ChrisAttart Δημοσ. 21 Απριλίου 2018 Share Δημοσ. 21 Απριλίου 2018 1 λεπτό πριν, akoinonitos είπε Καθε φορα που βλεπω youtuber να κλοκαρει με πιανουν τα γελια... Αμπαλοι... Ο jay ειναι intelακιας μια η αλλη , εγω που ειμαι πολυ νουμπας σε σχεση με αλλους εδω μεσα ξερω να κλοκαρω καλυτερα ryzen 2 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
SeXBOX Δημοσ. 21 Απριλίου 2018 Share Δημοσ. 21 Απριλίου 2018 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Spartan117 Δημοσ. 21 Απριλίου 2018 Share Δημοσ. 21 Απριλίου 2018 (επεξεργασμένο) Stock... Μονο πειραγμένες μνήμες. Και έβαλα το performance enhancer από την μητρική σε level 3. Έτσι θα το αφήσω, το XFR2 κάνει irrelevant το overclocking για daily χρήση (φυσικά αν θες benching, overclocking βοηθάει). Επεξ/σία 21 Απριλίου 2018 από Spartan117 6 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Zaknafein Δημοσ. 21 Απριλίου 2018 Share Δημοσ. 21 Απριλίου 2018 11 λεπτά πριν, SeXBOX είπε Για ένα 0,30% σε πείθει να βάλεις την X470 αν σκεφτεί κάποιος τα ανώριμα προσωρινά ακόμα bios. Εγώ πιο πολύ μπερδεύτηκα απ'αυτόν τον τύπο. Ο 2600Χ έρχεται και αυτός με Prism RGB, και όχι την Spire; Επίσης, λέει πήγε να κάνει manual OC χωρίς να πειράξει τάση... Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
BabisTs Δημοσ. 21 Απριλίου 2018 Share Δημοσ. 21 Απριλίου 2018 16 λεπτά πριν, Spartan117 είπε Stock... Μονο πειραγμένες μνήμες. Και έβαλα το performance enhancer από την μητρική σε level 3. Έτσι θα το αφήσω, το XFR2 κάνει irrelevant το overclocking για daily χρήση (φυσικά αν θες benching, overclocking βοηθάει). Καλορίζικο το τέρας! 3 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
music_lover Δημοσ. 21 Απριλίου 2018 Share Δημοσ. 21 Απριλίου 2018 33 λεπτά πριν, SeXBOX είπε Για ένα 0,30% σε πείθει να βάλεις την X470 αν σκεφτεί κάποιος τα ανώριμα προσωρινά ακόμα bios. Download video Ίσως οταν ερθουν οι 7nm ryzen όσοι είναι σε x470 να έχουν καλύτερη υποστήριξη απο όσους είναι σε x370 οπότε ενας που αγοράζει τώρα mobo μάλλον είναι καλύτερα να πάει στο νεο chipset. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Spartan117 Δημοσ. 21 Απριλίου 2018 Share Δημοσ. 21 Απριλίου 2018 (επεξεργασμένο) 36 λεπτά πριν, strawman είπε Να σου δωσω account να δοκιμασεις ενα bench? Με τον περιορισμένο χρόνο που έχω προτιμώ να παίζω God of War αντί για PubG, σε κανένα μηνα που έχω περισσότερο ελεύθερο χρόνο το κανονίζουμε. Btw στην Αλεξάνδρεια παίζω στα 90-100 fps. Αυτή η περιοχή είναι η πιο βαριά που βρήκα στην αγορά και πέφτει στα 88-94: Με stock clocks. Επεξ/σία 21 Απριλίου 2018 από Spartan117 5 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
akoinonitos Δημοσ. 21 Απριλίου 2018 Share Δημοσ. 21 Απριλίου 2018 39 λεπτά πριν, SeXBOX είπε ? Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
leros2004 Δημοσ. 21 Απριλίου 2018 Share Δημοσ. 21 Απριλίου 2018 1 ώρα πριν, Spartan117 είπε Να ξέρεις όταν θα το βγάλεις θα χρειαστείς πιστολάκι, έπρεπε να το βγάλω για να βάλω την Phoenix πάνω και έχει κόλα. Πιστολάκι και βγαίνει σχετικά εύκολα. Αν έπαιζα PUBG κιόλας Όταν βγει από την pre-alpha-beta-release φάση που είναι ίσως το σκεφτώ, αλλα μάλλον δεν θα το παίξω ποτε. Με ξενερώνουν απίστευτα αυτά τα early access που ουσιαστικά κάνουν public beta testing και ποτε δεν τα φτιάχνουν. Έχουμε περάσει σε official release λέμε... Όλα έχουν λυθεί 😂.... Άντε κοπιασε στην αγέλη. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
jimakos234 Δημοσ. 21 Απριλίου 2018 Share Δημοσ. 21 Απριλίου 2018 Wip. Αυριο συνεχιζω με Gpu block και οτι προλαβω. Πολυ στιβαρο κουτι το R6 Spoiler 6 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Spartan117 Δημοσ. 21 Απριλίου 2018 Share Δημοσ. 21 Απριλίου 2018 2 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Bigi444444 Δημοσ. 21 Απριλίου 2018 Share Δημοσ. 21 Απριλίου 2018 Βλέποντας τις διαφορές που κάνει το oc στον 2600x πάντως νομίζω ότι ίσως είναι προτιμότερο να πάρει κανείς τον 2600 και να τον κλοκάρει στους χρονισμούς του x.Όχι τόσο επειδή θα γλυτώσει το 30ρι, κυρίως επειδή θα έχει χαμηλότερη κατανάλωση και θερμοκρασίες με 2-3% ξέρω γω κάτω σε επιδόσεις.Αυτό είδα τώρα να λέει και ο steve από το gamers nexus.Εσείς τι λέτε; Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
SeXBOX Δημοσ. 21 Απριλίου 2018 Share Δημοσ. 21 Απριλίου 2018 2 hours ago, Zaknafein said: Εγώ πιο πολύ μπερδεύτηκα απ'αυτόν τον τύπο. Ο 2600Χ έρχεται και αυτός με Prism RGB, και όχι την Spire; Επίσης, λέει πήγε να κάνει manual OC χωρίς να πειράξει τάση... Χρησιμοποίησε του 2700x και όχι του 2600x, Manual OC με voltage στο auto. 1 hour ago, akoinonitos said: ? Η τοποθέτηση της Kraken χωρίς να βγάλεις το original backplate από την μητρική παρά μόνο τα brackets όταν πρόκειται για AM4. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
noFEARgr Δημοσ. 21 Απριλίου 2018 Share Δημοσ. 21 Απριλίου 2018 Τo single core performance δεν το πιανει ο 2600 που εχει ο x , καθως ο δευτερος στοκ παει 4.2 Σε multi ομως ειναι ιδιοι ακριβως. Προσωπικα τον τρεχω 4.1 με 1.362 volt η 4 με 1.3 . Για παραπανω πρεπει να περασω τα safe ορια του επεξεργαστη Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Zaknafein Δημοσ. 21 Απριλίου 2018 Share Δημοσ. 21 Απριλίου 2018 @Bigi444444 Δεν περιμένεις να σκάσουν και τα review για 2600/2700; Αυτή την φορά νομίζω οι Χ προσφέρουν κάτι καλύτερο (σε ψύκτρα σίγουρα αν συγκρίνεις Stealth vs Spire στους 2600), ίσως και σε binning αν και θα πρέπει να περάσουν 1-2 μήνες για να το δούμε αυτό. @SeXBOX Κατάλαβα τι έκανε ο τυπάς, το ότι είναι πόντιο σχολίασα, εφόσον υποτίθεται ότι ήθελει να δει αν κλοκάρει παραπάνω, ας ρύθμιζε και την τάση. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Προτεινόμενες αναρτήσεις