Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.
6 λεπτά πριν, petranthe είπε

Κάποιο πρόβλημα θα έχεις.

Ποιο bios στην hero έχεις;

Δεν είναι φυσιολογικοί χρόνοι αυτοί με τον evo. Δοκίμασε αν θες αυτά που σου είπα πριν. 

3502χ64 το bios
εκανα αυτα που ειπες ο χρονος αυξηθηκε κατα 3 δευτερολεπτα χαχαχα

Δημοσ. (επεξεργασμένο)
4 λεπτά πριν, xeiristeis είπε

3502χ64 το bios

χαχα

Οκ τοτε δοκίμασε πάλι με fast boot enable.

Έχει βγει καινούριο bios υποψιν(6004)

Ειδικά ο πρώτος χρόνος μέχρι την post screen δεν ειναι φυσιολογικός. 

Ram Docp έχεις ; τι qcode στην οθόνη σε βγάζει στην αρχή η μητρική;

Επεξ/σία από petranthe
Δημοσ.
Μόλις τώρα, petranthe είπε

χαχα

Οκ τοτε δοκίμασε πάλι με fast boot enable.

Ειδικά ο πρώτος χρόνος μέχρι την post screen δεν ειναι φυσιολογικός. 

Ram Docp έχεις ; τι qcode στην οθόνη σε βγάζει στην αρχή η μητρική;

Ναι εχω to exmp που εχουν οι ραμ στα 3200 , Βασικα εχω τα  εξης ερωτηματα οι ddr4 δεν ειναι τοσο γρηγορες οσο oi ddr3?
Στον ι5  1150 Socket που ειχα οταν πηγαινα απο 2133 σε 2400 λυσουσε εβλεπα διαφορα στο bootarisma τωρα ανεβαζω απο 2400 σε 3200 εχω φτασει μεχρι 3666 και ειναι το ιδιο , δεν βλεπω καμια διαφορα με το ματι, αντε μερικα fps  στα παιχνιδια.
Kωδικο γραφει 24 . αλλα απο οταν εκανα την πρωτη εγκατασταση περιμενα οτι θα κανει σεταπ σε κανα 5 λεπτο και εκανε ενα τεταρτο.Hταν πολυ αργος απο την αργη για υτο ρωταω.

Δημοσ.

Λοιπόν... από το δικό μου στρατόπεδο, στις 3200 οι μνήμες είναι ασταθές το μηχάνημα και τρώει bsods στα 3133 μια χαρά... αλλά έμενα αυτό που με στεναχώρησε πιο πολύ είναι ότι δεν μπορώ να κάνω την δουλειά μου, κανονικά τρέχω 120 chrome profiles αλλά η νέα μητρική και ο επεξεργαστής αφήνουν μόνο 77.... άβυσσος...

Δημοσ. (επεξεργασμένο)
8 λεπτά πριν, xeiristeis είπε

Ναι εχω to exmp που εχουν οι ραμ στα 3200 , Βασικα εχω τα  εξης ερωτηματα οι ddr4 δεν ειναι τοσο γρηγορες οσο oi ddr3?
Στον ι5  1150 Socket που ειχα οταν πηγαινα απο 2133 σε 2400 λυσουσε εβλεπα διαφορα στο bootarisma τωρα ανεβαζω απο 2400 σε 3200 εχω φτασει μεχρι 3666 και ειναι το ιδιο , δεν βλεπω καμια διαφορα με το ματι, αντε μερικα fps  στα παιχνιδια.
Kωδικο γραφει 24 . αλλα απο οταν εκανα την πρωτη εγκατασταση περιμενα οτι θα κανει σεταπ σε κανα 5 λεπτο και εκανε ενα τεταρτο.Hταν πολυ αργος απο την αργη για υτο ρωταω.

1)Η ταχύτητα των Ram δεν παίζει ρόλο στην ταχύτητα του boot.

2)Δε γίνεται ν ανεβάζεις απλά ταχύτητες, πρέπει όλα αυτά να συνοδεύονται και με την ανάλογη τάση και με τα αναλογα timings

Θα έλεγα να περάσεις σωστά το τελευταίο bios, αν γνωρίζεις βέβαια πως να το κάνεις. Αφού το κάνεις αυτό κάνε ένα clear cmos και δοκίμασε να ενεργοποίησεις το docp όπως έχεις, και να βάλεις στο VSOC τουλάχιστον 1.0. 

Για τον χρόνο μπουταρίσματος μπορεί να φταίει και μια άκυρη συσκευη usb που έχεις πάνω.

Οι μνήμες σου θα παίξουν μια χαρά με το τελευταίο bios στην ονομαστική τους ταχύτητα.

Επεξ/σία από petranthe
Δημοσ.
18 λεπτά πριν, xeiristeis είπε

3502χ64 το bios

Κάποιο περιφερειακό έχει θέμα και δεν αναγνωρίζεται γρήγορα από το bios .

Εγώ στο σύστημά μου έχω έναν SSD που μου το κάνει που και που.

Δημοσ. (επεξεργασμένο)
6 λεπτά πριν, SeXBOX είπε

Λοιπόν... από το δικό μου στρατόπεδο, στις 3200 οι μνήμες είναι ασταθές το μηχάνημα και τρώει bsods στα 3133 μια χαρά... αλλά έμενα αυτό που με στεναχώρησε πιο πολύ είναι ότι δεν μπορώ να κάνω την δουλειά μου, κανονικά τρέχω 120 chrome profiles αλλά η νέα μητρική και ο επεξεργαστής αφήνουν μόνο 77.... άβυσσος...

Βάλτον στην C6H :P

Τώρα πέρα από την πλακα ότι και νέα μητρική να πάρεις με νέο chipset είτε αυτό είναι AMD είτε είναι Intel, κανεις public beta testing μερικούς μήνες μέχρι να την φτιάξουν. Για επαγγελματικές δουλειές βάζεις τον 2700X στην "ώριμη" C6H, ο CPU δεν έχει τραγικές διαφορες με την προηγουμενη γενιά που να σου δημιουργεί προβλήματα.

Επεξ/σία από Spartan117
Δημοσ.
1 minute ago, Spartan117 said:

τι να πω... αν βάλω το τελευταίο bios δεν θα βρίσκει network adapter για να δοκιμάσω.

Δημοσ.
1 λεπτό πριν, SeXBOX είπε

τι να πω... αν βάλω το τελευταίο bios δεν θα βρίσκει network adapter για να δοκιμάσω.

το τελευταιο bios εχει πολλα θεμματα την πατησα μια φορα και δεν ξαναλαζω bios χωρις να το ψαξω πρωτα .

11 λεπτά πριν, petranthe είπε

2)Δε γίνεται ν ανεβάζεις απλά ταχύτητες, πρέπει όλα αυτά να συνοδεύονται και με την ανάλογη τάση και με τα αναλογα timings

Θα έλεγα να περάσεις σωστά το τελευταίο bios, αν γνωρίζεις βέβαια πως να το κάνεις. Αφού το κάνεις αυτό κάνε ένα clear cmos και δοκίμασε να ενεργοποίησεις το docp όπως έχεις, και να βάλεις στο VSOC τουλάχιστον 1.0. 

Για τον χρόνο μπουταρίσματος μπορεί να φταίει και μια άκυρη συσκευη usb που έχεις πάνω.

Οι μνήμες σου θα παίξουν μια χαρά με το τελευταίο bios στην ονομαστική τους ταχύτητα.

το χεις εγκαταστησει το τελευταιο bios?

Δημοσ.
2 λεπτά πριν, xeiristeis είπε

το χεις εγκαταστησει το τελευταιο bios?

Είχα το 6001 όταν είχα την C6hero και όλα λειτουργούσαν ρολόι.

Δημοσ.
12 λεπτά πριν, Spartan117 είπε

Τώρα πέρα από την πλακα ότι και νέα μητρική να πάρεις με νέο chipset είτε αυτό είναι AMD είτε είναι Intel, κανεις public beta testing μερικούς μήνες μέχρι να την φτιάξουν. Για επαγγελματικές δουλειές βάζεις τον 2700X στην "ώριμη" C6H, ο CPU δεν έχει τραγικές διαφορες με την προηγουμενη γενιά που να σου δημιουργεί προβλήματα.

Μεγαλο δίλημμα , αμα παρεις νεο socket φρεσκο εχεις beta testing αν το παρεις οπως εγω λιγο ποιο μετα , σε 6 μηνες εχει βγει το νεο. Η C6Η που εχω δεν εχει χασει ευρω απο οταν την πηρα ,
ο 1800x εχει πεσει 200 ευρω κατω , κανει το ιδιο οσο ο 2700χ.

26 λεπτά πριν, petranthe είπε

εννοεις το VDDSOC ?

Δημοσ.
14 λεπτά πριν, xeiristeis είπε

εννοεις το VDDSOC ?

Ναι αυτό εννοώ. Οι μνήμες που έχεις είναι b-die, θα παίξουν άνετα 3200cl14.

Δημοσ.
6 λεπτά πριν, petranthe είπε

Ναι αυτό εννοώ. Οι μνήμες που έχεις είναι b-die, θα παίξουν άνετα 3200cl14.

Τοσο τις τρεχω απο οταν τον πηρα , εβαλα vsoc στο ενα δεν ειδα διαφορα ...

Δημοσ.
1 λεπτό πριν, xeiristeis είπε

Τοσο τις τρεχω απο οταν τον πηρα , εβαλα vsoc στο ενα δεν ειδα διαφορα ...

Λοιπόν για τα βάλουμε σε μια τάξη. Πρώτα βγάλε τα πάντα από usb που έχεις, άσε μόνο πληκτρολόγιο ποντίκι και δοκίμασε.

Αν πάλι αργεί τόσο πολύ να ποστάρει, ιδιαίτερα στην αρχή που είπες, βάλε το τελευταίο bios, κάνε αυτά που σου είπα και δοκίμασε ξανά. 

Κάτι εμποδίζει το αρχικό post και πρέπει να βρεις τι είναι αυτό.

Δημοσ.

Λοιπόν σε όσους αντιμετωπίσουν το ίδιο πρόβλημα η απάντηση είναι Chrome 32bit και όχι 64

Επισκέπτης
Αυτό το θέμα είναι πλέον κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.
  • Δημιουργία νέου...