Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ. (επεξεργασμένο)
2 λεπτά πριν, tyf είπε

το εχω περασει ναι.

το εχω κατεβασει και το calculator.

εδω ας πουμε τα εχω βαλει σωστα?

2 dimm κτλ

12.png.cdd4e6fcf02c0c0ddea0d3e2c026472d.png

Ναι ,εχεις βαλει και το ProcODT ,RTT , cad bus στο bios η τα εχεις αφησει στο auto? επισης τα ns τα εβαλες πατωντας R-XMP η τα περασες χειροκινητα απο το thaiphoon ?

Επεξ/σία από akoinonitos
Δημοσ.

στο auto  τα εχω ολα. 

αλλαζω ολες τις τιμες που βλεπω η μεχρι καποιο σημειο?

εχω επιλεξει το safe φανταζομαι αυτα ειναι τα ποιο χαλαρα σωστα?

Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Εκανα ενα edit απο πανω για το R-XMP. Δες το και πες μου.  Πρεπει να τις δοκιμασεις ολες μεχρι να βρεις τι σου ταιριαζει. Ξεκινα απο τα rec.

Nαι τα safe ειναι τα πιο χαλαρα.

Για voltage δωσε dram - 1.36v και για soc αστο στο auto εχοντας ομως ενεργοποιημενο το D.O.C.P

Επεξ/σία από akoinonitos
Δημοσ.
Μόλις τώρα, tyf είπε

πατησα r-xmp

παω να το τσεκαρω μπας και τα καταφερω

Βαλτα απο το thaiphoon το R-XMP σε καποιες περιπτωσεις τα βαζει λαθος ,αν δεν βρεις στο οδηγο πως το κανεις πες μου να σε βοηθησω

Δημοσ.
25 λεπτά πριν, akoinonitos είπε

Bλεπω τις τσιμπισαμε κιαλλο τις μνημουλες :D , το GD εγινε disabled με το 2700x ?

Όχι το GD παραμένει enabled, τελικά φταίει είτε η μητρική, είτε οι μνήμες, είτε το Windows installation που έχω. Κάνει boot πάντα αλλα συνήθως πετάει blue-screen όταν φτάνω στα Windows.

Δημοσ.
44 λεπτά πριν, Spartan117 είπε

Όχι το GD παραμένει enabled, τελικά φταίει είτε η μητρική, είτε οι μνήμες, είτε το Windows installation που έχω. Κάνει boot πάντα αλλα συνήθως πετάει blue-screen όταν φτάνω στα Windows.

Περιεργο παντως.

Δημοσ.

Παίζει κιτ 16gb που να δουλέψει στην Χ370 strix στα 3466 με σφικτά timings και να είναι και rgb ? (Ξέρω είναι καγκουριλα το rgb αλλά θέλω μια η άλλη :P

Δημοσ. (επεξεργασμένο)
20 λεπτά πριν, ChrisAttart είπε

Παίζει κιτ 16gb που να δουλέψει στην Χ370 strix στα 3466 με σφικτά timings και να είναι και rgb ? (Ξέρω είναι καγκουριλα το rgb αλλά θέλω μια η άλλη :P

Θεν θελω να σε απογοητευσω αλλα η strix ειναι νομιζω οσο κακη ειναι και η prime στο ram oc. Οποτε το περισσοτερο που ισως μπορεις να εχεις stable ειναι τα 3333mhz με πολυ σφιχτα timings

Επεξ/σία από akoinonitos
Επισκέπτης
Αυτό το θέμα είναι πλέον κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.
  • Δημιουργία νέου...