Acmilangr2 Δημοσ. 18 Απριλίου 2018 Share Δημοσ. 18 Απριλίου 2018 6 λεπτά πριν, strawman είπε Tωρα κατι τυποι με hyundai accent (i5 8400) πανε και τα βαζουν με porsche carrera (r5 1700) και θελουν να τους παρουμε και σοβαρα..ε σορρυ, δεν γινεται. Προσπαθω, αλλα δεν μου βγαινει. Δεν είχα σκοπό να απαντήσω αλλά νομίζω πως αυτο που γράφεις ειναι επίσης εκτός πραγματικότητας καθώς το "accent" σε gaming περνάει την "carrera". 2 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
narta Δημοσ. 18 Απριλίου 2018 Share Δημοσ. 18 Απριλίου 2018 21 λεπτά πριν, _Theo_ είπε Ε όπως είπες και εσύ και συμφωνώ 100%, όταν δουλεύεις έχεις ελάχιστο ελεύθερο χρόνο. Εκτός και αν δεν εργάζεσαι οπότε είσαι είτε εισοδηματίας, είτε σου δίνουν λεφτά ο μπαμπάς και η μαμά. Την πιθανοτητα να εργαζεσαι π.χ. απο το σπιτι και να εχεις ενα σεβαστο εισοδημα χωρις να εισαι 5 μερες την εβδομαδα σε 12ωρα την αποκλειεις ε; Επισης το γεγονος οτι οι "AMDακηδες" δεν πληρωνουν χρυσαφι καθε 2 χρονια αναβαθμιση γιατι δεν τους πασαρουν καινουριο chipset, αλλα ουτε ζητανε νεφρο για τους επεξεργαστες το προσπερνας επισης; On topic Threadripper me Zen+ cores ποτε περιμενουμε ΟΕΟ? (γιατι αυτο με ενδιαφερει) Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
akoinonitos Δημοσ. 18 Απριλίου 2018 Share Δημοσ. 18 Απριλίου 2018 Μπαχαλο το νημα!!! οτι του ερθει του καθενα γραφει και στα μεζεα του οι αλλοι.... 2 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
ChrisAttart Δημοσ. 18 Απριλίου 2018 Share Δημοσ. 18 Απριλίου 2018 (επεξεργασμένο) 19 λεπτά πριν, strawman είπε Aν νομιζεις οτι οσα γραφει ο pirmen ειναι σωστα εχεις θεματα. Σοβαρα στο λεω, κοιτα το. Δεν λεω οτι ολα οσα γραφει ειναι λαθος, αλλα στο 90% ειτε θα τα παραφουσκωσει ειτε απλα θα εχει αδικο. Mε λιγα λογια ειναι biased as fuck. Οπως για την χρυση αγορα του 6700k και τους AMD που χανουν τιμες Tωρα κατι τυποι με hyundai accent (i5 8400) πανε και τα βαζουν με porsche carrera (r5 1700) και θελουν να τους παρουμε και σοβαρα..ε σορρυ, δεν γινεται. Προσπαθω, αλλα δεν μου βγαινει. PS1. Ενημερωτικα, ο pirmen με τις αληθειες του πιστευει οτι ο 7700k ειναι ανωτερος του 1700. Εσυ οπως εγραψες πριν οχι. Παρε και καταλαβε Αν ο 1700 είναι Carrera , ο 8400 είναι τουλάχιστον Golf 7 Gti ... Accent θα ήταν ένας core2duo ... Get your car facts straight Επεξ/σία 18 Απριλίου 2018 από ChrisAttart 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
strawman Δημοσ. 18 Απριλίου 2018 Share Δημοσ. 18 Απριλίου 2018 (επεξεργασμένο) 10 minutes ago, Acmilangr2 said: Δεν είχα σκοπό να απαντήσω αλλά νομίζω πως αυτο που γράφεις ειναι επίσης εκτός πραγματικότητας καθώς το "accent" σε gaming περνάει την "carrera". Να τα μας παλι. Οποτε θα σου θεσω και εσενα το ιδιο παραδειγμα που εθεσα σε ολους τους προηγουμενος, αλλα εσυ τουλαχιστον κανε την διαφορα και απαντα αντι να βαλεις την ουρα στα σκελια. Και ο i3 8350k σε gaming περναει τον xeon των 9.000€. Ποιος ειναι καλυτερος? Απαντα ευθεως, μην αρχισεις τα εξαρταται και μα μου. Αμα εξαρταται δεν θα ειχανε μια διαφορα της ταξης των 8850€.| Και το accent μπορει να περναει την carrera στο χωμα ας πουμε. Να φανταστω, καλυτερο αμαξι το accent Ps1. Και το τραγικο βεβαια στην ολη υποθεση ειναι οτι ο Theo σου εκανε like! Ο φασκω και αντιφασκω και κανω κωλοτουμπες. Και ο 7700k περναει τον 1700 σε gaming, παρολαυτα 2 σελιδες πριν μας ειπε ο Theo οτι ο 1700 προφανως ειναι ανωτερος του 7700k. Παρε και καταλαβε γιατι ατομο μιλαμε τωρα! 1 minute ago, ChrisAttart said: Αν ο 1700 είναι Carrera , ο 8400 είναι τουλάχιστον Golf Gti ... Accent θα ήταν ένας core2duo ... Get your car facts straight Ο 1700 εχει πανω απο διπλασια επεξεργαστικη ισχυ απο τον 8400. Δεν εχει καν νοημα να τους συγκρινουμε μεταξυ τους. Ειναι σαν να συγκρινουμε land rover με vanaki του golf Επεξ/σία 18 Απριλίου 2018 από strawman Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
DEADLAZARUS Δημοσ. 18 Απριλίου 2018 Share Δημοσ. 18 Απριλίου 2018 Έχετε κουράσει με τα vs. Ειλικρινά, το νήμα έχει χάσει το νόημά του, καθώς όποιος θέλει να μάθει 5 πράγματα, πρέπει να διαβάσει 20 σελίδες με αστείες διαφωνίες (υποτίθεται) ενηλίκων, οικονομικές αναλύσεις του τίποτα (ποιανού είναι τα λεφτά, πόσες ώρες δουλεύεις, πώς τα πήρες τα πράγματα σου, ρε, λέγε) και άλλα τέτοια δροσερά. Μπράβο στην Amd που επανέφερε τον ανταγωνισμό στην αγορά επεξεργαστών. Αγοράστε αυτό που θέλετε, σκεφτόμενοι τις ανάγκες σας, το πορτοφόλι σας και την παντόφλα (για τους παντρεμένους πάει αυτό). Ευχαριστηθείτε τις αγορές σας και μην ασχολείστε με 2-3 fps στην τάδε σκηνή του δείνα unoptimized game. Προσοχή: δεν λέω ότι θα πρέπει οι ανακρίβειες να μένουν αναπάντητες. Σε τεχνολογικό forum είμαστε. Συγκρατηθείτε, όμως, λίγο μερικοί, γιατί βλέπετε παντού φαντάσματα και οχτρούς. 2 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
ChrisAttart Δημοσ. 18 Απριλίου 2018 Share Δημοσ. 18 Απριλίου 2018 (επεξεργασμένο) @strawman Ναι ρε παιδί μου αλλά μια Carrera δεν είναι διπλάσια καλύτερο αυτοκίνητο από Accent είναι 20πλασια καλύτερο ... Το 2ο χόμπι μου είναι το αυτοκίνητο ( κάνουμε και κάνα πάτημα που και που ) και είναι πιο κοντά η αναλογία που είπα Επεξ/σία 18 Απριλίου 2018 από ChrisAttart Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
nikos545 Δημοσ. 18 Απριλίου 2018 Share Δημοσ. 18 Απριλίου 2018 3 λεπτά πριν, narta είπε Επισης το γεγονος οτι οι "AMDακηδες" δεν πληρωνουν χρυσαφι καθε 2 χρονια αναβαθμιση γιατι δεν τους πασαρουν καινουριο chipset, αλλα ουτε ζητανε νεφρο για τους επεξεργαστες το προσπερνας επισης; On topic Threadripper me Zen+ cores ποτε περιμενουμε ΟΕΟ? (γιατι αυτο με ενδιαφερει) Ναι οκ, η Ιντελ εχει πιο δυνατους επεξεργαστες απ την AMD. Ομως εαν συγκρινουμε με βαση το κοστος χτισιματος της εκαστοτε πλατφορμας, γιατι στη τελικη ειναι κατι που δε περναει αδιαφορο. Ολοι ξερουμε τη πολιτικη της Intel σχετικα με τα σοκετ της. Νεο cpu/νεο socket. Ποσα εχει αλλαξει εως τωρα η Intel και ποσα η AMD; Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
strawman Δημοσ. 18 Απριλίου 2018 Share Δημοσ. 18 Απριλίου 2018 Just now, ChrisAttart said: Ναι ρε παιδί μου αλλά μια Carrera δεν είναι διπλάσια καλύτερο αυτοκίνητο από Accent είναι 20πλασια καλύτερο ... Το 2ο χόμπι μου είναι το αυτοκίνητο ( κάνουμε και κάνα πάτημα που και που ) και είναι πιο κοντά η αναλογία που είπα Δεκτον λοιπον, και σε ευχαριστω για την διορθωση. Αλλα γιατι gti? O 8600k μου κανει για gti. Ο 8400 ειναι το απλο μοντελο που εχει απλα κλειδαριες ασφαλειας 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
ChrisAttart Δημοσ. 18 Απριλίου 2018 Share Δημοσ. 18 Απριλίου 2018 Μόλις τώρα, strawman είπε Δεκτον λοιπον, και σε ευχαριστω για την διορθωση. Αλλα γιατι gti? O 8600k μου κανει για gti. Ο 8400 ειναι το απλο μοντελο που εχει απλα κλειδαριες ασφαλειας Γιατί όσο αναφορά τις επιδόσεις αν και κατωτερος ο 8400 είναι ένα τσιπακι που μπορεί να μπει στην ίδια "πίστα" ας είναι πίσω . Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Acmilangr2 Δημοσ. 18 Απριλίου 2018 Share Δημοσ. 18 Απριλίου 2018 (επεξεργασμένο) 13 λεπτά πριν, strawman είπε Να τα μας παλι. Οποτε θα σου θεσω και εσενα το ιδιο παραδειγμα που εθεσα σε ολους τους προηγουμενος, αλλα εσυ τουλαχιστον κανε την διαφορα και απαντα αντι να βαλεις την ουρα στα σκελια. Και ο i3 8350k σε gaming περναει τον xeon των 9.000€. Ποιος ειναι καλυτερος? Απαντα ευθεως, μην αρχισεις τα εξαρταται και μα μου. Αμα εξαρταται δεν θα ειχανε μια διαφορα της ταξης των 8850€.| Σε gaming o 8350k. Είμαι λάθος; πια ουρά στα σκέλια ρε φίλε; που νομίζεις ότι μιλάς; Επεξ/σία 18 Απριλίου 2018 από Acmilangr2 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
strawman Δημοσ. 18 Απριλίου 2018 Share Δημοσ. 18 Απριλίου 2018 (επεξεργασμένο) 3 minutes ago, Acmilangr2 said: Σε gaming o 8350k. Ποιος ειναι καλυτερος επεξεργαστης? Θες / μπορεις να απαντησεις στην ερωτηση που σου κανω η τριπλη πιρουετα? Και ασε τον xeon, τον εφερα απλα σαν τραβηγμενο παραδειγμα για να καταλαβετε για ποιο λογο ειναι χαζη αυτη η λογικη. Ας παρουμε τον 8400 με τον 7980xe. Ποιος ειναι καλυτερος επεξεργαστης? Εχει καν νοημα να τους συγκρινω? PS1. Για του λογου το αληθες, ο 8350k τιγκαρισμενος στα 5ghz παιζει τα περισσοτερα παιχνιδια καλυτερα του 8400. Ποιος ειναι καλυτερος επεξεργαστης? Απλες και ξαστερες ερωτησεις κανω, απλες και ξαστερες απαντησεις δεν θα παρω ποτε PS2. Νομιζω οτι μιλαω σε ατομα που οταν τους κανω ευθεως ερωτηση δεν περνω ποτε ευθεως απαντηση. Οπως τωρα καλη ωρα. Επεξ/σία 18 Απριλίου 2018 από strawman Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
DEADLAZARUS Δημοσ. 18 Απριλίου 2018 Share Δημοσ. 18 Απριλίου 2018 2 λεπτά πριν, Acmilangr2 είπε Σε gaming o 8350k. Είμαι λάθος; πια ουρά στα σκέλια ρε φίλε; που νομίζεις ότι μιλάς; Ε, κάνε κι εσύ ένα γουφ, γουφ. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
_Theo_ Δημοσ. 18 Απριλίου 2018 Share Δημοσ. 18 Απριλίου 2018 (επεξεργασμένο) 2 λεπτά πριν, strawman είπε Ποιος ειναι καλυτερος επεξεργαστης? Θες / μπορεις να απαντησεις στην ερωτηση που σου κανω η τριπλη πιρουετα? Και ασε τον xeon, τον εφερα απλα σαν τραβηγμενο παραδειγμα για να καταλαβετε για ποιο λογο ειναι χαζη αυτη η λογικη. Ας παρουμε τον 8400 με τον 7980xe. Ποιος ειναι καλυτερος επεξεργαστης? Εχει καν νοημα να τους συγκρινω? Κοίτα τι παθαίνει η "Porche" σε στόκ και πιθανόν και με OC: strawman σε βλέπω για το δαφνί... Επεξ/σία 18 Απριλίου 2018 από _Theo_ 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Acmilangr2 Δημοσ. 18 Απριλίου 2018 Share Δημοσ. 18 Απριλίου 2018 (επεξεργασμένο) 3 λεπτά πριν, strawman είπε Ποιος ειναι καλυτερος επεξεργαστης? Θες / μπορεις να απαντησεις στην ερωτηση που σου κανω η τριπλη πιρουετα? Και ασε τον xeon, τον εφερα απλα σαν τραβηγμενο παραδειγμα για να καταλαβετε για ποιο λογο ειναι χαζη αυτη η λογικη. Ας παρουμε τον 8400 με τον 7980xe. Ποιος ειναι καλυτερος επεξεργαστης? Εχει καν νοημα να τους συγκρινω? Δηλαδή οι απαντήσεις όλες πρέπει να είναι με εν ΝΑΙ η ΟΧΙ; Ποια πιρουέτα μου λές; Είναι λάθος αυτό που απάντησα; Ωραία τότε να σου δώσω μια καλύτερη απάντηση για να εισαι ευχαριστηνένος. O RYZEN είναι πολύ καλύτερος απο τον INTEL αλλά πιο αργός (προς στιγμήν) σε gaming Επεξ/σία 18 Απριλίου 2018 από Acmilangr2 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Προτεινόμενες αναρτήσεις