strawman Δημοσ. 25 Απριλίου 2018 Share Δημοσ. 25 Απριλίου 2018 2 minutes ago, noFEARgr said: Στο crysis 3 εκει στην αρχη στην ζουγκλα μια χαρα βουτια κανει ο 7700k . Ωραια frametimes εχει γενικα ο 7700k που ειναι ο @Heybro που ελεγε οτι ειναι καλυτερος ο 7700k απο τον 2700x Πολυ μπροστα ο 7700ας Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
pirmen56 Δημοσ. 25 Απριλίου 2018 Share Δημοσ. 25 Απριλίου 2018 Εδώ είναι η δοκιμή του DF με frametimes για τον 7700K: Spoiler Νομίζω ότι ο mindblank tech απευθύνεται σε άτομα χωρίς καμία επαφή με intel για να τους αποθαρρύνει εντελώς από το να στραφούν εκεί. Κάτι αντίστοιχο με τους AMD που καίγονται δηλαδή. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Heybro Δημοσ. 25 Απριλίου 2018 Share Δημοσ. 25 Απριλίου 2018 10 λεπτά πριν, noFEARgr είπε Στο crysis 3 εκει στην αρχη στην ζουγκλα μια χαρα βουτια κανει ο 7700k . Ωραια frametimes εχει γενικα ο 7700k που ειναι ο @Heybro που ελεγε οτι ειναι καλυτερος ο 7700k απο τον 2700x Καποιο αξιοπιστο καναλι? Το παρακατω βιντεο το ειδες? Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
pirmen56 Δημοσ. 25 Απριλίου 2018 Share Δημοσ. 25 Απριλίου 2018 Μόλις τώρα, Heybro είπε Καποιο αξιοπιστο καναλι? Το παρακατω βιντεο το ειδες? Ο mindblank tech έδειχνε frame drops κάτω από 60 καρέ για τον 7700Κ 5Ghz στο GTAV. Enough said. Ούτε με i7 920 δεν είχες τέτοια drops. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Heybro Δημοσ. 25 Απριλίου 2018 Share Δημοσ. 25 Απριλίου 2018 1 λεπτό πριν, pirmen56 είπε Ο mindblank tech έδειχνε frame drops κάτω από 60 καρέ για τον 7700Κ 5Ghz στο GTAV. Enough said. Ούτε με i7 920 δεν είχες τέτοια drops. Λιγο υπερβολικο νομιζω ειδικα στο gta 5. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
strawman Δημοσ. 25 Απριλίου 2018 Share Δημοσ. 25 Απριλίου 2018 5 minutes ago, pirmen56 said: Ο mindblank tech έδειχνε frame drops κάτω από 60 καρέ για τον 7700Κ 5Ghz στο GTAV. Enough said. Ούτε με i7 920 δεν είχες τέτοια drops. 0.1% ειναι ρε φιλε. Προφανως και εχεις τετοια drops.. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
pirmen56 Δημοσ. 25 Απριλίου 2018 Share Δημοσ. 25 Απριλίου 2018 3 λεπτά πριν, Heybro είπε Λιγο υπερβολικο νομιζω ειδικα στο gta 5. Στα 0,1% lows. Ας πούμε ότι είχε κάποιο stutter. Μετά πας στο πανάλαφρο Mass Effect Andromeda και βλέπεις επίσης πολύ χαμηλά καρέ στα 1% lows για τέτοιο CPU. Κάτι δεν κάνει σωστά. Spoiler Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
akoinonitos Δημοσ. 25 Απριλίου 2018 Share Δημοσ. 25 Απριλίου 2018 (επεξεργασμένο) Ελα ρε σεις ξεκινησατε ,μιληστε... ειμαι νυχτα παλι 40 λεπτά πριν, pirmen56 είπε Στα 0,1% lows. Ας πούμε ότι είχε κάποιο stutter. Μετά πας στο πανάλαφρο Mass Effect Andromeda και βλέπεις επίσης πολύ χαμηλά καρέ στα 1% lows για τέτοιο CPU. Κάτι δεν κάνει σωστά. Εμφάνιση κρυμμένου περιεχομένου Εγω στα εβαλα και απο τις δικες μου μετρησεις τι προαλλες να δεις την διαφορα ,φαντασου τα 3600 με σφιχτα timings και οχι στο auto ποσο παραπανω performance θα παρει καθως πεφτει απομα περισσοτερο το latency και ανεβαινει το bandwidth. Ειμαι σε διλημα... εφυγε η asus prime x370pro και δεν ξερω τι να παρω. Να παω στην primex470pro? Nα δωσω ενα 80ευρω παραπανω και να παω σε CH7? Η να ξαναγυρισω σε giga? Δεν εχει κυκλοφοροσει και κανενα συγκριτικο ακομα να παρουμε λιγο ματι. Επεξ/σία 25 Απριλίου 2018 από akoinonitos Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
strawman Δημοσ. 25 Απριλίου 2018 Share Δημοσ. 25 Απριλίου 2018 40 minutes ago, pirmen56 said: Ο mindblank tech έδειχνε frame drops κάτω από 60 καρέ για τον 7700Κ 5Ghz στο GTAV. Enough said. Ούτε με i7 920 δεν είχες τέτοια drops. Mα τα κατω απο 60 καρε ειναι +16ms στα frametimes. Τα ιδια δειχνει και το DF Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Heybro Δημοσ. 25 Απριλίου 2018 Share Δημοσ. 25 Απριλίου 2018 21 λεπτά πριν, akoinonitos είπε Ελα ρε σεις ξεκινησατε ,μιληστε... ειμαι νυχτα παλι Εγω στα εβαλα και απο τις δικες μου μετρησεις τι προαλλες να δεις την διαφορα ,φαντασου τα 3600 με σφιχτα timings και οχι στο auto ποσο παραπανω performance θα παρει καθως πεφτει απομα περισσοτερο το latency και ανεβαινει το bandwidth. Ειμαι σε διλημα... εφυγε η asus prime x370pro και δεν ξερω τι να παρω. Να παω στην primex470pro? Nα δω ενα 80ευρω παραπανω και να παω σε CH7? Η να ξαναγυρισω σε giga? Δεν εχει κυκλοφοροσει και κανενα συγκριτικο ακομα να παρουμε λιγο ματι. Εχει αρκετα reviews στο guru3d για x470 τσεκαρε το. Μόλις τώρα, strawman είπε Mα τα κατω απο 60 καρε ειναι +16ms στα frametimes. Τα ιδια δειχνει και το DF 60fps ειναι ακριβως 16.6frametime 75 ειναι 13.3 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
noFEARgr Δημοσ. 25 Απριλίου 2018 Share Δημοσ. 25 Απριλίου 2018 1 ώρα πριν, akoinonitos είπε Ελα ρε σεις ξεκινησατε ,μιληστε... ειμαι νυχτα παλι Εγω στα εβαλα και απο τις δικες μου μετρησεις τι προαλλες να δεις την διαφορα ,φαντασου τα 3600 με σφιχτα timings και οχι στο auto ποσο παραπανω performance θα παρει καθως πεφτει απομα περισσοτερο το latency και ανεβαινει το bandwidth. Ειμαι σε διλημα... εφυγε η asus prime x370pro και δεν ξερω τι να παρω. Να παω στην primex470pro? Nα δωσω ενα 80ευρω παραπανω και να παω σε CH7? Η να ξαναγυρισω σε giga? Δεν εχει κυκλοφοροσει και κανενα συγκριτικο ακομα να παρουμε λιγο ματι. Αν μπορεις να δωσεις το 80αρη πηγαινε στην ch7 , εκτος τα vrm κτλπ που ειναι καλυτερα εχει πολυ περισσοτερες ρυθμισεις στο bios. Αλλιως prime pro σταθερη αξια . 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
mcrae13 Δημοσ. 25 Απριλίου 2018 Share Δημοσ. 25 Απριλίου 2018 7 ώρες πριν, strawman είπε 0.1% ειναι ρε φιλε. Προφανως και εχεις τετοια drops.. Θα τρέξω το απόγευμα αν θες gta5. Πες ρυθμίσεις και σενάριο γιατί είναι από κινητό τώρα Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Spartan117 Δημοσ. 25 Απριλίου 2018 Share Δημοσ. 25 Απριλίου 2018 8 ώρες πριν, akoinonitos είπε Nα δωσω ενα 80ευρω παραπανω και να παω σε CH7? Πάρε C7Η, αν κανεις upgrade σε 2xxx (ή 3xxx στο μέλλον) το performance enhancer κάνει την διαφορα. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
SeXBOX Δημοσ. 25 Απριλίου 2018 Share Δημοσ. 25 Απριλίου 2018 (επεξεργασμένο) Άσχετο αλλά η Kraken 62x μου πήρε φωτιά όταν έσβησε το pc και έγινε power on, έβγαζε μαύρο καπνό στο τσακ το πρόλαβα μην πάρει τίποτε άλλο μαζί της τώρα εχω την wraith spire του 2700x και δεν εχω spikes όπως με την AIO. 75c τώρα σε stock και load 100% Επεξ/σία 25 Απριλίου 2018 από SeXBOX Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Acmilangr2 Δημοσ. 25 Απριλίου 2018 Share Δημοσ. 25 Απριλίου 2018 Για αυτό πήρα το τούβλο για τον cpu Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Προτεινόμενες αναρτήσεις