Acmilangr2 Δημοσ. 18 Απριλίου 2018 Δημοσ. 18 Απριλίου 2018 (επεξεργασμένο) 2 λεπτά πριν, strawman είπε Eγω πιστευω οτι ο 8600k σου ειναι καλυτερος του 7980xe. Αλλωστε βγαζει περισσοτερα fps. Ελα, κανε μας τη χαρη λεμε Πραγματικά, διαβάζεις τι γράφω; Επεξ/σία 18 Απριλίου 2018 από Acmilangr2
strawman Δημοσ. 18 Απριλίου 2018 Δημοσ. 18 Απριλίου 2018 (επεξεργασμένο) delid Επεξ/σία 18 Απριλίου 2018 από strawman
Acmilangr2 Δημοσ. 18 Απριλίου 2018 Δημοσ. 18 Απριλίου 2018 (επεξεργασμένο) 3 λεπτά πριν, strawman είπε Στο επομενο ειρωνικο ποστ σου οχι δεν θα διαβαζω, θα μπεις ignore. Κανε μας τη χαρη Φίλε μου το μοναδικό μου ειρωνικό μου post ήταν το τελευταίο που έγραψα ότι "ο RYZEN είναι 10 φορές καλύτερος απο τον INTEL." (βέβαια το σήκωνε ο οργανισμός σου με αυτά που γράφεις και με τον fanboyισμο που έχεις μέσα σου) Τα υπόλοιπα τα εννοούσα. Τώρα αν δεν θες να με πιστέψεις ούτε καν με νοιάζει. Επεξ/σία 18 Απριλίου 2018 από Acmilangr2
strawman Δημοσ. 18 Απριλίου 2018 Δημοσ. 18 Απριλίου 2018 Just now, Acmilangr2 said: Φίλε μου το μοναδικό μου ειρωνικό μου post ήταν το τελευταίο που έγραψα ότι "ο RYZEN είναι 10 φορές καλύτερος απο τον INTEL." Τα υπόλοιπα τα εννοούσα. Τώρα αν δεν θες να με πιστέψεις ούτε καν με νοιάζει. Οk, παρεξηγηση. Αρα διαφωνεις με τον Theo. Πεστου το, γιατι σου κανει και like, νομιζει οτι εισαι μαζι του.
Acmilangr2 Δημοσ. 18 Απριλίου 2018 Δημοσ. 18 Απριλίου 2018 (επεξεργασμένο) Το κακό είναι ότι κοιτάτε τις υπογραφές μας και βγάζετε συμπεράσματα. Δεν είμαστε όλοι για το ίδιο τσουβάλι Επεξ/σία 18 Απριλίου 2018 από Acmilangr2
strawman Δημοσ. 18 Απριλίου 2018 Δημοσ. 18 Απριλίου 2018 (επεξεργασμένο) 18 minutes ago, Spartan117 said: Έχω πεθάνει στα γέλια να διαβάζω τις τελευταίες σελίδες, τσίρκο κανονικό! Sorry που έριξα λάδι στη φωτιά αλλα δεν μπορώ Εσυ ανεβασε κανα bench σε strategy να δουμε το bottleneck. Θα προτεινα μαλιστα να το κανετε ταυτοχρονα και οι 2 σε live streaming,. αλλα φευ. Θα του κοβει 30% επιδοσεις το streaming και το video θα κανει stutters του σατανα. Ειναι επειδη εχει καλυτερο επεξεργαστη. Ε ρε τι διαβαζω ο ερμος... 1 minute ago, Acmilangr2 said: Το κακό είναι ότι κοιτάτε τις υπογραφές μας και βγάζετε συμπεράσματα. Δεν είμαστε όλοι για το ίδιο τσουβάλι Δεν κοιταω υπογραφες. Αλλωστε 8700k εχω. Κοιταξα απλα οτι εκανες την ιδια πιρουετα που καναν στο παρελθον pirmen και theo. Ρωταω για το Χ και περνω απαντηση για το Υ γιατι ξερουν οτι το Χ τους βγαζει λαθος. Εσυ τουλαχιστον στο τελος απαντησες. Κανουμε προοδο Επεξ/σία 18 Απριλίου 2018 από strawman
_Theo_ Δημοσ. 18 Απριλίου 2018 Δημοσ. 18 Απριλίου 2018 19 λεπτά πριν, strawman είπε Εσυ δυστηχως ακομα κοιμασαι Και στον 8600k ριχνει. https://ibb.co/cB2PE7 https://ibb.co/bxts1n Θες παστιλιες για τον πονο? Οχι ο g3258 ειναι καλυτερος του 7980xe γιατι βγαζει περισσοτερα fps στο κολοφντουτι. Ελα ρε φιλε, κανε μας τη χαρη. 8700k εχω, αλλα αμα παω να γραψω οτι ειναι καλυτερος απο τον 1950x επειδη βγαζω παραπανω fps μου αξιζει ο θανατος. Δια λιθοβολισμου. Τελος απο μενα, συνεχιστε τωρα να το παιζεται καμποσοι με τα ολιγοπυρηνα σαπακια επειδη τα πανε καλα στο league of legends. Over & out Σοβαρή απόδειξη. Πάντως strawman σε κόβω για το δαφνί, όπου να ναι θα γίνεις μόνιμος θαμώνας.
strawman Δημοσ. 18 Απριλίου 2018 Δημοσ. 18 Απριλίου 2018 (επεξεργασμένο) 15 minutes ago, _Theo_ said: Σοβαρή απόδειξη. Πάντως strawman σε κόβω για το δαφνί, όπου να ναι θα γίνεις μόνιμος θαμώνας. Eνω το video με τις μπαρες που εφιταξε ο μπαρμπας μου στον ελευθερο του χρονο ειναι σοβαρη αποδειξη, το bench του DF δεν ειναι! Οσο για τις προσωπικες επιθεσεις, σορρυ, δεν θα πεσω στο επιπεδο σου. Αλλωστε, την αγωνια σου δειχνουν. Και εν πασει περιπτωση, ο spartan στην εκανε την προταση, αντε δεξου την λοιπον και ξεμπροστιασε μας. Ξεδιπλωσε το 23% καλυτερο single thread performance να σε χειροκροτησουμε. Τρεξε τα bench να βουλωσεις στοματα Επεξ/σία 18 Απριλίου 2018 από strawman 2
Spartan117 Δημοσ. 18 Απριλίου 2018 Δημοσ. 18 Απριλίου 2018 4 λεπτά πριν, strawman είπε Eνω το video με τις μπαρες που εφιταξε ο μπαρμπας μου στον ελευθερο του χρονο ειναι σοβαρη αποδειξη, το bench του DF δεν ειναι! Το DF είναι από τα λίγα channel που εμπιστεύομαι με κλειστά ματια, ξέρουν τι κάνουν και ήταν από τους πρώτους που κάνανε cover τις διαφορες με τις μνήμες και σε Intel αλλα και σε AMD CPUs. 2
strawman Δημοσ. 18 Απριλίου 2018 Δημοσ. 18 Απριλίου 2018 (επεξεργασμένο) 2 minutes ago, Spartan117 said: Το DF είναι από τα λίγα channel που εμπιστεύομαι με κλειστά ματια, ξέρουν τι κάνουν και ήταν από τους πρώτους που κάνανε cover τις διαφορες με τις μνήμες και σε Intel αλλα και σε AMD CPUs. Mα φαινεται ποσο καλοι ειναι οι τυποι απλα και μονο απο τα σημεια του καθε game που bencharoyn. Οταν ημουν μεταξυ 1600 και 7600k εβλεπα στα περισσοτερα bench τον 7600k μπροστα. Μετα βλεπω το bench του DF που δειχνει ingame footage και καταλαβαινω οτι οντως ο 7600k ειναι μπροστα αλλα κοιτωντας το ταβανι ή το πατωμα και γενικοτερα σε σκηνες που δεν συμβαινει τιποτα, εξου και τα μεγαλυτερα average. Μολις σφιγγαν οι κωλοι και ειχε πιο εντονες σκηνες ετρωγε κατραπακια. Το ιδιο πανω κατω γινοταν και στο bf1, οπου το single player τον εδειχνε να πεταει και στο multiplayer ετρωγε κατραπακιες Επεξ/σία 18 Απριλίου 2018 από strawman
_Theo_ Δημοσ. 18 Απριλίου 2018 Δημοσ. 18 Απριλίου 2018 1 λεπτό πριν, strawman είπε Mα φαινεται ποσο καλοι ειναι οι τυποι απλα και μονο απο τα σημεια του καθε game που bencharoyn. Οταν ημουν μεταξυ 1600 και 7600k εβλεπα στα περισσοτερα bench τον 7600k μπροστα. Μετα βλεπω το bench του DF που δειχνει ingame footage και καταλαβαινω οτι οντως ο 7600k ειναι μπροστα αλλα κοιτωντας το ταβανι ή το πατωμα και γενικοτερα σε σκηνες που δεν συμβαινει τιποτα, εξου και τα μεγαλυτερα average. Μολις σφιγγαν οι κωλοι και ειχε πιο εντονες σκηνες ετρωγε κατραπακια. Το ιδιο πανω κατω γινοταν και στο bf1, οπου το single player τον εδειχνε να πεταει και στο multiplayer ετρωγε κατραπακιες Αυτό σου αρέσει ; Η Porche χάνει απο το...Hundai...
strawman Δημοσ. 18 Απριλίου 2018 Δημοσ. 18 Απριλίου 2018 Just now, _Theo_ said: Αυτό σου αρέσει ; Η Porche χάνει απο το...Hundai... Αγορι μου, χαζο εισαι? Ειλικρινα απορια το εχω. Εγραψα εγω πουθενα οτι ο 1700 ειναι καλυτερος στα games? Aν ναι, plz, κανε με quote. Αυτο που γραφω ειναι καλυτερος επεξεργαστης, και το ποσα fps βγαζει δεν εχει καμια σημασια. Αλλωστε, το παραδεχτηκες και μονος σου οταν ειπες οτι 1700 ειναι καλυτερος του 7700k! Αφου ο 7700k βγαζει περισσοτερα fps γιατι ειπες οτι ο 1700 ειναι καλυτερος ρε αδερφε? Και εν πασει περιπτωση, στο ξαναπα. Εκει ειναι ο spartan, καντε τα bench να σε χειροκροτησω. Μην κρυβεσαι
strawman Δημοσ. 18 Απριλίου 2018 Δημοσ. 18 Απριλίου 2018 Just now, SeXBOX said: Τα λέμε σύντομα.. εσείς τσακωθείτε.... Παρε 8400 ρε, ειναι καλυτερος
_Theo_ Δημοσ. 18 Απριλίου 2018 Δημοσ. 18 Απριλίου 2018 3 λεπτά πριν, strawman είπε Αγορι μου, χαζο εισαι? Ειλικρινα απορια το εχω. Εγραψα εγω πουθενα οτι ο 1700 ειναι καλυτερος στα games? Aν ναι, plz, κανε με quote. Αυτο που γραφω ειναι καλυτερος επεξεργαστης, και το ποσα fps βγαζει δεν εχει καμια σημασια. Αλλωστε, το παραδεχτηκες και μονος σου οταν ειπες οτι 1700 ειναι καλυτερος του 7700k! Αφου ο 7700k βγαζει περισσοτερα fps γιατι ειπες οτι ο 1700 ειναι καλυτερος ρε αδερφε? Και εν πασει περιπτωση, στο ξαναπα. Εκει ειναι ο spartan, καντε τα bench να σε χειροκροτησω. Μην κρυβεσαι Πρίν δεν έλεγες ότι μέχρι και ο R5 1600(X) είναι καλύτερος; Και πως με OC o R7 1700 τον ξεπερνάει και αυτός ; Κωλοτούμπα ολκής...Τώρα δε σε ενδιαφέρουν τα games, πριν όμως σε ενδιέφεραν; Είπαμε, επεξεργαστάρα ο R7 1700! Χαχαχα
Προτεινόμενες αναρτήσεις