Bigi444444 Δημοσ. 22 Απριλίου 2018 Share Δημοσ. 22 Απριλίου 2018 1 ώρα πριν, Zaknafein είπε @Bigi444444 Δεν περιμένεις να σκάσουν και τα review για 2600/2700; Αυτή την φορά νομίζω οι Χ προσφέρουν κάτι καλύτερο (σε ψύκτρα σίγουρα αν συγκρίνεις Stealth vs Spire στους 2600), ίσως και σε binning αν και θα πρέπει να περάσουν 1-2 μήνες για να το δούμε αυτό. Δεν ξέρω, έχω μπερδευτεί πολύ.Πρώτη φορά δεν ξέρω τι να κάνω, ειλικρινά.Ούτε από στρατόπεδο ούτε από chipset ούτε από επεξεργαστή. Δεν καίγομαι και τόσο για αλλαγή βέβαια, αλλά θα ήθελα επιτέλους να αναβάθμιζα.Πιο πολύ έτσι για την αίσθηση.Αλλιώς δεν έχω έλλειψη ισχύος και τώρα. Οι ψύκτρες δεν με ενδιαφέρουν πάντως, σε aio θα μπει οτιδήποτε αγοραστεί ούτως ή άλλως. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
mindtrapper Δημοσ. 22 Απριλίου 2018 Share Δημοσ. 22 Απριλίου 2018 (επεξεργασμένο) 1 ώρα πριν, Zaknafein είπε Κατάλαβα τι έκανε ο τυπάς, το ότι είναι πόντιο σχολίασα, εφόσον υποτίθεται ότι ήθελει να δει αν κλοκάρει παραπάνω, ας ρύθμιζε και την τάση. Ήταν ήδη υπερβολική η τάση στο 1.5v και πάλι κράσαρε CB, δηλαδή με το ζόρι μπήκε Windows. Manual τι θα έκανε, θα έδινε παραπάνω τάση; Είπε νομίζω σε κάποια φάση ότι δεν ήθελε να το πάει παραπάνω. Το θέμα θα ήταν στα 4.3 που έβγαλε CB να αρχίσει να ρίχνει τάση για να είναι stable με όσο το δυνατόν λιγότερη, αλλά δεν ήταν αυτό το θέμα του βίντεο. Επεξ/σία 22 Απριλίου 2018 από mindtrapper Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Psycho_Warhead Δημοσ. 22 Απριλίου 2018 Share Δημοσ. 22 Απριλίου 2018 2 hours ago, Bigi444444 said: Δεν ξέρω, έχω μπερδευτεί πολύ.Πρώτη φορά δεν ξέρω τι να κάνω, ειλικρινά.Ούτε από στρατόπεδο ούτε από chipset ούτε από επεξεργαστή. Δεν καίγομαι και τόσο για αλλαγή βέβαια, αλλά θα ήθελα επιτέλους να αναβάθμιζα.Πιο πολύ έτσι για την αίσθηση.Αλλιώς δεν έχω έλλειψη ισχύος και τώρα. Οι ψύκτρες δεν με ενδιαφέρουν πάντως, σε aio θα μπει οτιδήποτε αγοραστεί ούτως ή άλλως. Την ΑΙΟ την έχεις ήδη ; Αν ναι καλώς, αν όχι καλύτερα τράβα σε αέρα να έχεις το κεφάλι σου ήσυχο. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
busellatos Δημοσ. 22 Απριλίου 2018 Share Δημοσ. 22 Απριλίου 2018 12 ώρες πριν, greg4 είπε Πήγα να τρέξω και εγώ ένα bench origin και εβγαλε 7,8gb update... Πάντως 10/6 πήρα τον 6700k, 2 μήνες μετά την 1070. Από τότε βγήκαν πόσοι επεξεργαστές και στις κάρτες γραφικών τίποτα... θλίψη. Κάρτες γραφικών θέλουμε κύριοι υ.γ. για να μην ανοίγω θέμα, για ένα 2400g που πήρα τι μητρική + ram (8gb)? να μην θέλει bios update και δεν θα κάνω oc. χρήση απλή για παιδί γυμνασίου. MSI-B350 MORTAR - 8 GB GSKILL F4-3000-D16-GIS - Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Acmilangr2 Δημοσ. 22 Απριλίου 2018 Share Δημοσ. 22 Απριλίου 2018 1 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
music_lover Δημοσ. 22 Απριλίου 2018 Share Δημοσ. 22 Απριλίου 2018 Το ανέκδοτο με τα τεστ του gta v πρεπει να σταματήσει, ειναι παιχνίδι του 2013 και έχουμε 2018, το παίζει πολυ λαος ακομα οκ αλλά βασίζεται σε software και hardware 5 ετων παλαιό. Φρέσκα ψάρια please. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
IoaZ Δημοσ. 22 Απριλίου 2018 Share Δημοσ. 22 Απριλίου 2018 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
akoinonitos Δημοσ. 22 Απριλίου 2018 Share Δημοσ. 22 Απριλίου 2018 9 ώρες πριν, mindtrapper είπε Ήταν ήδη υπερβολική η τάση στο 1.5v και πάλι κράσαρε CB, δηλαδή με το ζόρι μπήκε Windows. Manual τι θα έκανε, θα έδινε παραπάνω τάση; Είπε νομίζω σε κάποια φάση ότι δεν ήθελε να το πάει παραπάνω. Το θέμα θα ήταν στα 4.3 που έβγαλε CB να αρχίσει να ρίχνει τάση για να είναι stable με όσο το δυνατόν λιγότερη, αλλά δεν ήταν αυτό το θέμα του βίντεο. LLC... Overclock χωρις llc ??? 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
noFEARgr Δημοσ. 22 Απριλίου 2018 Share Δημοσ. 22 Απριλίου 2018 20 λεπτά πριν, akoinonitos είπε LLC... Overclock χωρις llc ??? Oντως χωρις llc μπορει να επεφτε και στα 1.4 . Στην prime για να εχω ακριβως το ιδιο voltage με αυτο που βαζω χρειαζεται να βαλω llc 5. Βεβαια το llc απο μονο του ειναι στο auto αρα δεν ξερω τι εκανε η μητρικη απο μονης και σε τι level το ρυθμιζε. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
bebius Δημοσ. 22 Απριλίου 2018 Share Δημοσ. 22 Απριλίου 2018 Παλλικάρια μετα την πρώτη ματιά θα προτείνατε για pubg και γενική χρήση να πάω στον 2600; Eίμαι με fx και gpu rx 580 8gb. Μνήμες τι θα χρειαστώ; Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
akoinonitos Δημοσ. 22 Απριλίου 2018 Share Δημοσ. 22 Απριλίου 2018 (επεξεργασμένο) 5 λεπτά πριν, noFEARgr είπε Oντως χωρις llc μπορει να επεφτε και στα 1.4 . Στην prime για να εχω ακριβως το ιδιο voltage με αυτο που βαζω χρειαζεται να βαλω llc 5. Βεβαια το llc απο μονο του ειναι στο auto αρα δεν ξερω τι εκανε η μητρικη απο μονης και σε τι level το ρυθμιζε. Στο auto πεφτει παραπολυ , προτιμησε llc3 ,καλυτερα μικρο llc με λιγη περισσοτερη ταση παρα llc5 Επεξ/σία 22 Απριλίου 2018 από akoinonitos Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
leros2004 Δημοσ. 22 Απριλίου 2018 Share Δημοσ. 22 Απριλίου 2018 5 λεπτά πριν, bebius είπε Παλλικάρια μετα την πρώτη ματιά θα προτείνατε για pubg και γενική χρήση να πάω στον 2600; Eίμαι με fx και gpu rx 580 8gb. Μνήμες τι θα χρειαστώ; αν και νωρίς για συμπεράσματα, θα έλεγα οτι καλύτερα τον 2600x, μνήμες φυσικά θα χρειαστείς, αφού οι ryzen πάνε με ddr4 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
tyf Δημοσ. 22 Απριλίου 2018 Share Δημοσ. 22 Απριλίου 2018 ρε παιδια μια βοηθεια με της μνημες. εχω τις corsair cmu16gx4mc3200c16 απο οτι ειδα φορανε hynix a . τωρα τις εχω στα 3066. σε memtest μου βαραει error γενικα ομως ειναι σταθερο. υπαρχει τροπος να χαλαρωρωσω τα timmings και να παιξουν ποιο ψηλα? στα 3133 ας πουμε? Cas Latency 16 Timing 16-18-18-36 Voltage 1.35V Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
akoinonitos Δημοσ. 22 Απριλίου 2018 Share Δημοσ. 22 Απριλίου 2018 (επεξεργασμένο) 5 λεπτά πριν, tyf είπε ρε παιδια μια βοηθεια με της μνημες. εχω τις corsair cmu16gx4mc3200c16 απο οτι ειδα φορανε hynix a . τωρα τις εχω στα 3066. σε memtest μου βαραει error γενικα ομως ειναι σταθερο. υπαρχει τροπος να χαλαρωρωσω τα timmings και να παιξουν ποιο ψηλα? στα 3133 ας πουμε? Cas Latency 16 Timing 16-18-18-36 Voltage 1.35V http://www.overclock.net/forum/13-amd-general/1640919-ryzen-dram-calculator-1-1-0-beta-2-overclocking-dram-am4.html Eχεις περασμενο το 4008 Bios ? αν οχι περασε το. Κατεβασε το calculator απο το Link και το thaiphoon ,διαβασε τον οδηγο και κανε οτι λεει. Η prime ειναι λιγο σαπακι με τις μνημες δεν ξερω αν θα τα καταφερεις, μπορεις να προσπαθησεις ομως Επεξ/σία 22 Απριλίου 2018 από akoinonitos Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
tyf Δημοσ. 22 Απριλίου 2018 Share Δημοσ. 22 Απριλίου 2018 (επεξεργασμένο) το εχω περασει ναι. το εχω κατεβασει και το calculator. εδω ας πουμε τα εχω βαλει σωστα? hinix afr βαζω? memory rank 1 η 2? profile version? 2 dimm κτλ και πρεπει να περασω ολες τις τιμες η μεχρι καποιο σημειο? Επεξ/σία 22 Απριλίου 2018 από tyf Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Προτεινόμενες αναρτήσεις