Προς το περιεχόμενο

AMD Επεξεργαστές & AM4 socket

kostas_anes

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δεν τα έχω παρακολουθήσει τα cpu τελευταία πώς δουλεύουν.Εάν δεν τα πειράξεις να βάλεις χ συχνότητα σε όλους τους πυρήνες, αυτό το boost που έχουν (το xfr;πώς το λένε;) ανεβάζει την συχνότητα σε πόσους πυρήνες;Σε 1 ή σε 2;

Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

• Απαντ. 14,5k
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσ. (επεξεργασμένο)
3 λεπτά πριν, Spartan117 είπε

Φάγαμε άκυρο από την μεταφορική, παράταση για Σάββατο. Τουλάχιστον επειδή είναι amazon κάνανε refund μέσα σε λίγα λεπτά :)

Πωωωω ,σε εναν στο overclock.net που μιλουσαμε του εστειλαν κουτι χωρις επεξεργαστη... αλλα παρηγγειλε απο αλλου στο καπακι.

Ο adtakhs σε ματιασε να ξερεις...

Επεξ/σία από akoinonitos

1 λεπτό πριν, akoinonitos είπε

Πωωωω ,σε εναν στο overclock.net που μιλουσαμε του εστειλαν κουτι χωρις επεξεργαστη... αλλα παρηγγειλε απο αλλου στο καπακι.

Ο adtakhs σε ματιασε να ξερεις...

Κλαιν ούτως ή άλλως αύριο παραδίδω ένα project και δεν έχω χρόνο, καλο μου κάνανε στην τελική :D

• Like 1

3 minutes ago, pirmen56 said:

@strawman

??????????????????????????????

Reveal hidden contents

aots2.png

Θες να μου εξηγησεις και με λογακια να σε βγαλω λαθος να τελειωνουμε?

• Like 1

1 λεπτό πριν, strawman είπε

Θες να μου εξηγησεις και με λογακια να σε βγαλω λαθος να τελειωνουμε?

Αν ανέβασε gpu score απλά δεν ξέρει τι κάνει. Αν ανέβασε cpu score τότε δες το πάνω και το κάτω. Αφαίρεσε άμα θες από το κάτω κοντά στο 10% για να φτάσεις τα 4300Mhz του 8700Κ με όλα τα cores ενεργά(αρκετά πιο χαμηλά τα boost για τον 2700Χ). Μετά λάβε υπόψη σου ότι χρησιμοποίησε 3200 ραμ και για τα δύο συστήματα όπως και εγώ. Με τα ίδια timings αν όχι καλύτερα. Αυτά.

4 minutes ago, pirmen56 said:

Αν ανέβασε gpu score απλά δεν ξέρει τι κάνει. Αν ανέβασε cpu score τότε δες το πάνω και το κάτω. Αφαίρεσε άμα θες από το κάτω κοντά στο 10% για να φτάσεις τα 4300Mhz του 8700Κ με όλα τα cores ενεργά(αρκετά πιο χαμηλά τα boost για τον 2700Χ). Μετά λάβε υπόψη σου ότι χρησιμοποίησε 3200 ραμ και για τα δύο συστήματα όπως και εγώ. Με τα ίδια timings αν όχι καλύτερα. Αυτά.

Toσο πολυ πονεσε? Αντε πες οτι ανεβασε gpu score, και το λοιπον? Bench δεν ειναι και αυτο? Γιατι ο 8700k τρωει χαστουκια? Αλλα ειπαμε, αν δεν βγαινει μπροστα η Intel φταιει ο reviewer. 

Προφανώς τις επιδόσεις του 8700K δεν τις χτυπάει ο 2700X σε CPU bound scenarios. Έναν 2700X δεν θα τον συνδυάσεις με μια GTX2070/2080(Ευελπιστώ να τις δούμε τον Ιούνιο) όμως ; Αυτές οι κάρτες θα είναι για 4Κ, οπότε εκεί δεν προσφέρει τίποτα η αρκετά μεγαλύτερη συχνότητα του 8700Κ.

• Like 1

4 λεπτά πριν, strawman είπε

Toσο πολυ πονεσε? Αντε πες οτι ανεβασε gpu score, και το λοιπον? Bench δεν ειναι και αυτο? Γιατι ο 8700k τρωει χαστουκια? Αλλα ειπαμε, αν δεν βγαινει μπροστα η Intel φταιει ο reviewer. 

Τρέξε AoTS escalation crazy preset, cpu focused και σύγκρινε τα αποτελέσματά σου με τα δικά του. Το cpu score φυσικά.

Δημοσ. (επεξεργασμένο)
50 λεπτά πριν, nikos5800 είπε

Τώρα που μου το λες μου έρχονται κάποιοι όπως ο pirmen,dr75,Theo 

Αυτοί οι τρεις θα μείνουν στο τελος :P

Δεν είμαι Intel fanboy. Εγώ απλώς είχα πεί (και το λέω ακόμα) ότι στο gaming οι Intel είναι καλύτεροι απο τους προηγούμενους Ryzen. Με τους κανούργιους δεν ξέρω τι παίζει, αν και απο κάτι λίγα review που είδα υστερούν και αυτοί, απλώς έχει κλείσει η ψαλίδα.

3 ώρες πριν, pirmen56 είπε

@_Theo_

Με γεια ο 2700X oced με fast ram. Καλοδούλευτος. Εντελώς τζάμπα σου ήρθε η αναβάθμιση. Τώρα θα 'χεις λεφτά και για καλύτερη κάρτα/οθόνη για να ανέβεις σε υπόληψη στο zen thread.

Τι εννοείς; Δεν αγόρασα Ryzen.

Επεξ/σία από _Theo_

11 minutes ago, pirmen56 said:

Τρέξε AoTS escalation crazy preset, cpu focused και σύγκρινε τα αποτελέσματά σου με τα δικά του. Το cpu score φυσικά.

Και ας πουμε οτι βγαζω περισσοτερα. Και? Αμα βγαλω παραπανω τι σημαινει? Αμα τρεξω τα bench του hwunboxed και βγαλω λιγοτερα επισης τι σημαινει?

Και ας πουμε οτι αυτος δεν εβαλε το CPU focused αλλα το GPU focused. Και?

6 minutes ago, _Theo_ said:

Δεν είμαι Intel fanboy. Εγώ απλώς είχα πεί (και το λέω ακόμα) ότι στο gaming οι Intel είναι καλύτεροι απο τους προηγούμενους Ryzen. Με τους κανούργιους δεν ξέρω τι παίζει, αν και απο κάτι λίγα review που είδα υστερούν και αυτοί, απλώς έχει κλείσει η ψαλίδα.

Απο ποιους Intel? Απο ολους? :P 

Average.png

• Moderators

Λίγο που μπόρεσα να δω, είναι ακριβώς αυτό που περιμέναμε. Ένα ελαφρύ facelift με ελάχιστες διορθώσεις και ένα κλικ καλύτερα ρολόγια.

Ο ξάδερφος παραλαμβάνει αύριο 2600, για να δούμε τι μπορεί να κάνει σε B350 μητρική... :-) Περισσότερα το ΣΚ. Θα το συγκρίνω με το NUC μου :shock:

Επισκέπτης
Αυτό το θέμα είναι πλέον κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...