Προς το περιεχόμενο

AMD Επεξεργαστές & AM4 socket

kostas_anes

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ. (επεξεργασμένο)
1 minute ago, akoinonitos said:

καλα νταξει με τελειωσες τωρα

Ηταν το review του 8400 νομιζω οταν εκαναν launch. 

https://www.anandtech.com/show/11859/the-anandtech-coffee-lake-review-8700k-and-8400-initial-numbers/16

Το βρηκα.

Επεξ/σία από strawman
Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

• Απαντ. 14,5k
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

1 λεπτό πριν, akoinonitos είπε

καλα νταξει με τελειωσες τωρα

Το βρήκα γιατί βλέπω ότι ψάχνετε αφορμές.

https://www.anandtech.com/show/11859/the-anandtech-coffee-lake-review-8700k-and-8400-initial-numbers/16

Περίεργα νούμερα σε πολλά τεστ.

1 λεπτό πριν, pirmen56 είπε

Όπως είπα κοιτάω να υπάρχει συνέπεια μεταξύ διαφορετικών reviewers και σε όσο το δυνατόν περισσότερα games.

Για να συγκρίνεις διαφορετικά review πρέπει να κοιτάξεις και πως κάνουν τα review, όπως είπα και πριν το ΑΤ φοράει Official memory αλλά και μικρό cooler στον 8700K με το default στους AMD.

• Like 1

• Super Moderators
Δημοσ. (επεξεργασμένο)
41 minutes ago, akoinonitos said:

εσυ αυτο καταλαβες ?

Screenshot_20180419-181504_Chrome.jpg

Ο "non bold" 2700X φαντάζομαι ότι δεν είναι με 3200CL14 αλλά με τα "default" 2933 ?

Θα είχε ενδιαφέρον να δούμε αυτά τα 3466 VS 3200CL14.

Επεξ/σία από ThReSh

1 λεπτό πριν, strawman είπε

Ηταν το review του 1600 νομιζω οταν εκαναν launch. 

μου μιλαει για ενα review για τους προηγουμενους ryzen  σχολιαζοντας τον 2700x απαντωτας σε review Που του εβαλα τωρα. Μαλιστα το οτι να ναι ειναι λιγο

1 λεπτό πριν, Aten-Ra είπε

Για να συγκρίνεις διαφορετικά review πρέπει να κοιτάξεις και πως κάνουν τα review, όπως είπα και πριν το ΑΤ φοράει Official memory αλλά και μικρό cooler στον 8700K με το default στους AMD.

Ναι παίζουν και αυτά. Εγώ γενικά ψάχνω για review που τα chip τρέχουν στο μέγιστο ασφαλές όριο τους(ως overclocker).

2 λεπτά πριν, ThReSh είπε

Ο "non bold" 2700X φαντάζομαι ότι δεν είναι με 3200CL14 αλλά με τα "default" 2933 ?

Θα είχε ενδιαφέρον να δούμε αυτά τα 3466 VS 3200CL14.

σιγουρα θα ειχε αλλα ειναι ολοι μπαγλαμαδες ,δεν τεσταρουν...

• Like 1

1 λεπτό πριν, akoinonitos είπε

μου μιλαει για ενα review για τους προηγουμενους ryzen  σχολιαζοντας τον 2700x απαντωτας σε review Που του εβαλα τωρα. Μαλιστα το οτι να ναι ειναι λιγο

Νόμιζα ότι μιλούσαμε για την αξιοπιστία του anandtech............................

Δημοσ. (επεξεργασμένο)
8 λεπτά πριν, pirmen56 είπε

Ήταν ένα τεστ στο Rise of the tomb raider και σε κάποιο άλλο game το οποίο τώρα δεν θυμάμαι, που έβλεπες περίεργα αποτελέσματα και είχε σχολιαστεί από πολλούς εδώ μέσα. Το ακριβές άρθρο δεν το θυμάμαι τώρα. Πέρασε καιρός.

Όπως είπα κοιτάω να υπάρχει συνέπεια μεταξύ διαφορετικών reviewers και σε όσο το δυνατόν περισσότερα games.

Πραγματικά χωρίς να έχω διαβάσει τίποτα και γυρνώντας μόλις από την δουλειά στο σπίτι, θα σε παρακαλέσω να ΑΠΕΧΕΙΣ από αυτό το θέμα για μια με 2 ημέρες.

Θέλω να κάτσω και να δω εποικοδομητικά σχόλια και κους κους για τους νέους επεξεργαστές ώστε να σχηματίσω άποψη από άτομα που θα τους αγοράσουν ή που βρήκαν κάποιο REVIEW κ.λ.π. 

Δεν θέλω να διαβάζω τις δικές σου π@π@ρολογίες ....

sorry κιόλας ....

Επεξ/σία από adtakhs
  • Like 5
  • Thanks 3
  • Sad 1

• Super Moderators
1 minute ago, akoinonitos said:

σιγουρα θα ειχε αλλα ειναι ολοι μπαγλαμαδες ,δεν τεσταρουν...

https://www.techpowerup.com/reviews/AMD/Ryzen_7_2700X/17.html

Πήρε το μάτι μου αυτό, αλλά φαντάζομαι ότι τα "timings" που λένε στο Computer Base δεν είναι CL16...

αυτο αναρωτιεμαι και εγω 3200C14 ή 3466C16  ? Απο την στιγμη που υποστηριζουν μεγαλυτερες συχνοτηες και με τις νεες μητρικες συμφερει ? To guru3d και καπου αλλου που διαβασα ακομα λενε οτι τα 3200 ειναι η χρυση τομη.

• Like 1

Δημοσ. (επεξεργασμένο)
1 λεπτό πριν, ASDIC είπε

αυτο αναρωτιεμαι και εγω 3200C14 ή 3466C16  ? Απο την στιγμη που υποστηριζουν μεγαλυτερες συχνοτηες και με τις νεες μητρικες συμφερει ? To guru3d και καπου αλλου που διαβασα ακομα λενε οτι τα 3200 ειναι η χρυση τομη.

ολα εξαρτονται απο τα subtimings, αλλαζοντας μονο τα αρχικα απο 16 σε 14 ας πουμε δεν θα αλλαξει τπτ...

Επεξ/σία από akoinonitos

Δημοσ. (επεξεργασμένο)
1 λεπτό πριν, ASDIC είπε

Το guru3d  λέει πως δεν είδε διαφορά από 3200Mhz CL16 (νομίζω 16 ήταν) σε 3466 CL18 ...

Αυτό είπε.

Επεξ/σία από adtakhs
  • Like 1

Επισκέπτης
Αυτό το θέμα είναι πλέον κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...