Προς το περιεχόμενο

AMD Επεξεργαστές & AM4 socket

kostas_anes

Προτεινόμενες αναρτήσεις

5 minutes ago, Heatspreader said:

Η πρώτη γενιά είχε BSODs;

2800X δεν θα βγει;

Σε σχέση με την δεύτερη λίγο περισσότερες όσο αφορούσε στο πείραγμα, vcore, timings κλπ

Όχι δεν θα βγει, δεν έχει νόημα, ο 1700x έφτανε με OC τον 1800x... so what's the point?

Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

• Απαντ. 14,5k
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

6 λεπτά πριν, Heatspreader είπε

Η πρώτη γενιά είχε BSODs;

2800X δεν θα βγει;

Είχε κάτι driver related bsod νομιζω, αλλα σε εμένα τουλάχιστον όταν έβαλα τους chipset driver απο το site κατασκευαστή της μητρικής και όχι τους generic έστρωσε.

6 λεπτά πριν, cpc464 είπε

Gamer δέν είμαι σίγουρα,καμιά σειρά fallout η skyrim, competition τα έχω βαρεθεί, αντε κανα warthunder που και αυτό είναι pay to win, benchmarks κάνω αν έχω ελεύθερο χρόνο αλλά εφεδρικό pc πρέπει να έχω, μία φορά έγινε βλακεία και έμεινα πίσω 3 ημέρες σε δουλειά.

Φτιάξε κάτι με used parts και ότι λεφτά μένουν κουμπαρά για ryzen 2

16 λεπτά πριν, cpc464 είπε

Είχε κάτι driver related bsod νομιζω, αλλα σε εμένα τουλάχιστον όταν έβαλα τους chipset driver απο το site κατασκευαστή της μητρικής και όχι τους generic έστρωσε.

Α ναι. Αυτά γνωστά, το ξέρω.
Τα έχουν κάνει μαντάρα με τους Drivers.

Νόμιζα θέματα BIOS.

1 ώρα πριν, johnychliaras είπε

Αν και το Youtube δεν το έχω σε τόσο υπόληψη, αυτό που βλέπω είναι πως η ψαλίδα έχει κλείσει αρκετά.
Τέρατα CPU και από τις δύο εταιρίες.

Περιμένω Reviews από τα γνωστά Sites, να τα συνδυάσουμε και με τα Videos στο Youtube να δούμε τι γίνεται.

Αυτά δεν μπορώ να τα διαβάζω ας πούμε:
"Slower than Intel for gaming"
Ναι, στα 200FPS είναι 20FPS πιο αργός ο Ryzen, so what? Εκεί που είναι πιο γρήγορος ο Ryzen έχει νόημα (Video Encoding) εκεί που είναι πιο γρήγορος ο Intel (Games) δεν έχει νόημα. 20FPS στα 200FPS.

http://www.trustedreviews.com/reviews/amd-ryzen-7-2700x

• Like 3

3 minutes ago, Heatspreader said:

Ναι, στα 200FPS είναι 20FPS πιο αργός ο Ryzen, so what? Εκεί που είναι πιο γρήγορος ο Ryzen έχει νόημα (Video Encoding) εκεί που είναι πιο γρήγορος ο Intel (Games) δεν έχει νόημα. 20FPS στα 200FPS.

Kαι ναι και οχι. Για τον 2700x οντως κατα την αποψη μου δεν εχει και τοση σημασια. Και ο λογος που δεν εχει σημασια ειναι οτι καταρχας, τα παει εξισου καλα στο games με τον αντιστοιχο 8πυρηνο της Intel. Ουτως η αλλος για τον αγοραστη επεξεργαστη με 16threads δεν νομιζω και δεν θα επρεπε το κυριο μελημα του να ειναι το gaming performance. Απο την αλλη ομως, η μπαλα παρασερνει και τον 2600 ο οποιος ειναι πιο mainstream. 

Δημοσ. (επεξεργασμένο)
8 λεπτά πριν, Heatspreader είπε

Σωστός, είναι σαν να λές ο 8700κ είναι καλύτερος απο τον 6950x γιατί βγάζει 20fps στο τάδε game, πόσο κοστίζει όμως ο ένας και πόσο ο άλλος, και γιατί δουλειές προορίζονται.

Επεξ/σία από cpc464

6 λεπτά πριν, strawman είπε

Απο την αλλη ομως, η μπαλα παρασερνει και τον 2600 ο οποιος ειναι πιο mainstream. 

Δεν το κατάλαβα αυτό; Τι εννοείς;

Επισκέπτης
Αυτό το θέμα είναι πλέον κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...