Spartan117 Δημοσ. 18 Απριλίου 2018 Share Δημοσ. 18 Απριλίου 2018 (επεξεργασμένο) 18 λεπτά πριν, akoinonitos είπε Μπαχαλο το νημα!!! οτι του ερθει του καθενα γραφει και στα μεζεα του οι αλλοι.... Επεξ/σία 18 Απριλίου 2018 από Spartan117 17 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
strawman Δημοσ. 18 Απριλίου 2018 Share Δημοσ. 18 Απριλίου 2018 1 minute ago, _Theo_ said: Κοίτα τι παθαίνει η "Porche" σε στόκ και πιθανόν και με OC: trawman σε βλέπω για το δαφνί... Στο crysis 3 σταματησα να παρακολουθω. Ο 1600 σε stock του ριχνει χαστουκια του 8400 στο crysis 3. Παρε και καταλαβε Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
_Theo_ Δημοσ. 18 Απριλίου 2018 Share Δημοσ. 18 Απριλίου 2018 Μόλις τώρα, strawman είπε Στο crysis 3 σταματησα να παρακολουθω. Ο 1600 σε stock του ριχνει χαστουκια του 8400 στο crysis 3. Παρε και καταλαβε Και μετά ξύπνησες... Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
johnychliaras Δημοσ. 18 Απριλίου 2018 Share Δημοσ. 18 Απριλίου 2018 https://www.e-shop.gr/ Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
strawman Δημοσ. 18 Απριλίου 2018 Share Δημοσ. 18 Απριλίου 2018 Just now, Acmilangr2 said: Δηλαδή οι απαντήσεις όλες πρέπει να είναι με εν ΝΑΙ η ΟΧΙ; Ποια πιρουέτα μου λές; Είναι λάθος αυτό που απάντησα; Ειναι σωστη απαντηση σε λαθος ερωτηση. Αυτο εγω το λεω πιρουετα. Δεν ειπε κανεις οτι δεν ειναι καλυτερος σε gaming (σε stock παντα, αν και δεν βρισκω το λογο να συγκρινουμε unlocked επεξεργαστη σε stock, ρωτα και τον pirmen να επιβεβαιωσει ). Το ερωτημα μου ποιος ειναι καλυτερος επεξεργαστης, συνολικα. Ε ο ενας εχει παραπανω cores, παραπανω threads και πανω απο διπλασια επεξεργαστικη ισχυ. Εστω και η σκεψη να τους συγκρινουμε ειναι απλα ηλιθια. Οπως ειπα, ειναι σαν να μαρσαρω στο φαναρι με το lancer evo διπλα σε μια la ferrari επειδη τρεχω πιο γρηγορα σε χωμα. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
johnychliaras Δημοσ. 18 Απριλίου 2018 Share Δημοσ. 18 Απριλίου 2018 (επεξεργασμένο) εφερε το eshop τους amd ryzen am4 δευτερης γενιας Επεξ/σία 18 Απριλίου 2018 από johnychliaras Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
mcrae13 Δημοσ. 18 Απριλίου 2018 Share Δημοσ. 18 Απριλίου 2018 @strawman Spoiler Έλα ρε βρήκαμε τον επόμενό μας cpu για να αναβαθμίσουμε .Και έλεγα με τι να ταιριάξω την Titan V.. 8400 λέμε και τα μαλά στα κάγκελα ! Για να παίξουμε σε 720p Και γαμώ ! 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
music_lover Δημοσ. 18 Απριλίου 2018 Share Δημοσ. 18 Απριλίου 2018 1 λεπτό πριν, johnychliaras είπε εφερε το eshop τους amd ryzen am4 δευτερης γενιας Μητρικές x470 πάπαλα όμως, πουθενά.. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Acmilangr2 Δημοσ. 18 Απριλίου 2018 Share Δημοσ. 18 Απριλίου 2018 1 λεπτό πριν, strawman είπε Ειναι σωστη απαντηση σε λαθος ερωτηση. Αυτο εγω το λεω πιρουετα. Δεν ειπε κανεις οτι δεν ειναι καλυτερος σε gaming (σε stock παντα, αν και δεν βρισκω το λογο να συγκρινουμε unlocked επεξεργαστη σε stock, ρωτα και τον pirmen να επιβεβαιωσει ). Το ερωτημα μου ποιος ειναι καλυτερος επεξεργαστης, συνολικα. Ε ο ενας εχει παραπανω cores, παραπανω threads και πανω απο διπλασια επεξεργαστικη ισχυ. Εστω και η σκεψη να τους συγκρινουμε ειναι απλα ηλιθια. Οπως ειπα, ειναι σαν να μαρσαρω στο φαναρι με το lancer evo διπλα σε μια la ferrari επειδη τρεχω πιο γρηγορα σε χωμα. Ο καλύτερος CPU είναι ο RYZEN. Τώρα μπορείς να χαμογελάσεις , να χαρείς βρε αδερφέ. YOU WIN Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Spartan117 Δημοσ. 18 Απριλίου 2018 Share Δημοσ. 18 Απριλίου 2018 Έχω πεθάνει στα γέλια να διαβάζω τις τελευταίες σελίδες, τσίρκο κανονικό! Sorry που έριξα λάδι στη φωτιά αλλα δεν μπορώ 3 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
strawman Δημοσ. 18 Απριλίου 2018 Share Δημοσ. 18 Απριλίου 2018 (επεξεργασμένο) 11 minutes ago, _Theo_ said: Και μετά ξύπνησες... Εσυ δυστηχως ακομα κοιμασαι Και στον 8600k ριχνει. https://ibb.co/cB2PE7 https://ibb.co/bxts1n Θες παστιλιες για τον πονο? 7 minutes ago, Acmilangr2 said: Ο καλύτερος CPU είναι ο RYZEN. Τώρα μπορείς να χαμογελάσεις , να χαρείς βρε αδερφέ. YOU WIN Οχι ο g3258 ειναι καλυτερος του 7980xe γιατι βγαζει περισσοτερα fps στο κολοφντουτι. Ελα ρε φιλε, κανε μας τη χαρη. 8700k εχω, αλλα αμα παω να γραψω οτι ειναι καλυτερος απο τον 1950x επειδη βγαζω παραπανω fps μου αξιζει ο θανατος. Δια λιθοβολισμου. Τελος απο μενα, συνεχιστε τωρα να το παιζεται καμποσοι με τα ολιγοπυρηνα σαπακια επειδη τα πανε καλα στο league of legends. Over & out Επεξ/σία 18 Απριλίου 2018 από strawman Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
ChrisAttart Δημοσ. 18 Απριλίου 2018 Share Δημοσ. 18 Απριλίου 2018 Πάντως έχει σημασία και η χρήση του pc αλλά και η τιμολογιακή πολιτική . Εγώ ας πούμε πήρα 1700 και am4 γιατί ήταν πρακτικά πιο vfm ,με πολλες προοπτικές αναβάθμισης , και 8πυρινο unlocked θηριακι αλλά για την χρήση που κάνω στο pc (gaming , browsing , Plex server , benches) ένας 8700Κ ( πολύ πιθανό και ένας 8600Κ ) θα ήταν πιο στοχευμενος στη χρήση μου αλλά δεν έπιανε (κατά την γνώμη μου παντα) το σετακι των θετικών που έχει ο 1700 με τπτ ... Άσε που θα έκανα σίγουρα delid και αντίο εγγύηση :/ Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
SeXBOX Δημοσ. 18 Απριλίου 2018 Share Δημοσ. 18 Απριλίου 2018 Έχετε κάνει ένα topic "παιδιού μάχης" για ποιος "την έχει μεγαλύτερη"... αμάν πια με το gaming δουλειές δεν κάνετε με τον CPU σας σε Multithreading/Multitasking; Την ζωή σας και το ψωμί σας με το gaming τα βγάζετε; Έλεος, δώστε πυρήνες σε τιμές AMD να κάνουμε ΔΟΥΛΕΙΑ κάτι που η AMD το προσφέρει σε καλές τιμές. Πολύ παιχνίδι ρε αδερφέ... μάλλον η ανεργία θα φταίει... τουλάχιστον πάρτε έναν Intel να παίζετε και έναν AMD για encoding/rendering να κάνετε edit τα gameplay σας και γίνετε youtube pro gaming streamers. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Acmilangr2 Δημοσ. 18 Απριλίου 2018 Share Δημοσ. 18 Απριλίου 2018 3 λεπτά πριν, strawman είπε Οχι ο g3258 ειναι καλυτερος του 7980xe γιατι βγαζει περισσοτερα fps στο κολοφντουτι. Ελα ρε φιλε, κανε μας τη χαρη. Έγραψα ότι ο RYZEN είναι καλύτερος και πήρα αυτήν την απάντηση. Τι άλλο να γράψω; μμμμμμ ο RYZEN είναι 10 φορές καλύτερος απο τον INTEL. αρκεί αυτό; Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
strawman Δημοσ. 18 Απριλίου 2018 Share Δημοσ. 18 Απριλίου 2018 Just now, Acmilangr2 said: Έγραψα ότι ο RYZEN είναι καλύτερος και πήρα αυτήν την απάντηση. Τι άλλο να γράψω; μμμμμμ ο RYZEN είναι 10 φορές καλύτερος απο τον INTEL. αρκεί αυτό; Eγω πιστευω οτι ο 8600k σου ειναι καλυτερος του 7980xe. Αλλωστε βγαζει περισσοτερα fps. Ελα, κανε μας τη χαρη λεμε Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Προτεινόμενες αναρτήσεις