Προς το περιεχόμενο

AMD Επεξεργαστές & AM4 socket

kostas_anes

Προτεινόμενες αναρτήσεις

• Απαντ. 14,5k
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

1 ώρα πριν, talos_2002 είπε

Οι APU 2xxx (Raven Ridge) τα έχουν αυτά; Είμαι μπερδεμένος αν είναι 2η γενιάς Ζεν αλλά στα 14nm ή 1ης γενιάς με κάποια χαρακτηριστικά της 2ης.

Ειναι καπου αναμεσα

Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

Λοιπόν το κανάλι Gamers Nexus  είχε αποκτήσει unofficial την σειρά 2xxx και Χ470 τους δοκιμάσανε, μιλήσανε για το ότι έχουν βελτίωση στο gaming και μειώθηκαν πάρα πολύ οι BSODS σε σχέση με την 1η γενιά. Είχαν μερικές BSODS αλλά δεν μπορούσαν να μάθουν ή να το αναφέρουν γιατί η AMD είχε εμπάργκο να μην μιλάει καθόλου πριν τις 19 του μήνα και δεν επέτρεπε τα benchmarks μέχρι και σήμερα. Απόγευμα θα ξέρουμε, πάντως οι τελική τους εμπειρία ήταν πολύ θετική, από ότι είπαν.

1 λεπτό πριν, noFEARgr είπε

Στις 16:00 *

4 ηταν και την προηγουμενη φορά ειναι αλήθεια. Απλα ειδα μια δημοσίευση ενος γνωστού youtuber,πρεπει να το εγραψε λάθος

Εάν όντως έχουν βελτίωση περίπου 10% στο gaming με ίδιες μνήμες σε σχέση με τους προηγούμενους, μιλάμε για σοβαρή διαφορά.Και πλέον η ψαλίδα θα έχει κλείσει.Περιμένω να δω εάν ο 2600x θα μου κλείσει επιτέλους το μάτι.Δεν θέλω να πάω σε μπλε σε αυτόν τον γύρο για λόγους ηθικής τάξης.Αναμένουμε. 

• Like 1

καλα το Αγγλικο αμαζον ακομα δεν εχει τιποτα αναρτημενο, ουτε μητρικες, ουτε επεξεργαστες. Δεν πηρανε χαμπαρι ? εντυπωση με κανει.

Δημοσ. (επεξεργασμένο)
7 λεπτά πριν, ASDIC είπε

καλα το Αγγλικο αμαζον ακομα δεν εχει τιποτα αναρτημενο, ουτε μητρικες, ουτε επεξεργαστες. Δεν πηρανε χαμπαρι ? εντυπωση με κανει.

Δεν ξερω τι κανουν οι τυποι ,εχθες ειχε καποιες asus x470, για την ακριβια τις Hero και την tuf, σημερα τπτ οπως και με τους 2700x ,τη μια μερα τους εχουν την αλλη δεν υπαρχουν

Επεξ/σία από akoinonitos
  • Confused 1

Και για να καταλάβω , όσο υπάρχει στοκ θα είναι ο 1700 ίδια τιμή με τον 2600 ή 2600Χ στην αγορά ? Δεν θα ήθελα να μπω στο δίλημμα αυτό :P Ειδικά με τους latest batch 1700 που 80% πάνε 4 σταθερά 

15 λεπτά πριν, ChrisAttart είπε

Και για να καταλάβω , όσο υπάρχει στοκ θα είναι ο 1700 ίδια τιμή με τον 2600 ή 2600Χ στην αγορά ? Δεν θα ήθελα να μπω στο δίλημμα αυτό :P Ειδικά με τους latest batch 1700 που 80% πάνε 4 σταθερά 

Θα πας απο 1700 σε 2600Χ;;;

Δημοσ. (επεξεργασμένο)

εγω παραγγειλα απο plaisio τον 2600x για να αλλαξω τον 1600.

θα τον παραλαβω σημερα.

se χ370 δεν νομιζω να εχω θεμα ε??

αντε μπας και δουμε κανα 4+

Επεξ/σία από tyf

Και στο msystem θα τον έχουν 7/5 ... άλλαξα την παραγγελία για τον 2600  και την asus prime x470 μιας και ψύκτρα έχω.  Ελπίζω να κλοκάρει το ίδιο με τον 2600x μόνο .  Σημερα τα στειλαν αυριο θα τα εχω. 

Just now, noFEARgr said:

Και στο msystem θα τον έχουν 7/5 ... άλλαξα την παραγγελία για τον 2600  και την asus prime x470 μιας και ψύκτρα έχω.  Ελπίζω να κλοκάρει το ίδιο με τον 2600x μόνο .  Σημερα τα στειλαν αυριο θα τα εχω. 

Παρε τον x λεω εγω. Ο 1600 ας πουμε κλοκαρε χειροτερα μνημες και πυρηνα σε σχεση με τον χ, ειναι κριμα για 20-30€ να κατσεις σε μπανανα chip.

8 λεπτά πριν, strawman είπε

Παρε τον x λεω εγω. Ο 1600 ας πουμε κλοκαρε χειροτερα μνημες και πυρηνα σε σχεση με τον χ, ειναι κριμα για 20-30€ να κατσεις σε μπανανα chip.

Φίλε θα συμφωνήσω. Και εγώ έτσι την ψιλοπατησα με τον 1600. Όχι ότι είχα παράπονο βέβαια για είναι πολύ δυνατός..

Πλαίσιο τον έχει  τον 2600χ δεν ξέρω αν έχει αλλά κομμάτια.

Επισκέπτης
Αυτό το θέμα είναι πλέον κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.
  • Δημιουργία νέου...