Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.
1 λεπτό πριν, pirmen56 είπε

Αναβάθμισες και μάλιστα τζάμπα, όπως σου είπα. Στο δείχνει και ο strawman.

Επειδή δείχνει ότι ο i5-8400 είναι πάνω απο τον OC'ed R7 2700X;; Δε σε πιάνω...

Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Ναι, 3% μπροστα στα average απο τον 2600. Τρεξτε παιδια να παρετε Intel :P 

12 minutes ago, pirmen56 said:

Αναβάθμισες και μάλιστα τζάμπα, όπως σου είπα. Στο δείχνει και ο strawman.

Kαι μιας και γουσταρεις Steve, να δουμε και το conclusion του και αν συμφωνει μαζι σου. 

For applications as we noted earlier the 2700X stacks up well against the mighty 8700K. However the 2600X -- well that basically crushes the 8600K and by extension all Coffee Lake Core i5s. I already preferred the Ryzen 5 1600 over the Core i5-8400 with the former seeming like the better all-rounder and I now prefer the 2600X to any of the Coffee Lake Core i5 parts, for the same reasons.

Εν ολιγοις λεει οτι προτιμαει τον 1600 απο τον 8400 και εσεις πατε και μου τον συγκρινετε με 1700 και 2700x....τι να πω, οτι βοηθαει τον καθενα να κοιμαται τα βραδια.

Επεξ/σία από strawman
  • Like 2
Δημοσ.
6 λεπτά πριν, strawman είπε

Ναι, 3% μπροστα στα average απο τον 2600. Τρεξτε παιδια να παρετε Intel :P 

Kαι μιας και γουσταρεις Steve, να δουμε και το conclusion του και αν συμφωνει μαζι σου. 

For applications as we noted earlier the 2700X stacks up well against the mighty 8700K. However the 2600X -- well that basically crushes the 8600K and by extension all Coffee Lake Core i5s. I already preferred the Ryzen 5 1600 over the Core i5-8400 with the former seeming like the better all-rounder and I now prefer the 2600X to any of the Coffee Lake Core i5 parts, for the same reasons.

Εν ολιγοις λεει οτι προτιμαει τον 1600 απο τον 8400 και εσεις πατε και μου τον συγκρινετε με 1700 και 2700x....τι να πω, οτι βοηθαει τον καθενα να κοιμαται τα βραδια.

Με βάση αυτό που παρέθεσες πρίν στο gaming είναι συγκρίσιμοι. Σε όλα τα άλλα όχι. Πάλι τα ίδια θα λέμε ;

Δημοσ.

2-3 στο forum μας έχετε κουράσει πολύ. Μπαίνουμε να διαβάσουμε κάνενα νέο και διαβάζουμε όλο ποιος την έχει μεγαλύτερη 

• Like 8
Δημοσ.
3 minutes ago, _Theo_ said:

Με βάση αυτό που παρέθεσες πρίν στο gaming είναι συγκρίσιμοι. Σε όλα τα άλλα όχι. Πάλι τα ίδια θα λέμε ;

Kαι με βαση την μοναδικη εικονα που παρεθεσε ο pirmen (απο το ιδιο review mind you) θα νομιζες οτι ειναι 20% πισω. Ετσι για να καταλαβεις ποσο αντικειμενικος ειναι, γιατι κατι τετοια ελεγες χτες και με τρελανες! Ακου δω, ο pirmen λεει "σωστα" πραματα ηταν το μεγαλυτερο ανεκδοτο που εχω διαβασει στο forum. 

Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Με το καλό να παραλάβουν όσα παιδιά πρόλαβαν και έριξαν παραγγελία.

Πλέον σε σχέση με πέρυσι έχουμε αρκετά περισσοτερα δείγματα cpu για δοκιμές.

Οπότε PLEASE σταματήστε τις κοκορομαχιες οι γνωστοί :P και επικεντρωθείτε στο να "φτιάξουμε" ένα community hub με μετρήσεις ανάλογα τις κατηγορίες

*Ryzen 1st-2nd

*Coffee Lake / Ryzen ανάλογα τη χρήση / χρήματα 

ώστε άτομα που έχουμε μείνει με παλιά συστήματα να έχουμε μια όσο γίνεται πιο φιλική εικόνα, λιγότερο πονοκέφαλο ενώ ψάχνουμε σε τι να πάμε, τι να προσέξουμε, τι να αγοράσουμε ανάλογα τη χρήση/γουστα/λεφτά. 

Επεξ/σία από 7nisiotis
  • Like 4
Δημοσ. (επεξεργασμένο)
3 minutes ago, 7nisiotis said:

\*Coffe Lake / Ryzen ανάλογα τη χρήση / χρήματα 

ώστε άτομα που έχουμε μείνει με παλιά συστήματα να έχουμε μια όσο γίνεται πιο φιλική εικόνα, λιγότερο πονοκέφαλο ενώ ψάχνουμε σε τι να πάμε, τι να προσέξουμε, τι να αγοράσουμε ανάλογα τη χρήση/γουστα/λεφτά. 

Το PC του spartan να αγορασουμε που τα παστωνει ολα :P 

Εγω μεσα, να αρχισουμε τα bench. Αρκει να τρεξουμε σε 720p 50% resolution scale για να συμμετεχει και ο pirmen B)

Επεξ/σία από strawman
Δημοσ. (επεξεργασμένο)
5 λεπτά πριν, 7nisiotis είπε

ώστε άτομα που έχουμε μείνει με παλιά συστήματα να έχουμε μια όσο γίνεται πιο φιλική εικόνα, λιγότερο πονοκέφαλο ενώ ψάχνουμε σε τι να πάμε ανάλογα τη χρήση/γουστα/λεφτά. 

Και περιμενεις απο εδω? Οντως τωρα?

Εδω ο ενας λεει 3% διαφορα ο 2600 απο τον 8400, ο αλλος λεει γεωμετρικο μεσο...

Περιμενω κανα 15θημερο και οτι βρω στοκ το πηρα.

Τα ιδια ειναι δεν νομιζω οι απλοι χρηστες να βλεπουν διαφορες.

Αν δεν παιζουν BSOD και ασυμβατοτητες θα παρω εναν τετοιο.

Αραξε λιγες μερες κ θα δουμε.

Επεξ/σία από Howl
Δημοσ.
2 minutes ago, Howl said:

Εδω ο ενας λεει 3% διαφορα ο 2600 απο τον 8400, ο αλλος λεει γεωμετρικο μεσο...

Aπο το 147 στο 152 ποση διαφορα ειναι %? 

Δημοσ. (επεξεργασμένο)
8 λεπτά πριν, strawman είπε

Aπο το 147 στο 152 ποση διαφορα ειναι %? 

Τοσο ειναι αλλα ειναι ο 2600x και κοστιζει +90 ευρω αυτη τη στιγμη.

Ξερω οτι κλοκαρεις και τον 2600 εκει αλλα οκ.

Δεν ειναι αυτο το θεμα ομως.

Ειναι οτι καθε site εχει διαφορετικα αποτελεσματα στα διαφορα benchmarks.

Εγω πιστευω οτι δεν κοιτας μεσους ορους.

Κοιτας ποιο game παιζεις αν τον θες για gaming, και αν εχει μικρη διαφορα 5-10% παιρνεις τον Ryzen.

Πχ Tomb Raider δεν παιζει διαφορα, αλλα Farcry παιζει μεγαλη...

Εγω εχω την εξης απορια: αφου εχουν διαφορα 3% μεσο ορο, σε καποια παιχνιδια πρεπει ο Ryzen να ειναι μπροστα λογικα για να κλεινει η ψαλιδα στο 3%.

Ποια ειναι αυτα ακριβως?

Επεξ/σία από Howl
Δημοσ.

Τρομερό multitasking ο 2700Χ .....τερατάκι απλά....φανταστικές θερμοκρασίες απλά που σε intel cpu απλά δεν παίζουν......4.2ghz all core με κάτω του 1,4v από ότι φαίνεται σε κάποια κομμάτια .....το 1,4v + που βλέπω για daily  απλά πιστεύω πως είναι πολύ για αυτά τα τσιπάκια.......τέλος σε gaming μια χαρά παίζουν με καλά σετάρισμενες μνήμες έχωντας ξεπεράσει απλά τον 8400 σε ipc που ήταν το sweet gaming spot μέχρι πρότινως.......

Χωρίς τίτλο.png

• Like 3
Δημοσ.
Just now, Howl said:

Τοσο ειναι αλλα ειναι ο 2600x και κοστιζει +90 ευρω αυτη τη στιγμη.

Ξερω οτι κλοκαρεις και τον 2600 εκει αλλα οκ.

Δεν ειναι αυτο το θεμα ομως.

Ειναι οτι καθε site εχει διαφορετικα αποτελεσματα στα διαφορα benchmarks.

Εγω πιστευω οτι δεν κοιτας μεσους ορους.

Κοιτας ποιο game παιζεις αν τον θες για gaming, και αν εχει μικρη διαφορα 5-10% παιρνεις τον Ryzen.

Πχ Tomb Raider δεν παιζει διαφορα, αλλα Farcry παιζει μεγαλη...

Εγω εχω την εξης απορια αφου εχουν διαφορα 3% μεσο ορο, Σε καποια παιχνιδια πρεπει ο Ryzen να ειναι μπροστα λογικα για να κλεινει η ψαλιδα στο 3%.

Ποια ειναι αυτα ακριβως?

Αμα ξερεις οτι κλοκαρις τον 2600 τοτε το +90€ τι το βαζεις? ;) Επισης πιθανον να παει πανω απο 4.1, το hw unboxed δυστηχως επεσε  σε μπανανα.

Επισης δεν ειναι +90€ μιας και ο 8400 ηταν testarismenos σε z370 και 3200ram.

Οταν λες το farcry εννοεις το primal? Γιατι στο 5 δεν εχει διαφορα. Αν ακομα παιζεις primal τοτε εννοειτε, πηγαινε σε intel :P 

Δες το benchmark, 5 σελιδες ειναι. Σε ολα καπου στα 5 fps εχουν διαφορα.

Δημοσ. (επεξεργασμένο)
8 λεπτά πριν, strawman είπε

Αμα ξερεις οτι κλοκαρις τον 2600 τοτε το +90€ τι το βαζεις? ;) Επισης πιθανον να παει πανω απο 4.1, το hw unboxed δυστηχως επεσε  σε μπανανα.

Επισης δεν ειναι +90€ μιας και ο 8400 ηταν testarismenos σε z370 και 3200ram.

Οταν λες το farcry εννοεις το primal? Γιατι στο 5 δεν εχει διαφορα. Αν ακομα παιζεις primal τοτε εννοειτε, πηγαινε σε intel :P 

Δες το benchmark, 5 σελιδες ειναι. Σε ολα καπου στα 5 fps εχουν διαφορα.

Θερμοκρασιες?

Οπως και να εχει μιλαμε για +30 watt.

Επεξ/σία από Howl
Δημοσ.
Just now, Howl said:

Θερμοκρασιες?

Οπως και να εχει μιλαμε για +30 watt.

....8700k εχω. Μιλα μου για θερμοκρασιες και καταναλωση. Πες μου και αλλα

Επισκέπτης
Αυτό το θέμα είναι πλέον κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...