Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ. (επεξεργασμένο)
1 λεπτό πριν, strawman είπε

Συνηθως βγαζω 116 minimum αλλα χαμηλοτερο average, οποτε ανεβασα αυτο :P 

Ένα και μοναδικό έκανα χθες. Πάντως στα maximum βλέπω πολύ πιο πάνω οι 6+ cores 

A Και υπόψιν,είναι στα 5.0ghz ;)

Επεξ/σία από mcrae13
Δημοσ.
Just now, akoinonitos said:

Μπορει να εχει δικο της η ψυκτρα η το waterblock που θα βαλεις

Χμμμ thanks! Στο Manual η Kraken λέει να το κρατήσεις αν την τοποθετήσεις σε AMD το backplate.

Δημοσ.
Just now, mcrae13 said:

Ένα και μοναδικό έκανα χθες. Πάντως στα maximum βλέπω πολύ πιο πάνω οι 6+ cores 

A Και υπόψιν,είναι στα 5.0ghz ;)

Μα για τα maximum λεω σε κοβει η καρτα. Και γω στα 5 τον ειχα

Δημοσ.
1 λεπτό πριν, strawman είπε

Μα για τα maximum λεω σε κοβει η καρτα. Και γω στα 5 τον ειχα

Δεν νομίζω ρε bro.Τόση διαφορά γιατί από κάρτα? στα 2000 και +450 μνημη νομίζω έτρεχε.Ακατέβατα τα 2000

Δημοσ. (επεξεργασμένο)
1 minute ago, mcrae13 said:

Δεν νομίζω ρε bro.Τόση διαφορά γιατί από κάρτα? στα 2000 και +450 μνημη νομίζω έτρεχε.Ακατέβατα τα 2000

E αμα ειναι το CPU ξεκiνα τα upgrades τοτε. ΑΠΑΡΑΔΕΚΤΟ! Στο μελλον που θα αναβαθμισεις σε καλυτερη καρτα και 720p monitor θα σερνεται, οπως οι Ryzen :P 

Επεξ/σία από strawman
Δημοσ.
5 λεπτά πριν, ChrisAttart είπε

Ναι και εγω ετσι τα εχω , αντεγραψα στεγνα τα settings που ειχες ποσταρει (εκτος απο ram ) στο αλλο νημα :P Μου φαινεται ολο και περισσοτερο οτι πρεπει να ξεφορτωθω τις micron 2666 μνημες :/ 

Απο τις μνημες μπορει να παρεις γυρω στους 30 ποντους αν πας σε 3200 - 3333 

• Like 1
Δημοσ.

Πήγα να τρέξω και εγώ ένα bench origin και εβγαλε 7,8gb update... 

Πάντως 10/6 πήρα τον 6700k, 2 μήνες μετά την 1070. Από τότε βγήκαν πόσοι επεξεργαστές και στις κάρτες γραφικών τίποτα... θλίψη. Κάρτες γραφικών θέλουμε κύριοι :P

υ.γ. για να μην ανοίγω θέμα, για ένα 2400g που πήρα τι μητρική + ram (8gb)? να μην θέλει bios update και δεν θα κάνω oc. χρήση απλή για παιδί γυμνασίου.

Δημοσ.

Εγω θελω να δω το τερας του spartan στο PUBG. Ουσιαστικα αυτος ηταν ο λογος που εδωσα τον 1600, και αμα οι 2nd gen την παλευουν οπως ο 8700k τον εστειλα αγγελιες τωρα κιολας

Δημοσ. (επεξεργασμένο)
19 λεπτά πριν, SeXBOX είπε

Ρε σεις λύστε μου την απορία, γιατί να αφαιρέσει κάποιος το ήδη τοποθετημένο backplate για να ξέρω αν θα το βγάλω...

Να ξέρεις όταν θα το βγάλεις θα χρειαστείς πιστολάκι, έπρεπε να το βγάλω για να βάλω την Phoenix πάνω και έχει κόλα. Πιστολάκι και βγαίνει σχετικά εύκολα.

4 λεπτά πριν, strawman είπε

Εγω θελω να δω το τερας του spartan στο PUBG. Ουσιαστικα αυτος ηταν ο λογος που εδωσα τον 1600, και αμα οι 2nd gen την παλευουν οπως ο 8700k τον εστειλα αγγελιες τωρα κιολας

Αν έπαιζα PUBG κιόλας :P

Όταν βγει από την pre-alpha-beta-release φάση που είναι ίσως το σκεφτώ, αλλα μάλλον δεν θα το παίξω ποτε. Με ξενερώνουν απίστευτα αυτά τα early access που ουσιαστικά κάνουν public beta testing και ποτε δεν τα φτιάχνουν.

Επεξ/σία από Spartan117
Δημοσ.
2 minutes ago, Spartan117 said:

Αν έπαιζα PUBG κιόλας :P

Όταν βγει από την pre-alpha-beta-release φάση που είναι ίσως το σκεφτώ, αλλα μάλλον δεν θα το παίξω ποτε. Με ξενερώνουν απίστευτα αυτά τα early access που ουσιαστικά κάνουν public beta testing και ποτε δεν τα φτιάχνουν.

Να σου δωσω account να δοκιμασεις ενα bench? :P 

Δημοσ.

Για ένα 0,30% σε πείθει να βάλεις την X470 αν σκεφτεί κάποιος τα ανώριμα προσωρινά ακόμα bios.

Download video

Δημοσ.
10 λεπτά πριν, ChrisAttart είπε

Eβγαλε και ο Jayz2cents βιντεο , πηγε 4.3 all cores βαζοντας απλα multiplier και ολα τα αλλα auto :P 

Καθε φορα που βλεπω youtuber να κλοκαρει με πιανουν τα γελια...

Αμπαλοι...

• Like 2
  • Thanks 1
Επισκέπτης
Αυτό το θέμα είναι πλέον κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.
  • Δημιουργία νέου...