Προς το περιεχόμενο

AMD Επεξεργαστές & AM4 socket

kostas_anes

Προτεινόμενες αναρτήσεις

2 λεπτά πριν, strawman είπε

Στο video εχει 1080 και πεφτει και 70%. Τι 100% μου λες εσυ σε Ti δεν ξερω...και οριστε, τον τσιτωσα για σενα. happy?

Εμφάνιση κρυμμένου περιεχομένου

aco.png.f04be4759d803fd74e44b8c7104ae8fc.png          

Ναι έχεις δίκιο. Είναι απλή 1080. Δεν αλλάζει όμως τίποτα. Είναι τέρμα CPU bound η Αλεξάνδρεια. Το canned bench καμία σχέση.

Είσαι λοιπόν τώρα στα 118 average. Καλό. Παίζει ρόλο όμως και η μνήμη.

Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

Δημοσ. (επεξεργασμένο)
9 λεπτά πριν, pirmen56 είπε

Είσαι λοιπόν τώρα στα 118 average. Καλό. Παίζει ρόλο όμως και η μνήμη.

Τι παιζει ρολο η μνημη? Αφου πανω απο 3200 δεν κερδιζεις τπτ απο τοσα review που εχετε βαλει κατα καιρους. Ουτε σε intel ουτε σε amd. Εχουν ερθει τα πανω κατω. Το κακο ειναι οτι τα ακουν και οι μαθητες σου και δινουν και συμβουλες σε αλλους... 

Επεξ/σία από akoinonitos
  • Like 1

6 λεπτά πριν, strawman είπε

3333 τις τρεχω τις ram. Αλλα μιας και το ανεφερες, τι ram εχεις? Ετσι να δωσω ποσο αξιοποιεις το τεραστιο περιθωριο που εχει ο 6700k (με μια 1060) σε σχεση με τους Ryzen, και που οταν αλλαξεις καρτα στο μελλον θα τρως σιδερα.

Δεν συγκρίνω μοντέλο του 2015(!!!) με τωρινά. Αν και σε κάποιες περιπτώσεις βγαίνει μπροστά για ευνόητους λόγους. Στόχος μου ήταν να κρατάω 60άρι σε βαριά open world για την 1080p ανάλυση που με ενδιαφέρει. Πράγμα που συμβαίνει. Τέλος.

Δημοσ. (επεξεργασμένο)
5 λεπτά πριν, akoinonitos είπε

Τι παιζει ρολο η μνημη? Αφου πανω απο 3200 δεν κερδιζεις τπτ απο τοσα review που εχετε βαλει κατα καιρους. Ουτε σε intel ουτε σε amd. Εχουν ερθει τα πανω κατω

Τότε βρες κάποια εξήγηση για τον 8700Κ που λίνκαρα. Εγώ δεν μπορώ να βρω άλλη. Το ίδιο και τα ryzen φυσικά. Για το ACO πάντα.

Πάντως 100+ καρέ στο σημείο που το τρέχει μεταφράζεται σε αρκετά πάνω από τα 100 καρέ του για το canned bench.

Επεξ/σία από pirmen56

3 λεπτά πριν, jimakos234 είπε

Πειτε μου γιατι η Asus κολλαει το στοκ backplate  εχω τρελαθει, δεν μπορω να  το βγαλω... :cry:

Δεν νομιζω οτι το κολλαει ,ελυσες τις βιδες απο μπροστα και δεν βγαινει?

Μόλις τώρα, pirmen56 είπε

Τότε βρες κάποια εξήγηση για τον 8700Κ που λίνκαρα. Εγώ δεν μπορώ να βρω άλλη. Το ίδιο και τα ryzen φυσικά. 

Πάντως 100+ καρέ στο σημείο που το τρέχει μεταφράζεται σε αρκετά πάνω από τα 100 καρέ του canned bench.

Εσυ το ελεγες και τωρα ηρθες να διαψευσεις τον ευατο σου...

Δημοσ. (επεξεργασμένο)
1 minute ago, pirmen56 said:

Τότε βρες κάποια εξήγηση για τον 8700Κ που λίνκαρα. Εγώ δεν μπορώ να βρω άλλη. Το ίδιο και τα ryzen φυσικά. Για το ACO πάντα.

Πάντως 100+ καρέ στο σημείο που το τρέχει μεταφράζεται σε αρκετά πάνω από τα 100 καρέ του για το canned bench.

Γιατι ποσα παραπανω νομιζεις οτι εχει απο μενα στο ιδιο σημειο? Στο λεω γιατι μολις το testara

Επεξ/σία από strawman

Η asus έχει βάλει διπλή όψεως κολλητική ταινία 

7 λεπτά πριν, jimakos234 είπε

Πειτε μου γιατι η Asus κολλαει το στοκ backplate  εχω τρελαθει, δεν μπορω να  το βγαλω... :cry:

• Sad 1

Δημοσ. (επεξεργασμένο)
2 λεπτά πριν, pirmen56 είπε

Έκανα μια διόρθωση πιο πίσω.

Εγω παντως τα τεστ μου τα εκανα ,δυστυχως δεν μπορω νατρεξω τις μνημες παραπανω στη μουφομητρικη μου.

https://www.insomnia.gr/forums/topic/638548-amd-zen-am4-socket-part-2/?do=findComment&comment=56421866

Επεξ/σία από akoinonitos

1 λεπτό πριν, strawman είπε

Γιατι ποσα παραπανω νομιζεις οτι εχει απο μενα στο ιδιο σημειο? Στο λεω γιατι μολις το testara

Τότε πρέπει να σε κόβει αρκετά στο canned η συγκεκριμένη 1080Ti που έχεις. 

1 λεπτό πριν, akoinonitos είπε

Δεν νομιζω οτι το κολλαει ,ελυσες τις βιδες απο μπροστα και δεν βγαινει

To εβγαλα μολις. Ναι τις ειχα λυσει, αλλα για καποιο λογο βαζουν  ταινια διπλης οψης αναμεσα, πολυ δυνατη. Αλλαξα 5 χρωματα μεχρι να το βγαλω, και ο ηχος που εκανε... μου πηγε το σκατο στην καλτσα...

1 λεπτό πριν, IoaZ είπε

Η asus έχει βάλει διπλή όψεως κολλητική ταινία 

Στην prime  δεν εχει τπτ και καθε φορα που αλλαζω κουλερ το κολλαω με χαρτοταινια για να μην μου φευγει :D

Just now, pirmen56 said:

Τότε πρέπει να σε κόβει αρκετά στο canned η συγκεκριμένη 1080Ti που έχεις. 

Αφου 65 εως 80% ειναι στο benchmark πως με κοβει. 6150 μνημες και 2025 ο πυρηνας. Εκει μπροστα στη βιβλιοθηκη που ο αλλος ειναι στα 105 ειμαι 98 με 102

Μόλις τώρα, strawman είπε

Αφου 65 εως 80% ειναι στο benchmark πως με κοβει. 6150 μνημες και 2025 ο πυρηνας. Εκει μπροστα στη βιβλιοθηκη που ο αλλος ειναι στα 105 ειμαι 98 με 102

Έτσι έλεγε και ο Σπάρταν αλλά τελικά με oc είδε ότι τον "έκοβε". Ίσως στο ACO να υπάρχει μπουκάλα ακόμα και με χαμηλό gpu usage λόγω της engine. Πάντως όποιος βγάζει Alexandria 100+ είναι στην ξεφτίλα 105+ στα χειρότερα σημεία του canned. Κατά αναλογία με αυτό που βλέπω εγώ. Και φυσικά πολύ πιο πάνω στο υπόλοιπο canned.

Επισκέπτης
Αυτό το θέμα είναι πλέον κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...