απριλίου 2018 58 λεπτά πριν, jimakos234 είπε Αν δεν εχει leaks μεχρι τις 3, ξεκιναω και βαζω σκληρους + windows να δουμε που ειμαστε... Με νεράκι και pt nuke θα το τρέχεις?, πάντως για custom loop εγώ θα το έτρεχα όλη την νύχτα για να είμαι 100% σίγουρος. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
jimakos234 Δημοσ. 29 Απριλίου 2018 Share Δημοσ. 29 Απριλίου 2018 @cpc464 Εχω ασπρο παστελ υγρο αποτ Thermaltake, απλα εβαλα απιονισμενο νερο για να δω αν τρεχει τιποτα,μην παει στραφι το αλλο. Τωρα να το αφησω ολη νυχτα το σκεφτομαι, δεν εχω δει να τρεχει κατι μεχρι τωρα... ισως το αφησω και την νυχτα μετα που το στησω... Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
cpc464 Δημοσ. 29 Απριλίου 2018 Share Δημοσ. 29 Απριλίου 2018 1 λεπτό πριν, jimakos234 είπε @cpc464 Εχω ασπρο παστελ υγρο αποτ Thermaltake, απλα εβαλα απιονισμενο νερο για να δω αν τρεχει τιποτα,μην παει στραφι το αλλο. Τωρα να το αφησω ολη νυχτα το σκεφτομαι, δεν εχω δει να τρεχει κατι μεχρι τωρα... ισως το αφησω και την νυχτα μετα που το στησω... Έχω πετάξει ένα σωρό λεφτά σε υγρά, το καλύτερο τελικά είναι απεσταγμένο νεράκι και ασημένιο πηνίο, η βιοκτόνο, άσε που το υγρό μια φορά μου χάλασε και αντλία, αρκεί βέβαια να έχεις ίδια μέταλλα στο loop. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
jimakos234 Δημοσ. 29 Απριλίου 2018 Share Δημοσ. 29 Απριλίου 2018 Ετοιμος, απλα τα windows θελουν και κατι χιλιαδες Update, οποτε να τρεξω κατι σημερα δεν το βλεπω... Aν και παρατηρησα μπoυσταρει μεχρι 4,1 ο 2700, αλλα ειδα και ρευμα 1,407 11 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
ASDIC Δημοσ. 30 Απριλίου 2018 Share Δημοσ. 30 Απριλίου 2018 την εκανα την αμαρτια και εγω. 2600Χ, Aorus Gaming 7 + Ripjaws 3600 CL17 ερχονται αυριο. 12 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
music_lover Δημοσ. 30 Απριλίου 2018 Share Δημοσ. 30 Απριλίου 2018 2 λεπτά πριν, ASDIC είπε την εκανα την αμαρτια και εγω. 2600Χ, Aorus Gaming 7 + Ripjaws 3600 CL17 ερχονται αυριο. Πρωτομαγιά αύριο..μεθαύριο εννοείς Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Προτεινόμενες αναρτήσεις