Heatspreader Δημοσ. 19 Απριλίου 2018 Share Δημοσ. 19 Απριλίου 2018 Είναι λίγο κουραστικό πάντως όταν μιλάμε για PC, πάντα να μιλάμε για παιχνίδια. PC είναι, όχι κονσόλα. Κάποιος που έχει επεξεργαστή AMD FX ή Intel i7 47xx, είναι καλή περίπτωση να αναβαθμίσει σε Ryzen 2700x για γενική χρήση και παιχνίδια. Αν κάποιος έχει i7 77xx για παράδειγμα και παίζει μόνο παιχνίδια σε υψηλής συχνότητας Monitor οι νέοι Ryzen είναι υποβάθμιση και έτσι και αλλιώς δεν υπάρχει λόγος για αναβάθμιση μιας και έχει ήδη δυνατό CPU. Αν κάποιος πληρώνεται από τη χρήση του PC με Rendering, Video Editing και έχει deadlines οι νέοι Ryzen φαίνονται καλύτεροι από Coffee Lake οπότε αν έχει παλαιότερη πλατφόρμα όπως για παράδειγμα 7700K, ίσως να αξίζει τον κόπο. Αφήνω μία μικρή αμφιβολία να δούμε σε πραγματική χρήση τι γίνεται και πόσο Optimized είναι τα προγράμματα για να κάνουν χρήση τη δύναμη του 2700X. Τα Benchmarks που δείχνουν την ωμή δύναμη του CPU όπως το Cinebench είναι ευπρόσδεκτα, αλλά χρειαζόμαστε και πραγματικά σενάρια χρήσης. Για παράδειγμα εδώ: Μην ξεχνάμε ότι δεν είμαστε δικαστήριο. Μπορεί ένα CPU ή μία VGA να έπρεπε να αποδίδει καλύτερα με βάση τη δύναμη, αλλά κάποιο πρόγραμμα ή παιχνίδι αντίστοιχα που κάνει χρήση του Hardware να μην το εκμεταλλεύεται σωστά για διάφορους λόγους. Τον χρήστη δεν θα πρέπει να τον ενδιαφέρει αυτό. Θα πρέπει να τον ενδιαφέρει η πραγματικότητα και η χρήση που θα κάνει και πόσο μεγάλες θα είναι οι διαφορές σε αυτή του τη δουλειά με βάση τα λεφτά που δίνει πάντα. Φαντάζομαι ότι θα έχουμε στο μέλλον Video σαν το παραπάνω με τους νέους Ryzen για να δούμε ακριβώς τι συμβαίνει. Προσωπικά πιστεύω ότι οι Ryzen υστερούν σε απόδοση στα παιχνίδια, ωστόσο η διαφορά είναι τέτοια που δεν νομίζω ότι θα πρέπει να ενοχλεί κάποιον ειδικά με Monitor 60Hz ακόμα και με κάρτα γραφικών 2080Ti. Ωστόσο φαίνονται καλύτεροι σε όλα τα υπόλοιπα (μένει να δούμε όπως είπα και πραγματικά σενάρια χρήσης καθώς όπως ξέρουμε τα περισσότερα είναι Intel Friendly δυστυχώς). Όσον αφορά την αναβαθμισιμότητα της πλατφόρμας AM4, αν κατάλαβα καλά με το νέο Chipset έχεις καλύτερες επιδόσεις λόγω XFR 2.0, το οποίο ανεβάζει τη συχνότητα σε όλους τους πυρήνες σε αντίθεση με τα παλαιότερα Chipsets; Αν ναι εδώ απογοητεύομαι. Με αφήνει δηλαδή να βάλω το νέο CPU, αλλά με περιορισμούς. Ναι, έχει γίνει και στο παρελθόν αυτό (Phenom), αλλά προσωπικά δεν θα κοιμόμουν ήσυχος. Δεν μου αρέσει αυτή η λογική. Δηλαδή αν είχα Ryzen πρώτης γενιάς και για κάποιον λόγο ήθελα να πάω σε δεύτερης, θα πούλαγα τη μητρική και θα αγόραζα μία με το νέο Chipset. Σίγουρα αποτελεί ευκολία παρόλα αυτά. Χρειάζεται πράγματι όμως αναβάθμιση κάποιος με πρώτης γενιάς Ryzen; Μάλλον όχι... Και εδώ είναι που λέω πως όταν πράγματι κάποιος χρειαστεί αναβάθμιση, η πλατφόρμα θα είναι obsolete. Έριξα μία πολύ γρήγορα ματιά σε Sites με Reviews και είδα όλο το Video του Hardware Unboxed. Κάτι ειπώθηκε για τις μνήμες προηγουμένως και τα subtimings. Νομίζω ότι το πιο δίκαιο είναι να βγάζουμε τα πράγματα από το κουτί τους, να τα βάζουμε με ψύξη η οποία να είναι τέτοια ώστε να μην επηρεάζει την απόδοση (αν είναι στοκ ψύξη κανένα πρόβλημα), βάζουμε RAM στην ίδια συχνότητα (αν είναι ακριβώς οι ίδιες ακόμα καλύτερα), με τα Timings όπως ορίζονται από το XMP και τέλος πάντων Default και μετράμε. Μικροβελτιώσεις που μπορεί να κάνει ο χρήστης πάντα θα υπάρχουν, πάντα με τον κίνδυνο της αστάθειας, κλπ. Το Overclocking είναι ευπρόσδεκτο μεν, αλλά όχι το κεντρικό σημείο ενδιαφέροντος. Αν αγόραζα τώρα πλατφόρμα θα πήγαινα κατά πάσα πιθανότητα σε Ryzen 2700x. Λέω κατά πάσα πιθανότητα γιατί θα ήθελα μερικά πράγματα ακόμα όπως επισήμανα και παραπάνω. Η φετινή χρονιά όπως είπε και ο Steve, είναι εξαιρετική για τα CPUs. Τραγική για τις VGAs ωστόσο. 4 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Acmilangr2 Δημοσ. 20 Απριλίου 2018 Share Δημοσ. 20 Απριλίου 2018 Δυστηχως η ευτυχώς το gaming είναι μεγάλη βιομηχανία και ένα μεγάλο μερίδιο αγοράς πάει εκεί. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
~Palpatin~ Δημοσ. 20 Απριλίου 2018 Share Δημοσ. 20 Απριλίου 2018 Ολίγον Intel biased το ποστ αλλά οκ. Είναι και μεγάλο για να πω να απαντήσω Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
countass Δημοσ. 20 Απριλίου 2018 Share Δημοσ. 20 Απριλίου 2018 (επεξεργασμένο) 47 λεπτά πριν, Heatspreader είπε Είναι λίγο κουραστικό πάντως όταν μιλάμε για PC, πάντα να μιλάμε για παιχνίδια. PC είναι, όχι κονσόλα. Κάποιος που έχει επεξεργαστή AMD FX ή Intel i7 47xx, είναι καλή περίπτωση να αναβαθμίσει σε Ryzen 2700x για γενική χρήση και παιχνίδια. Αν κάποιος έχει i7 77xx για παράδειγμα και παίζει μόνο παιχνίδια σε υψηλής συχνότητας Monitor οι νέοι Ryzen είναι υποβάθμιση και έτσι και αλλιώς δεν υπάρχει λόγος για αναβάθμιση μιας και έχει ήδη δυνατό CPU. Αν κάποιος πληρώνεται από τη χρήση του PC με Rendering, Video Editing και έχει deadlines οι νέοι Ryzen φαίνονται καλύτεροι από Coffee Lake οπότε αν έχει παλαιότερη πλατφόρμα όπως για παράδειγμα 7700K, ίσως να αξίζει τον κόπο. Αφήνω μία μικρή αμφιβολία να δούμε σε πραγματική χρήση τι γίνεται και πόσο Optimized είναι τα προγράμματα για να κάνουν χρήση τη δύναμη του 2700X. Τα Benchmarks που δείχνουν την ωμή δύναμη του CPU όπως το Cinebench είναι ευπρόσδεκτα, αλλά χρειαζόμαστε και πραγματικά σενάρια χρήσης. Για παράδειγμα εδώ: Μην ξεχνάμε ότι δεν είμαστε δικαστήριο. Μπορεί ένα CPU ή μία VGA να έπρεπε να αποδίδει καλύτερα με βάση τη δύναμη, αλλά κάποιο πρόγραμμα ή παιχνίδι αντίστοιχα που κάνει χρήση του Hardware να μην το εκμεταλλεύεται σωστά για διάφορους λόγους. Τον χρήστη δεν θα πρέπει να τον ενδιαφέρει αυτό. Θα πρέπει να τον ενδιαφέρει η πραγματικότητα και η χρήση που θα κάνει και πόσο μεγάλες θα είναι οι διαφορές σε αυτή του τη δουλειά με βάση τα λεφτά που δίνει πάντα. Φαντάζομαι ότι θα έχουμε στο μέλλον Video σαν το παραπάνω με τους νέους Ryzen για να δούμε ακριβώς τι συμβαίνει. Προσωπικά πιστεύω ότι οι Ryzen υστερούν σε απόδοση στα παιχνίδια, ωστόσο η διαφορά είναι τέτοια που δεν νομίζω ότι θα πρέπει να ενοχλεί κάποιον ειδικά με Monitor 60Hz ακόμα και με κάρτα γραφικών 2080Ti. Ωστόσο φαίνονται καλύτεροι σε όλα τα υπόλοιπα (μένει να δούμε όπως είπα και πραγματικά σενάρια χρήσης καθώς όπως ξέρουμε τα περισσότερα είναι Intel Friendly δυστυχώς). Όσον αφορά την αναβαθμισιμότητα της πλατφόρμας AM4, αν κατάλαβα καλά με το νέο Chipset έχεις καλύτερες επιδόσεις λόγω XFR 2.0, το οποίο ανεβάζει τη συχνότητα σε όλους τους πυρήνες σε αντίθεση με τα παλαιότερα Chipsets; Αν ναι εδώ απογοητεύομαι. Με αφήνει δηλαδή να βάλω το νέο CPU, αλλά με περιορισμούς. Ναι, έχει γίνει και στο παρελθόν αυτό (Phenom), αλλά προσωπικά δεν θα κοιμόμουν ήσυχος. Δεν μου αρέσει αυτή η λογική. Δηλαδή αν είχα Ryzen πρώτης γενιάς και για κάποιον λόγο ήθελα να πάω σε δεύτερης, θα πούλαγα τη μητρική και θα αγόραζα μία με το νέο Chipset. Σίγουρα αποτελεί ευκολία παρόλα αυτά. Χρειάζεται πράγματι όμως αναβάθμιση κάποιος με πρώτης γενιάς Ryzen; Μάλλον όχι... Και εδώ είναι που λέω πως όταν πράγματι κάποιος χρειαστεί αναβάθμιση, η πλατφόρμα θα είναι obsolete. Έριξα μία πολύ γρήγορα ματιά σε Sites με Reviews και είδα όλο το Video του Hardware Unboxed. Κάτι ειπώθηκε για τις μνήμες προηγουμένως και τα subtimings. Νομίζω ότι το πιο δίκαιο είναι να βγάζουμε τα πράγματα από το κουτί τους, να τα βάζουμε με ψύξη η οποία να είναι τέτοια ώστε να μην επηρεάζει την απόδοση (αν είναι στοκ ψύξη κανένα πρόβλημα), βάζουμε RAM στην ίδια συχνότητα (αν είναι ακριβώς οι ίδιες ακόμα καλύτερα), με τα Timings όπως ορίζονται από το XMP και τέλος πάντων Default και μετράμε. Μικροβελτιώσεις που μπορεί να κάνει ο χρήστης πάντα θα υπάρχουν, πάντα με τον κίνδυνο της αστάθειας, κλπ. Το Overclocking είναι ευπρόσδεκτο μεν, αλλά όχι το κεντρικό σημείο ενδιαφέροντος. Αν αγόραζα τώρα πλατφόρμα θα πήγαινα κατά πάσα πιθανότητα σε Ryzen 2700x. Λέω κατά πάσα πιθανότητα γιατί θα ήθελα μερικά πράγματα ακόμα όπως επισήμανα και παραπάνω. Η φετινή χρονιά όπως είπε και ο Steve, είναι εξαιρετική για τα CPUs. Τραγική για τις VGAs ωστόσο. Κάποιος με 4/4,4/8 όμως ίσως κάνει μια αναβάθμιση όταν την χρειαστεί αν όχι σε αυτούς τους ρυζεν,τότε στους επόμενους.δεν είναι αχρειαστη η δυνατότητα αναβάθμισης.κι ας μην έχεις το xfr.ξεκλειδωτα είναι όλα,κάνε ένα απλό overclock. Επεξ/σία 20 Απριλίου 2018 από countass Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
SeXBOX Δημοσ. 20 Απριλίου 2018 Share Δημοσ. 20 Απριλίου 2018 Εν το μεταξύ ένα thread για τους νέους Ryzen και έχει γεμίσει με στρουμφοκαταστάσεις, έχουμε τα στρουμφάκια να υποδεικνύουν με περηφάνια τα αποτελέσματα τους σε games σε σχέση με Ryzen. Ναι ρε είναι 20-25 fps πιο γρήγοροι, στα @@ μας, δεν είμαστε όλοι για gaming που επιλέξαμε για φέτος AMD! Δεν είμαι υπέρ της AMD γιατί πάντα κάθε χρόνο ή κάθε 2 αποκτώ συστήματα και με τους 2 επεξεργαστές και εχω να πω ότι από την εμπειρία μου οι Intel είναι πιο μεγάλοι στα FPS και στις τιμές. Ας τελειώσει το τσίρκουλο εδώ μέσα με την στρουμφοκατάσταση και ας ανταλλάξουμε απόψεις σε tweaks, tips και troubleshooting των Ryzen. Έλεος! Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Bigi444444 Δημοσ. 20 Απριλίου 2018 Share Δημοσ. 20 Απριλίου 2018 Ας περιμένουμε και λίγο καιρό να στρώσουν τα πράγματα και από θέμα bios, drivers κλπ θα έλεγα επίσης εγώ.Λογικά θα υπάρχει μια βελτίωση.Δεν θυμάμαι ποτέ την amd είτε στα cpu είτε στις gpu της να είναι από την πρώτη ημέρα έτοιμη καλώς ή κακώς. Τώρα αυτό που εμένα προσωπικά με ξεπερνάει δεν είναι ότι ασχολούμαστε με το πόσο πιο γρήγοροι είναι επεξεργαστές της intel στο gaming.Αλλά το ότι ασχολούμαστε με το πόσο πιο γρήγοροι είναι επεξεργαστές των 400€ με κάρτες των 1000€ σε μια ανάλυση που παίζαμε πριν από 10 χρόνια. Δλδ οκ, ότι ο άλλος εάν δώσει 1,5 χιλιάρικο μόνο για αυτά τα 2 υποσυστήματα μπορεί και να μην παίζει στα 1080 δεν μας περνάει ποτέ από το μυαλό. Πρέπει ντε και σώνει να παίζει σε 1080p και να τον απασχολεί εάν στο pcars ο 8700 βγάζει 320 μέσο όρο και ο 2700 βγάζει 305.Ή σε πιο βαριά παιχνίδια, σαν το origins, εάν ο ένας βγάζει 102 και ο άλλος 104. Ξανά μανά . 8 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
IoaZ Δημοσ. 20 Απριλίου 2018 Share Δημοσ. 20 Απριλίου 2018 1 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
BlueBlood7 Δημοσ. 20 Απριλίου 2018 Share Δημοσ. 20 Απριλίου 2018 Μητρικές των 200+ ευρώ και να μην έχουν start/reset button είναι απαράδεκτο. 2 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
cpc464 Δημοσ. 20 Απριλίου 2018 Share Δημοσ. 20 Απριλίου 2018 Οπως και να το κάνεις ο 2700χ είναι κανόνι, άντε να βγούν και οι navi να βάλουμε και καμια κάρτα της προκοπής. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
ilos Δημοσ. 20 Απριλίου 2018 Share Δημοσ. 20 Απριλίου 2018 8 ώρες πριν, strawman είπε Tα gaming bench του anandtech ειναι για τα σκουπιδια. Δεν υπαρχει ουτε μια περιπτωση στο εκκατομυριο ο οποιοσδηποτε Ryzen να βγαινει μπροστ ααπο Intel σε GTA V, με οτιδηποτε πιθανο και απιθανο συνδιασμο ram. Κατι κανανε λαθος.. Ειδικά gta5 είναι από τα λίγα games που έχουν διαφορές ακόμα και σε 1440p high settings. Αλλά γυρνάει boomerang στους μπλε σε 1080p γιατί βγάζει πάνω από 165 fps και έχει bug η μηχανή και με ταράζει στο shuttering με τον 8600k. 7 ώρες πριν, adtakhs είπε Πραγματικά χωρίς να έχω διαβάσει τίποτα και γυρνώντας μόλις από την δουλειά στο σπίτι, θα σε παρακαλέσω να ΑΠΕΧΕΙΣ από αυτό το θέμα για μια με 2 ημέρες. Θέλω να κάτσω και να δω εποικοδομητικά σχόλια και κους κους για τους νέους επεξεργαστές ώστε να σχηματίσω άποψη από άτομα που θα τους αγοράσουν ή που βρήκαν κάποιο REVIEW κ.λ.π. Δεν θέλω να διαβάζω τις δικές σου π@π@ρολογίες .... sorry κιόλας .... Sorry θα πρέπει να περιμένεις 1-2 βδομάδες όπως φαίνεται να τελειώσουν εδώ τη δουλειά τους to damage control PR τμήμα του στρουμφοχωριού και να μπεις αργότερα. Ή κάνε μας όλους block εκτός από τον spartan 7 ώρες πριν, akoinonitos είπε ολα εξαρτονται απο τα subtimings, αλλαζοντας μονο τα αρχικα απο 16 σε 14 ας πουμε δεν θα αλλαξει τπτ... +100000000000000 (όλοι νομίζουν ακόμα ότι τα default του xmp είναι και τα optimal, ειδικά στην msi έχω καραφλιάσει από τα subtimings που περνά άλλα καραunstable άλλα ελεεινά loose ότιναναι). 7 ώρες πριν, strawman είπε Ωραιο το review του gnexus. Μιας και εισαι αλανι και guru, θες να μου εξηγησεις τι βλεπουμε εδω? Απόκρυψη περιεχομένων Μου θύμησες ένα παλικάρι το καλοκαίρι που ρωτούσε για single build για pubg streaming και ήταν μεταξύ 7600κ,7700k και 1600x. Του πρότεινα 1700 αν δε κάνει obs με very low quality preset και όταν μου είπε μα βγάζει τα λιγότερα fps από όλους απλά γέλαγα. 7 ώρες πριν, adtakhs είπε είναι soldered αυτοί ή το χ@σανε το πράγμα ? Με μαμά ψύκτρα κλοκάρει καθόλου ? Πιάνει precision boost overdrive με μαμά ? Ναι All cores 4.05 ο 2700x με την Prism. Για τον 2600x λένε 3.8 με την wraith αλλά δε το πιστεύω γιατί τόσο είμαι με τον 1600 και +0.1v από ότι θα είναι ο 2600x Δε γνωρίζω. Χρειαζόμαστε άτομο με x470. 7 ώρες πριν, strawman είπε Απο οσα ειδα μεχρι τωρα το x470 ειναι meh εκτος αν πας για γρηγορες μνημες (εννοω πανω απο 3200). Καθαρα για gaming 2600x σε x470 και τον αφηνεις stock! Με μαμα ψυκτρα ο 2700x παει 4.2, ο 2600 απο την αλλη θα ειναι μεγαλη φολα με την stealth. Καπου στα 3.8 θα cappari λογω temps. Ναι έχουν κάνει πολύ καλή δουλειά στο xfr2. Καμία σχέση με το XFR1/CPB που ήταν άχρηστο και προβληματικό ειδικά στους non x. Ton 2600 τον χαντάκωσαν με την stealth ώστε κάποιος να προτιμήσει τον x. Μάθανε από τα λάθη τους 7 ώρες πριν, akoinonitos είπε Που ειναι αυτος ο @Spartan117 ακομα να παραλαβει ? Όλοι αυτό περιμένουμε 4 ώρες πριν, strawman είπε Το PC του spartan να αγορασουμε που τα παστωνει ολα Εγω μεσα, να αρχισουμε τα bench. Αρκει να τρεξουμε σε 720p 50% resolution scale για να συμμετεχει και ο pirmen Σταμάτα καταντάμε το ίδιο γραφικοί 2 ώρες πριν, SeXBOX είπε Εν το μεταξύ ένα thread για τους νέους Ryzen και έχει γεμίσει με στρουμφοκαταστάσεις, έχουμε τα στρουμφάκια να υποδεικνύουν με περηφάνια τα αποτελέσματα τους σε games σε σχέση με Ryzen. Ναι ρε είναι 20-25 fps πιο γρήγοροι, στα @@ μας, δεν είμαστε όλοι για gaming που επιλέξαμε για φέτος AMD! Δεν είμαι υπέρ της AMD γιατί πάντα κάθε χρόνο ή κάθε 2 αποκτώ συστήματα και με τους 2 επεξεργαστές και εχω να πω ότι από την εμπειρία μου οι Intel είναι πιο μεγάλοι στα FPS και στις τιμές. Ας τελειώσει το τσίρκουλο εδώ μέσα με την στρουμφοκατάσταση και ας ανταλλάξουμε απόψεις σε tweaks, tips και troubleshooting των Ryzen. Έλεος! Τέλος πάντων σε γενικές γραμμές επιβεβαιώθηκαν τα leaks (4.2-4.3) και αρκετά χαμηλότερο latency ακόμα και 10-20 ns κάτω με τις ίδιες μνήμες. Αυτά που περνάνε κάπως στο ντούκου και δεν αναφέρει κανένας εκτός από το πολύ βελτιωμένο xfr 2 είναι η day 1 συμβατότητα με τα memory kits (θυμάστε τι τραβήξαμε μέχρι να βγει ο agesa 1.0.0.6 για hynix) και το γεγονός ότι μπορείς να τον κάνεις all core oc στα 4 με αστείο vcore μέχρι το πολύ 1.20v και να είναι stable και δροσερότατος. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Spartan117 Δημοσ. 20 Απριλίου 2018 Share Δημοσ. 20 Απριλίου 2018 (επεξεργασμένο) Αν κάνει boost στα 4.35 με xfr βλέπω να τον αφήνω σε stock τον 2700x και απλά να κάνω tweak μνήμες. Κάνανε καλή δουλειά με το XFR2. Μονο για bench κανένα 4.3 all core με 1.425 voltage. Και φαίνεται το core boosting δεν είναι σαν το ανάπηρο της Intel που δημιουργεί stutter (τουλάχιστον σε Sky-X) Απλοποιεί αρκετά τα πράματα σε overclocking και κάτι σάπια single threaded προγράμματα θα τρέχουν με το δυνατότερο δυνατό performance. Επεξ/σία 20 Απριλίου 2018 από Spartan117 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
mindtrapper Δημοσ. 20 Απριλίου 2018 Share Δημοσ. 20 Απριλίου 2018 Αυτά λέει και ο Stilt. Καλή φάση, αρκεί να κρατάει όντως τόσο σε δύο cores. Απορία, το boost τους δουλεύει κανονικά σε Χ370 ή θα χάνουν λίγο; Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
ilos Δημοσ. 20 Απριλίου 2018 Share Δημοσ. 20 Απριλίου 2018 1 ώρα πριν, Spartan117 είπε Αν κάνει boost στα 4.35 με xfr βλέπω να τον αφήνω σε stock τον 2700x και απλά να κάνω tweak μνήμες. Κάνανε καλή δουλειά με το XFR2. Μονο για bench κανένα 4.3 all core με 1.425 voltage. Και φαίνεται το core boosting δεν είναι σαν το ανάπηρο της Intel που δημιουργεί stutter (τουλάχιστον σε Sky-X) Απλοποιεί αρκετά τα πράματα σε overclocking και κάτι σάπια single threaded προγράμματα θα τρέχουν με το δυνατότερο δυνατό performance. Spartan + stock clocks = DOES NOT COMPUTE Πέρα από την πλάκα αυτό περιμένουμε τόση ώρα να δούμε από σένα διαφορές σε productivity και gaming με optimal subtimings μεταξύ 1700/2700x max clocks. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
strawman Δημοσ. 20 Απριλίου 2018 Share Δημοσ. 20 Απριλίου 2018 Το περιεργο ειναι οτι με τις x470 παιζουν πιο γρηγορες ram και στο 1st gen ryzen, πραγμα ολιγον περιεργο. Τελικα θεμα μητρικων ηταν η CPU? Η ειναι απλα βελτιωμενο bios και στρωνει τα timngs καλυτερα? Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
adtakhs Δημοσ. 20 Απριλίου 2018 Share Δημοσ. 20 Απριλίου 2018 Λοιπόν, διαβάζοντας τα σχόλια του ANANDTECH κατόπιν παρότρυνση ς από διπλανό φορουμ φαίνεται πως το anandtech είναι ΤΟ ΜΟΝΟ που έκανε review πατσαροντας και τις δύο πλατφόρμες για MELTDOWN και SPECTRE . Για αυτό και οι διαφορές από άλλους. Επίσης αν ισχύει , είναι το σοβαρότερο review όλων . Καλημερα 4 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Προτεινόμενες αναρτήσεις