Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ. (επεξεργασμένο)
9 minutes ago, _Theo_ said:

Πρίν δεν έλεγες ότι μέχρι και ο R5 1600(X) είναι καλύτερος; Και πως με OC o R7 1700 τον ξεπερνάει και αυτός ; Κωλοτούμπα ολκής...Τώρα δε σε ενδιαφέρουν τα games, πριν όμως σε ενδιέφεραν; 

Είπαμε, επεξεργαστάρα  ο R7 1700! Χαχαχα :D

Η trollaris η εισαι *******. Απαντας χωρις να διαβαζεις καν τα post. Ειπα οτι ο 1600 ειναι καλυτερςο στο CRYSIS 3, οχι γενικα και αοριστα. Ειναι τετοιο το ταρακουλο σου που δεν μπορεις να συγκεντρωθεις να διαβασεις 2 αραδες κειμενο. Επισης πουθενα δεν εγραψα οτι δεν με ενδιαφερουν τα games. Eγραψα οτι οταν μιλαμε για το ποιος ειναι καλυτερος επεξεργαστης τα fps δεν ειναι το μονο που μετραει.Υπαρχουν αλλοι 150 παραγοντες. Ε στους 149 απο τους 150 ο 8400 τρωει σκονη. Τι να κανουμε τωρα.

Επεξ/σία από strawman
  • Like 1
Δημοσ. (επεξεργασμένο)
18 λεπτά πριν, SeXBOX είπε

Τα λέμε σύντομα.. εσείς τσακωθείτε....

purchvii2700x.jpg.9ead492a6b53fdc07ba8c935741e4969.jpg

Ωραίος, απλά να ξες ότι ίσως να θες να ακυρώσεις την παραγγελια της VII, ο Elmor (από την Asus) έγραψε στο OCN ότι η VII έχει φτιαχτεί για καλύτερο dual dimm performance ενώ η VI είναι καλύτερη με 4 dimms. Όχι τίποτα, κερδίζεις και μερικά λεφτά, η C6H είναι ακόμα τερατάκι imo. Προφανώς δικό σου σύστημα είναι ότι θες κανεις, απλά είπα να σου πω μιας και το διάβασα.

Επεξ/σία από Spartan117
  • Like 1
Δημοσ.

Πλησιάζετε τις 20 σελίδες με offtopic σχόλια, δηλαδή ήμαρτον... Θα κλειδώσει κι αυτό το θέμα και θα αναρωτιέστε γιατί μετά...

Αν θέλετε τόσο πολύ να λύσετε το ποιος είναι ο καλύτερος, ανοίξτε ένα ΝΕΟ θέμα και γράψτε εκεί ό,τι θέλετε.

• Like 1
  • Thanks 1
Δημοσ.
1 minute ago, nikos5800 said:

Ναι ρε επεξεργασταρα είναι ο 1700

Είναι μια κατηγορία πάνω από τον επεξεργαστή που λατρεύεις (8400)

Μια κατηγορια πανω ειναι ο 1600. Ο 1700 δεν συγκρινεται καν

Δημοσ.

Ρε παιδιά έχει και το video κάτι που δέν μου αρέσει, ίσως κάνω λάθος , στον 8400 έχει gpu utilization στον 1700 έχει d3D usage,  είναι νορμάλ αυτό?, σε εμένα το κάνει μόνο όταν έχω chrome accelarator ανοιχτο, αλλά δέν έχω vega για να συγκρίνω.

Δημοσ.
2 minutes ago, Spartan117 said:

Ωραίος, απλά να ξες ότι ίσως να θες να ακυρώσεις την παραγγελια της VII, ο Elmor (από την Asus) έγραψε στο OCN ότι η VII έχει φτιαχτεί για καλύτερο dual dimm performance ενώ η VI είναι καλύτερη με 4 dimms.

Σίγουρο αυτό; Μήπως με κανένα bios στρώσει; Βασικά δεν με πολύ-νοιαζει με τις μνήμες και επίσης για ψυχολογικούς και μόνο λογούς θέλω τουλάχιστον να την εχω την VII, ούτως η άλλος(μη με πάρετε για κάνα πλούσιο όμως) μου περισσεύουν τα χρήματα, δεν είναι καθόλου χασούρα για εμένα λόγο εσόδων.

Δημοσ.

Να ρωτήσω εγώ κάτι  ? Όσοι έχετε κάνει αλλαγή στρατοπέδου στις τελευταίες γενιές CPU με την ίδια κάρτα γραφικών έχετε δει διαφορά επιδόσεων στα games ? Εγώ πάντως από 6700Κ@4.5ghz σε 1700@4Ghz με overcloked 980ti σε  ultrawide 2560*1080 144hz monitor δεν έχω δει  ουσιαστική διαφορά πουθενά . Τα minimum fps είναι ίδια ακριβώς και ο Intel βγάζει λίγα παραπάνω fps τα οποία όμως δεν είναι καν αντιληπτά . Οπότε το να επιλέξω ακόμα και για gaming υποδιεστερο γενικα CPU με βάση τα 10 έξτρα fps που θα δω στο fps counter είναι χαζό .... Εκτός φυσικα αν είσαι competitive gamer και χρειάζεσαι οπωσδηποτε και το τελευταίο fps που μπορεί να βγάλει η 1080ti σου σε 1080p , εκεί πάω πασο

• Like 1
Δημοσ.
Μόλις τώρα, SeXBOX είπε

Σίγουρο αυτό; Μήπως με κανένα bios στρώσει; Βασικά δεν με πολύ-νοιαζει με τις μνήμες και επίσης για ψυχολογικούς και μόνο λογούς θέλω τουλάχιστον να την εχω την VII, ούτως η άλλος(μη με πάρετε για κάνα πλούσιο όμως) μου περισσεύουν τα χρήματα, δεν είναι καθόλου χασούρα για εμένα λόγο εσόδων.

Το θέμα είναι το layout είναι καλύτερο για 2DPC στην C6H, κάτι που δεν θα αλλάξει με BIOS update, είναι καθαρά hardware.

Δημοσ.
2 minutes ago, ChrisAttart said:

Να ρωτήσω εγώ κάτι  ? Όσοι έχετε κάνει αλλαγή στρατοπέδου στις τελευταίες γενιές CPU με την ίδια κάρτα γραφικών έχετε δει διαφορά επιδόσεων στα games ? Εγώ πάντως από 6700Κ@4.5ghz σε [email protected] με overcloked 980ti σε  ultrawide 2560*1080 144hz monitor δεν έχω δει  ουσιαστική διαφορά πουθενά . Τα minimum fps είναι ίδια ακριβώς και ο Intel βγάζει λίγα παραπάνω fps τα οποία όμως δεν είναι καν αντιληπτά . Οπότε το να επιλέξω ακόμα και για gaming υποδιεστερο γενικα CPU με βάση τα 10 έξτρα fps που θα δω στο fps counter είναι χαζό .... Εκτός φυσικα αν είσαι competitive gamer και χρειάζεσαι οπωσδηποτε και το τελευταίο fps που μπορεί να βγάλει η 1080ti σου σε 1080p , εκεί πάω πασο

Σε pubg ναι, ειδα αντιληπτη διαφορα. Κυριως σε κατι δυσκολα σημεια τυπου pecado με 50 ατομα. Στα υπολοιπα games τιποτα αντιληπτο

• Like 1
Δημοσ.
3 minutes ago, Spartan117 said:

Το θέμα είναι το layout είναι καλύτερο για 2DPC στην C6H, κάτι που δεν θα αλλάξει με BIOS update, είναι καθαρά hardware.

Ωραία, ευχαριστώ για το info! Θα την αφήσω ως έχει την παραγγελία, μπορεί να μου την βαρέσει και να τρέξω 2 dimms ή να μην αλλάξω μητρική, να εχω την VII είτε για πούλημα ή μπας και κάτσει να τρέξω 1DPC, 2x8GB/2x16GB. Βασικά αν οι 4 στην VII πιάνουν τα 3200 που πιάνουν τώρα μιας και τα κατάφερα δεν με πειράζει, δεν εχω παραπάνω απαίτηση από 3200. :)

Δημοσ.
5 λεπτά πριν, strawman είπε

Σε pubg ναι, ειδα αντιληπτη διαφορα. Κυριως σε κατι δυσκολα σημεια τυπου pecado με 50 ατομα. Στα υπολοιπα games τιποτα αντιληπτο

Δεν πρόλαβα ρε γμτ να τρέξω τπτ τέτοιο με τον 6700Κ , μπήκα νωρίς στο ryzen 🚆 (έφαγα και τα bugs της αρχης όλα :P ) . Όσο είχα τον 6700 καιγομουν μήνες Witcher 3  , Inquisition και project cars κυρίως 

Δημοσ.
2 λεπτά πριν, SeXBOX είπε

Ωραία, ευχαριστώ για το info! Θα την αφήσω ως έχει την παραγγελία, μπορεί να μου την βαρέσει και να τρέξω 2 dimms ή να μην αλλάξω μητρική, να εχω την VII είτε για πούλημα ή μπας και κάτσει να τρέξω 1DPC, 2x8GB/2x16GB. Βασικά αν οι 4 στην VII πιάνουν τα 3200 που πιάνουν τώρα μιας και τα κατάφερα δεν με πειράζει, δεν εχω παραπάνω απαίτηση από 3200. :)

Καλορίζικη όπως και να έχει, δεν νομίζω να έχεις θέμα με b-dies :)

Δημοσ.

Screenshot_20180418-215626_Chrome.jpg.5e0abbbd81754a72b5e2dd940ebf5081.jpg

Μας μένει μόνο μητρική τωρα , ακόμα δεν έχω αποφασίσει μιας και δεν υπάρχουν πολλές επιλογές ακόμα .  Αλλά εκεί στην Asus την παλεύουν 190+ ευρώ  για την prime έλεος...

• Like 1
Επισκέπτης
Αυτό το θέμα είναι πλέον κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.
  • Δημιουργία νέου...