Προς το περιεχόμενο

AMD Επεξεργαστές & AM4 socket

kostas_anes

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ. (επεξεργασμένο)
1 λεπτό πριν, IoaZ είπε

Taichi από ότι θυμάμαι είχε θέμα με  RAM OC . ( Δεν ανέβαζε τόσο εύκολα όσο η C6H ) 

Διορθωθηκε απο οτι εχω διαβασει και δει,  παντως μιλαμε για καινουρια μοντελα σιγουρα θα γινουμε testers οσοι αγορασουμε.

Επεξ/σία από akoinonitos
  • Like 1
  • Thanks 1
Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

16 λεπτά πριν, John-lamia είπε

Έχει πάει κανένας από fx χ8 σε Χ4ryzen να μας πει εντυπώσεις ;

Mαλιστα, εγω πριν απο καμια εβδομαδα. Πηγα σε 1400 και οι διαφορες που παρατηρησα ηταν.... μικρες στην καλυτερη. Ναι μεν υψηλοτερα max FPS σε μερικα παιχνιδια αλλα ηδη ειχα 100κατι στα περισσοτερα οποτε αν δεν εχω afterburner ανοιχοτ δεν βλεπω διαφορα. Σε rendering και τα λοιπα ειδα καλυτερους χρονους βεβαια. Δεν αξιζει η αλλαγη σε 4πυρηνο θα ελεγα.

• Thanks 2

1 ώρα πριν, petranthe είπε

Το μεγαλύτερο μειονέκτημα της Taichi για μένα είναι τα δύο χρόνια εγγύηση και η τραγική κάρτα ήχου, όπως επίσης και η μη ρύθμιση των fans από τα windows(δεν ξέρω αν το άλλαξαν αυτό)

Κατά τ' άλλα πρόκειται για μια πολύ καλή μητρική αλλά στα λεφτά της θα προτιμούσα C7H ξεκάθαρα.

Σε ξένα σαιτ βλέπω ότι δίνουν 3 χρόνια εγγύηση. Στο σαιτ της η Asrock γράφει τα παρακάτω.

https://www.asrock.com/support/index.asp?cat=RMA

4 λεπτά πριν, BlueBlood7 είπε

Σε ξένα σαιτ βλέπω ότι δίνουν 3 χρόνια εγγύηση. Στο σαιτ της η Asrock γράφει τα παρακάτω.

https://www.asrock.com/support/index.asp?cat=RMA

ASRock IPC provide 24 months warranty service to Authorized Distributor or direct customer. End users should refer to the retailer or original vender RMA & Refund policy. If experiencing difficulties in warranty service through your dealer or place of purchase, ASRock will attempt to resolve this issue.

Γιατι να δωσει κανεις 300 ευρω για μητρικη; δε θα ηταν καλυτερο να παρεις μια φθηνη και τα υπολοιπα να τα βαλεις σε οτιδηποτε αλλο; γιατι απο οσο ειδα ολες οι μητροκες εχουν τη δυνατοτητα να ανεβασουν τους ραιζεν σε μαξ συχνοτητες.. εγω ελεγα να πετιμενω για τις b450 και να κανω την αλλαγη σε ραιζεν

• Like 2

12 λεπτά πριν, petranthe είπε

ASRock IPC provide 24 months warranty service to Authorized Distributor or direct customer. End users should refer to the retailer or original vender RMA & Refund policy. If experiencing difficulties in warranty service through your dealer or place of purchase, ASRock will attempt to resolve this issue.

Μα γ αυτό το έβαλα, αλλά επαναλαμβάνω σαιτ του εξωτερικού όπως το Newegg γράφουν για 3 χρόνια εγγύηση. Ή δίνει 1 χρόνο το κατάστημα ή έχουν κάνει λάθος.

Όπως και να χει και το έχω ξανά γράψει, μαύρο στην στην Asrock για την μείωση της εγγύησης. Οι άλλες εταιρείες σε πηγάδι κατούρησαν?

29 λεπτά πριν, BlueBlood7 είπε

Μα γ αυτό το έβαλα, αλλά επαναλαμβάνω σαιτ του εξωτερικού όπως το Newegg γράφουν για 3 χρόνια εγγύηση. Ή δίνει 1 χρόνο το κατάστημα ή έχουν κάνει λάθος.

Όπως και να χει και το έχω ξανά γράψει, μαύρο στην στην Asrock για την μείωση της εγγύησης. Οι άλλες εταιρείες σε πηγάδι κατούρησαν?

2 ετη η επίσημη Asrock + 1 χρόνο εξτρά το εκάστοτε κατάστημα σύνολο 3 έτη

4 λεπτά πριν, BlueBlood7 είπε

Ο ένας εξτρά από που προκύπτει?

Είναι στη διακριτική ευχέρεια του καταστήματος αν θα σου δώσει 1 επιπλέον χρόνο. Η νόμιμη εγγύηση καλύπτει μία διετία. Πολλά καταστήματα προσφέρουν έναν επιπλέον χρόνο.

Φάουλ, πάντως, της asrock, τη στιγμή που πολλοί κατασκευαστές μητρικών (ή hardware γενικότερα) προσφέρουν περισσότερα έτη.

• Like 1

1 λεπτό πριν, DEADLAZARUS είπε

Είναι στη διακριτική ευχέρεια του καταστήματος αν θα σου δώσει 1 επιπλέον χρόνο. Η νόμιμη εγγύηση καλύπτει μία διετία. Πολλά καταστήματα προσφέρουν έναν επιπλέον χρόνο.

Φάουλ, πάντως, της asrock, τη στιγμή που πολλοί κατασκευαστές μητρικών (ή hardware γενικότερα) προσφέρουν περισσότερα έτη.

Η gigabyte ποσο δίνει ?

Δημοσ. (επεξεργασμένο)
8 λεπτά πριν, DEADLAZARUS είπε

΄Την νόμιμη εγγύηση την γνωρίζω. Ο νόμος γράφει για επιπλέον εγγύηση ΔΕΝ γράφει 1 χρόνο. Άρα λοιπόν όποιος αγοράσει asrock μητρική θα πρέπει να ζητήσει με κάποιον τρόπο (όπως να αναγράφεται η εγγύηση στην απόδειξη ή με οποιονδήποτε άλλον τρόπο) πόση είναι η εγγύηση για να μην έχει μπλεξίματα.

Η ASUS είναι ξεκάθαρη και το γράφει στο σαι της για 3 χρόνια.

Επεξ/σία από BlueBlood7

Για τις μητρικές της δεν ξέρω. Στην x ti που έχω, 4 χρόνια (με εγγραφή στο site της).

1 λεπτό πριν, BlueBlood7 είπε

Ο νόμος γράφει για επιπλέον εγγύηση δεν γράφει 1 χρόνο.

Άρα λοιπόν όποιος αγοράσει asrock μητρική θα πρέπει να ζητήσει με κάποιον τρόπο (όπως να αναγράφεται η εγγύηση στην απόδειξη ή με οποιονδήποτε άλλον τρόπο) πόση είναι η εγγύηση για να μην έχει μπλεξίματα.

Ναι, δεν το διατύπωσα σωστά. Μπορεί ο πωλητής να σου δώσει και 2 και 3 χρόνια κ.ο.κ.

Η asrock, απ' ότι κατάλαβα, δίνει το νόμιμο. 2 χρόνια και τέλος. Για επιπλέον, πρέπει να συνεννοηθείς με τον πωλητή.

Η Gigabyte δεν γράφει ούτε αυτή αλλά επειδή ζητάει να βάλεις χώρα πιθανόν να υπάρχουν διαφορές από χώρα σε χώρα. Όποιος θέλει ρωτά.

https://www.gigabyte.com/Support/Technical-Support

2 ώρες πριν, TRILOBYTER είπε

Γιατι να δωσει κανεις 300 ευρω για μητρικη; δε θα ηταν καλυτερο να παρεις μια φθηνη και τα υπολοιπα να τα βαλεις σε οτιδηποτε αλλο; γιατι απο οσο ειδα ολες οι μητροκες εχουν τη δυνατοτητα να ανεβασουν τους ραιζεν σε μαξ συχνοτητες.. εγω ελεγα να πετιμενω για τις b450 και να κανω την αλλαγη σε ραιζεν

Το ίδιο αναρωτιέμαι κι εγώ εδώ και μερικά χρόνια, που έχουν ξεφύγει οι τιμές των μητρικών. Μου φαίνεται το λιγότερο υπερβολή να πάρεις μητρική με 2,5 και 3 κατοστάρικα όταν ο επεξεργαστής κάνει 200-220 και θα πάρει μάξιμουμ 200 MHz  από oc.Καλυτέρα να κρατήσεις την διαφορά και να πας στο επόμενο σκαλί επεξεργαστή κατά τη γνώμη μου.

• Like 2

Επισκέπτης
Αυτό το θέμα είναι πλέον κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...