Προς το περιεχόμενο

AMD Επεξεργαστές & AM4 socket

kostas_anes

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ. (επεξεργασμένο)
7 λεπτά πριν, stavroulis1985 είπε

Μια asus ROG strix X470-F Gaming μαζι με τις Corsair Vengeance RGB 16BG 3200 για το 2600Χ ειναι καλη επιλογη?

Παιρνεις την asus prime x470 pro και τα λεφτα που κερδιζεις τα δινεις σε καλυτερες μνημες

11 λεπτά πριν, james rod είπε

γιατι ολα τα τεστ γινονται με καποια στανταρ σπεκ που δινει ο κατασκευαστης. μετα ας μετρησουν και με 3600 και οτι αλλο θελουν. ετσι γινεται σε ολα τα προιοντα.

τι πραγμα ακριβως, δεν καταλαβα.

δεν εχεις αδικο

τεσταρε ryzen στα 2933 και intel στα 2666

Επεξ/σία από akoinonitos
Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

13 λεπτά πριν, stavroulis1985 είπε

Μια asus ROG strix X470-F Gaming μαζι με τις Corsair Vengeance RGB 16BG 3200 για το 2600Χ ειναι καλη επιλογη?

Καλυτερα δες κατι σε bdie. Μην πατε σε hynix η Micron.

10 λεπτά πριν, akoinonitos είπε

Παιρνεις την asus prime x470 pro και τα λεφτα που κερδιζεις τα δινεις σε καλυτερες μνημες

δεν εχεις αδικο

τεσταρε ryzen στα 2933 και intel στα 2666

Πολυ μικρες οι διαφορες στα 2666 με 3200 σε intel οντως. Επειδη η πλειοψηφια ουτε ξερει τι ειναι bios και θα αφησει τις μνημες ακομα και στα 2133 καταλαβαινουμε τι γινεται. 

2 hours ago, cpc464 said:

Αυτοί υποτίθεται πως έχουν 5-6 χρόνια εγγύηση, δέν έκανες RMA?.

2 hours ago, Heybro said:

6 χρονια εχουν ναι. Και ειναι εξαιρετικο το support τους. Βγαζει φωτογραφιες οτι δεν δουλευουν κτλ και σε 2 μερες του εχουν στειλει αλλη καινουργια του κουτιου. Ενα απο τα καλα της nzxt.

Το ξέρω ότι έχουν 6 χρονια αλλά υπάρχουν κάποια θεματάκια, 1ον το κάψιμο έγινε μέσα και έξω δεν φαίνεται τίποτα, το καταλαβαίνεις μόνο αν την μυρίσεις. 2ον Δεν θέλω ξανά x62, ούτε να τη βλέπω. 3ον αν ξανά πάρω AIO θα είναι Corsair που εχω και στο άλλο σύστημα 4 χρονια τώρα και απλά είναι καταπληκτική. και 4ον αν την βάλω με κάποιο τρόπο σε λειτουργία δεν ξέρω τι μπορεί να συμβεί + το καλώδιο της δεν δουλεύει πια γιατί το πήρε μαζί της.

1 λεπτό πριν, SeXBOX είπε

Το ξέρω ότι έχουν 6 χρονια αλλά υπάρχουν κάποια θεματάκια, 1ον το κάψιμο έγινε μέσα και έξω δεν φαίνεται τίποτα, το καταλαβαίνεις μόνο αν την μυρίσεις. 2ον Δεν θέλω ξανά x62, ούτε να τη βλέπω. 3ον αν ξανά πάρω AIO θα είναι Corsair που εχω και στο άλλο σύστημα 4 χρονια τώρα και απλά είναι καταπληκτική. και 4ον αν την βάλω με κάποιο τρόπο σε λειτουργία δεν ξέρω τι μπορεί να συμβεί + το καλώδιο της δεν δουλεύει πια γιατί το πήρε μαζί της.

στελενεις ενα mail  στην nzxt της λες οτι χαλασε ,την στελνεις στην αλλαζουν και την πουλας, ειναι κριμα να χασεις τα λεφτα εφοσον καλυπτεσαι απο την εγγυηση.

• Like 1

1 minute ago, akoinonitos said:

στελενεις ενα mail  στην nzxt της λες οτι χαλασε ,την στελνεις στην αλλαζουν και την πουλας, ειναι κριμα να χασεις τα λεφτα εφοσον καλυπτεσαι απο την εγγυηση.

Ναι δεν λέω... 150€+ έχει, να μπω σε όλη αυτήν την φασαρία για μια NZXT; Δεν με πειράζει ούτως η άλλως αυτά τα χρήματα δεν θα μου λείψουν καθώς οι πηγές εσόδων μου είναι αρκετές, ενταξ δεν είμαι και κάνας "μπρούκλης" αλλά όσο να ναι απλά δεν θα μου λείψουν τα χρήματα αυτά. Θα βολευτώ με της AMD τώρα με λίγο OC όχι υπερβολές και όταν καλοκαιριάσει για τα καλά πάω βουρ για Corsair.

1 λεπτό πριν, SeXBOX είπε

Ναι δεν λέω... 150€+ έχει, να μπω σε όλη αυτήν την φασαρία για μια NZXT; Δεν με πειράζει ούτως η άλλως αυτά τα χρήματα δεν θα μου λείψουν καθώς οι πηγές εσόδων μου είναι αρκετές, ενταξ δεν είμαι και κάνας "μπρούκλης" αλλά όσο να ναι απλά δεν θα μου λείψουν τα χρήματα αυτά. Θα βολευτώ με της AMD τώρα με λίγο OC όχι υπερβολές και όταν καλοκαιριάσει για τα καλά πάω βουρ για Corsair.

Oπως νομιζεις αλλα δεν ειναι τοση ταλαιπωρια οσο φανταζεσαι.

8 λεπτά πριν, SeXBOX είπε

5 λεπτα υποθεση ειναι να ξερεις θα σε πουν να δωσεις διευθυνση κτλ και θα στην στειλουν αμεσως. Στην τιμη ειναι και τα 6 χρονια εγγυηση. Ειναι που θα πεσεις. Εγω ειμαι πολυ ευχαριστημενος τωρα θα δειξει για το μελλον. 

8 minutes ago, Heybro said:

5 λεπτα υποθεση ειναι να ξερεις θα σε πουν να δωσεις διευθυνση κτλ και θα στην στειλουν αμεσως. Στην τιμη ειναι και τα 6 χρονια εγγυηση. Ειναι που θα πεσεις. Εγω ειμαι πολυ ευχαριστημενος τωρα θα δειξει για το μελλον. 

2 tips θα σου δώσω, αν στο Evemt Viewer βλέπεις πολλά Errors που είναι Hardware related και έχεις Spikes, τότε μάλλον να ανησυχείς. Αν όχι τότε έπεσες σε μια χαρά κομμάτι!

Δημοσ. (επεξεργασμένο)
9 λεπτά πριν, SeXBOX είπε

2 tips θα σου δώσω, αν στο Evemt Viewer βλέπεις πολλά Errors που είναι Hardware related και έχεις Spikes, τότε μάλλον να ανησυχείς. Αν όχι τότε έπεσες σε μια χαρά κομμάτι!

Εvent viewer σε πιο προγραμμα εννοεις? Οχι spikes εχω μονο αν βαλω llc7 που ειναι λογικο στο 6 και κατω δεν εχω.

Το βρηκα ενταξει κατσε να ελεγξω

https://www.howtogeek.com/123646/htg-explains-what-the-windows-event-viewer-is-and-how-you-can-use-it/

Εχω πολυ λιγα την τελευταια βδομαδα αλλα δεν γραφουν κατι για την ψυκτρα. Τα περισσοτερα ειναι στο distributedcom και λιγα στο kernel even tracing. Βεβαια 23 ειναι απο χθες και 35 ειναι ολης της βδομαδας. Χθες επαιξα αρκετα με το bios εξου και τα errors θεωρω.Την τελευταια ωρα πχ εχω 0 και παιζω παιχνιδι.

Επεξ/σία από Heybro

1 ώρα πριν, music_lover είπε

Αυτό έκανε το anandtech και πέσαν να το φάνε αλλά έχει μια λογική, δείχνει το πόσο ευαίσθητα είναι τα συστήματα απο τις μνήμες.

Δεν είναι οι μνήμες το πρόβλημα. Ο anandtech είχε νούμερα στα παιχνίδια που δεν είναι καν κοντά με τους υπόλοιπους, γι'αυτό έπεσε κράξιμο. Τα είπα περί ψύξης, δεν έχει νόημα να επαναλαμβάνομαι - το ότι δεν έχει ψύκτρα το κουτί του 8700Κ δεν σημαίνει ότι τον τεστάρεις με ότι βρεις πρόχειρο, αν θες να λέγεσαι σοβαρός reviewer.

Μάλλον τα είχανε βάλει ανάποδα τα νούμερα του 8700Κ και του 2700Χ, απ'ότι βλέπω τα αλλάξανε τώρα.

Αν δεν είχε συμβεί και στο TechDeals δεν θα τον πίστευα. Ο τύπος κράζει γενικά την AMD γενικότερα και λέει αρλούμπες. Όπως για παράδειγμα ότι χαλάνε πιο εύκολα από τα Intel.
Του είχα κάνει σχόλιο εδώ.

Δημοσ. (επεξεργασμένο)
41 λεπτά πριν, Zaknafein είπε

Δεν είναι οι μνήμες το πρόβλημα. Ο anandtech είχε νούμερα στα παιχνίδια που δεν είναι καν κοντά με τους υπόλοιπους, γι'αυτό έπεσε κράξιμο. Τα είπα περί ψύξης, δεν έχει νόημα να επαναλαμβάνομαι - το ότι δεν έχει ψύκτρα το κουτί του 8700Κ δεν σημαίνει ότι τον τεστάρεις με ότι βρεις πρόχειρο, αν θες να λέγεσαι σοβαρός reviewer.

Μάλλον τα είχανε βάλει ανάποδα τα νούμερα του 8700Κ και του 2700Χ, απ'ότι βλέπω τα αλλάξανε τώρα.

αναποδα τα ειχαν? ναι τωρα το ειδα. 0χα0χα0χ0αχ0αχ0αχ0α

τωρα θα του λενε οτι τα πηρε απο την ιντελ. :lol:

Επεξ/σία από james rod

Δημοσ. (επεξεργασμένο)
1 ώρα πριν, Zaknafein είπε

Από ότι λένε έφταιγε το HPET

https://www.anandtech.com/show/12678/a-timely-discovery-examining-amd-2nd-gen-ryzen-results

Επεξ/σία από Aten-Ra

Δημοσ. (επεξεργασμένο)
53 λεπτά πριν, Aten-Ra είπε

Λέει και άλλα ωραία πράγματα εδώ, στην ουσία απενεργοποιεί το hpet και δίνει boost στους intel cpu στο gaming ενω ο αντίκτυπος του hpet σε amd cpu είναι πολύ μικρότερος. Εξηγει όμως ότι το hpet χρειάζεται για πολλούς και σοβαρούς λόγους και δεν πρέπει να απενεργοποιείται :o

Τι άλλο θα κάνουν στα τεστ για να τους βγάλουν πρώτους? :P

https://www.anandtech.com/show/12678/a-timely-discovery-examining-amd-2nd-gen-ryzen-results/4

Το Rise of the tomb raider είχε αύξηση απόδοσης 76% σε 8700k!

Wtf? 

Το θεμα είναι σοβαρό και απο φαίνεται αποφασισαν σε ολα τα reviews τους να χρησιμοποιούν τα default settings δλδ hpet on

Θα πέσει πόνος? :P

Επεξ/σία από music_lover

Επισκέπτης
Αυτό το θέμα είναι πλέον κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.
  • Δημιουργία νέου...