strawman Δημοσ. 19 Απριλίου 2018 Share Δημοσ. 19 Απριλίου 2018 1 minute ago, pirmen56 said: Διάβασε με προσοχή το review του gamers nexus για τα subtimings. Kαλως τον τον αντικειμενικο. Ναι ρε, ειπαμε, ειναι καλυτερος ο 8400. Φαινεται αλλωστε απτο γεγονος οτι ψωνιζεις benchmarks απο διαφορα sites αναλογα ποιο σε βολευει καθε φορα, για να σου βγουν τα κουκια. Ενω ανεφερες 13 φορες το gamers nexus, εβγαλες screenshot τα νουμερα απο το hwunboxed 2 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
50EuroUser Δημοσ. 19 Απριλίου 2018 Share Δημοσ. 19 Απριλίου 2018 (επεξεργασμένο) Ρε τους άτιμους 3% IPC δώσανε μόνο. Τι 12nm τι 14nm GF μπάνανες κ τα 2 για ψηλά κλόκια, αυτό το 1.05-1.2V για 4GHz είναι πολύ καλό για mobile chips πάντως. Παίζει να πιάνουν 3.5GHz και με 0.8-0.9V για 45-55W κατανάλωση. Επεξ/σία 19 Απριλίου 2018 από 50EuroUser Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
akoinonitos Δημοσ. 19 Απριλίου 2018 Share Δημοσ. 19 Απριλίου 2018 7 λεπτά πριν, pirmen56 είπε Διάβασε με προσοχή το review του gamers nexus για τα subtimings. Σορρυ φιλε αλλα και εσυ και αυτος ειστε ανιδεοι απο memory optimization , τεσταρει τα παντα με cl16... δεν εχει ανεβασει ουτε ενα screenshot απο timings. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
pirmen56 Δημοσ. 19 Απριλίου 2018 Share Δημοσ. 19 Απριλίου 2018 Το computerbase.de λέει ότι: Αναφορά σε κείμενο The higher memory clock alone increases the frame rate by an average of six percent, including the optimized timings of 14 percent. Τα subtimings δίνουν παραπάνω. 14% έναντι 6%. Ενώ σε ίντελ μόνο 1-2%. Πράγματα γνωστά από δικές μου δοκιμές και αυτές των Stilt κλπ. Αναφορά σε κείμενο However, the optimized subtimings bring only a plus of one more percent. With optimized memory, the gap between the Core i7-8700K and the Ryzen 7 2700X is reduced from eleven percent to five percent. Όμως τα cpu συγκρίνονται στοκ. Και φυσικά ο 8700Κ υποστηρίζει ταχύτερη ram: Αναφορά σε κείμενο Thus, the Ryzen 7 2700X is faster in games than the Core i7-8700K - but only if it is operated with the default settings. Όμως δεν ισχύουν αυτές οι βελτιώσεις για όλα τα games. Αναφορά σε κείμενο However, games react very differently to the measures. For example, Assassin's Creed Origins only increases by two percent due to the higher clock rate and a total of seven percent through both measures. Similarly Far Cry behaves 5. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
strawman Δημοσ. 19 Απριλίου 2018 Share Δημοσ. 19 Απριλίου 2018 12 minutes ago, Aten-Ra said: Για αυτό θέλω να δω review με τον Core i5 8400/8500 se B360 μητρική που παίρνει μόνο 2666ΜΗz μνήμες και με default Heat-sink εναντίον του R5 2600 σε μητρική Β350/450 και 2933MHz μνήμες να δεις τι κλάμα θα πέσει. Καλα κλαμα πεφτει ηδη. Πριν καν το launch ειχαμε 2 troll να προσπαθουν να μας πεισουν οτι η Γη ειναι επιπεδη και οτι ο 8400 ειναι καλυτερος επεξεργαστης του 1700...και εγω ξυνομουνα να δω τι απο τα 2 ειναι πιο ηλιθιο. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
pirmen56 Δημοσ. 19 Απριλίου 2018 Share Δημοσ. 19 Απριλίου 2018 5 λεπτά πριν, strawman είπε Kαλως τον τον αντικειμενικο. Ναι ρε, ειπαμε, ειναι καλυτερος ο 8400. Φαινεται αλλωστε απτο γεγονος οτι ψωνιζεις benchmarks απο διαφορα sites αναλογα ποιο σε βολευει καθε φορα, για να σου βγουν τα κουκια. Ενω ανεφερες 13 φορες το gamers nexus, εβγαλες screenshot τα νουμερα απο το hwunboxed Ξαναδιάβασε λίγο από ποιά reviews βγάζω συμπεράσματα. Στο hw unboxed οι ρουφιάνοι τον τρέχουν με 3400Mhz ram. Σα δε ντρέπονται οι αλήτες που δεν ασχολήθηκαν με 3666 ram(να δούμε και ποιές μητρικές θα τις σηκώνουν) και οδηγούς του The Silt, σαν αυτούς που διαβάζει ο μέσος αγοραστής. Έξυπνε το gamers nexus έτρεξε δοκιμές με ελεγχόμενα(=παγωμένα) subtimings και είδε ότι το ram speed δεν έπαιξε σπουδαίο ρόλο. Πιο πολύ μετράνε τα subtinings είπανε. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
strawman Δημοσ. 19 Απριλίου 2018 Share Δημοσ. 19 Απριλίου 2018 (επεξεργασμένο) 9 minutes ago, pirmen56 said: Ξαναδιάβασε λίγο από ποιά reviews βγάζω συμπεράσματα. Στο hw unboxed οι ρουφιάνοι τον τρέχουν με 3400Mhz ram. Σα δε ντρέπονται οι αλήτες που δεν ασχολήθηκαν με 3666 ram(να δούμε και ποιές μητρικές θα τις σηκώνουν) και οδηγούς του The Silt, σαν αυτούς που διαβάζει ο μέσος αγοραστής. Έξυπνε το gamers nexus έτρεξε δοκιμές με ελεγχόμενα(=παγωμένα) subtimings και είδε ότι το ram speed δεν έπαιξε σπουδαίο ρόλο. Πιο πολύ μετράνε τα subtinings είπανε. Δεν εχω κανενα παραπονο απο το απο που παιρνεις τα screenshot. Παρτα απο οπου θες. Το οτι εισαι biased το ξερουμε, δεν θα αλλαξει κατι. Να δημιουργησεις εντυπωσεις θες. Αλλιως θα παιρνες screenshot απο το anadntech ας πουμε που σε ΟΛΑ (ΟΛΑ ομως) τα games βγαζει τους Ryzen μπροστα απο τον 8700k. Εισαι ο βασιλιας του cherrypicking και αν ενα review δεν συναδει με την εικονα που θες να σχηματισεις απλα το αγνοεις. Σοβαρη ερωτηση, στην οποια δεν θα απαντησεις, γιατι δεν ανεβασες scresnshot απο το anandtech γραφωντας ακριβως τα ιδια? Η απο ενα οποιοδηποτε αλλο review που βγαζει αλλα νουμερα απο αυτα που σαρεσουν? Συνεχισε τωρα την κωμωδια και εσυ και ο αλλος για το ποσο ανωτερος ειναι ο 8400 απο τον 2700x πλεον. Παω να φερω pop corn. Και για να καταλαβεις λιγο την αποψη μου για σενα... Αν ερχομουν και ανεβαζα αυτην την εικονα στο Intel thread θα ελεγες οτι ειμαι βλαμμενος. Ε μαντεψε τωρα τι πιστευουμε οι υπολοιποι για σενα Επεξ/σία 19 Απριλίου 2018 από strawman Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
johnychliaras Δημοσ. 19 Απριλίου 2018 Share Δημοσ. 19 Απριλίου 2018 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
akoinonitos Δημοσ. 19 Απριλίου 2018 Share Δημοσ. 19 Απριλίου 2018 (επεξεργασμένο) 7 λεπτά πριν, pirmen56 είπε Έξυπνε το gamers nexus έτρεξε δοκιμές με ελεγχόμενα(=παγωμένα) subtimings και είδε ότι το ram speed δεν έπαιξε σπουδαίο ρόλο. Πιο πολύ μετράνε τα subtinings είπανε. καταλαβαινεις τι γραφεις γτ εγω οχι ... τελικα τα subs παιζουν ρολο η οχι ? Επεξ/σία 19 Απριλίου 2018 από akoinonitos Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
pirmen56 Δημοσ. 19 Απριλίου 2018 Share Δημοσ. 19 Απριλίου 2018 Μόλις τώρα, strawman είπε Δεν εχω κανενα παραπονο απο το απο που παιρνεις τα screenshot. Παρτα απο οπου θες. Το οτι εισαι biased το ξερουμε, δεν θα αλλαξει κατι. Να δημιουργησεις εντυπωσεις θες. Αλλιως θα παιρνες screenshot απο το anadntech ας πουμε που σε ΟΛΑ (ΟΛΑ ομως) τα games βγαζει τους Ryzen μπροστα απο τον 8700k. Εισαι ο βασιλιας του cherrypicking και αν ενα review δεν συναδει με την εικονα που θες να σχηματισεις απλα το αγνοεις. Σοβαρη ερωτηση, στην οποια δεν θα απαντησεις, γιατι δεν ανεβασες scresnshot απο το anandtech γραφωντας ακριβως τα ιδια? Η απο ενα οποιοδηποτε αλλο review που βγαζει αλλα νουμερα απο αυτα που σαρεσουν? Συνεχισε τωρα την κωμωδια και εσυ και ο αλλος για το ποσο ανωτερος ειναι ο 8400 απο τον 2700x πλεον. Παω να φερω pop corn. Κατ'αρχάς τα αποτελέσματα του HW unboxed συμφωνούν γενικά με αυτά του GN. Το anandtech όλοι ξέρουμε ότι κατά καιρούς έχει βγάλει κουλά αποτελέσματα με 7400 να προηγείται του 7700K. Να στο πω απλά; Κοιτάμε να υπάρχει σύμπνοια στα αποτελέσματα. Γιατί πέτυχα review του tech radar να βγάζει μπροστά σε CB single thread(και άλλα single thread) τον 2700X και να τον ανακηρύσσει ολοκληρωτική νίκη επί της ίντελ. https://www.techradar.com/reviews/amd-ryzen-7-2700x Αναφορά σε κείμενο Thanks to the higher-frequencies Ryzen 2nd generation is able to achieve, the 2700X overtakes the Intel Core i7-8700K in all our single-core benchmarks. Οποιος θέλει τους πιστεύει. 5 λεπτά πριν, akoinonitos είπε καταλαβαινεις τι γραφεις γτ εγω οχι ... τελικα τα subs παιζουν ρολο η οχι ? Μου έγραφες για εντελώς άλλο review. Eγώ σχολίαζα το GN εσύ το computerbase. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
akoinonitos Δημοσ. 19 Απριλίου 2018 Share Δημοσ. 19 Απριλίου 2018 (επεξεργασμένο) 4 λεπτά πριν, pirmen56 είπε Κατ'αρχάς τα αποτελέσματα του HW unboxed συμφωνούν γενικά με αυτά του GN. Το anandtech όλοι ξέρουμε ότι κατά καιρούς έχει βγάλει κουλά αποτελέσματα με 7400 να προηγείται του 7700K. Να στο πω απλά; Κοιτάμε να υπάρχει σύμπνοια στα αποτελέσματα. Γιατί πέτυχα review του tech radar να βγάζει μπροστά σε CB single thread(και άλλα single thread) τον 2700X και να τον ανακηρύσσει ολοκληρωτική νίκη επί της ίντελ. https://www.techradar.com/reviews/amd-ryzen-7-2700x Οποιος θέλει τους πιστεύει. Μου έγραφες για εντελώς άλλο review. Eγώ σχολίαζα το GN εσύ το computerbase. δωσε ενα λινκ, σορρυ αλλα το ξανακοιταξα το gn σχολιασα ορθα .... Επεξ/σία 19 Απριλίου 2018 από akoinonitos Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
strawman Δημοσ. 19 Απριλίου 2018 Share Δημοσ. 19 Απριλίου 2018 (επεξεργασμένο) 3 minutes ago, pirmen56 said: Κατ'αρχάς τα αποτελέσματα του HW unboxed συμφωνούν γενικά με αυτά του GN. Το anandtech όλοι ξέρουμε ότι κατά καιρούς έχει βγάλει κουλά αποτελέσματα με 7400 να προηγείται του 7700K. Να στο πω απλά; Κοιτάμε να υπάρχει σύμπνοια στα αποτελέσματα. Γιατί πέτυχα review του tech radar να βγάζει μπροστά σε CB single thread(και άλλα single thread) τον 2700X και να τον ανακηρύσσει ολοκληρωτική νίκη επί της ίντελ. Και η συμπνοια ποια ειναι? Οτι ειναι 20% μπροστα ο 8400 ας πουμε? Τοτε τι μου βαζεις αυτην την εικονα? Ποσο **** εισαι? Εισαι σαν να ερχομαι εγω στο Intel thread να βαζω αυτην την εικονα και να γραφω και 2 ειρωνειες απο κατω. 5000€ μισθο το μηνα να μου δινε η Intel τα καραγκιοζιλικια που κανεις δεν θα τα εκανα. Επεξ/σία 19 Απριλίου 2018 από strawman Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Virus200 Δημοσ. 19 Απριλίου 2018 Share Δημοσ. 19 Απριλίου 2018 Άλλο ένα θέμα πάει για κλείδωμα δυστυχώς. 2 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
pirmen56 Δημοσ. 19 Απριλίου 2018 Share Δημοσ. 19 Απριλίου 2018 2 λεπτά πριν, akoinonitos είπε δωσε ενα λινκ Ήταν ένα τεστ στο Rise of the tomb raider και σε κάποιο άλλο game το οποίο τώρα δεν θυμάμαι, που έβλεπες περίεργα αποτελέσματα και είχε σχολιαστεί από πολλούς εδώ μέσα. Το ακριβές άρθρο δεν το θυμάμαι τώρα. Πέρασε καιρός. Όπως είπα κοιτάω να υπάρχει συνέπεια μεταξύ διαφορετικών reviewers και σε όσο το δυνατόν περισσότερα games. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
akoinonitos Δημοσ. 19 Απριλίου 2018 Share Δημοσ. 19 Απριλίου 2018 Μόλις τώρα, pirmen56 είπε Ήταν ένα τεστ στο Rise of the tomb raider και σε κάποιο άλλο game το οποίο τώρα δεν θυμάμαι, που έβλεπες περίεργα αποτελέσματα και είχε σχολιαστεί από πολλούς εδώ μέσα. Το ακριβές άρθρο δεν το θυμάμαι τώρα. Πέρασε καιρός. Όπως είπα κοιτάω να υπάρχει συνέπεια μεταξύ διαφορετικών reviewers και σε όσο το δυνατόν περισσότερα games. καλα νταξει με τελειωσες τωρα Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Προτεινόμενες αναρτήσεις