johnychliaras Δημοσ. 19 Απριλίου 2018 Share Δημοσ. 19 Απριλίου 2018 https://www.skroutz.gr/s/14682943/Asus-Rog-Strix-X470-F-Gaming.html Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
SeXBOX Δημοσ. 19 Απριλίου 2018 Share Δημοσ. 19 Απριλίου 2018 (επεξεργασμένο) Download video Download video Download video Επεξ/σία 19 Απριλίου 2018 από SeXBOX Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
stavroulis1985 Δημοσ. 19 Απριλίου 2018 Share Δημοσ. 19 Απριλίου 2018 Μολις πηρα τον 2600X Δεν βλεπω ομως πουθενα τις Χ470 για αγορα σε micro Atx ομως.. Αν πεσει κατι στο ματι σας βαλτε το αν γινεται γιατι μονο η mobo εμεινε για να τελειωσει το PC. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
noFEARgr Δημοσ. 19 Απριλίου 2018 Share Δημοσ. 19 Απριλίου 2018 Μέχρι 3200 που θέλω τις μνήμες δεν έχει κανένα θέμα οποιοσδήποτε επεξεργαστής. Τώρα ακόμα και ο 2600 πιστεύω θα φτάνει τα 4 ghz εύκολα. 260 που θέλει το πλαίσιο για τον x δεν τα δίνω. 55 ευρώ για 100 mhz παραπάνω που μπορεί να κλοκαρει ο 2600χ δεν αξίζουν για μένα . Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
glazos Δημοσ. 19 Απριλίου 2018 Share Δημοσ. 19 Απριλίου 2018 3 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
ChrisAttart Δημοσ. 19 Απριλίου 2018 Share Δημοσ. 19 Απριλίου 2018 2 ώρες πριν, Shadowjump είπε Θα πας απο 1700 σε 2600Χ;;; Ούτε καν , απλά για κάποιον που μπαίνει τώρα στο ryzen train ή αναβαθμίζει από κάποιο ryzen 3 ας πούμε , έχουν την ίδια τιμή ακριβώς Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
glazos Δημοσ. 19 Απριλίου 2018 Share Δημοσ. 19 Απριλίου 2018 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
cpc464 Δημοσ. 19 Απριλίου 2018 Share Δημοσ. 19 Απριλίου 2018 http://www.guru3d.com/articles_pages/amd_ryzen_7_2700x_review,9.html 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
ChrisAttart Δημοσ. 19 Απριλίου 2018 Share Δημοσ. 19 Απριλίου 2018 Δεν βλεπω μεγαλες διαφορες , οπως ειπε και ο linus θυμίζει 6700Κ σε 7700Κ η κατασταση . Μονο στις μνημες λενε οτι ειδαν μεγαλυτερη σταθεροτητα . Συνεχιζω και στα υπολοιπα μπας και εχασα κατι Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
johnychliaras Δημοσ. 19 Απριλίου 2018 Share Δημοσ. 19 Απριλίου 2018 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
glazos Δημοσ. 19 Απριλίου 2018 Share Δημοσ. 19 Απριλίου 2018 (επεξεργασμένο) Σε γενικές γραμμές βλέπω ότι υπαρχει αρκετά μεγάλη βελτίωση στο out of the box performance σε σημείο που σε κάποια σενάρια χρήσης δεν εχει νόημα το οc (στα x series) αφού το xfr2 και το boost τα πάνε πολύ καλά Επεξ/σία 19 Απριλίου 2018 από glazos 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
cpc464 Δημοσ. 19 Απριλίου 2018 Share Δημοσ. 19 Απριλίου 2018 Εγώ έχω ένα δίλλημα,να κρατήσω την msi gaming plus x370 η να πάρω κάτι ελαφρά καλύτερο σάν την aorus x470, αν πάρω νέα, η παλιά mobo-cpu πανε στο εφεδρικό pc, εάν όχι παίρνω ένα καλό cpu block- reservoir και πιθανώς ένα vrm block και φτιάχνω super υδρόψυξη, ήδη έβαλα τα part που έχω στοιχησμένα και τα γλυκοκοιτάω . 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
glazos Δημοσ. 19 Απριλίου 2018 Share Δημοσ. 19 Απριλίου 2018 1 ώρα πριν, cpc464 είπε Εγώ έχω ένα δίλλημα,να κρατήσω την msi gaming plus x370 η να πάρω κάτι ελαφρά καλύτερο σάν την aorus x470, αν πάρω νέα, η παλιά mobo-cpu πανε στο εφεδρικό pc, εάν όχι παίρνω ένα καλό cpu block- reservoir και πιθανώς ένα vrm block και φτιάχνω super υδρόψυξη, ήδη έβαλα τα part που έχω στοιχησμένα και τα γλυκοκοιτάω . εξαρτάτε, είσαι αρωστάκι με τα benchmark η ασχολείσαι με το video editing ? τότε ΙΣΩΣ αν τώρα είσαι ένας hardware enthusiast, gamer κτλ κτλ τότε σίγουρα ΟΧΙ! Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Heatspreader Δημοσ. 19 Απριλίου 2018 Share Δημοσ. 19 Απριλίου 2018 5 ώρες πριν, SeXBOX είπε Λοιπόν το κανάλι Gamers Nexus είχε αποκτήσει unofficial την σειρά 2xxx και Χ470 τους δοκιμάσανε, μιλήσανε για το ότι έχουν βελτίωση στο gaming και μειώθηκαν πάρα πολύ οι BSODS σε σχέση με την 1η γενιά. Είχαν μερικές BSODS αλλά δεν μπορούσαν να μάθουν ή να το αναφέρουν γιατί η AMD είχε εμπάργκο να μην μιλάει καθόλου πριν τις 19 του μήνα και δεν επέτρεπε τα benchmarks μέχρι και σήμερα. Απόγευμα θα ξέρουμε, πάντως οι τελική τους εμπειρία ήταν πολύ θετική, από ότι είπαν. Η πρώτη γενιά είχε BSODs; 2800X δεν θα βγει; Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
cpc464 Δημοσ. 19 Απριλίου 2018 Share Δημοσ. 19 Απριλίου 2018 9 λεπτά πριν, glazos είπε εξαρτάτε, είσαι αρωστάκι με τα benchmark η ασχολείσαι με το video editing ? τότε ΙΣΩΣ αν τώρα είσαι ένας hardware enthusiast, gamer κτλ κτλ τότε σίγουρα ΟΧΙ! Gamer δέν είμαι σίγουρα,καμιά σειρά fallout η skyrim, competition τα έχω βαρεθεί, αντε κανα warthunder που και αυτό είναι pay to win, benchmarks κάνω αν έχω ελεύθερο χρόνο αλλά εφεδρικό pc πρέπει να έχω, μία φορά έγινε βλακεία και έμεινα πίσω 3 ημέρες σε δουλειά. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Προτεινόμενες αναρτήσεις